2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gecmis olsun canim. Cene titremesi el titremesi bizimkinde devamli oluyor. Hele el titreyince bayaaa bi komik oluyor.bende saskin durumdayim ne giydirsem gece ne ortsem ustune usumez bi turlu bilemiyorum. Bi aksam cok ortuyorum isilik oluyo bi aksam az ortuyorum bakiyorum uşumuş

canım geçmiş olsun benimde bebişin aynı şekilde 2 gece öksürdü.burnu tıkalı akıyo bazende o da nezleymiş.damlayla öksürük şurubu verdi dr. birde fitil verdi ateşi çıkar diye.inşallah çabucak düzelirler

işte tenı soguk olması kat kat gıydurmenız anlamına gelmıo dio:))

saol canım aynen her bebek aynı duurmda:) bizede damla verdı,fitilide soktu ben beceremeıdım cunku:) kıyamadım

canım ben bebek mama kaşığıyla veriyorum günde 4-5 kez.kakası cıvık benimkininde.geçen altını açarken beze tazyikle fışkırttı.evet daha sakin bir bebek oldu.ciyak ciyak değil.

canım benimki de beni izliyor dinliyor uuu gibi sesler çıkarıyor.2 kez de bana uyanıkken gülmüşlüğü var

canım hemen endişe etme.gazdan da olabiliyor.değişik belirtilerle birleşince laktoz intoleransı vb de olabiliyor ama bizimkilerde olcak diye bişey yok.kaka tahlili yapılıyor ordan çıkıyor.bir de yeşil ve sümüksü ise o tehlikeliymiş.enfeksiyon mu ne demekmiş.

kızlar baktık olmuyo kollarımız ağrıyo, gelen bi misafir kanguru önermişti. ben de araştırdım hatta çok güzelleri de var indirimde ama detaylı düşününce önümüz kış. onu dışarıda kullanamazsın, yaza girerken de neredeyse yaşlarına girecekler. vazgeçtim.evde taşıcam diye de gereksiz diye gördüm artık. aynı fikirde olan var mı?

Merhabalar herkese,
bütün bebişler iyidir umarım,sanırım hepimiz şafak sayıyoruz gazların bitmesi için.Biz Temmuz anneleri biraz daha yaklaştık finishe.Biz dün 2. ay aşılarımızı olduk,ateşlenebilir dedi doktor ama çok şükür ateşimiz çıkmadı ama dün emerken sık sık şaşı baktı benim tosbağam,çok komikti.Sanırım aşılar ağır geldi :)) Çok da huysuzlanmadı,gece uykuları bozulur diye çok korktum ama uyudu aynı düzen.Benimki gündüzleri pek uyumadığı için ödüm kopuyo geceleri de uyumaz diye,o zaman artık huni takar gezerim

Kanguru değil de slinge pek bi heveslendim ben de ama dediğin gibi önümüz kış,ama aslında alıp evin içinde de kullanmayı düşünmüyor değilim,malum kucak kucak geziyor minikler ve hiç ev işi yaptırmıyor,gündüz neredeyse hiç uyumuyor...

evet aynen benimkide kucakçı.kanguru alıcaktım dışarıda da kullanamıcam kış günü
o yüzden bende vazgeçtm

kizlar bebeler icin rezene cayini (normal aktardan alinan rezene) nasil demliyoruzz ne kadar veriyoruzz

bende bgn eşime aldırıcaktım rezene anason ıhlamur ısırgan kimyon karışımı yapıcam da

birer tatlı kaşığı hepsinde demlemeyi düşnüyodum 2 -2.5 bardak kadar suya nasıl fazla mı olur acaba?

bilmem ki canim

hemenn deniyorumm sutu arttırıcı bebeyi rahatlatıcı etkisi varmis dogru mu canim
canım 1subardagı suya 1cay kasıgı rezene atıp demlıyorum .ılıyınca 1 -2kasık bebişe gerısı benim mideye

emerken titretiyor bizim fıstık çok komik oluyo.emiyo emiyo sonra duruyo 10-15 sn sonra çeneyi titretip kuvvetli emişe geçiyo

canım hangi ilacı verdi dr un

kucağa al gezdir canım bak nasıl memnun olur.

kızlar benimki çok uyanıklaştı.ilaç-kimyon cayı vb veriyorum surat beş karış yüzüme bakıyor.dün meme veriyordum önce diliyle tattı sonra aldı memeyi.uyandı yani.beğenmezse almayacak cadı.ben kızıma koala diyorum bazen saldırıyor memeye.yapışıyor bırakmıyo koala kızım benim

bilmem ki canim

hemenn deniyorumm sutu arttırıcı bebeyi rahatlatıcı etkisi varmis dogru mu canim
BEN BEbişe gaz yapmasın sutumden gecsın dıye ıcıyorum bebişşide rahatlatsın dıye verıyorum ayrıca gunde 4 kez zınco kullanıyorum ama yınede oluyo canım yaa.zınco bıtsın bıo gaia alcam bıde onu denıycem.arkadasım onerdı cok sıkıntılıydı bebegı aktardan denemedıgımız sey kalmadı dıyordu gecelerı elektrıklı supurgeyle uyutuyordu bıogaıa jılet gıbı kestı gazımızı dedı.avrupadada gaz ılacı konusunda 1.secılmıs. bakalım bızim oğluşun bağırsakları da aynı fikirdemi

Kizlar ne guzel yaa hamileligi konusuyorduk simdi ise bebisleri ve sorunlarini.:) hepimizin bebisi saglikli olsun insallah.:) sanci krizleri bizde de var cok normal ama cok uzuluyirum cunku cok feci agliyo kixim ,bide uyurken bogazini temizleme,gerinme gibi sesler cikariyo cok fena ,sizde de oluyormu? Buda mi gazdan scaba,uykuda huzursuz kuzim belli ama napicam bilmiyorum. varmi bilgisi olan

canm bebeklern üşüdüklerini anlamak içn ellerine ve enselerine bakmalıymışz. ona göre giydiriyorm ben.

evet gazi çok old benimkide uykuda gerinme sesleri gibi sesler çıkarıyo tekrar dalıo ama huzurlu bi uyku uyuyamamış oluyo bende çok üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…