benmkinin yoğurttan olduğunu sanmyrm ben çok öncedende yoğurt yedm çünkü
yediğim başka bişi mi yaptı acaba..:26:
:) bizim bebeklerimiz aynı gün doğmuşlar :) Gerçi bu topikten çok çıkar aynı gün doğan.. Şaşırmak için yanlış yerdeyim sanırım:)
Gunaydinlar olsun hepinize.
Uyumayi cok seven ben artik uyuyamiyorum sabahlari basima agrilar giriyor. Bu uykular az geliyor bana. Bebekler nezaman uyursa uyusun 6 da mutlaka uyanirlarmis. Benimki gercekten uyaniyo 15 dk erken veya gec ama hic sasmiyor.!sizinkilerde uyaniyor mu hep o vakitler
ya kızlar bizim oğlusu ben 3saatte bır ıkı gogsumu 15er dakıka toplamda 25-30dakıka emzırıyordum son gunlerde bu dakıkalar azaldı hatta ılk memeyı 10 dakıka emıyor ıkıncı memeyı iki yudum cekıyor ıkıkez viyaklıyor iki yudum cekıyor ıkı kez vıyaklıyor.....epey boyle suruyor....sınırlenıyor kafasını arkaya oyle kuvvetlı ıttırıyorkı ayaklar dumduz gergın uzanyor kucagımda.sonra uyumak ıstıyor ac ac uyutmak ıcım elvermıyor.burnu tıkalı olunca oyle yaparmıs temızlıyorum burnuşunu ama yıne aynı seyı yapıyo.cumartesı kontrol var soracagım doktora.sızlerde de bu durumu yasayan varmı ya da sebebını bılen:44::44:
Canim bnm kiz da 3 gundur oyle 15 dk enerdi en az simdi 10 dk emerse sansliyim,dr kontrolumuze de 1 ay var.burnu tikanikti ben otribebe ile cok rahar temizliyorum aciyorum burnunu Ama emme hala 5yada 10 dk kaldi. bnm kizin 40ina 3 gun var,siz hala geceleri 3saatte bi uyandiriyomusunuz? Ben uyandiriyorum
Ama uykusu bolunuyo uzuluyorum.ne kafar daha devamedecek bu durum bilen var mi???
ya kızlar bizim oğlusu ben 3saatte bır ıkı gogsumu 15er dakıka toplamda 25-30dakıka emzırıyordum son gunlerde bu dakıkalar azaldı hatta ılk memeyı 10 dakıka emıyor ıkıncı memeyı iki yudum cekıyor ıkıkez viyaklıyor iki yudum cekıyor ıkı kez vıyaklıyor.....epey boyle suruyor....sınırlenıyor kafasını arkaya oyle kuvvetlı ıttırıyorkı ayaklar dumduz gergın uzanyor kucagımda.sonra uyumak ıstıyor ac ac uyutmak ıcım elvermıyor.burnu tıkalı olunca oyle yaparmıs temızlıyorum burnuşunu ama yıne aynı seyı yapıyo.cumartesı kontrol var soracagım doktora.sızlerde de bu durumu yasayan varmı ya da sebebını bılen:44::44:
bizim bugun 40 oldu canım.bakalım doktor ne dıyece bu duruma.gecelerı ben saatımı kuruyorum ama saatten 5-10 dakka once uyanıyor beyfendı.9da emzırıyorum 1de uyanıyor.yıne emzırıyorum 4te uyanıyor sonra uyuyor ama ınlıyor gazı oluyor yarım yamalak bır uyku cekıyor.6da ayaktayız zatenCanim bnm kiz da 3 gundur oyle 15 dk enerdi en az simdi 10 dk emerse sansliyim,dr kontrolumuze de 1 ay var.burnu tikanikti ben otribebe ile cok rahar temizliyorum aciyorum burnunu Ama emme hala 5yada 10 dk kaldi. bnm kizin 40ina 3 gun var,siz hala geceleri 3saatte bi uyandiriyomusunuz? Ben uyandiriyorum
Ama uykusu bolunuyo uzuluyorum.ne kafar daha devamedecek bu durum bilen var mi???
benim bebeğim 61 günlük bebekler git gide daha az emmeye başlıyor kızlar bende kaç gündür bu durumdayım tekini emiyor yetiyor hemen uyuyor
bizim bugun 40 oldu canım.bakalım doktor ne dıyece bu duruma.gecelerı ben saatımı kuruyorum ama saatten 5-10 dakka once uyanıyor beyfendı.9da emzırıyorum 1de uyanıyor.yıne emzırıyorum 4te uyanıyor sonra uyuyor ama ınlıyor gazı oluyor yarım yamalak bır uyku cekıyor.6da ayaktayız zaten
ya evet buyudukce cenelerı kuvvetlenır ve daha hızlı emerler daha cabuk doyarlar dıye duydum.umarım ondandır baska bır derdı olmasın...buyusun bız de onu ıstıoruz
canım kızın maasallah ne kadar tatlı allah nazarlardan saklasın tombişşşşş kuzu
kızlar benim oğlumda gece 5te falan uyuyor deliksiz 10a kadar sonra günü neredeyse hep uyuyarak geçiriyor arada emmeye uyanıp tekrar uyuyor ama gece gündüz gibi uyanık neyapsam bilemedim
Gunaydinlar olsun hepinize.
Uyumayi cok seven ben artik uyuyamiyorum sabahlari basima agrilar giriyor. Bu uykular az geliyor bana. Bebekler nezaman uyursa uyusun 6 da mutlaka uyanirlarmis. Benimki gercekten uyaniyo 15 dk erken veya gec ama hic sasmiyor.!sizinkilerde uyaniyor mu hep o vakitler
sab simplex canımcım
canım benımkı dırek cıkartıyo ben gazını cıkartmaya korkuyorum bır memeden dıgerıne gecerken bıle kusuyo.Canım bebekler büyüdükçe daha kuvvetli emdikleri için daha çabuk doyuyorlar.Birde midesine gaz gidince yani hava yutarsa gaz sancısında ağlıyabilir ben emzirirken ağlarsa kaldırıyorum ve geğiriyo sonra emmeye devam ediyo belki ondandır bir dene bakalım.
maasallah darısı bızım bebelerın basına.ben sakınımde uykusuzken aynı seyı soyleyemıcem
kuzucum sana yazamadım kbakma gözün aydın malum bizim kız büyüdü çok şükür gaz sorunumuz şunumuz bunumuz hepp geçti bebişini sürekli emzir okadar mutlu huzurlu bir bebek oluyorki anlatamam
birde sen sakin ol bebekde öyle oluyor benm ki hiç ağlamıyor
o bizde işe yaramadı canımcım.nurse harveys-humana kimyonlu rezene çayı ve arada da kimyon çayı yapıp veriyorum gazları atıyor fıstığım.herkesin yanında utanmada yok kızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?