sadece 5 dakika emiyor ve bırakıyor tatlım devamını getirmiyor çığlığı basıyorrr
slmlar ..
bebeğim geceden beri öksürüyor aralıklarla.ateşi falan yok ama neden olabilir.üşüttümü acaba
Bu arada arkadaşlar bebeğimin gazı için bitkisel olan nurs herveys kullanıyorum kakası oldukça cıvık ve köpüklü bu gazlı olduğunu gösteriyormuş birkaç gündür daha iyi önceleri nasıl ıkınıyordu yavrum içim gidiyordu onu öyle görünceve yarın benim için büyük gün ramazandan beridir hiç yalnız kalmadım annemler, kayınvalidemler hep yanımda oldu en son yarın annemler gidiyor evlerine artık ediyle büdü başbaşayız bakalım bütün işlerle bebek bakımı nasıl olacak merak içindeyim :)
bizimkide bazı gunler oksuruyor hapsuruyor minik dudaklarıyla ayyy kıyamam cok kucukler daha hastalanmasınlar yaaa.umarım ıyıdır bebişin canım allah şifa versin.bende üşütüyormu dıye dusunuyorum ama evın ısısı gayet ıyı:26::26:burun tıkanıklıgı var mı pekı canım.bızım gecelerı daha cok oluyor oyuzden emerken yoruluyor emmek ıstemıyor sınırlenıyor.ben de ac ac uyuyor dıye uzuluyorum
sağol canım burun tıkanıklığı fazla yok ama hırıltı gibi ses geliyor.acaba balgamlı mı diyorum ama.işte anlayamıyorum.öksürdükçe içim gidiyor.bugünlerde de evimiz biraz seri,n ısıtıcı çalıştırıyorum arada ama gece mi üşüttü acaba
aynen o oksurdukce bende mahvoluyorum oy annen sana bakamıyor galıba bebısım cok uzgunum dıyorum...oda gozlerıme bakıo anlıomus gıbı.ya cahıllık cok zormus yaa usuyormu terlıyormu anlamıyorum bende ne gııydırsem ustune battanıye ortsemmı bılemıyorum offf allah yardımcımız olsun hastanelere dusurmesın
merhaba kızlar
arada yazılanlardan kafamda kalan birşey oluyor hep paylaşmadan edemicem. doktordan gelen bebeğin kilosuyla boyuyla ilgili malumat veriyor, iyi hoş da herkes 4-4,5 kilo mu doğurdu bizim topicte? 1 aylık kontrolden geldik 5,5 kilo oldu kızım oğlum yazıyorsunuz, örneğin benim kızım 45 günlük bugün 1,5 aylık daha yeni 4,850 oldu bugün. Ben sadece anne sütü verdim ve veriyorum. Acaba sizin bu kilolarda mama rolü mü var? Yoksa dediğim gibi herkes güzbüzişko mu doğurdu?
buradan çıkıp kilo konusunu kafama dert ettikçe etrafımdaki herkes çok kafaya taktığımı söylüyor. farkında olmadan birbirimizi olumsuz mu etkiliyoruz? Ki hoş bu iş yarış meselesi ya da çoçuğun daha kilolu olması gurur unsuru olmamasına rağmen. Umarım net anlaşılırım, ki EMİNİM benim gibi düşünen birçok insan vardır aramızda.
kızlar yatarak emzırmeyın
doktor bana o zaman kulagına sut kactıgını ve kulak ıntıhabı oldugunu söyledı
sakın haaaaa
dıkkat edın
sağol canım burun tıkanıklığı fazla yok ama hırıltı gibi ses geliyor.acaba balgamlı mı diyorum ama.işte anlayamıyorum.öksürdükçe içim gidiyor.bugünlerde de evimiz biraz seri,n ısıtıcı çalıştırıyorum arada ama gece mi üşüttü acaba
canım bazı doktorlar asıdan once ates dusurucu surup verip gelmeyin etkisini azaltır diyor.Bize doktor PARANOX S ateş düşürücü fitil alın cıkarsa 3te1ini yada yarısını kullanın bi fitilin dedi.Yine birkac arkadasım bu fitili kesin al herzaman evde bulunsun dediler 3-4 lira birsey fiyatıda
Canım ise yarayp yaramadığından pek emin değilim ikinmaları çok fazla hala rahatlayamadi gecen gun bol miktarda kopuklu kaka yaptı bu Gazi olduğunu gösteriyormuş, suan devam ediyorum gecer insallah...allah kolaylık versın cok zor oluyor.benım ıcın oyleydı.uykusuz geceler sınır stres ve aglama krızleriiii...sımdı ben uykusuzluga alıstım bebişte bırazcık olsun uyumaya karar verdı ıdare edıyoruz.
ben gaz ıcın zınco kullanıyorum bebegım sevmıyor tadını anında kusuyor pek de faydası olmuyor.nurse harveysten memnunsun sanırım.ben de alsammı dıye dusunuyorum.topıkte kullanan bayagı arkadas var hep guzel seyler soyluyorlar.
merhaba kızlar
arada yazılanlardan kafamda kalan birşey oluyor hep paylaşmadan edemicem. doktordan gelen bebeğin kilosuyla boyuyla ilgili malumat veriyor, iyi hoş da herkes 4-4,5 kilo mu doğurdu bizim topicte? 1 aylık kontrolden geldik 5,5 kilo oldu kızım oğlum yazıyorsunuz, örneğin benim kızım 45 günlük bugün 1,5 aylık daha yeni 4,850 oldu bugün. Ben sadece anne sütü verdim ve veriyorum. Acaba sizin bu kilolarda mama rolü mü var? Yoksa dediğim gibi herkes güzbüzişko mu doğurdu?
.
Joymaker Pinky Ev Tipi Ana Kucağı - e-bebek.com
kızlar bunu alcam nasıl ?? :44:
siz ne aldınız yardımcı olurmusunuz
Bizde aynısı var, ben sadece misafir geldiğinde yanlarına çıkartmak için almıştım bunu, yani çok memnun değilim açıkcası, çok sağlam bir şey değil, titreşimi hiç bir işe yaramıyor, müzikleri idare eder. Şu anda direk yatıramıyoruz zaten içine altına bel destekleyici koyuyoruz, bilmiyorum ileriki aylarda daha verimli kullanılır mı?
Çocuk doktorunun çocuğu olunca | bahargenc | Uzunçorap
temmuz annelerinden çaldım :), çoçuk doktorunun çoçuğu olunca diye bir makale, güzel yazmış,
almışken iyi bişey alayım diyorum Chicco I-Feel Ana Kucağı - e-bebek.com bu nasıl sence
Bizde aynısı var, ben sadece misafir geldiğinde yanlarına çıkartmak için almıştım bunu, yani çok memnun değilim açıkcası, çok sağlam bir şey değil, titreşimi hiç bir işe yaramıyor, müzikleri idare eder. Şu anda direk yatıramıyoruz zaten içine altına bel destekleyici koyuyoruz, bilmiyorum ileriki aylarda daha verimli kullanılır mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?