Bu ana kucaklarını ilerde zor kullanırsınız sanki hem bebekler hareketlenir hemde 9 kiloya kadar sanırım bunların kullanımı. Bende begenmiştim ama kısa sureli kullanırsın hiç alma dedi genelde sorduklarım.
Zaten şimdi bile gelen giden azaldığı için çok kullanılmıyor arabasında tutuyoruz yemek yerken bize bakıyor :)
Bizim ki kucagımızdan inmedigi için butur urunlere gerek duymuyor beşigini bile daha kullanmadı
Bizim ikinci bebeğimiz ona ayrı bir oda yapmadık daha sonra abisiyle birlikte bir oda yaparız diye düşündük yanımıza bir beşik aldık, ama hiç yatırmadım beşiğe, ilk bir kaç gün yattı o kadar, yanımda yatırıyorum ben sürekli, kucağımda da uyutuyorum, annemin yapma sonra çok uğraşırsın dediği herşeyi yapıyorum. Oğlumun doğduğundan beri odası vardı, 1.5 yaşında ayırdık yanımızdan odasında yatmaya başladı, denildiği gibi kucakta uyutmadık, aman ha alışırdı kucağa sonra, ne oldu, kardeşi doğana kadar mutlaka bizden biri yanında bekliyordu uyuması için (10 yaşında) gece de yanımıza geliyordu, şimdi yatak zaten kalabalık gelemiyor. Bunda hiiiç kasmıyorum nasıl kolayıma geliyorsa öyle, kendimi hiiiiç strese sokamıycam :) :)
İlk defa 1.cide değilde 2.cide kucaga alıstıran yanında yatıran duyuyorumGenelde konustuklarım ilk bebekte insan heyecanla cahillikle oyle yapıyor ikincide akıllanırsın almazsın diyorlar :)
Valla bebek bebektir, bence her bebek kendine özgü, sen ne yaparsan yap iş olacağına varıyor. Sonuçta evladımızı kucağımıza alıyoruz, uyuşturucu vermiyoruz ki ona :) Bu da kucakta büyüsün bakalım nasıl olacak görelim :)
Valla ya demekki sıcaklıga ihtiyacı var tamam cok zorlanıyorum ve bazende soyleniyorum ama oyle rahat uyuyor ki kucakta sonra kıyamıyorum :) Bebek zayıf surekli emzir dediler şimdide kucaga alıstırdın deyip duruyorlar kucaga almadan nasıl emzirecektim bilemedim ki
Bu arada kanamam 42 gün sürdü 1 gün kesildi sonra regl oldum :)
Kan kaybından betim benzim attı...
ben bide sprial takdırdım ölüyorummmm
ayy ben korkuyorum yaa taktıramamki
takdırmada sorun yok sonrası sorun
1 ay öyle bir endişem yok :)
Sonrasında nolu bilmiyorum :26:
Benim sıpa sabah uykusuzluk arasında altını değiştirirken beyaz battaniyesine kaka yaptı tamam artık kullanılmaz demiştim cunku oyle carsaflarımızı bile batırdı eşek cıkaramadık lekeyi :)
Normal kalıp sabunla yıkadım azıcık iz bile kalmadı ne guzel leke cıkarıyor sabun tozu hemen ıslasam makineye atmadan yıkasamda cıkarmıyor kaka lekesini
canım ben de öyle yaptırdığımda benimki de köpüklü yapıyo, bu kakanın gazlı olduğunu gösteriyo, o köpükler gaz yani
77Selam güzel annisler ve bebisleri
Perşembe gunu iki gun süren uykusuzluk ve ağlamalardan( bende ağlıyorum sınır krizinizden ve yorgunluktan) sonra aksam dörtte randevu alıp Dr gittik sebebi gaz sancıları ne Masaj nede ilaç ise yaramıyor
Dr bitkisel ilaç ise yaramamış dedi ve bio gaia adında bağırsaklara faydalı bakteri iceren bir damla verdi zinkoyu kenara attık birde fitil verdi fakat fitili kriz anlarında yarım olarak kullan dedi yani zararsız dedi ama acil durum kurtarıcısı olarak duşun dedi
Ve damlayı aksam bes damla olarak başladık iki gündür damlayı verdikten sonra yarım saat icinde kaka patlaması yasıyoruz :)))
Zeytinyagiyla günlük gaz masaji yapmamı rezene Anason kimyon gibi bitki çaylarından günde birkaç kasik vermemi söyledi zararı yokmuş.. Benimde bitki cayı içmemi önerdi kiii ben iki haftadır bitki cayı iciyorum süt icin olan karışımdan :))
Velhasil hepsini yapsakda rahatlatacakda minnosu hala uyutmak problem uykusunda sicrayiveriyor sonra acıyor faltasi gibi gözlerini :))
Perşembe karma asımızida olmuştuk verem aşısının yeri dün kabardı
Ağrısı icin iki aksamdir yarım çay kasigi agri kesici veriyorum onun üstüne misil misil uyuyor yani cocuğun ağrısı var geçince bayılıyor resmen yavrumbenim ve dört bes saat uyuyor normalde en fazla iki saate uyanır gece bile
Bu arada kizim birayda 1300 gr almış ama bunun 550 sinı ilk iki hafta almıştı sonraki iki hafta bitki çayına başladıktan sonra tam 750 gr almış maşallah kuzuma refleksleri görmesi büyümesini cok beğendi Dr teyzesi premature olmasına Rağmen yaşıtlarını nerdeyse yakalamış dedi beni cok mutlu etti
Gecen 2700 gr gelen yavrum bu ay 4050 gr geldi beni cok mutlu etti
Sutum yok diye etmediğim kalmadı ama ise yaradı yavrumu beslemeyi büyütmeyi başardım
Dr nasil besliyorsan aynen devam cok sağlıklı ve gelişimi cok güzel dedi
Bizden havadisler böyle kızımın teyzoslari...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?