2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benim fıstığım emerken 5 dk sonra uyuyakalıyor .meme ağzında emmiyor .sık sık oluyor bu aralar.sizde oluyor mu?nedeni ne ?siz ne yaptınız?dürtüklemek kımıldatmak işe yaramadı.

Bizde sık sık oluyor bende gazını çıkarıyorum çıkarmasada o esnada biraz gözünü acıyor basıyorum memeyi hemen kapiyor uyku daha cazip geliyor bebelere :))
Biogaia bayagi rahatlatti şükür iki gündür ağlama krizlerimiz bitti
Kizim cok kusuyor ackende tokkende dra onuda sordum soluk borusu ile yemek borusu bitiminde bir kapakcik var o kapakcik henüz gelişmemiş bir yasına kadar anca gelişirmiş bu esnada sık sık kusmalar hıçkırıklar ve hiriltilar olması normalmiş
Tartısı iyi ise bu 3 durumda endişe edilmemeliymis
Kizim 2,5 aylık olmak üzere Dr ağzı aşağı yatir arasira önünede kırmızı sarı siyah objele koy dedi kizim etrafını izleyip hareket eden nesneleri takip etmeye başladı sürekli konuşulmasını oyunlar yapılmasını ve gezdirilmeyi istiyor
Uyumamaktada direniyor artık ama annesi onu ara sıra gündüz uyutuyor :))

pamuk muuuu..
bende 1 haftaya kadr annemlere gidicem uçakla.
pamuk dememişti kimse
o zamn hem pamukla kulaklarını tıkayaym hemde emzireym inş bi sıkıntı olmaz

muffinnn cim nurse harvey i ne sıklıkta kullanıyorsun ? ben günde 5-6 kez şırınga ile 5 ml çekip veriyorum. fazla mı oluyor emin olamadım. nurse harvey i kullandıktan sonra uykuları daha rahat olmaya başladı, sancıları azaldı gibi ama b usefer de kakası acaip cıvıklaştı, su gibi.

hadi ya benimkinin kakasıda köpüklü çıkıyo ben bir eczacı tanıdığa sormuştum da bana gazlı olduğunu gösteriyo demişti ben de bir araştırayım bakalım nezaman kurtulucaz bu kaka gaz sorunundan ya artık umudumu kaybetmeye başladım

benim bebişin de kakası belinden çıkmıştı 1 2 kere çıtçıtlı body si de battı tabi doğal olarak.mkinada çıkmadı elimde sabunla yıkadım çıktı.

ya kızlar varya iyiki varsınz
benm kızda bezin arka tarafını bayağı yüksek tutup bağlamama rağmen batırdı üstünü başını
makineye attm sap sarı leke halen var bende napcam diodm
şimdi el sabunuyla sıcak suyun altında bi yıkadm miss oldu :))
makineye atıcam şimdi tekrardan oldu bitti işte.

Camasır suyu ile bile cıkaramamıstım iki carsaf gitti bizim :) O sabah oylesine artık altına sererim diye sabunla yıkadım anında gitti bende cok sevindim cunku artık kazalar cok oluyor

Bizde de cok fazla pamukla temizlerken feci cıkıyor korkmanı anladım. Bende gaza yoruyorum ayrıca arastırmadım acıkcası suandaki en onemli sorunları gaz zaten. İnsallah hepsininki gazdan dolayıdır bos endiselerdir diger konular.

bebeğini hem emzirip hem mama veren arkadaşlar günde kaç cc mama veriyosunuz ve kaç defa bu arada kızım tam 1 aylık ..

ya birde benim minikim bugun ishal normalde yapamaz kakasını bu saate kadar kac defa kakasını yaptı ve su gibi
Sebebide tahminimce dün akşam yedigim yogurt. Daha yogurt yememiştim hiç dün yedim sabah basladı.
Bu arada gobegi dusmemiş bezi değiştirilen bebek bana bile kucuk geldi şimdiden bizim bebişler buyuyor demek ki

Bebekler hangi nedenlerle ishal olur? - UZMANTV

Cnım ben bildiğin esek kadar olana kadar emzik kullandım bıraktıgımı hatırlıyorum, tüm fotolarımda agzımda koca kız halimde vee bende inanmıyorum zararına
Kimileri damak yapısını bozar diyor kimileri diş curuklerine sebep olur ilerde diyor. Benim ben haric tum ailemde diş curugu bolca ama benim tek curugum yok mesela :)

