2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar benim bebeğim 13 günlük 10 günlükken tartıldı doğum kilosundan 300 gr düşük çıktı sizin bebişleriniz de böyle bi gerileme oldumu ne kadar oldu,benim bebeğim fazla gerilemiş sanki acaba sütüm yaramıyomuu(( cvp verirseniz sevinirimm

tabiki herkesin bebeğinde kilo azalması görülür doğumdan sonra. su atıyorlar çünkü. benimki 2800doğdu hastaneden çıkarken (yani 2 gun sonra) 2700 olmustu. 1 hafta sonra da 2500 olmustu. doktor da cok kilo kaybetmis dedi bizde ne yaradı ne yaramadı cok dusunmeden mamaya basladık. %10 kadarı normal onu asarsa fazla deniyor.

Son düzenleme:
biz doktora sormadan bir yakınımızın onerisi ilenurse harveys e baslamıstık. masallahbıcak gibi kesti. ilacın icerigi de zaten rezene ve kimyon ozu. doktora soyledik o sab simplex de verdi ikisini birlikte kullanabilirsiniz dedi. ama onu kullanmaya gerek duymadık. bir rahatsızlıgımız yok cok sukur. sab simplex te ilac gibi degil. simetikon iceriyor yani midede cozulluyor kana karısmıyor. midedeki baloncukları yok ediyor ikisinin yeri ayrı. nurse har eys i biz gunde 4 kere veriyoruz, en fazla 6 kere veriliyor.

hemen mama veren doktorlara cok kiziyorum bebek dogumdan sonra 300/400 gr kilo verirmis ..1aay sonra karar verilir,mis kilosunun normal olup olmadifgina.. doktorlar isin kolayina kaciyor keske biraz dahaanne sutu deneseydin canim ama olsun sen yine de bençe mamadan cok kendi sutunu vermeyi dene bence.. bebisine ve sana saglik diliyorum

evet onun icin ugrasıyorum. ama cidden az sıtum yetmedigi besbelli.. yoksa doktorlarımız mamaya karsı cok direncli. bebegimde emmek icin kendini hırpalıyor kuzum. bende emziriyorum, doymamış gibi davranıyorsa sağıp bakıyorum süt varmı hala diye ( cogunlukla cıkmıyor) sonra mama veriyorum. iyi de besleniyorum ama.. kendimxen hic beklemezdim sutumun olmayacagını. psikolojim cok kotu bir ihtimal o kaldı sutumun azlıgına sebep olan.

aynen öle önce biraz kilo verebilir 15 20 gun sonr bakılır kilosuna almışsa yetiyo demektir. ama işte cocuk ağlayınca da insan o kadar beklemek istemiyo. 15 20 gun yetmiyosa acmı gezdirecek sabiyi işte anne baba kararına bağlı biraz. bende sürekli ağlıyo ac dşye meme veriyorum. ama gece 1 kez uyanmak işime gelmediği zaman mama veriyorum. yada bazen gece 12 gibi uyumuyo bi turlu o zaman hem mamayı yiyo peşinede meme istiyo. o zaman uyuyo.bana dr mama verme diyo sutun yetiyo dedi ama ben veriyorum yinede.
dr benim o saatte ne cektiğimi o cocupğun nasıl ağladığını anlayamaz

canm süt olayı tamamen psikolojk zaten doktorlarda öyle dio
sütüm yok dersn olmaz
beyin sinyal veriyomş süt gelmesi içn
pozitif düşünmk önemli o yüzden

kızlar kızm galiba ishal oldu kakamızda yeşil gibi bugün.
3 kere yaptı gün içinde gerçi ishal demk içn 8-9 kere yapması gerekiyomş ama kıvamı normalden farklı.
rota virüsü geliyo aklıma korkuyorm.
çok emzirmekten de oluyomş bazen bugüün maaşallah emdi durdu akşama kadr inş ondandr:26:

Bizde de var 2gundur aynı sorun biraz arastırdıgımda anladım sebebini. Dogumdan itibaren hiç yogurt yememiştim akşam yogurt yedim sabah basladı. Su gibi kac defa yaptı. İnek sütü alerjisi dedikleri olay.Yogurt yemicem uzunca sure belki sonra tekrar denerim

benmkinin yoğurttan olduğunu sanmyrm ben çok öncedende yoğurt yedm çünkü
yediğim başka bişi mi yaptı acaba..:26:

Gunaydinlar olsun hepinize.
Uyumayi cok seven ben artik uyuyamiyorum sabahlari basima agrilar giriyor. Bu uykular az geliyor bana. Bebekler nezaman uyursa uyusun 6 da mutlaka uyanirlarmis. Benimki gercekten uyaniyo 15 dk erken veya gec ama hic sasmiyor.!sizinkilerde uyaniyor mu hep o vakitler

Benimki de uyanıyor tatlım. Hemde çok uyanık oluyor emip uyuyacak gibi değil. sohbet ediyoruz oyuncaklara bakıyoruz iki saat :):)

Bizimd ekacta uyursa uyusun kesin 5te uyanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…