evet gazi çok old benimkide uykuda gerinme sesleri gibi sesler çıkarıyo tekrar dalıo ama huzurlu bi uyku uyuyamamış oluyo bende çok üzülüyorum
tabiki herkesin bebeğinde kilo azalması görülür doğumdan sonra. su atıyorlar çünkü. benimki 2800doğdu hastaneden çıkarken (yani 2 gun sonra) 2700 olmustu. 1 hafta sonra da 2500 olmustu. doktor da cok kilo kaybetmis dedi bizde ne yaradı ne yaramadı cok dusunmeden mamaya basladık.
evet onun icin ugrasıyorum. ama cidden az sıtum yetmedigi besbelli.. yoksa doktorlarımız mamaya karsı cok direncli. bebegimde emmek icin kendini hırpalıyor kuzum. bende emziriyorum, doymamış gibi davranıyorsa sağıp bakıyorum süt varmı hala diye ( cogunlukla cıkmıyor) sonra mama veriyorum. iyi de besleniyorum ama.. kendimxen hic beklemezdim sutumun olmayacagını. psikolojim cok kotu bir ihtimal o kaldı sutumun azlıgına sebep olan.hemen mama veren doktorlara cok kiziyorum bebek dogumdan sonra 300/400 gr kilo verirmis ..1aay sonra karar verilir,mis kilosunun normal olup olmadifgina.. doktorlar isin kolayina kaciyor keske biraz dahaanne sutu deneseydin canim ama olsun sen yine de bençe mamadan cok kendi sutunu vermeyi dene bence.. bebisine ve sana saglik diliyorum
hemen mama veren doktorlara cok kiziyorum bebek dogumdan sonra 300/400 gr kilo verirmis ..1aay sonra karar verilir,mis kilosunun normal olup olmadifgina.. doktorlar isin kolayina kaciyor keske biraz dahaanne sutu deneseydin canim ama olsun sen yine de bençe mamadan cok kendi sutunu vermeyi dene bence.. bebisine ve sana saglik diliyorum
evet onun icin ugrasıyorum. ama cidden az sıtum yetmedigi besbelli.. yoksa doktorlarımız mamaya karsı cok direncli. bebegimde emmek icin kendini hırpalıyor kuzum. bende emziriyorum, doymamış gibi davranıyorsa sağıp bakıyorum süt varmı hala diye ( cogunlukla cıkmıyor) sonra mama veriyorum. iyi de besleniyorum ama.. kendimxen hic beklemezdim sutumun olmayacagını. psikolojim cok kotu bir ihtimal o kaldı sutumun azlıgına sebep olan.
canm bebeklern üşüdüklerini anlamak içn ellerine ve enselerine bakmalıymışz. ona göre giydiriyorm ben.
kızlar kızm galiba ishal oldu kakamızda yeşil gibi bugün.
3 kere yaptı gün içinde gerçi ishal demk içn 8-9 kere yapması gerekiyomş ama kıvamı normalden farklı.
rota virüsü geliyo aklıma korkuyorm.
çok emzirmekten de oluyomş bazen bugüün maaşallah emdi durdu akşama kadr inş ondandr:26:
Bizde de var 2gundur aynı sorun biraz arastırdıgımda anladım sebebini. Dogumdan itibaren hiç yogurt yememiştim akşam yogurt yedim sabah basladı. Su gibi kac defa yaptı. İnek sütü alerjisi dedikleri olay.Yogurt yemicem uzunca sure belki sonra tekrar denerim
Gunaydinlar olsun hepinize.
Uyumayi cok seven ben artik uyuyamiyorum sabahlari basima agrilar giriyor. Bu uykular az geliyor bana. Bebekler nezaman uyursa uyusun 6 da mutlaka uyanirlarmis. Benimki gercekten uyaniyo 15 dk erken veya gec ama hic sasmiyor.!sizinkilerde uyaniyor mu hep o vakitler
Gunaydinlar olsun hepinize.
Uyumayi cok seven ben artik uyuyamiyorum sabahlari basima agrilar giriyor. Bu uykular az geliyor bana. Bebekler nezaman uyursa uyusun 6 da mutlaka uyanirlarmis. Benimki gercekten uyaniyo 15 dk erken veya gec ama hic sasmiyor.!sizinkilerde uyaniyor mu hep o vakitler
Bizimd ekacta uyursa uyusun kesin 5te uyanır
Bizimd ekacta uyursa uyusun kesin 5te uyanır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?