Kızlar kazalardan bahsetmişsiniz de alt alma bezleri var kullan at, onlardan kullanıyorsunuzdur herhalde değil mi? Ben yine de bir hatırlatayım dedim. Bizim için hayat kurtarıcı çünkü bezini altından aldığım anda kakasını yapmayı çok seviyor bizim sıpa. Üçüncü paket bitiyor, yenisi alınacak. Hatta bazen hem kakasını hem çişini yapıyor :) Panik diz boyu tabii bende bir de tecrübeli olucam :)

bir sen onlınesın canım sana sorayım hergun ne yemek yapsam dıye dusunmkten nefret edıyorum yaaa....
tavuk gogsu var bu malzemeden neler yapabılırm.bebiş dogdu dogalı saglıklı beslendıgım soylenemez hep alelacele ayakustu atıstırma dolapta ne varsa yeme hallerındeyım.hem kıloalıyorum hem bebişede saglıklı sut yapamıyorum sanırım cok canım sıkılıyo hamıleyken hersey dortdortluktu

Bende canbebenin bebek bakım örtüsünden kullanıyorum bizde 3.paketteyiz her kakasini yaptiginda mutlaka batirir. Bu arada 3 gün oldu kakasini yapamadı kızım normal mı acaba ?

Al bende de okadar en sevmedigim sey o, eşim mesaiye kalınca cok seviniyorum bi fikir soylese yapsam neyse farketmez der hep gıcık olurum :))
Valla ben tavugun sac tava seklini sogan domatesli kavurmasını yiyorum canım diger tarifler hep kuru geliyor. Birde fırında cipsli tavuk olarak seviyorum ama onada şimdi evde cips falan yoktur hemde cokta saglıklı değil sanki :)
Birkac yerde yaglı yarayan sut için tereyag tuketin yazıyordu dogrumudur bilmemde bende tereyag sevmiyorumda kahvaltılarda biraz yicem artık mumkun oldukca bende duzgun beslenmiyorum gercekten

Bende canbebenin bebek bakım örtüsünden kullanıyorum bizde 3.paketteyiz her kakasini yaptiginda mutlaka batirir. Bu arada 3 gün oldu kakasini yapamadı kızım normal mı acaba ?

Doktorlara sorsan 7gun 10gun bile normal ama anne yuregi ıkınıp duruyorsa dayanmıyor
Ama anne sutu ile besleniyorsa gercekten ilk aydan sonra 3gun falan normalmiş hatta bagırsakların iyi sindirdigini gosterirmiş bu. Sıkıntılı değilse endiselenme bence.

bebeğini hem emzirip hem mama veren arkadaşlar günde kaç cc mama veriyosunuz ve kaç defa bu arada kızım tam 1 aylık ..
Nasil isabet olmus bende bunu sormak için açmistim. Lütfen mama verenlerin pek çogu cevap verirse com iyi olur. Benim bebegim 1,5 aylik. 3. Haftasindan beri mama veriyoruz. Sutumun yetmedigini sagdigim için biliyorum. Bu haftaya kadar su sekilde veriyordum. Sabah 11 de be aksam 11 due 30 cc veriyordum. Bu NAFTA doktora soyledim o da miktarini seen belirleme o belirlesin doyana kadar ver ama oncesinde 10 ar dk emzkr dedi günde iki kereye birsey demedi. Ama dün 4 kere verdim emdikten songs huzursuzlandi, memeyle kavga etmeye basladi. Bende sagdim baktim cidden sut bitmis. Verdim yiyebildigi kadar. Bu sekilde 20 - 60 arasi degisiyor yedikleri.

Son düzenleme:
Camasır suyu ile bile cıkaramamıstım iki carsaf gitti bizim :) O sabah oylesine artık altına sererim diye sabunla yıkadım anında gitti bende cok sevindim cunku artık kazalar cok oluyor

çok emiyolar bu yüzden de midede durduğu gibi durmyo bezde fışkırıyo yukarı doğru
yeni doğum yaptığmda ben emziriyordm annem altını değiştiriyodu annemin gitmesine yakın
altını ilk değiştirmeye kalktığmda ilk önce o minik ayak bezdeki kakaya değdi ayaktan penye battaniyeye
gerisini siz düşünün... nasıl gülmüşlerdi halime acemilik işte şimdi aştk o günleri çok şükr.

Bende onlardan kullanıyorum ama yetecek gibi değil :)
Alt acma cantalarından cıkanlar var onlar hoşuma gitmedi sadece plastik sert olanlar, normal aldıklarımız sadece bez turu kullan atlar tam ideal. Bir sure sonra duzene girer diyorlar oyle çişini yapması.birkac gundur mahvolup kurtaramadıgım ve zaten eski bi carsafı kestim normal kullan at altacma uzerine koydum osekilde kullanıyorum bez masrafına ek oluyor yoksa :)

aynen canım yaa tüm kocalar aynı sanırım farketmez derler yemegın basına oturunca da sundan yokmıydu ondan yapsaydın derler....
neyse bende sulu olsuun ıstıyorum senın tarıfını yapayım.bu arada cıpslı tavugu hıc duymadım o ne kıii
canım tereyagını bende duymustum ama soyle orjınal olacak ben gecenlerde trabzondan gelmıs tereyagı yedım o kadar lezzetlıkı yanı kasıkla yenecek derecede mis misss...sende bebiş için tuketmeye calıs recelle balla falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…