2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Zaten şimdi bile gelen giden azaldığı için çok kullanılmıyor arabasında tutuyoruz yemek yerken bize bakıyor :)

Bizim ki kucagımızdan inmedigi için butur urunlere gerek duymuyor beşigini bile daha kullanmadı

Bizim ikinci bebeğimiz ona ayrı bir oda yapmadık daha sonra abisiyle birlikte bir oda yaparız diye düşündük yanımıza bir beşik aldık, ama hiç yatırmadım beşiğe, ilk bir kaç gün yattı o kadar, yanımda yatırıyorum ben sürekli, kucağımda da uyutuyorum, annemin yapma sonra çok uğraşırsın dediği herşeyi yapıyorum. Oğlumun doğduğundan beri odası vardı, 1.5 yaşında ayırdık yanımızdan odasında yatmaya başladı, denildiği gibi kucakta uyutmadık, aman ha alışırdı kucağa sonra, ne oldu, kardeşi doğana kadar mutlaka bizden biri yanında bekliyordu uyuması için (10 yaşında) gece de yanımıza geliyordu, şimdi yatak zaten kalabalık gelemiyor. Bunda hiiiç kasmıyorum nasıl kolayıma geliyorsa öyle, kendimi hiiiiç strese sokamıycam :) :)

Son düzenleme:

İlk defa 1.cide değilde 2.cide kucaga alıstıran yanında yatıran duyuyorum Genelde konustuklarım ilk bebekte insan heyecanla cahillikle oyle yapıyor ikincide akıllanırsın almazsın diyorlar :)

İlk defa 1.cide değilde 2.cide kucaga alıstıran yanında yatıran duyuyorum Genelde konustuklarım ilk bebekte insan heyecanla cahillikle oyle yapıyor ikincide akıllanırsın almazsın diyorlar :)

Valla bebek bebektir, bence her bebek kendine özgü, sen ne yaparsan yap iş olacağına varıyor. Sonuçta evladımızı kucağımıza alıyoruz, uyuşturucu vermiyoruz ki ona :) Bu da kucakta büyüsün bakalım nasıl olacak görelim :)

Benim sıpa sabah uykusuzluk arasında altını değiştirirken beyaz battaniyesine kaka yaptı tamam artık kullanılmaz demiştim cunku oyle carsaflarımızı bile batırdı eşek cıkaramadık lekeyi :)
Normal kalıp sabunla yıkadım azıcık iz bile kalmadı ne guzel leke cıkarıyor sabun tozu hemen ıslasam makineye atmadan yıkasamda cıkarmıyor kaka lekesini

Valla ya demekki sıcaklıga ihtiyacı var tamam cok zorlanıyorum ve bazende soyleniyorum ama oyle rahat uyuyor ki kucakta sonra kıyamıyorum :) Bebek zayıf surekli emzir dediler şimdide kucaga alıstırdın deyip duruyorlar kucaga almadan nasıl emzirecektim bilemedim ki

canm kucağa alışan bebeklern özgüveni çok yüksek oluyomş.
pısırk olmasn çocuklarımz ben kızm içn çok sevdiğm işimi bırakmışm kucağıma alışsa ne olur
işim gücüm herşeym kızm artk şunun şurasnda kucağıma ne kadr alıcam büyücek gitcek ileride istesemde alamicam dimi ama..

Slm şirin bebişlerin güzel anneleri, pazartesiden bu yana annemdeyim, oğlum kırkından sonra daha iyi gelişmeye başladı, iyikide gelmişim, uykunun ne kadar güzel bişey olduğunu unutmuştum :)
Uçak yolculuğumuz kabus gibiydi, kulağına pamuk tıkamadığıma pişman oldum, emzirmek yeterli demişlerdi ama yetmiyormuş, hala onun sıkıntısını çekiyorum, dün gece hiç uyumadı oğlum, anne sütü, tuzlu su ne denediysek kar etmedi, en son sıcak havluyu sardıkta uyudu oğluşum. Aman dikkat uçağa binerken muhakkak pamuk tıkayın...

1 ay öyle bir endişem yok :)
Sonrasında nolu bilmiyorum :26:

taktırırken hiç acımıyor sonrasında çok kanama oluyor.
halsizim belim ağrıyor başım dönüyor felan .

en etkili koruma zaten bebeğim 2 aylık 4 ay sabretcem sonra hap ayda iğne çıkartcam,

benim bebişin de kakası belinden çıkmıştı 1 2 kere çıtçıtlı body si de battı tabi doğal olarak.mkinada çıkmadı elimde sabunla yıkadım çıktı.

canım ben de öyle yaptırdığımda benimki de köpüklü yapıyo, bu kakanın gazlı olduğunu gösteriyo, o köpükler gaz yani

canım internette köpüklü kaka diye aratınca moral bozucu şeyler çıkıyor.benimki de pamuklu suyla tampon yapınca deterjan köpüğü gibi çıkarıyor kafam karışıyor.kaka tahlilini bile düşünüyorum

77
canım bizim dr da biogaia ve sab simplex verdi.biogaia da faydalı bakteriler varmış bağırsak florasını güçlendiriyormuş.bağışıklığa da şyi geliyormuş.ama sab simplex bizde işe yaramadı gaz sorunu devam etti.nursey harvey ve humana kimyonlu rezene çayını dene işe yarıyor .kriz anları hafifledi kızımın.tam geçmiyor elbette.ama baya hafifliyor.

kızlar benim fıstığım emerken 5 dk sonra uyuyakalıyor .meme ağzında emmiyor .sık sık oluyor bu aralar.sizde oluyor mu?nedeni ne ?siz ne yaptınız?dürtüklemek kımıldatmak işe yaramadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…