2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende sütümü çok sürüyorum ama bizim ki sıcağı sevmiyor o zaman daha da kızarıyor bir tek serin bir yerde yattığı zaman sivilceler görünmüyor ama pütürlüğü de geçmiyor bekleyeceğiz bir süre anlaşılan

Kendini köle Isaura gibi hisseden var mı? Resmen nöbet bekliyorum şu an ha uyandı uyanacak diye! Bi taraftan da ev işleri... Kızıma kıyabilsem bazen en iyisi işe mi başlamaktı bilmiyorum... :44:

Puturluk benim oglumda da var butun yuzunde uzuluyorum ama yapcak bisi yok insallah kalici olmaz

Kızlar bebeğimin kakası yeşile dönük mikrobik bişey değildir inşallah.Bana sütünü üşütüyorsun diyolar.Ondan olabilirmi bilmiyorum yarın doktora götürücem bu konuda bilgisi olan varmı..

canım senin ufaklık kaç kilo oldu?*

1 defa doktor muyanesinde 3defada saglık ocagında tartılmaya calısıldı tam anlaşılamadı elleri ayakları hızlı hızlı hareket ediyor gosterge sabit durmuyor
Bir aylık kontrolde 1kilo olarak yazdılar ama 1kilo üzeride olabilir dediler. Bu ay durursa toptan ogrencez.Evde farklı farklı cıkıyor hep kucagıma alıp denedik 3.5 uzeridir artık :) Tabi sorana 1kilo dediğimde yine gözleri doymuyor zayıf daha cok almalıydı muhabbeti bitmiyor :)

Kızlar bebeğimin kakası yeşile dönük mikrobik bişey değildir inşallah.Bana sütünü üşütüyorsun diyolar.Ondan olabilirmi bilmiyorum yarın doktora götürücem bu konuda bilgisi olan varmı..

benmkide öyleyaa...
birde karnımz gurul gurul.
ptesi annemlere gideceğiz şehir dışına
20 günlüğüne inş hasta filan olmayz.
gerçi sadece anne sütü alan bebek hasta olmaz diolar ama..

damaklı canım gelişmiş ortodontik olan.damaklıyı tutması zor ama tuuttumu da çıkartması zor

çok sevindim ya.yaşasın emzikkk.emzik kardeşliği..kim icat ettiyse allah razı olsun.susturucu mübarek.

Sevgili emzikliler;bu emziği nasıl alıştırdınız yau,bi söyleseniz yöntemini?

Sevgili emzikliler;bu emziği nasıl alıştırdınız yau,bi söyleseniz yöntemini?

bende alıştıramamıştım.tam pes ediyordum ki bi gün kafama koydum o düşürdükçe ben memeyi verdm öyle öyle aldı ama hala daha arada bi atıyor ben veriyorum tekrar memeyi.bide atmasa acaba emzik mi değiştirsem alır mıki başka emziği şu avent in emziği daha sağlıklı diyorlar doğru mu ben bebedor un damaklısını kullanıyorum nasıl sizce,yoksa avent inkini de mi alsam daha iyiyse

aaaaaaaaaaaaaaaaa ben bu sıpayı döveriimmm

bütün gün hatta gece saçımı süpürge ediyorum paşamın keyfi için şekilden şekile giriyorum, onunla konuştuğum zaman yan yan bakıyor banaaa

ama sabah 1 saat akşam da hepi topu 1-2 saat gördüğü babası onunla konuşmaya başlayınca resmen keyiften 4 köşe gülücükler atıyor, ayy bir karşılıklar veriyoorrr

kıskanıyorum ammmmaaaaa

Bebedor damaklıyı alamadı biraz buyuk geldi, en son eczaneden en kucuk hangisi diye sorup aldık orada olan en ufak wee nin yuvarlak uclusuydu onu tutarak emebiliyor. Oldukca ufak o pahalıda değil

lohusayken kendime yaptığm hurma kompostosuna batırp ağzına vere vere alıştrdm

Benim oğlanda almıyor emzik, kusacak gibi oluyor zorlayınca ben de kendi haline bıraktım işe başlayınca ne olacak bakalım? gerçi yanımda getirip götürmeyi planlıyorum inşallah kışın üşütmem yavrumu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…