Selam kızlar, bebişim her dk emmek istiyor sütüm yetmiyor diye korkuyorum.Sizin emzirme sıklığınız nasıl, kaç dk emziriyorsunuz?
e-sumeras.com - MEDELA TÜRKİYE TEK DİSTRİBÜTÖRÜ bu adresteki mini electric süt pompasını almak istiyorum kullananlar var mı tavsiye eder misiniz..kullanışlı mı..sabahtır araştırıyorum çok kararsızım..
kızlar bebegım emdıkten kusuyor.boyle agzının kenarından sızıntı seklınde bazen 2-3 kasık bazende bır avuc kusuyor.bu kusmalarda kalınlasmıs sut yada kesılmıs sut gıbı.dun cok kustu cenesının altı gölet oldu ben yetısene kadar.doktora soyledım cokmu gelıyo dıye yok dedı 3saatte bır 20-30dakıka emzırmeye devam dedı.emzırdıkten sonra belını destekle dık yatır dedı.yapıyorum ama yınede fayda etmıyor.sızlerdede endıse etmelımıyım.yenıdogan reflüsü falan mı???:26::26::26:üşütmekten mi:44::44:
kızlar bebegım emdıkten kusuyor.boyle agzının kenarından sızıntı seklınde bazen 2-3 kasık bazende bır avuc kusuyor.bu kusmalarda kalınlasmıs sut yada kesılmıs sut gıbı.dun cok kustu cenesının altı gölet oldu ben yetısene kadar.doktora soyledım cokmu gelıyo dıye yok dedı 3saatte bır 20-30dakıka emzırmeye devam dedı.emzırdıkten sonra belını destekle dık yatır dedı.yapıyorum ama yınede fayda etmıyor.sızlerdede endıse etmelımıyım.yenıdogan reflüsü falan mı???:26::26::26:üşütmekten mi:44::44:
Valla bizimde surekli kusuyor fazlasını cıkarır diyor etrafımdaki herkes gunde kac defa ust kıyafet değiştiriyorum kusmuk kokusundan bıktım bi mis gibi kokmuyor bebe :)kızlar bebegım emdıkten kusuyor.boyle agzının kenarından sızıntı seklınde bazen 2-3 kasık bazende bır avuc kusuyor.bu kusmalarda kalınlasmıs sut yada kesılmıs sut gıbı.dun cok kustu cenesının altı gölet oldu ben yetısene kadar.doktora soyledım cokmu gelıyo dıye yok dedı 3saatte bır 20-30dakıka emzırmeye devam dedı.emzırdıkten sonra belını destekle dık yatır dedı.yapıyorum ama yınede fayda etmıyor.sızlerdede endıse etmelımıyım.yenıdogan reflüsü falan mı???:26::26::26:üşütmekten mi:44::44:
gercekten kırkı cıkınca değişeceklermi..... örnek ıstıyorum ...umut olsun..
tatlım ıkınırken zırlıyor benimki yapamayınca.seninki ağlamıyor mu?ağlayınca elim ayağım birbirine dolaşıyor izlemek lazım beni gülmekten ölürsünüz
canım bize 2-3 saat arayla emzirin denmişti.1,5-2 saat çok kısa çok gaz olmaz mı?ben özellikle normal saatine yarım saat varsa bile bekletiyorum biraz daha zamanı gelsin diye yoksa helyumlu balon gibi oluyor.hüsmen dayı gibi oldu bugün mama verdim 3 saat sonra da süt verdim kımıldayamadı hüsmen dayı gibiama karnı taş gibi oldu gazları çıkaramadı zırladı.her mızmızlanmada vermemeye gayret ediyorum çünkü dışarda da ister.beni emzik amaçlı kullanmasını istemem.beni görünce emziği atıyor bekliyor resmen.hatta evdeki diğer bireylere de.yan yattı mı hemen emzik atılıyor meme bekleniyor. gaz için ne kullanıyorsun?ya da neler fayda etti senin bebişte?
herkese merhaba arkadaşlar.
bugün 40 olduk sonunda.kızımın uykuları düzene giriyor sanırım.gündüz pek uyumuyor.ama gece iki kere kalkıyor emmek için emip hemen uyuyor.maşallah deyin ne olur.allahım yardım ediyor yoksa ne yapardım.oğllum odasında uyumuyor.gece kalkıp yanımıza geliyor.kocaman evde oda yok gibi hepimiz yatak odasında uyuyoruz
bakalım bu durum ne kadar sürecek.
bugün kendim için doktora gittim.bir sıkıntı yok çok şükür.ve spiral taktırdım çok canım yandı.böyle olcağını bilsem taktırmazdım.sanırım bu da çok güvenli değil.ağır kaldırmayacaksın falan yerinden oynayabilirmiş eeee ne anladım.ben 3.bir hamileliği kaldıramam ve çok korkuyorum ne yapıcam.
allahım olmayana ver diye dua ediyorum sürekli.
sizler neler yaptınız?
bebişlerinize iyi bakın onlar herşeye değer.
40 mmız çıktıktan sonra daha çok ağlamaya başladık valla,h,ç b, değişme olmadı. bende umud edıodum
arkadaslar acıl cevap lutfen...acilde beta hcg kan testı yapıolar mı???
canım bizim hiç gaz sıkıntımız olmadı çok şüküro yüzden hiçbişey kullanmıyorum,
sadece bazı geceler emzirdikten sonra gazını çıkaramadan yatırırsam uykusunda bağırıp çağırıyor ben de tekrar kaldırıyorum gazımız çıkıyor ..
bugün emzirme aralarını 2,5-3 saate çıkarabildim, inşallah bundan sonra 3 saat olarak devam edicem
evet ya cok enteresan bağırmaları sankı kavga eder gıbı sölenıp duruyo uykusunda gaz olunca
valla ben böyle bişey görmedim, deli gibi bağırıyor sinirli sinirli, komşular çocuğu boğazlıyoruz falan sanacak nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?