2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benmkinin yoğurttan olduğunu sanmyrm ben çok öncedende yoğurt yedm çünkü
yediğim başka bişi mi yaptı acaba..:26:

Süt, yogurt ve ayran diyor ama tabi yediklerini takip et. Eger kayısı,kayısı suyu ve bitki cayı tuketiyorsan onları kes.Ben otur seyleride kestim takip ediyorum 3.gun bugun o su gbi sekli kalmadı.Hastaneye gitmedik hemen ilac yazılır. Uzun surerse yada ates olursa gidecegim

ewet bizimkide ilk baslarda sabah 6 ve aksam 6dan sonra uyumuyor aglıyor huysuzlanıyodu.simdi aksam 6 yı bıraktı her sabah 6 da karnımız tok bıle olsa uyanıyor.ben oh karnı tok altı temız gazını da cıkardı sımdı rahatca uyuyayım derken viyak viyaaak bagırıyor.kalkın hava aydınlandı benımle konusun oynayın dıyor

merhaba herkese:))memleketteyim ben de..gidelim mi gitmeyelim mi, yol kızımı yorar mı ,hava değişikliği hasta eder mi ve daha bir çok sorularla beraber düştük yollara.. tam 11 saatte geldik arabayla...umduğumdan daha iyiydi yolculuk umarım dönüşte iyi olur..kızlar bu arada ben de hemoraid oldu doğumla alakalı diye düşünüyorum... çünkü bunca yıl böyle sorunum olmadı..bizden haberle böyle :))

ya kızlar bizim oğlusu ben 3saatte bır ıkı gogsumu 15er dakıka toplamda 25-30dakıka emzırıyordum son gunlerde bu dakıkalar azaldı hatta ılk memeyı 10 dakıka emıyor ıkıncı memeyı iki yudum cekıyor ıkıkez viyaklıyor iki yudum cekıyor ıkı kez vıyaklıyor.....epey boyle suruyor....sınırlenıyor kafasını arkaya oyle kuvvetlı ıttırıyorkı ayaklar dumduz gergın uzanyor kucagımda.sonra uyumak ıstıyor ac ac uyutmak ıcım elvermıyor.burnu tıkalı olunca oyle yaparmıs temızlıyorum burnuşunu ama yıne aynı seyı yapıyo.cumartesı kontrol var soracagım doktora.sızlerde de bu durumu yasayan varmı ya da sebebını bılen:44::44:

Canim bnm kiz da 3 gundur oyle 15 dk enerdi en az simdi 10 dk emerse sansliyim,dr kontrolumuze de 1 ay var. burnu tikanikti ben otribebe ile cok rahar temizliyorum aciyorum burnunu Ama emme hala 5yada 10 dk kaldi. bnm kizin 40ina 3 gun var,siz hala geceleri 3saatte bi uyandiriyomusunuz? Ben uyandiriyorum
Ama uykusu bolunuyo uzuluyorum. ne kafar daha devamedecek bu durum bilen var mi???

benim bebeğim 61 günlük bebekler git gide daha az emmeye başlıyor kızlar bende kaç gündür bu durumdayım tekini emiyor yetiyor hemen uyuyor

mrb cnm geceleri uyandırıomusun, bnm dr.um sarılık sorunu varken uyandır dedi.. sarılığı geçti çok şükür geceleri uyandırmayın diyor uzmanlar hatta kakasını yapmadıysa altını bile açmayın dıyorlar bnm bebeğim 26 günlük sarılık sorunu geçtiğinden beri boleyız .. kendisi uyanıo emzırıorum altını acıorum uyanmazsa bende uyuorum ki zaten en fazla 4 saat oluo ..

