kızlar ben bugun soru sorma jokerlerımın hepsını kullanıyorum
???benim göğüslerimdeki kahverengi halkalar üzerinde kırmızı sivilcemsi seyler cıkmıs topur topur:26::26:bebiş emince dahada kızarıp buyuyor sankı.bebişe zarar verırmi acaba sizdede varmı
kızlarr gece emzirmesi önemliymiş sütü artırıyormuş.ben sağıp biberonla veriyordum bundan sonra öyle yapmıycam.gece de mammişe devam
aa bak bunu bilmiodum canım zaten gece uyandıkça emdiriyorum ben dekızlarr gece emzirmesi önemliymiş sütü artırıyormuş.ben sağıp biberonla veriyordum bundan sonra öyle yapmıycam.gece de mammişe devam
ya kızlar geceleri benim bebikoo 5 dakika emip uyuyor sizinkilerde öyle mi???
arkadaşlar kızım bugün 4. kakasını yaptı ve oldukça sıvıydı.sümüksü parçalar vardı rengide turuncuydu.
acaba dr götürmelimiyim??? lütfen cevap yazın
şu an keyfi yerinde.
arkadaşlar kızım bugün 4. kakasını yaptı ve oldukça sıvıydı.sümüksü parçalar vardı rengide turuncuydu.
şu an keyfi yerinde.
benimki de ölee canım taş patlasa 10 dk sürüyo bi de tek göğsümü emior genelde ama emdiği göğsümü boşaltıyo ondan eminim yeterli geliomu bilmem ama o emmeyle 3 saat uyuduğuna göre yetiordur demekki
o bizde işe yaramadı canımcım.nurse harveys-humana kimyonlu rezene çayı ve arada da kimyon çayı yapıp veriyorum gazları atıyor fıstığım.herkesin yanında utanmada yok kızda
şu an keyfi yerinde.
benimkide öyle 5 dakika emme ile 2 saat uyuyor... göğsünün boşaldığını nasıl anlıyorsun? benim göğsüm yumuşuyor öyle anlıyorum....
hamileyken buraya arasır gırıyodum .. iş yerınde internet yasaklanınca gıremedım...
ama artık evdeyım bebegım 46 gunluk ve burdayım..
hep takıp edıyorum.. benım bı kaç sorum var kıslar yardımlartını rıca ederımm
bebegım emmıyo maleseff ben de sutumu sagarak verıyorum yetmedıgı yerde mama takvıyesı şimdilik gunde 2 kere falan.. ne kadar saglıklı bu şekilde yapmam yanı bebegme meme den emdıgı kadar faydası varmı ???
mılupanın gece çayını aldım.. verıyım gecelerı dıyorum ama 100 cc ye 2 saat dıyo ben 30 cc verıyım dıyorum kaç kaşık atmalıyım..
100 cc ye 1 tatlı kaşığı dıyo çunku ve 2 saatte tuketılmelı dıyo ben yavaş yavaş başlamayı duşunuyorum??
bıde kıslarrr çok fazla uyumuyooo...sabah 6 dedinmi uyanıyo fıxx..
dogumdan ıtıbaren hırıltsı vardı .. buyudukce daha fazla olmaya başladı dr sezeryanyan dolayı dıyo ama geçmıyoo...benım durumumda olan varmı ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?