bebeğini hem emziren hem mama veren anneler günde kaç defa kaç cc veriyosunuz benim kızım 1 aylık sütüm var ama kilo aldırmıyo
Ben veriyorum devamli mama canim. Ayin 2 nde iki aylik olcak ve90 cc veriyorum her emzirmenin pesine. 3 veya 4 saatte bir ama geceleri saate bakmiyorum neZaman uyanirsa. 20 gunlukten beri bole 90cc.
1 defa doktor muyanesinde 3defada saglık ocagında tartılmaya calısıldı tam anlaşılamadı elleri ayakları hızlı hızlı hareket ediyor gosterge sabit durmuyor
Bir aylık kontrolde 1kilo olarak yazdılar ama 1kilo üzeride olabilir dediler. Bu ay durursa toptan ogrencez.Evde farklı farklı cıkıyor hep kucagıma alıp denedik 3.5 uzeridir artık :) Tabi sorana 1kilo dediğimde yine gözleri doymuyor zayıf daha cok almalıydı muhabbeti bitmiyor :)
sen vermedin biz anladıkben 2 defa uyarı aldımda öyle
dur bende kızımı eklicem
kızlar acaba bebeişlerimizle bizim de resimlerimizi de mi koysak merak etmiyormusunuz birbirinizi?ben çok merak ediyorum açıkçası hem nicklere göre kafamda canlandırma yapıyorum yazışmalara göre falan delimiyim ne
ben burda kendimi afişe etmek istemiyorum
ama başka sitelerden ekleşebiliriz
Bir ayda 5kilo alsın istiyorlar galiba anlamadım kiaynen o muhabbetten bende sıkılmış durumdayım :):):) maaşallah kuzuna çok tatlı annesi:)
gülerek uyanmak ıcın cok kucukler hepsı ağlıyor
canım normal ağlamadan bahsetmıyorum zaten anormal ağlıyor kıpkırmızı çığlık çığlığa... küçük olduklarının farkndayım.[/
gaz uyandırıyor olabılır... valla canım sanırım en zor zamanlarını yasıyoruz. durumları her an degısıverıyor. bır bakmıssın memeyle aldanıyor ya da anakucagında sakın ertesı gun ıkısınede kanmıyor.ben saskınım duzelır dıye beklıyorum
oy ne sütmüş valla.artsınn eksilmesin.taşsın dökülmesin
kızlar bebeklerin yüzündeki sivilce gibi olan şeylere sütünüzü sürün anında kabarcıkları söndürüyor.
bana gelen bi misafir söyledi ertesi güne kızarıklığı geçti yüzünün...
anlaşılan o ki anne sütü her derde şifa
çok şükr benm bebeğimde emzikle yarm kalan uykusuna devam edenlerden..
emzik emen bebek emziği ağzına aldığnda kendini sanki anne memesi ağzndaymş gbi güvende hissediyormş
uyumaları bu yüzden sanrm..bilmiyolarki onları kandırdığımızı
Kızlar bebeğimin kakası yeşile dönük mikrobik bişey değildir inşallah.Bana sütünü üşütüyorsun diyolar.Ondan olabilirmi bilmiyorum yarın doktora götürücem bu konuda bilgisi olan varmı..
Sevgili emzikliler;bu emziği nasıl alıştırdınız yau,bi söyleseniz yöntemini?
canım kucağa alıştırmışın birde kaç günlük bırak biraz ağlasın 3 dkka sonra gir sonra bi daha 5 dkka ağlasın gir böyle süreleri uzat be emziriyorum atıyorum kendiliğinden agularken uyuyor birazda sabır gerekiyor
canım normal ağlamadan bahsetmıyorum zaten anormal ağlıyor kıpkırmızı çığlık çığlığa... küçük olduklarının farkndayım.
nöbetçi anneler varmı kim bişi sorcam bebeğimin kafasında hafif boşluk hissettim elimi koyunca acaba bıngıldağımı kapanıyodur ilk defa farkettim
günaydın kızlar.sabah kahvaltısı yyapıyor musunuz?neler yiyorsunuz besleyici ve faydalı?ben dut kaynattım içicem.depo boşalmış bebiş doymadı mama verdim malesef.dut kaynatıp için lıkır lıkır içiyor bebiş.500 ml içme suyuna 1 avuç dolusu.kısık ateşte 5 dk kaynatın ağzı kapalı sonra için.5 dk yı geçirmeyin.farkı göreceksiniz.hiç değilse tadı güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?