2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar acaba bebeişlerimizle bizim de resimlerimizi de mi koysak merak etmiyormusunuz birbirinizi?ben çok merak ediyorum açıkçası hem nicklere göre kafamda canlandırma yapıyorum yazışmalara göre falan delimiyim ne

ben burda kendimi afişe etmek istemiyorum
ama başka sitelerden ekleşebiliriz

Facebook yönlendirme ! / Aynı içeriğe sahip site reklamı ! / diye uyarı alcaksınız az sonra dikkat edin

sen vermedin biz anladık ben 2 defa uyarı aldımda öyle

dur bende kızımı eklicem

Eklentiler

• $Fotoğraf0653E001.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 37
ay benımkı gıbı uyanır uyanmaz kıyametı kopartan bebek var mı yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Kızlaaar
Nasılsınız bakalım uzun süredir giremedim, umarım herşey yolundadır. Kızım 29unda bir ayını dolduruyor çok şükür bizim bir şikayetimiz yok inşaAllah böyle devam eder. Kuzularınızı ve sizi çoook öpüyoruz..
Bu arada doğum hikayeleri topiği bıraktığım gibi kalmış öyle, hikayenizi yazsanız da okusak diyorum

Sinirlerim bozuldu artik. Kendimi cok yetersiz hissediyorum. Butun gun boyu oglum ya memede ya ayakta uyuyor yataga yatirir yatirmazda uyaniyor ve ben hic bir sey yapamiyorum. Ne yemek ne temizlik ne camasir nede utu. Cok kotu hissetmeye basladin kendimi.tozlar ucuyo ewde utu dag gibi. Uyuyamiyor bu cocuk yatakta yaa nedeeenn?

canım kucağa alıştırmışın birde kaç günlük bırak biraz ağlasın 3 dkka sonra gir sonra bi daha 5 dkka ağlasın gir böyle süreleri uzat be emziriyorum atıyorum kendiliğinden agularken uyuyor birazda sabır gerekiyor

canım şu cümlelerinle bi 10 15 gün öncesi kendimi görüyorum.bnimki bütün gün kucaktaydı.ve sabah kalkınca nasıl kahvaltı yapıcam diyordum.hep kucakta yemek yedim wc ye bile kucakta giricektim neredeyse.çok ağladım bende sinirlerim bozulmuştu.dediğin gibi ne ev işi ne bişey.hala daha o kadar fazla bi biş yapamıyorum gene çoğu zaman kucakta ama emziğe alıştır derim.zorla morla alıştır.rahat edersin.gerçekten biraz olsun ferahladım.sen de sabırlı ol canım

2 3 gun ole uyuttum uyumasada biraktim uzaktan agu mugu baktim duruyo islerimi yapiyodum. Cocuk tam derin uykuya gecemiyor. Gaz birakmiyo. Bide uyutup yatagina getirince yatagin serinligi ile uyaniyor die dusunuyorum. Cok fazla gaz cikariyor ondan diyorum bu. Yetersiz hissettigimde sabrim kalmiyor.

Emzige alistirdim canim ama ole senin bebe gibi devamli almiyor. Cani isterse aliyor.tokken almiyor mesela. Bide cok duduruyor emzigi benim sipam ve basiyor yaygarayi. Bir gomlek utuleyene kadar 7 kez gittigimi biliyorum. Acaba buyuk mu gelio dedim kucuk verdim oda dustu

benimkide öyle hemen almadı zaten çok uğraştım ama hala daha atıyor ağzından.ben gidip veriyorum.hatta gene düşürdü gidip vereyim bari:)

benimkide öyle hemen almadı zaten çok uğraştım ama hala daha atıyor ağzından.ben gidip veriyorum.hatta gene düşürdü gidip vereyim bari:)

Canim ben dogdugu ilk hafta vermeye basladim nerdeyse iki aylik olcak hala dusuruyor.) emZik pesine dolasmaktan da yoruluyor insan. En cok mama yapcagim zaman isime yariyor benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…