Evetttt dün gece bebeğimi emziridkten sonra genzne süt kaçar gibi hafif öksürükle uyandı çoğu kez,ve korktum.. sabahta aynı şey oldu burnuda tıkalı gıbıydı.. dr aradım getır dedı..
hafıf nezle olmuş,damla verdı onu kullanıyorum gaz ilacı içinde sap simplex in ıyı olduunu ve devam etmemı soyledı. aynı zamanda hava serın dıye çocukları kat kat gıydırmeyın dedı,giydirip terleıyosunuz daha cabuk hasta oluyo dedi. bzim dr ateşli biraz benım gıbı:))
süt konusunu açtım gitmişken,4640 olmuş bebiş bazı annelerin sütü şapur şupur akar ama yarayışlı değildir,bazı annelrinde az gelır yarar dedi senin sütün yarayışlı çocuk aç kalmaz zaten fzlada kılo almış sütün dışında mama verme bu kezde obez olur dedi:)) sütümün yettığını bılıyorum ama yınede sormak isetdim.
birde ÇENE titremesi vardı onuda sordum,normal bebek olar gelişme aşamsı dedi..
ve geldik:) bebeğimde uyuyo çok şukur.
Evetttt dün gece bebeğimi emziridkten sonra genzne süt kaçar gibi hafif öksürükle uyandı çoğu kez,ve korktum.. sabahta aynı şey oldu burnuda tıkalı gıbıydı.. dr aradım getır dedı..
hafıf nezle olmuş,damla verdı onu kullanıyorum gaz ilacı içinde sap simplex in ıyı olduunu ve devam etmemı soyledı. aynı zamanda hava serın dıye çocukları kat kat gıydırmeyın dedı,giydirip terleıyosunuz daha cabuk hasta oluyo dedi. bzim dr ateşli biraz benım gıbı:))
süt konusunu açtım gitmişken,4640 olmuş bebiş bazı annelerin sütü şapur şupur akar ama yarayışlı değildir,bazı annelrinde az gelır yarar dedi senin sütün yarayışlı çocuk aç kalmaz zaten fzlada kılo almış sütün dışında mama verme bu kezde obez olur dedi:)) sütümün yettığını bılıyorum ama yınede sormak isetdim.
birde ÇENE titremesi vardı onuda sordum,normal bebek olar gelişme aşamsı dedi..
ve geldik:) bebeğimde uyuyo çok şukur.
Gecmis olsun canim. Cene titremesi el titremesi bizimkinde devamli oluyor. Hele el titreyince bayaaa bi komik oluyor.bende saskin durumdayim ne giydirsem gece ne ortsem ustune usumez bi turlu bilemiyorum. Bi aksam cok ortuyorum isilik oluyo bi aksam az ortuyorum bakiyorum uşumuş
canım geçmiş olsun benimde bebişin aynı şekilde 2 gece öksürdü.burnu tıkalı akıyo bazende o da nezleymiş.damlayla öksürük şurubu verdi dr. birde fitil verdi ateşi çıkar diye.inşallah çabucak düzelirler
canım ben bebek mama kaşığıyla veriyorum günde 4-5 kez.kakası cıvık benimkininde.geçen altını açarken beze tazyikle fışkırttı.evet daha sakin bir bebek oldu.ciyak ciyak değil.muffinnn cim nurse harvey i ne sıklıkta kullanıyorsun ? ben günde 5-6 kez şırınga ile 5 ml çekip veriyorum. fazla mı oluyor emin olamadım. nurse harvey i kullandıktan sonra uykuları daha rahat olmaya başladı, sancıları azaldı gibi ama b usefer de kakası acaip cıvıklaştı, su gibi.
Bizde sık sık oluyor bende gazını çıkarıyorum çıkarmasada o esnada biraz gözünü acıyor basıyorum memeyi hemen kapiyor uyku daha cazip geliyor bebelere :))
Biogaia bayagi rahatlatti şükür iki gündür ağlama krizlerimiz bitti
Kizim cok kusuyor ackende tokkende dra onuda sordum soluk borusu ile yemek borusu bitiminde bir kapakcik var o kapakcik henüz gelişmemiş bir yasına kadar anca gelişirmiş bu esnada sık sık kusmalar hıçkırıklar ve hiriltilar olması normalmiş
Tartısı iyi ise bu 3 durumda endişe edilmemeliymis
Kizim 2,5 aylık olmak üzere Dr ağzı aşağı yatir arasira önünede kırmızı sarı siyah objele koy dedi kizim etrafını izleyip hareket eden nesneleri takip etmeye başladı sürekli konuşulmasını oyunlar yapılmasını ve gezdirilmeyi istiyor
Uyumamaktada direniyor artık ama annesi onu ara sıra gündüz uyutuyor :))
hadi ya benimkinin kakasıda köpüklü çıkıyo ben bir eczacı tanıdığa sormuştum da bana gazlı olduğunu gösteriyo demişti ben de bir araştırayım bakalım nezaman kurtulucaz bu kaka gaz sorunundan ya artık umudumu kaybetmeye başladım
kızlar baktık olmuyo kollarımız ağrıyo, gelen bi misafir kanguru önermişti. ben de araştırdım hatta çok güzelleri de var indirimde ama detaylı düşününce önümüz kış. onu dışarıda kullanamazsın, yaza girerken de neredeyse yaşlarına girecekler. vazgeçtim.evde taşıcam diye de gereksiz diye gördüm artık. aynı fikirde olan var mı?