Canım bebekler büyüdükçe daha kuvvetli emdikleri için daha çabuk doyuyorlar.Birde midesine gaz gidince yani hava yutarsa gaz sancısında ağlıyabilir ben emzirirken ağlarsa kaldırıyorum ve geğiriyo sonra emmeye devam ediyo belki ondandır bir dene bakalım.

bizim bugun 40 oldu canım.bakalım doktor ne dıyece bu duruma.gecelerı ben saatımı kuruyorum ama saatten 5-10 dakka once uyanıyor beyfendı.9da emzırıyorum 1de uyanıyor.yıne emzırıyorum 4te uyanıyor sonra uyuyor ama ınlıyor gazı oluyor yarım yamalak bır uyku cekıyor.6da ayaktayız zaten
benim bebeğim 61 günlük bebekler git gide daha az emmeye başlıyor kızlar bende kaç gündür bu durumdayım tekini emiyor yetiyor hemen uyuyor

ya evet buyudukce cenelerı kuvvetlenır ve daha hızlı emerler daha cabuk doyarlar dıye duydum.umarım ondandır baska bır derdı olmasın...buyusun bız de onu ıstıoruz
canım kızın maasallah ne kadar tatlı allah nazarlardan saklasın tombişşşşş kuzu

kuzucum sana yazamadım kbakma gözün aydın malum bizim kız büyüdü çok şükür gaz sorunumuz şunumuz bunumuz hepp geçti bebişini sürekli emzir okadar mutlu huzurlu bir bebek oluyorki anlatamam
birde sen sakin ol bebekde öyle oluyor benm ki hiç ağlamıyor

kızlar benim oğlumda gece 5te falan uyuyor deliksiz 10a kadar sonra günü neredeyse hep uyuyarak geçiriyor arada emmeye uyanıp tekrar uyuyor ama gece gündüz gibi uyanık neyapsam bilemedim

kızlar benim oğlumda gece 5te falan uyuyor deliksiz 10a kadar sonra günü neredeyse hep uyuyarak geçiriyor arada emmeye uyanıp tekrar uyuyor ama gece gündüz gibi uyanık neyapsam bilemedim

canım gündüz uykudan uyandır belirli aralıklarla.gündüz uykusunu azalt yani.gece belli bi düzene girer bir süre sonra.geceleri loş ışıktayız ve gece olur da uyanırsa 1 saat kadar bile uyanık kalsa ne sesimi çıkarıyorum ne ışığı açıyorum.bi süre sonra dalıyor zaten.o düzene de alışıyor

benimkide dakika şaşırmaz :)

kızlar deneyin sütü az olanlar.ben herşeyi denedim bu baya işe yaradı.sağolsun bu topikten bir arkadaşımız yazmıstı
500 ml içme suyunu kaynat(klorlu olmayacak) kaynayınca 1 avuç dolusu kuru dut at.tencerenin kapağını kapat ve ateşi kıs.5 dk pişir(saniye geçmesin önemliymiş).sonra altını kapat.ılıyınca bardağa koy günde 2-3 kez iç.hergün taze yapılacak arkadaşlar bu önemli

canım benımkı dırek cıkartıyo ben gazını cıkartmaya korkuyorum bır memeden dıgerıne gecerken bıle kusuyo.
maasallah darısı bızım bebelerın basına.ben sakınımde uykusuzken aynı seyı soyleyemıcemumarım duzene gırer hoscakal

kızlar ben bugun soru sorma jokerlerımın hepsını kullanıyorum
???benim göğüslerimdeki kahverengi halkalar üzerinde kırmızı sivilcemsi seyler cıkmıs topur topur:26::26:bebiş emince dahada kızarıp buyuyor sankı.bebişe zarar verırmi acaba sizdede varmı

o bizde işe yaramadı canımcım.nurse harveys-humana kimyonlu rezene çayı ve arada da kimyon çayı yapıp veriyorum gazları atıyor fıstığım.herkesin yanında utanmada yok kızda

aynen valla bizimkide öyle...ben milletin yanında cok gazı var cıkaramıyo falan dıye dert yanıyorum tam o sırada cort cort salıverıyor terbiyesiz bebe...bıde bızı yalancı cıkarıo herkesın yanında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…