kızlar bebeklerin yüzündeki sivilce gibi olan şeylere sütünüzü sürün anında kabarcıkları söndürüyor.
bana gelen bi misafir söyledi ertesi güne kızarıklığı geçti yüzünün...
anlaşılan o ki anne sütü her derde şifa
bende sütümü çok sürüyorum ama bizim ki sıcağı sevmiyor o zaman daha da kızarıyor bir tek serin bir yerde yattığı zaman sivilceler görünmüyor ama pütürlüğü de geçmiyor bekleyeceğiz bir süre anlaşılan
Kızlar bebeğimin kakası yeşile dönük mikrobik bişey değildir inşallah.Bana sütünü üşütüyorsun diyolar.Ondan olabilirmi bilmiyorum yarın doktora götürücem bu konuda bilgisi olan varmı..
canım senin ufaklık kaç kilo oldu?*
Kızlar bebeğimin kakası yeşile dönük mikrobik bişey değildir inşallah.Bana sütünü üşütüyorsun diyolar.Ondan olabilirmi bilmiyorum yarın doktora götürücem bu konuda bilgisi olan varmı..
damaklı canım gelişmiş ortodontik olan.damaklıyı tutması zor ama tuuttumu da çıkartması zor
çok sevindim ya.yaşasın emzikkk.emzik kardeşliği..kim icat ettiyse allah razı olsun.susturucu mübarek.
Sevgili emzikliler;bu emziği nasıl alıştırdınız yau,bi söyleseniz yöntemini?
bende alıştıramamıştım.tam pes ediyordum ki bi gün kafama koydum o düşürdükçe ben memeyi verdm öyle öyle aldı ama hala daha arada bi atıyor ben veriyorum tekrar memeyi.bide atmasa acaba emzik mi değiştirsem alır mıki başka emziği şu avent in emziği daha sağlıklı diyorlar doğru mu ben bebedor un damaklısını kullanıyorum nasıl sizce,yoksa avent inkini de mi alsam daha iyiyse
Buda benim oğlum teyzeleri nazar değmesin yavruma inşallah :)
Eki Görüntüle 519187 Eki Görüntüle 519192 Eki Görüntüle 519194
Buda benim oğlum teyzeleri nazar değmesin yavruma inşallah :)
Eki Görüntüle 519187 Eki Görüntüle 519192
Sevgili emzikliler;bu emziği nasıl alıştırdınız yau,bi söyleseniz yöntemini?
lohusayken kendime yaptığm hurma kompostosuna batırp ağzına vere vere alıştrdm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?