kızlar baktık olmuyo kollarımız ağrıyo, gelen bi misafir kanguru önermişti. ben de araştırdım hatta çok güzelleri de var indirimde ama detaylı düşününce önümüz kış. onu dışarıda kullanamazsın, yaza girerken de neredeyse yaşlarına girecekler. vazgeçtim.evde taşıcam diye de gereksiz diye gördüm artık. aynı fikirde olan var mı?
kizlar bebeler icin rezene cayini (normal aktardan alinan rezene) nasil demliyoruzz ne kadar veriyoruzz
kizlar bebeler icin rezene cayini (normal aktardan alinan rezene) nasil demliyoruzz ne kadar veriyoruzz
bende bgn eşime aldırıcaktım rezene anason ıhlamur ısırgan kimyon karışımı yapıcam da
birer tatlı kaşığı hepsinde demlemeyi düşnüyodum 2 -2.5 bardak kadar suya nasıl fazla mı olur acaba?
canım 1subardagı suya 1cay kasıgı rezene atıp demlıyorum .ılıyınca 1 -2kasık bebişe gerısı benim mideye
Ay bebeğim kaç gundur gunduz kıyametı kopartıyo,o nasıl bir ağlamadır.... nefes almadan kıpkırmızı oluyo sürekli ağlıyo ya.. doktra götrdük kontrol etti her yerini bişeyi yok dedi huysuzlıktan yapıodur dedi,idrar testide yaptırdık temiz çıktı... bugun bıraz sakın allahtan,gece çık yok gunduz kendını bitiriyo ağlamaktan ya..
benım bebek gıbı ağlayan bebiş var mı?
birde yenı çıkarttı alt dudak yada çene titriyo 1 sn falan 1-2 kez gordum onuda sorucak doktora.
canım onuda soyledım doktora haftada 200 gr aması gerırken 400 gr almış sütün yetmese kılo alamaz dedı,doğal olarak. ki aç olsa gecede uyumaz gece mışıl mışıl uyuyo maşallah. gaz sorunu var bence ve ılaç yazdırdım onu kullanıyorum o rahatlattı dıye dusunuyorum.
Canım bebeklerimizin sorunları hep aynı biizmki de akşam üzeri ağlamaya başlıyor, karnı tok altı temiz, gazıda çıkıyor en azından emdikten sonra ama sıkıntı ne anlamıyorum, keyfi olduğunu düşünüyorum büyümeye çalışıyor ya :) bizimkinin dudağı altını değiştirirken titriyor önceleri üşüyor sandım ama oda sıcakkende yapıyor, bu arada gaz için ne kullanıyorsun ben bitkisel şurup kullanıyorum ilaç almadım...
BEN BEbişe gaz yapmasın sutumden gecsın dıye ıcıyorum bebişşide rahatlatsın dıye verıyorum ayrıca gunde 4 kez zınco kullanıyorum ama yınede oluyo canım yaa.zınco bıtsın bıo gaia alcam bıde onu denıycem.arkadasım onerdı cok sıkıntılıydı bebegı aktardan denemedıgımız sey kalmadı dıyordu gecelerı elektrıklı supurgeyle uyutuyordu bıogaıa jılet gıbı kestı gazımızı dedı.avrupadada gaz ılacı konusunda 1.secılmıs. bakalım bızim oğluşun bağırsakları da aynı fikirdemibilmem ki canim
hemenn deniyorumm sutu arttırıcı bebeyi rahatlatıcı etkisi varmis dogru mu canim
canım geçmiş olsun benimde bebişin aynı şekilde 2 gece öksürdü.burnu tıkalı akıyo bazende o da nezleymiş.damlayla öksürük şurubu verdi dr. birde fitil verdi ateşi çıkar diye.inşallah çabucak düzelirler
Kizlar ne guzel yaa hamileligi konusuyorduk simdi ise bebisleri ve sorunlarini.:) hepimizin bebisi saglikli olsun insallah.:) sanci krizleri bizde de var cok normal ama cok uzuluyirum cunku cok feci agliyo kixim ,bide uyurken bogazini temizleme,gerinme gibi sesler cikariyo cok fena ,sizde de oluyormu? Buda mi gazdan scaba,uykuda huzursuz kuzim belli ama napicam bilmiyorum.varmi bilgisi olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?