kızlar benim fıstığım emerken 5 dk sonra uyuyakalıyor .meme ağzında emmiyor .sık sık oluyor bu aralar.sizde oluyor mu?nedeni ne ?siz ne yaptınız?dürtüklemek kımıldatmak işe yaramadı.
Slm şirin bebişlerin güzel anneleri, pazartesiden bu yana annemdeyim, oğlum kırkından sonra daha iyi gelişmeye başladı, iyikide gelmişim, uykunun ne kadar güzel bişey olduğunu unutmuştum :)
Uçak yolculuğumuz kabus gibiydi, kulağına pamuk tıkamadığıma pişman oldum, emzirmek yeterli demişlerdi ama yetmiyormuş, hala onun sıkıntısını çekiyorum, dün gece hiç uyumadı oğlum, anne sütü, tuzlu su ne denediysek kar etmedi, en son sıcak havluyu sardıkta uyudu oğluşum. Aman dikkat uçağa binerken muhakkak pamuk tıkayın...
77
canım bizim dr da biogaia ve sab simplex verdi.biogaia da faydalı bakteriler varmış bağırsak florasını güçlendiriyormuş.bağışıklığa da şyi geliyormuş.ama sab simplex bizde işe yaramadı gaz sorunu devam etti.nursey harvey ve humana kimyonlu rezene çayını dene işe yarıyor .kriz anları hafifledi kızımın.tam geçmiyor elbette.ama baya hafifliyor.
canım internette köpüklü kaka diye aratınca moral bozucu şeyler çıkıyor.benimki de pamuklu suyla tampon yapınca deterjan köpüğü gibi çıkarıyor kafam karışıyor.kaka tahlilini bile düşünüyorum
benim bebişin de kakası belinden çıkmıştı 1 2 kere çıtçıtlı body si de battı tabi doğal olarak.mkinada çıkmadı elimde sabunla yıkadım çıktı.
ya kızlar varya iyiki varsınz
benm kızda bezin arka tarafını bayağı yüksek tutup bağlamama rağmen batırdı üstünü başını
makineye attm sap sarı leke halen var bende napcam diodm
şimdi el sabunuyla sıcak suyun altında bi yıkadm miss oldu :))
makineye atıcam şimdi tekrardan oldu bitti işte.
canım internette köpüklü kaka diye aratınca moral bozucu şeyler çıkıyor.benimki de pamuklu suyla tampon yapınca deterjan köpüğü gibi çıkarıyor kafam karışıyor.kaka tahlilini bile düşünüyorum
Bizde de cok fazla pamukla temizlerken feci cıkıyor korkmanı anladım. Bende gaza yoruyorum ayrıca arastırmadım acıkcası suandaki en onemli sorunları gaz zaten. İnsallah hepsininki gazdan dolayıdır bos endiselerdir diger konular.
Cnım ben bildiğin esek kadar olana kadar emzik kullandım bıraktıgımı hatırlıyorum, tüm fotolarımda agzımda koca kız halimdevee bende inanmıyorum zararına
Kimileri damak yapısını bozar diyor kimileri diş curuklerine sebep olur ilerde diyor. Benim ben haric tum ailemde diş curugu bolca ama benim tek curugum yok mesela :)
bir sen onlınesın canım sana sorayım hergun ne yemek yapsam dıye dusunmkten nefret edıyorum yaaa....
tavuk gogsu var bu malzemeden neler yapabılırm.bebiş dogdu dogalı saglıklı beslendıgım soylenemez hep alelacele ayakustu atıstırma dolapta ne varsa yeme hallerındeyım.hem kıloalıyorum hem bebişede saglıklı sut yapamıyorum sanırım cok canım sıkılıyo hamıleyken hersey dortdortluktu
Bende canbebenin bebek bakım örtüsünden kullanıyorum bizde 3.paketteyiz her kakasini yaptiginda mutlaka batirir. Bu arada 3 gün oldu kakasini yapamadı kızım normal mı acaba ?
Nasil isabet olmus bende bunu sormak için açmistim. Lütfen mama verenlerin pek çogu cevap verirse com iyi olur. Benim bebegim 1,5 aylik. 3. Haftasindan beri mama veriyoruz. Sutumun yetmedigini sagdigim için biliyorum. Bu haftaya kadar su sekilde veriyordum. Sabah 11 de be aksam 11 due 30 cc veriyordum. Bu NAFTA doktora soyledim o da miktarini seen belirleme o belirlesin doyana kadar ver ama oncesinde 10 ar dk emzkr dedi günde iki kereye birsey demedi. Ama dün 4 kere verdim emdikten songs huzursuzlandi, memeyle kavga etmeye basladi. Bende sagdim baktim cidden sut bitmis. Verdim yiyebildigi kadar. Bu sekilde 20 - 60 arasi degisiyor yedikleri.bebeğini hem emzirip hem mama veren arkadaşlar günde kaç cc mama veriyosunuz ve kaç defa bu arada kızım tam 1 aylık ..
Camasır suyu ile bile cıkaramamıstım iki carsaf gitti bizim :) O sabah oylesine artık altına sererim diye sabunla yıkadım anında gitti bende cok sevindim cunku artık kazalar cok oluyor
Kızlar kazalardan bahsetmişsiniz de alt alma bezleri var kullan at, onlardan kullanıyorsunuzdur herhalde değil mi? Ben yine de bir hatırlatayım dedim. Bizim için hayat kurtarıcı çünkü bezini altından aldığım anda kakasını yapmayı çok seviyor bizim sıpa. Üçüncü paket bitiyor, yenisi alınacak. Hatta bazen hem kakasını hem çişini yapıyor :) Panik diz boyu tabii bende bir de tecrübeli olucam :)
Al bende de okadar en sevmedigim sey o, eşim mesaiye kalınca cok seviniyorum bi fikir soylese yapsam neyse farketmez der hep gıcık olurum :))
Valla ben tavugun sac tava seklini sogan domatesli kavurmasını yiyorum canım diger tarifler hep kuru geliyor. Birde fırında cipsli tavuk olarak seviyorum ama onada şimdi evde cips falan yoktur hemde cokta saglıklı değil sanki :)
Birkac yerde yaglı yarayan sut için tereyag tuketin yazıyordu dogrumudur bilmemde bende tereyag sevmiyorumda kahvaltılarda biraz yicem artık mumkun oldukca bende duzgun beslenmiyorum gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?