2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende yeşillikli kahvatı yapıorum onun dışında ayrıca bışeyy ok valla,yeterlide oluyo sanırım maşallah..

bizde 6 da uyandık 9 da uyudu zar zor ninni sölüom alıştı o çırtlak sesime uyuyo:)

valla ben sabahın köründe kahvaltı yapamıyorum , uyandığında kahvaltıya kadar aç dolaşmıyayım diye meyve yiyorum ,

merhabalar muffinn
kaynattıktan sonra dutları süzüyomusun, yoksa onlarda gidiyomu arada?
ben hala klasik kahvaltı ediyorum peynir zeytin yumurta.. ekstra gelen bi tek helva ve maydanoz var süt yapar diye...

canım süzüyorum arada kaçıyo bardağa önemli değil sanırsam.ama iyi süt yapıyor.

turuncu sarkan yıldızımız var oyuncak olarak ona bakıyor kafayı çeviriyor onu yana götürünce.genelde parlak renkleri görüyorlar.siyah-sarı-kırmızı.beni taanıyor seyrediyor emerken vb ne düşünüyo acaba hakkımda merak ediyorum.bende ağlayınca ne yaparsam yapayım kucakta vb susmuyor krizi geldiyse.baba alır almaz susuyor.bu arada benimki babasına benziyor.sizinki kime benziyor şekerler

teyzoslar biz geldikk

ben hissediyorum tatlimm. ben ise basladim ama bebeleri de getirip hem calisip hem bebe bakiyorum yani gunduz uyku yok ee gece zaten yok
iki bebeyi kaldir indir altini ustunu degistir tam kole Isaurayim beenn
Kendini köle Isaura gibi hisseden var mı? Resmen nöbet bekliyorum şu an ha uyandı uyanacak diye! Bi taraftan da ev işleri... Kızıma kıyabilsem bazen en iyisi işe mi başlamaktı bilmiyorum... :44:

benim oglanin da oyle oluyor arada canim ama bir sikintisi yok ben de cok takmiyorum walla
bana da dediler sutunu usutuyorsun diye
gecen rezene verdigimde duzeldi reng,
Kızlar bebeğimin kakası yeşile dönük mikrobik bişey değildir inşallah.Bana sütünü üşütüyorsun diyolar.Ondan olabilirmi bilmiyorum yarın doktora götürücem bu konuda bilgisi olan varmı..

ya benimkiler tam uyku vakti aliyorlar uyuyunca da tukuruyorlar
kaynanam cok ugrasti 24 saat agzinda dursun diye ama beceremedi ben de cok mutlu oldum sanki bakan kendisi gibi akil verip duruyor
Sevgili emzikliler;bu emziği nasıl alıştırdınız yau,bi söyleseniz yöntemini?

oyy oyy 41 kere masallah
Buda benim oğlum teyzeleri nazar değmesin yavruma inşallah :)

kizz cok guldurdun beni sabah sabahh erkek dayanismasi yapmis seninkiler

canimm masallah 41 kere benim oglan gibi keyifci bu da
bu da benim sıpam teyzoşlarrr

bir ara yapmistik burda tatlim hepimiz avatalari bir saatligine mi ne degistirmistik cok farkli olmustu
mesela beni cok daha yasli beklemisti kimdi hatirlamiyorum

oyy masallah tosuncuga
sen vermedin biz anladık ben 2 defa uyarı aldımda öyle
dur bende kızımı eklicem

benimkiler var sekerim uzulme hatta tam susturup yatiriyorum digerinin altini falan degistirirken bakip bakip tekrar yaygarayi kopariyor yatan bebee
ay benımkı gıbı uyanır uyanmaz kıyametı kopartan bebek var mı yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

canim benimkiler de oyle arada aglama krizlerine giriyorum ama artik saldim cayira
eve gelen herkesin eline bir is tutusturuyorum olmadi yapmiveriyorum walla napiyim
sipalar uyumuyor ben de ruh gibiyim

benimki bilegine kadar elini sokuyor agzina emzik yerine
BNMKİ EMZİK ALMADI DUDAĞINI dilini emiyor

walla canim soyle diim benim bir bebe nerden baksan anne sutune ek olarak toplam 250 cc falan mama emiyor araligi ise hic belli olmuyor iki ayimiz bitti bizimde
bebeğini hem emziren hem mama veren anneler günde kaç defa kaç cc veriyosunuz benim kızım 1 aylık sütüm var ama kilo aldırmıyo

amann millet de bir hos be guzelim bosver sen
Bir ayda 5kilo alsın istiyorlar galiba anlamadım ki

kendi kendine cikiyor sekerim ugrasma

evet canim bilgildagi kapaniyor
nöbetçi anneler varmı kim bişi sorcam bebeğimin kafasında hafif boşluk hissettim elimi koyunca acaba bıngıldağımı kapanıyodur ilk defa farkettim

cok ozletme kendini guzelimm
bebeler tanimaya basladi ama yine mizik mizigiz cogu zaman
onlar beni duzene soktu walla :!:

Son düzenleme:
elinimi sokuyor bi ara sokuyordu doymadığından soktuğunu düşündüm çok şükür bıraktırdım şimdide sakız gibi dilini çiğniyor

oğlumla markete gittik geldik:))) baktım ağlıo taktım kanguruyu içine koyar kpymaz sustu dıaşrı çıktıkk uyudu hemen:))

kızlar nasılsınız ne zamandır arada girip okuyup çıkıyorum sadece annemlerin yanındayım 1 aydır.iznim ekim 10 da bitiyor malesef ve ben işe başlıyorum bakalım ne yapıcaz. benim oğlan fena kucakçı oldu evde 4 kişiyi ayakt tutuyor resmen. çok daldı yatırayım dediğimde daha yerine bırakmadan ağlamaktan sesi kısılıyor.kıyamet kopuyor bi de eve gelen misafir alıştığrmışsın demez mi tam cinnetlik!!!

