2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

slmlar ..

bebeğim geceden beri öksürüyor aralıklarla.ateşi falan yok ama neden olabilir.üşüttümü acaba

bizimkide bazı gunler oksuruyor hapsuruyor minik dudaklarıyla ayyy kıyamam cok kucukler daha hastalanmasınlar yaaa.umarım ıyıdır bebişin canım allah şifa versin.bende üşütüyormu dıye dusunuyorum ama evın ısısı gayet ıyı:26::26:burun tıkanıklıgı var mı pekı canım.bızım gecelerı daha cok oluyor oyuzden emerken yoruluyor emmek ıstemıyor sınırlenıyor.ben de ac ac uyuyor dıye uzuluyorum

allah kolaylık versın cok zor oluyor.benım ıcın oyleydı.uykusuz geceler sınır stres ve aglama krızleriiii...sımdı ben uykusuzluga alıstım bebişte bırazcık olsun uyumaya karar verdı ıdare edıyoruz.
ben gaz ıcın zınco kullanıyorum bebegım sevmıyor tadını anında kusuyor pek de faydası olmuyor.nurse harveysten memnunsun sanırım.ben de alsammı dıye dusunuyorum.topıkte kullanan bayagı arkadas var hep guzel seyler soyluyorlar.

sağol canım burun tıkanıklığı fazla yok ama hırıltı gibi ses geliyor.acaba balgamlı mı diyorum ama.işte anlayamıyorum.öksürdükçe içim gidiyor.bugünlerde de evimiz biraz seri,n ısıtıcı çalıştırıyorum arada ama gece mi üşüttü acaba

aynen o oksurdukce bende mahvoluyorum oy annen sana bakamıyor galıba bebısım cok uzgunum dıyorum...oda gozlerıme bakıo anlıomus gıbı.ya cahıllık cok zormus yaa usuyormu terlıyormu anlamıyorum bende ne gııydırsem ustune battanıye ortsemmı bılemıyorum offf allah yardımcımız olsun hastanelere dusurmesın

evet ya Allah korusun.ama böyle giderse dr a götürücem.sonuçta hastalanacaksa da daha fazlalaşmadan engellemek gerek.

Canim takma bunlari bak benim kizim 2800gr dogdu iki gun icinde 2500e dustu ve gecen 1 aylik kontrole gitigimizde 4080gr olmustu dr col iyi dedi kucuk dogmasina ragmen iyi yakalamis kiz bebekleri daha dusuk oluyo kilo buarada ben 3 hafta tek Anne sutu verdim sonrasinda hem sutumu hemde mama veriyorum

kızlar yatarak emzırmeyın
doktor bana o zaman kulagına sut kactıgını ve kulak ıntıhabı oldugunu söyledı
sakın haaaaa
dıkkat edın

Evet canım ama ben osekilde duz yatmıyorum bebegide oyle yatırmıyorum.Yastıga yatırıyorum yarısına kadar sonra kolumu alttn gecirip hafif kaldırıyorum yastıgı destekliyorum, kendimde o kolum sayesinde daha yuksekte kalıyorum dirseğimi yere dayayıp.Zaten bu sekilde ikimizde rahat ediyoruz. Kucagımda gibi oluyor pozisyonu.Yoksa duz yatmak her acıdan tehlikeli bencede

Isıtıcı bende altını değiştirirken falan kullanıyorum artık ama oda nem oranını düşürüyor. Kışın ben dogalgaz acık oldugu halde illa bulundugum odada yakınımda hep ısıtıcı acıyordum bu sene buhar makinesi alırız sanırım.Yoksa odanın havası kupkuru olur biz bile etkileniyoruz bebek ne yapar.

aynen öyle fitil birebir her evde bulunmalı. en cabuk ateş duşuren ilaçtır.

Canım ise yarayp yaramadığından pek emin değilim ikinmaları çok fazla hala rahatlayamadi gecen gun bol miktarda kopuklu kaka yaptı bu Gazi olduğunu gösteriyormuş, suan devam ediyorum gecer insallah...

Son düzenleme:

ben temmuz annesiyim doğduğunda 3440 dı 4.gün 3110 oldu 1.5 ayda 5100 dü şuan 2aylık 62000

sadece anne sütü ilk 2 ay bebekler çok aşırı hızlı büyüyor
biz 2.ayımız bitti artık çocuk emmiyor çevreyi izliyor bazılarınınkide 2 ayda sonra gelişiyor kafana takma

Son düzenleme:
Joymaker Pinky Ev Tipi Ana Kucağı - e-bebek.com

kızlar bunu alcam nasıl ?? :44:
siz ne aldınız yardımcı olurmusunuz

Bizde aynısı var, ben sadece misafir geldiğinde yanlarına çıkartmak için almıştım bunu, yani çok memnun değilim açıkcası, çok sağlam bir şey değil, titreşimi hiç bir işe yaramıyor, müzikleri idare eder. Şu anda direk yatıramıyoruz zaten içine altına bel destekleyici koyuyoruz, bilmiyorum ileriki aylarda daha verimli kullanılır mı?

almışken iyi bişey alayım diyorum Chicco I-Feel Ana Kucağı - e-bebek.com bu nasıl sence

Bu ana kucaklarını ilerde zor kullanırsınız sanki hem bebekler hareketlenir hemde 9 kiloya kadar sanırım bunların kullanımı. Bende begenmiştim ama kısa sureli kullanırsın hiç alma dedi genelde sorduklarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…