Nasil isabet olmus bende bunu sormak için açmistim. Lütfen mama verenlerin pek çogu cevap verirse com iyi olur. Benim bebegim 1,5 aylik. 3. Haftasindan beri mama veriyoruz. Sutumun yetmedigini sagdigim için biliyorum. Bu haftaya kadar su sekilde veriyordum. Sabah 11 de be aksam 11 due 30 cc veriyordum. Bu NAFTA doktora soyledim o da miktarini seen belirleme o belirlesin doyana kadar ver ama oncesinde 10 ar dk emzkr dedi günde iki kereye birsey demedi. Ama dün 4 kere verdim emdikten songs huzursuzlandi, memeyle kavga etmeye basladi. Bende sagdim baktim cidden sut bitmis. Verdim yiyebildigi kadar. Bu sekilde 20 - 60 arasi degisiyor yedikleri.
Bende canbebenin bebek bakım örtüsünden kullanıyorum bizde 3.paketteyiz her kakasini yaptiginda mutlaka batirir. Bu arada 3 gün oldu kakasini yapamadı kızım normal mı acaba ?
aynen canım yaa tüm kocalar aynı sanırım farketmez derler yemegın basına oturunca da sundan yokmıydu ondan yapsaydın derler....
neyse bende sulu olsuun ıstıyorum senın tarıfını yapayım.bu arada cıpslı tavugu hıc duymadımo ne kıii
canım tereyagını bende duymustum ama soyle orjınal olacak ben gecenlerde trabzondan gelmıs tereyagı yedım o kadar lezzetlıkı yanı kasıkla yenecek derecede mis misss...sende bebiş için tuketmeye calıs recelle balla falan
canım damak düşmesi diye bişey olabilir mi?emziği ağzından direk çekiyordum annem damağı düşer dedi.ondan mı acaba
kızlar kocişlerden korkan varmı halakorkmayın kasmayın kendinizi birazda süslenin tabii sıpalardan fırsak bulabildiğimiz kadar tabiiside kacış yok bundan bende cok korkmustum ama acımadı ki acımadı ki
ya kızlar sağdığınız sütleri nasıl veriyorsunuz kaşıkla mı biberonla mı?? benim cadı kaşığa direnç gösteriyor zaten 5 dakşka emiyorrr sağdığım sütleri biberonlada vermk istemiyorum ona alışır gibi oldu çünkü.. ya bi çare söyleyin bana.. ne yapsamda emme süresini uzatsam
sağol canım burun tıkanıklığı fazla yok ama hırıltı gibi ses geliyor.acaba balgamlı mı diyorum ama.işte anlayamıyorum.öksürdükçe içim gidiyor.bugünlerde de evimiz biraz seri,n ısıtıcı çalıştırıyorum arada ama gece mi üşüttü acaba
Joymaker Pinky Ev Tipi Ana Kucağı - e-bebek.com
kızlar bunu alcam nasıl ?? :44:
siz ne aldınız yardımcı olurmusunuz
Bende canbebenin bebek bakım örtüsünden kullanıyorum bizde 3.paketteyiz her kakasini yaptiginda mutlaka batirir. Bu arada 3 gün oldu kakasini yapamadı kızım normal mı acaba ?
Ay bebeğim kaç gundur gunduz kıyametı kopartıyo,o nasıl bir ağlamadır.... nefes almadan kıpkırmızı oluyo sürekli ağlıyo ya.. doktra götrdük kontrol etti her yerini bişeyi yok dedi huysuzlıktan yapıodur dedi,idrar testide yaptırdık temiz çıktı... bugun bıraz sakın allahtan,gece çık yok gunduz kendını bitiriyo ağlamaktan ya..
benım bebek gıbı ağlayan bebiş var mı?
birde yenı çıkarttı alt dudak yada çene titriyo 1 sn falan 1-2 kez gordum onuda sorucak doktora.
ya doktor istediği kadr emsin bebek belirlesn demiş ama benm kızm doyduğunu anlamıyoki hiç
sabah yattığmz yerden emziriyorm emdi emdii bi ara benmle konuşuyo gibi ıhh mıhh sesler çıkardı.
tahminimce o zman doymş fazladan emmeye başlamş 2 dk sonra emerken ağzının kenarından sütler akıp gidiverdi.
en iyisi saate bakıp 20-25 dk arası vermek benm bebeğim içn söylüyorm bunu her bebek farklı olabilir.
Ay bebeğim kaç gundur gunduz kıyametı kopartıyo,o nasıl bir ağlamadır.... nefes almadan kıpkırmızı oluyo sürekli ağlıyo ya.. doktra götrdük kontrol etti her yerini bişeyi yok dedi huysuzlıktan yapıodur dedi,idrar testide yaptırdık temiz çıktı... bugun bıraz sakın allahtan,gece çık yok gunduz kendını bitiriyo ağlamaktan ya..
birde yenı çıkarttı alt dudak yada çene titriyo 1 sn falan 1-2 kez gordum onuda sorucak doktora.
ben 5 güne kadr olabilir diye duymştm
mama veriyosan ondan oluyodr.
ben çok nadir mama veriyorm o gün kaka yapmyo kızm
ama benden beslendiği zman günde 3 kere cırtt cırtt yapıyo rahatlıyo
bizimkide çene titretiyor emerken oluyor birkaç kere denk geldim bide gerinmeyi çok sewiyor bizimki emerken yatarken kucaktayken
büyük insan gibi gerinip duruyor sesler çıkartıp :)
aynen gerıne gerıne buyuyolarmış homur homur gerınıyo:)
canm sütün yetmiyo olabilir mi?
benm kızda bir ara sütüm azaldı öyleydi.
yemeğime dikkat etmiyodm çünkü.
öyle olnca uyumuyolarda aç aç durmuyolar basıyolar çığlığı..
mama verdm bi kaç gün günde birer defa mışıl mışıl uyudu sıpa
bugun kızımı yhıkadıktan sonra ben de gordum cenesı tıtredı usudu sanmısıtm demekkı oluyormuss
kızlar yatarak emzırmeyın
doktor bana o zaman kulagına sut kactıgını ve kulak ıntıhabı oldugunu söyledı
sakın haaaaa
dıkkat edın
yok üşümekten değil,yeni yeni çıkıo işte:)
daha neler görücez:))) bı de bazen derın derın nefesler alıyo korkutuyo benı
hırlama gibi iç çekme gibi mi..?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?