2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya doktor istediği kadr emsin bebek belirlesn demiş ama benm kızm doyduğunu anlamıyoki hiç
sabah yattığmz yerden emziriyorm emdi emdii bi ara benmle konuşuyo gibi ıhh mıhh sesler çıkardı.
tahminimce o zman doymş fazladan emmeye başlamş 2 dk sonra emerken ağzının kenarından sütler akıp gidiverdi.
en iyisi saate bakıp 20-25 dk arası vermek benm bebeğim içn söylüyorm bunu her bebek farklı olabilir.

Bende canbebenin bebek bakım örtüsünden kullanıyorum bizde 3.paketteyiz her kakasini yaptiginda mutlaka batirir. Bu arada 3 gün oldu kakasini yapamadı kızım normal mı acaba ?

ben 5 güne kadr olabilir diye duymştm
mama veriyosan ondan oluyodr.
ben çok nadir mama veriyorm o gün kaka yapmyo kızm
ama benden beslendiği zman günde 3 kere cırtt cırtt yapıyo rahatlıyo

Ay bebeğim kaç gundur gunduz kıyametı kopartıyo,o nasıl bir ağlamadır.... nefes almadan kıpkırmızı oluyo sürekli ağlıyo ya.. doktra götrdük kontrol etti her yerini bişeyi yok dedi huysuzlıktan yapıodur dedi,idrar testide yaptırdık temiz çıktı... bugun bıraz sakın allahtan,gece çık yok gunduz kendını bitiriyo ağlamaktan ya..

benım bebek gıbı ağlayan bebiş var mı?

birde yenı çıkarttı alt dudak yada çene titriyo 1 sn falan 1-2 kez gordum onuda sorucak doktora.

Valla onuda kesin der bunların hepsi aynı model
Dogru onların tadı guzel oluyor markettekiler bi tuhaf sevmiyorum.
Tavuk gogsune tuz karabiber ekiyorsun -köri sosu varsa ondan ekliyorsun- yumurtaya buluyorsun sonra ruffles sade cipslerin unufak hale getirilmiş şekline batırıyorsun fırınlıyorsun. Ocakta kızartanda oluyorda ozaman hem cipsler dagılıyor hemde cok yaglı oluyor.

merhaba guzel anneler ve minnaklari

yok canim zannetmiyorum ondan oldugunu
canım damak düşmesi diye bişey olabilir mi?emziği ağzından direk çekiyordum annem damağı düşer dedi.ondan mı acaba

biberon canim ilk bir ay kasikla verdim ama simdi 120 cc yi kasikla versem bitene kadar acikir biberon basi ayina goreyse sikinti olmuyor

ben her gece termoforla yatırıyorum canim

tatlim graco nun swing and bounce die bisiyini aldim cok da memnunum
Joymaker Pinky Ev Tipi Ana Kucağı - e-bebek.com

kızlar bunu alcam nasıl ?? :44:
siz ne aldınız yardımcı olurmusunuz

10 gune kadar normal tatlim ama cok rahatsiz ettiyse bir cay kasigi zeytinyagi veriver
Bende canbebenin bebek bakım örtüsünden kullanıyorum bizde 3.paketteyiz her kakasini yaptiginda mutlaka batirir. Bu arada 3 gün oldu kakasini yapamadı kızım normal mı acaba ?

biz varizzzz

oğluşumdan fırsat bulup giremiyorum şimdi uyku arasına denk geldimde girdim eli kulağında uyandı uyanacaktır kim var kim yok bakiim ses verin

Kexinlikle katiliyorum. Bende t o yuzden en fazla 60 veriyorum. Zaten kasikla veriyorum hortum gibi cekiyor. Ben agizindan akitmaya basladi mi, hareketleri yavasladi mi tamam doydu bundan sonrasi agir gelecek diye vermeyi birakiyorum. O yuzden en iiyi Anne bilir bebegini. o kadar mekanik degiller

Bana hastaneden cikarken hemsireler soylemisti alt scene titremesi gorebilirsiniz normaldir demisti. Ki bizimkinde de oluyor.

bizimkide çene titretiyor emerken oluyor birkaç kere denk geldim bide gerinmeyi çok sewiyor bizimki emerken yatarken kucaktayken
büyük insan gibi gerinip duruyor sesler çıkartıp :)

ben 5 güne kadr olabilir diye duymştm
mama veriyosan ondan oluyodr.
ben çok nadir mama veriyorm o gün kaka yapmyo kızm
ama benden beslendiği zman günde 3 kere cırtt cırtt yapıyo rahatlıyo

mamanın kabızlık yaptığını duymuştum bende.. bende mama veriyorum sütüm var ama yetmiyor
günde 2 veriyorum ama doymazsa sütüm azsa o gün falan sayı artabiliyor. ilk günlerde 30 cc veriyordum
simdilerde emmesine göre isteğine göre 60 yada 90 cc.ye kadar çıkıyorum.

(bu arada bu bebek ne kadarlıksoran olursa yarın 40 mız)

bizimkide çene titretiyor emerken oluyor birkaç kere denk geldim bide gerinmeyi çok sewiyor bizimki emerken yatarken kucaktayken
büyük insan gibi gerinip duruyor sesler çıkartıp :)

aynen gerıne gerıne buyuyolarmış homur homur gerınıyo:)

canm sütün yetmiyo olabilir mi?
benm kızda bir ara sütüm azaldı öyleydi.
yemeğime dikkat etmiyodm çünkü.
öyle olnca uyumuyolarda aç aç durmuyolar basıyolar çığlığı..
mama verdm bi kaç gün günde birer defa mışıl mışıl uyudu sıpa

Bende mama. Verenlerdenim ilk gunden beri. Ben heer emzirmenn pesine 90 veriyorum biberonla tabi. Tek delikli cok akitmiyor.

canım onuda soyledım doktora haftada 200 gr aması gerırken 400 gr almış sütün yetmese kılo alamaz dedı,doğal olarak. ki aç olsa gecede uyumaz gece mışıl mışıl uyuyo maşallah. gaz sorunu var bence ve ılaç yazdırdım onu kullanıyorum o rahatlattı dıye dusunuyorum.

bugun kızımı yhıkadıktan sonra ben de gordum cenesı tıtredı usudu sanmısıtm demekkı oluyormuss

kızlar yatarak emzırmeyın
doktor bana o zaman kulagına sut kactıgını ve kulak ıntıhabı oldugunu söyledı
sakın haaaaa
dıkkat edın

kim yatmıycak ben mi bebek mi:) ystıga koyup kucağımda emziriyorum işte bebeğimi dik tutcaz yani yatmaktan kasıt omu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…