oğluşumdan fırsat bulup giremiyorum şimdi uyku arasına denk geldimde girdim eli kulağında uyandı uyanacaktır kim var kim yok bakiim ses verin
canım onuda soyledım doktora haftada 200 gr aması gerırken 400 gr almış sütün yetmese kılo alamaz dedı,doğal olarak. ki aç olsa gecede uyumaz gece mışıl mışıl uyuyo maşallah. gaz sorunu var bence ve ılaç yazdırdım onu kullanıyorum o rahatlattı dıye dusunuyorum.
Canım bebeklerimizin sorunları hep aynı biizmki de akşam üzeri ağlamaya başlıyor, karnı tok altı temiz, gazıda çıkıyor en azından emdikten sonra ama sıkıntı ne anlamıyorum, keyfi olduğunu düşünüyorum büyümeye çalışıyor ya :) bizimkinin dudağı altını değiştirirken titriyor önceleri üşüyor sandım ama oda sıcakkende yapıyor, bu arada gaz için ne kullanıyorsun ben bitkisel şurup kullanıyorum ilaç almadım...
Nasil isabet olmus bende bunu sormak için açmistim. Lütfen mama verenlerin pek çogu cevap verirse com iyi olur. Benim bebegim 1,5 aylik. 3. Haftasindan beri mama veriyoruz. Sutumun yetmedigini sagdigim için biliyorum. Bu haftaya kadar su sekilde veriyordum. Sabah 11 de be aksam 11 due 30 cc veriyordum. Bu NAFTA doktora soyledim o da miktarini seen belirleme o belirlesin doyana kadar ver ama oncesinde 10 ar dk emzkr dedi günde iki kereye birsey demedi. Ama dün 4 kere verdim emdikten songs huzursuzlandi, memeyle kavga etmeye basladi. Bende sagdim baktim cidden sut bitmis. Verdim yiyebildigi kadar. Bu sekilde 20 - 60 arasi degisiyor yedikleri.
ben günde 3 defa 30 cc ile başlıcam duruma göre arttırırım dediğin gibi öncesinde 10 dk emziriyorum
humananın tadı iğrenç siz nasıl içiyosunuz kızlar nasıl güzelleştirebilirm
Ay bebeğim kaç gundur gunduz kıyametı kopartıyo,o nasıl bir ağlamadır.... nefes almadan kıpkırmızı oluyo sürekli ağlıyo ya.. doktra götrdük kontrol etti her yerini bişeyi yok dedi huysuzlıktan yapıodur dedi,idrar testide yaptırdık temiz çıktı... bugun bıraz sakın allahtan,gece çık yok gunduz kendını bitiriyo ağlamaktan ya..
benım bebek gıbı ağlayan bebiş var mı?
birde yenı çıkarttı alt dudak yada çene titriyo 1 sn falan 1-2 kez gordum onuda sorucak doktora.
Bu arada bişey sormak istiyorum, çalışmaya başladığımda bebeğim sütümü biberonla içeceği için şimdiden bazen sağıp biberonla veriyorum tek seferde kaç cc içirmek gerek çocuğa, bugün 120 cc sağdım 60 cc içirdim onuda 5 dk da içti ama göğsümden 15-20 dk içiriyorum o zaman bu çocuk kaç cc içiyordur ki?fazla içtiği kesin çünkü çok kusuyor nasıl yapmalıyım acaba? memeyide bırakmıyor alamıyorum ağzından kontrole götürdüğümüzde hemşire bebeklerin yarım çay bardağı sütle doyabileceklerini söylemişti ama doyma hisleri olmadıkları için sürekli emiyorlar dedi, napacağım ben şimdi ne kadar yada kaç cc süt vermeliyim ki kusmasıda azalsın?
ne zaman geçicek bu gaz sancıları yabi rahat uyuyamıyo bebeğim
Ben bayağı severek içtim,kötü değil o kadar yau :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?