ay o eve gelen misafirler gelmesin zaten.... çok bilmişler.....

bu arada geçenlerde biriniz süt parası ile ilgili bişey soruyodu.. ablam parasını aldıda 90 tl süt parası varmış. bilginize:))

bu arada geçenlerde biriniz süt parası ile ilgili bişey soruyodu.. ablam parasını aldıda 90 tl süt parası varmış. bilginize:))

Benim esim bagkurlu ve ben su an çalışmıyorum eşimden faydalanıyorum bizde 89 muydu 98 miydi ne bir süt parası aldık bağkura gitmişti orda çıkmış demişler süt parası var ziraat bankasına hesaba yatırdılar
Bu arada kizim iki gündür kendi kendine beşiğinde uyuyor kakasini rahat yapıyor altını değişiyorum veriyorum ağzına avent emziği tlfdanda acıyorum Youtube dan fön sesini kısık sekilde beşikte uzağına koyup çıkıyorum on dk sonra emziği atmış ve uyumuş buluyorum kusmamasi icinde yan yatırıyorum kendisi iyisine dalinca kendini duzluyor bir bes dk daha bekleyip tlf alıyorum yanından
Bugunleri göreceğimi 3 gun önce söyleseler inanmazdim çünkü cinnet geçirip ağlama krizine girmiştim
Yasasın uyku :))
Sanırım biogaia gazına iyi geldi simdi iki güne bir vermeye başladım cogu zaman kendisi gazını ve kakasini yapabiliyor ve onun rahatlığıyla gazsiz bölünmeden uykusunu uyuyor
Bu arada ikibucuk aylık olduk :))

Ya uzun oldu ama Tlfdan bağlanan varsa bilir mutlaka ben tlf bağlanıyorum her msjdan sonra offline oluyor beni hatırla dememe rağmen
Sizde yasiyormusunuz aynı sorunu

merhaba Nil Masal'ın Ağustos teyzeleri ve küçük kuzuları;

uzuuuun zaman sonra ilk defa yazıyorum, yalnız olduğumuz için bir türlü fırsat olmadı. ara ara girip okudum ama yazmak bugüne kısmet oldu.
bugün 45 günlük olduk, çok şükür her şey yolunda, gaz sancılarımız dışında bir sorun yok, sağlıklı olsunlar da tek derdimiz bu olsun.
sütüm çok fazla olmadığı için bazen mama veriyorum, sizlere çok özeniyorum süt arttırıcı şunu yedim bunu yedim dediğinizde, çünkü ben kahvaltı bile yapamıyorum, bir iki lokma ne bulursam onu atıyorum ağzıma, düzenli beslenemediğim için de sütüm doyuracak kadar olmuyor...
açlık, uykusuzluk, yorgunluk derken anne oldum galiba

çok yoruluyorum ama küçük kurabiyem gözlerimin içine baktığı anda hepsi bitiyor.

Annelik çok güzelmiş gerçekten, Allah isteyen herkese nasip etsin, bizlere de güzel günlerini göstersin yavrularımızın

bir tane de fotoğraf paylaşalım da teyzelerimiz görsün

ben pc den bağlanıyorum aynı sorunu bende yaşıyorum.sürekli tekrar girmem gerekiyor

oğlumla markete gittik geldik:))) baktım ağlıo taktım kanguruyu içine koyar kpymaz sustu dıaşrı çıktıkk uyudu hemen:))

Benimde markete gitmem gerekiyordu kızda uyur uyanikti koydum kanguruya gittim gelene kadar uyudu geldim yatağına bıraktım uyanmadı.gezmeyi seviyor tıpkı babası :)) kızımın yüzü tıpkı babası
Fotosunu Tlfdan yukleyemedim (

Kahvaltı mı hemde besleyici falan
Nerdee canım 3te birseyler yiyorum oda ne bulursam :)

Kendisi cıkıyor canım, rahatsız oluyorsa kırpıyorsa ben gozkapagının uzerinden bir iki defa ovuyorum yana gidiyor oradan da kendi cıkar zaten fazla ellememek gerek
nöbetçi anneler varmı kim bişi sorcam bebeğimin kafasında hafif boşluk hissettim elimi koyunca acaba bıngıldağımı kapanıyodur ilk defa farkettim

Üst trafında bıngıldak var ama genel olarak kafasının bazı yerlerinde yumusaklık vardı bıngıldak gbi cok yumusak değil tabi onlar sertleşti.Oda normal dogumda bebegin kafasının cıkısının kolay olması takılmaması içinmiş.

kızlar bişi sorucam,

Ekim 11 de evlilik yıl dönümümüz hediye olarak oğlum eşim ve 3 müzden oluşan bi yapboz yapırıcam 500 parça nasıl bir hed.ye sizce?

kızlar bişi sorucam,

Ekim 11 de evlilik yıl dönümümüz hediye olarak oğlum eşim ve 3 müzden oluşan bi yapboz yapırıcam 500 parça nasıl bir hed.ye sizce?

Çok güzel fikir iyi aklına gelmiş. Fiyakalı bi foto secersin onu yaptıktan sonrada cercevelettirir duvara asarsın parcaları kaybolmaz :)
Nerde yaptıracaksın bir yer buldun mu yoksa fikir mi daha?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…