2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar, bebişim her dk emmek istiyor sütüm yetmiyor diye korkuyorum.Sizin emzirme sıklığınız nasıl, kaç dk emziriyorsunuz?

kakasını takip etmen lazm sütünün yetip yetmediğini anlaman içn..
eğer günde 3-4 kez çıkıyosa yetiyodur sütün, birde kilo alımıda önemli anlamk içn..

kızlar bebegım emdıkten kusuyor.boyle agzının kenarından sızıntı seklınde bazen 2-3 kasık bazende bır avuc kusuyor.bu kusmalarda kalınlasmıs sut yada kesılmıs sut gıbı.dun cok kustu cenesının altı gölet oldu ben yetısene kadar.doktora soyledım cokmu gelıyo dıye yok dedı 3saatte bır 20-30dakıka emzırmeye devam dedı.emzırdıkten sonra belını destekle dık yatır dedı.yapıyorum ama yınede fayda etmıyor.sızlerdede endıse etmelımıyım.yenıdogan reflüsü falan mı???:26::26::26:üşütmekten mi:44::44:

canim benimkiler de oyle
anne sutunu ictiklerinde eger fazla emdiyse ya da gazi tam cikmadiysa ya da hickirikla beraber oluyor
eski mama daha cok yapiyordu simdiki bayaa azaltti
muhtemelen yenidogan reflusu
kg alimi normal oldugu surece endise edecek hicbisi yok

Merhabalar güzel anneler ve bebekleri
Aynı problem bizdede var (
Her emzirdikten sonra nerdeyse 45 derece acı yapıyorum yastığının altına destek koyuyorum kiii yenidoganlarda bir yasına kadar yastiksiz yatması gerekir ;((
Kizim premature doğduğu icin prematurelerde reflu olma sıklığı fazlaymis fakat kalıcı olmasından korkuyorum
Burnundan azgından kusuyor ve tıkanıyor ağzından köpük çıkıyor tikandiginda
İlk haftalarda Dr kontrolünde olabilir endişe etme demişti fakat kizim harekt ettikçe yada ikindikca ağzına geliyor fakedip dik konuma getiremezsem kusuyor sayet diklestirirsemde geri yutuyor soluk borusuna kaçıyor ve buda hickirmasina sebep oluyor
Hıçkırıklarla ve kusma endisesiyle yasıyoruz bir an önce geçmesi icin dua edip duruyorum (

yaa bizler ne evhamlı annleriz
kussun hayatm endişelenme hatta ben bazen kusunca seviniyorm sütüm ne güzel yetiyo çok diye :))
eğer tabiri caizse çökelek gibiyse sütün yarıyo demktr

benımkıde kusuyo ama çok sık değil,endişelenecek bişey yok canım. fazlası çıkıyor ve 2. aya yakın artık kusma olurmuş.

Valla bizimde surekli kusuyor fazlasını cıkarır diyor etrafımdaki herkes gunde kac defa ust kıyafet değiştiriyorum kusmuk kokusundan bıktım bi mis gibi kokmuyor bebe :)
Hıckırırken gazını cıkarmaya calısırken bizimde cok kusuyor normal olarak. Handan ın dediği gibi birde çökelek gibiyse sutun yarıyordur diyorlar etraftan.

canım bizim hiç gaz sıkıntımız olmadı çok şükür o yüzden hiçbişey kullanmıyorum,
sadece bazı geceler emzirdikten sonra gazını çıkaramadan yatırırsam uykusunda bağırıp çağırıyor ben de tekrar kaldırıyorum gazımız çıkıyor ..

bugün emzirme aralarını 2,5-3 saate çıkarabildim, inşallah bundan sonra 3 saat olarak devam edicem

iki çocukluların durumu daha zor bende aynı durumdayım kardesi dogmadan önceki kızım gitti yerine baska bi çocuk geldi belli etmiyo severek bastırmaya calısıyo ama tenhada kıstırıncada kolundan tutup sallamak mı istersin kulagının içine bagırmakmı yoksa tam bebegi uyutmusken oyuncak sepetini ters cevirmek mi aman allahım allah iki cocuklulara boooll boooool sabır versin

arkadaslar acıl cevap lutfen...acilde beta hcg kan testı yapıolar mı???

yani bir rahatsızlıktan dolayı gidersen herhangi bir müdahalede bulunulacaksa öncesinde hamile olup olmadığından emin olmak için yaparlar ama gidip acaba hamilemiyim diye yaptırmak istersen yapmazlar sanmıyorum

evet ya cok enteresan bağırmaları sankı kavga eder gıbı sölenıp duruyo uykusunda gaz olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…