2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğini hem emziren hem mama veren anneler günde kaç defa kaç cc veriyosunuz benim kızım 1 aylık sütüm var ama kilo aldırmıyo

bebeğini hem emziren hem mama veren anneler günde kaç defa kaç cc veriyosunuz benim kızım 1 aylık sütüm var ama kilo aldırmıyo

Ben veriyorum devamli mama canim. Ayin 2 nde iki aylik olcak ve90 cc veriyorum her emzirmenin pesine. 3 veya 4 saatte bir ama geceleri saate bakmiyorum neZaman uyanirsa. 20 gunlukten beri bole 90cc.

Ben veriyorum devamli mama canim. Ayin 2 nde iki aylik olcak ve90 cc veriyorum her emzirmenin pesine. 3 veya 4 saatte bir ama geceleri saate bakmiyorum neZaman uyanirsa. 20 gunlukten beri bole 90cc.

bende günde 4 defa saat 10.14.18.22 de 60 cc veriyorum öncesinde 10 dk emziriyorum isterse sonrada emziriyorum yani 4 saatte bi60 cc aralarda hep emziriyorum ama yeterli mi diye aklımı kurcalıyo

aynen o muhabbetten bende sıkılmış durumdayım :):):) maaşallah kuzuna çok tatlı annesi:)

Buda benim oğlum teyzeleri nazar değmesin yavruma inşallah :)

Eki Görüntüle 519208

maşallaaah Alaahım nazardan sakınsın :)

maşallahhh kuzuna annesi :)

ben burda kendimi afişe etmek istemiyorum
ama başka sitelerden ekleşebiliriz

ALbum olusturup arkadas olarak eklerseniz sadece forumdaki arkadaslarınız fotograflarınızı gorur buradan da kopulmamış olur

Slm kizlar nasilsiniz bebikler nasil? Goruyorumki hepimizde ayni problemler benim kizim sabah 6da bir uyaniyo dahada uyumuyo ama ben sersem gibiyim birde benimki kucakta uyuyo ama bundan sonra aticam besige oyle uyusun suan besikte bakalim d'un Boyle uyudu koydum besige bir geldimki uyumus birde tam dalicagi zaman emzik dusuyo ozaman mirildaniyo biryandanda kiyamiyorum bazen oyle bir bakiyoki aciyorum kucagima.

oy ne sütmüş valla.artsınn eksilmesin.taşsın dökülmesin

aman sus duymasınlar zamane bebeleri uyanık herşeyi anlıyor.burnuna damla damlatamıyorum damlalığı görünce suratını çeviriveriyor
Kızlar bebeğimin kakası yeşile dönük mikrobik bişey değildir inşallah.Bana sütünü üşütüyorsun diyolar.Ondan olabilirmi bilmiyorum yarın doktora götürücem bu konuda bilgisi olan varmı..

kaka tahlili yaptır canım.işallah ciddi bişey değişdir.sütünü üşütmek ne demek anlamadım canım

Sevgili emzikliler;bu emziği nasıl alıştırdınız yau,bi söyleseniz yöntemini?

beni emmekte zorlanıyor ememiyordu 2 günlükken verdim attı kavrayamadı.ağzını kapatamıyordu kuş yavrusu gibi açıyordu.emmeyi bilmeyen bir bebek düşün canım bir de süt gelmeyince iyice moralim bozuldu.o attıkça ben dudağına değdirdim ama zorla sokmadım kusma gelir diye.ağzını açınca kapatana kadar dolaştırdım aldı.şükür arada kapatamıyor ağzını sonra hemen sağ sol yapıyorum tutuyor ağzında

canım normal ağlamadan bahsetmıyorum zaten anormal ağlıyor kıpkırmızı çığlık çığlığa... küçük olduklarının farkndayım.

benimki de bugün yaptı.ne zaman ay bu kız düzeldi sakin bebek olcak desem nazar mı değdiriyorum ne tam tersini yapıyor.bugün meme verdim alt değiştirdim kucakta gezdirdim ciyak ciyak.gözüne kirpik kaçmış ondan mı acaba? nasıl çıkcak o kirpik?

nöbetçi anneler varmı kim bişi sorcam bebeğimin kafasında hafif boşluk hissettim elimi koyunca acaba bıngıldağımı kapanıyodur ilk defa farkettim

nöbetçi anneler varmı kim bişi sorcam bebeğimin kafasında hafif boşluk hissettim elimi koyunca acaba bıngıldağımı kapanıyodur ilk defa farkettim

Saat 6 ya uyumuyor iste ayaktayiz zorlada olsa uyutmaya calisiyorum o boşluk bingildak iste 1 yasına doğru kapanır dedi doktorumuz hatta uzunda surebilirmis

günaydın kızlar.sabah kahvaltısı yyapıyor musunuz?neler yiyorsunuz besleyici ve faydalı?ben dut kaynattım içicem.depo boşalmış bebiş doymadı mama verdim malesef.dut kaynatıp için lıkır lıkır içiyor bebiş.500 ml içme suyuna 1 avuç dolusu.kısık ateşte 5 dk kaynatın ağzı kapalı sonra için.5 dk yı geçirmeyin.farkı göreceksiniz.hiç değilse tadı güzel

merhabalar muffinn
kaynattıktan sonra dutları süzüyomusun, yoksa onlarda gidiyomu arada?
ben hala klasik kahvaltı ediyorum peynir zeytin yumurta.. ekstra gelen bi tek helva ve maydanoz var süt yapar diye...

GÜNAYDINNN :) YAHU BİR ben birde 5 ziyaretçi var ,neyse onlara günaydın diyeyim bari, kızlar hergün okuyorum sizi, paylaşabileceğim bişi olursa da yazmaya çalışıyorum , ama farkındayım eskisi kadar aktif değiliz hiç birimiz, hatta çoğumuz tamamen kayboldu
valla bu bebişlerin hergün farklı huyları ve kendine has düzenleri oluyor onu anladım , google amcadan araştırdığım kadarı ile 3 aylık iken ancak düzene sokabileceğiz gibi, zaten ufacıklar şimdi, biraz erken gibi geliyor yat kalk vs.düzene sokabilmek ,

sizin bebişler neler yapıyor, nesne takibi yapan var mı, yada anneleri tanıyorlarda babalara nasıl tepki veriyorlar,uyurken benim bebeğim bazen mız mız mızz söyleniyor , sizinkiler ne durumda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…