2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çocuğun yüzündede çıkıyormu bol bol sil gğsünü temiz su ile

saç kurutma makinasını icat edenden Allah razı olsun. bebişim emerken açıyorum youtube dan saç kurutma m. sesini, huzurlu huzurlu emiyo yavrum. bi tarftan da zort zort atıyo gazını. yoksa memeyle resmen savaşıyordu. tavsiye ederim

kızlarr gece emzirmesi önemliymiş sütü artırıyormuş.ben sağıp biberonla veriyordum bundan sonra öyle yapmıycam.gece de mammişe devam

selam kızlar bende eylül annesiyken ağustos annesi oldum hemde 1 ağustos baya erken geldi kızım bugün tm 57 günlük oldu bundan sonra bizde burdayızzz daha yeni fırsat buldum bütün günümü alıo nerdeyse kızım

arkadaşlar kızım bugün 4. kakasını yaptı ve oldukça sıvıydı.sümüksü parçalar vardı rengide turuncuydu.
acaba dr götürmelimiyim??? lütfen cevap yazın
şu an keyfi yerinde.

arkadaşlar kızım bugün 4. kakasını yaptı ve oldukça sıvıydı.sümüksü parçalar vardı rengide turuncuydu.
şu an keyfi yerinde.

Benimkinde de arada sümüksü salyalar oluyo,rengi de her zaman koyu sarı zaten.Endişe edecek bişey yoktur rahat ol bence,keyfi de yerindeymiş hem bak

benimkide öyle 5 dakika emme ile 2 saat uyuyor... göğsünün boşaldığını nasıl anlıyorsun? benim göğsüm yumuşuyor öyle anlıyorum....

o bizde işe yaramadı canımcım.nurse harveys-humana kimyonlu rezene çayı ve arada da kimyon çayı yapıp veriyorum gazları atıyor fıstığım.herkesin yanında utanmada yok kızda

Sab bende de işe yaramamıştı.Eşimin bir arkadaşı Almanya'dan bir ilaç getirdi,minik minik top şeklinde,o daha iyi gibi ama hala sabah 5 nöbetlerimiz devam ediyor.Sabaha karşı uykuları hep ıkınmalı,zorlanıyo gibi sürekli.Bide bu humana rezene çayını ne sıklıkla veriyosun,açken mi emdikten sonra mı?Çok sordum ama kimyon çayını nasıl yapıyosun ve ne sıklıkta veriyosun?

şu an keyfi yerinde.

canım korkulcak bişey yok rengi normal o sümüksü parçalarda sütüünün yaradığını gösterir.ama için rahat etcekse ara bi dr.sor canım

arkadaşlar teşekkürler içim pek rahat değil
kakasını takip edeceğim.bakalım öyle olacak mı
inşallah dedğiniz gibi geçici bir durumdur

Herşey iyi güzel de arkadaşlar,işe ne zaman başlıyosunuz,psikolojiniz nasıl?Ben 18 Ekim'de başlıycam,ne yapıcam bilmiyorum.Bir de,buzluğa süt koyan arkadaşlar,1 öğün için kaç cc koymak gerekiyor?Benimki tam 3 aylık olucak,bilginiz var mı bu konuda?

hamileyken buraya arasır gırıyodum .. iş yerınde internet yasaklanınca gıremedım...
ama artık evdeyım bebegım 46 gunluk ve burdayım..
hep takıp edıyorum.. benım bı kaç sorum var kıslar yardımlartını rıca ederımm

bebegım emmıyo maleseff ben de sutumu sagarak verıyorum yetmedıgı yerde mama takvıyesı şimdilik gunde 2 kere falan.. ne kadar saglıklı bu şekilde yapmam yanı bebegme meme den emdıgı kadar faydası varmı ???
mılupanın gece çayını aldım.. verıyım gecelerı dıyorum ama 100 cc ye 2 saat dıyo ben 30 cc verıyım dıyorum kaç kaşık atmalıyım..
100 cc ye 1 tatlı kaşığı dıyo çunku ve 2 saatte tuketılmelı dıyo ben yavaş yavaş başlamayı duşunuyorum??

bıde kıslarrr çok fazla uyumuyooo...sabah 6 dedinmi uyanıyo fıxx..

dogumdan ıtıbaren hırıltsı vardı .. buyudukce daha fazla olmaya başladı dr sezeryanyan dolayı dıyo ama geçmıyoo...benım durumumda olan varmı ???

saat 6 da uyanmak her bebekte gelenek canım bende sezeryan oldum ama hırıltı falan yok başka doktorra sor istersen diğer sorunu bilemicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…