merhabalar muffinn
kaynattıktan sonra dutları süzüyomusun, yoksa onlarda gidiyomu arada?
ben hala klasik kahvaltı ediyorum peynir zeytin yumurta.. ekstra gelen bi tek helva ve maydanoz var süt yapar diye...
GÜNAYDINNN :) YAHU BİR ben birde 5 ziyaretçi var ,neyse onlara günaydın diyeyim bari, kızlar hergün okuyorum sizi, paylaşabileceğim bişi olursa da yazmaya çalışıyorum , ama farkındayım eskisi kadar aktif değiliz hiç birimiz, hatta çoğumuz tamamen kayboldu
valla bu bebişlerin hergün farklı huyları ve kendine has düzenleri oluyor onu anladım , google amcadan araştırdığım kadarı ile 3 aylık iken ancak düzene sokabileceğiz gibi, zaten ufacıklar şimdi, biraz erken gibi geliyor yat kalk vs.düzene sokabilmek ,
sizin bebişler neler yapıyor, nesne takibi yapan var mı, yada anneleri tanıyorlarda babalara nasıl tepki veriyorlar,uyurken benim bebeğim bazen mız mız mızz söyleniyor , sizinkiler ne durumda ?
Puturluk benim oglumda da var butun yuzunde uzuluyorum ama yapcak bisi yok insallah kalici olmaz
Kendini köle Isaura gibi hisseden var mı? Resmen nöbet bekliyorum şu an ha uyandı uyanacak diye! Bi taraftan da ev işleri... Kızıma kıyabilsem bazen en iyisi işe mi başlamaktı bilmiyorum... :44:
Kızlar bebeğimin kakası yeşile dönük mikrobik bişey değildir inşallah.Bana sütünü üşütüyorsun diyolar.Ondan olabilirmi bilmiyorum yarın doktora götürücem bu konuda bilgisi olan varmı..
Sevgili emzikliler;bu emziği nasıl alıştırdınız yau,bi söyleseniz yöntemini?
Buda benim oğlum teyzeleri nazar değmesin yavruma inşallah :)
aaaaaaaaaaaaaaaaa ben bu sıpayı döveriimmm
bütün gün hatta gece saçımı süpürge ediyorum paşamın keyfi için şekilden şekile giriyorum, onunla konuştuğum zaman yan yan bakıyor banaaa
ama sabah 1 saat akşam da hepi topu 1-2 saat gördüğü babası onunla konuşmaya başlayınca resmen keyiften 4 köşe gülücükler atıyor, ayy bir karşılıklar veriyoorrr
kıskanıyorum ammmmaaaaa
bu da benim sıpam teyzoşlarrr
kızlar acaba bebeişlerimizle bizim de resimlerimizi de mi koysak merak etmiyormusunuz birbirinizi?ben çok merak ediyorum açıkçası hem nicklere göre kafamda canlandırma yapıyorum yazışmalara göre falan delimiyim ne
sen vermedin biz anladıkben 2 defa uyarı aldımda öyle
dur bende kızımı eklicem
ay benımkı gıbı uyanır uyanmaz kıyametı kopartan bebek var mı yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sinirlerim bozuldu artik. Kendimi cok yetersiz hissediyorum. Butun gun boyu oglum ya memede ya ayakta uyuyor yataga yatirir yatirmazda uyaniyor ve ben hic bir sey yapamiyorum. Ne yemek ne temizlik ne camasir nede utu. Cok kotu hissetmeye basladin kendimi.tozlar ucuyo ewde utu dag gibi. Uyuyamiyor bu cocuk yatakta yaa nedeeenn?
BNMKİ EMZİK ALMADI DUDAĞINI dilini emiyor
bebeğini hem emziren hem mama veren anneler günde kaç defa kaç cc veriyosunuz benim kızım 1 aylık sütüm var ama kilo aldırmıyo
Bir ayda 5kilo alsın istiyorlar galiba anlamadım ki
benimki de bugün yaptı.ne zaman ay bu kız düzeldi sakin bebek olcak desem nazar mı değdiriyorum ne tam tersini yapıyor.bugün meme verdim alt değiştirdim kucakta gezdirdim ciyak ciyak.gözüne kirpik kaçmış ondan mı acaba? nasıl çıkcak o kirpik?
nöbetçi anneler varmı kim bişi sorcam bebeğimin kafasında hafif boşluk hissettim elimi koyunca acaba bıngıldağımı kapanıyodur ilk defa farkettim
GÜNAYDINNN :) YAHU BİR ben birde 5 ziyaretçi var ,neyse onlara günaydın diyeyim bari, kızlar hergün okuyorum sizi, paylaşabileceğim bişi olursa da yazmaya çalışıyorum , ama farkındayım eskisi kadar aktif değiliz hiç birimiz, hatta çoğumuz tamamen kayboldu
valla bu bebişlerin hergün farklı huyları ve kendine has düzenleri oluyor onu anladım , google amcadan araştırdığım kadarı ile 3 aylık iken ancak düzene sokabileceğiz gibi, zaten ufacıklar şimdi, biraz erken gibi geliyor yat kalk vs.düzene sokabilmek ,
sizin bebişler neler yapıyor, nesne takibi yapan var mı, yada anneleri tanıyorlarda babalara nasıl tepki veriyorlar,uyurken benim bebeğim bazen mız mız mızz söyleniyor , sizinkiler ne durumda ?
kızlar nasılsınız ne zamandır arada girip okuyup çıkıyorum sadece annemlerin yanındayım 1 aydır.iznim ekim 10 da bitiyor malesef ve ben işe başlıyorum bakalım ne yapıcaz. benim oğlan fena kucakçı oldu evde 4 kişiyi ayakt tutuyor resmen. çok daldı yatırayım dediğimde daha yerine bırakmadan ağlamaktan sesi kısılıyor.kıyamet kopuyor bi de eve gelen misafir alıştığrmışsın demez mi tam cinnetlik!!!
bu arada geçenlerde biriniz süt parası ile ilgili bişey soruyodu.. ablam parasını aldıda 90 tl süt parası varmış. bilginize:))
Benim esim bagkurlu ve ben su an çalışmıyorum eşimden faydalanıyorum bizde 89 muydu 98 miydi ne bir süt parası aldık bağkura gitmişti orda çıkmış demişler süt parası var ziraat bankasına hesaba yatırdılar
Bu arada kizim iki gündür kendi kendine beşiğinde uyuyor kakasini rahat yapıyor altını değişiyorum veriyorum ağzına avent emziği tlfdanda acıyorum Youtube dan fön sesini kısık sekilde beşikte uzağına koyup çıkıyorum on dk sonra emziği atmış ve uyumuş buluyorum kusmamasi icinde yan yatırıyorum kendisi iyisine dalinca kendini duzluyor bir bes dk daha bekleyip tlf alıyorum yanından
Bugunleri göreceğimi 3 gun önce söyleseler inanmazdim çünkü cinnet geçirip ağlama krizine girmiştim
Yasasın uyku :))
Sanırım biogaia gazına iyi geldi simdi iki güne bir vermeye başladım cogu zaman kendisi gazını ve kakasini yapabiliyor ve onun rahatlığıyla gazsiz bölünmeden uykusunu uyuyor
Bu arada ikibucuk aylık olduk :))
Ya uzun oldu ama Tlfdan bağlanan varsa bilir mutlaka ben tlf bağlanıyorum her msjdan sonra offline oluyor beni hatırla dememe rağmen
Sizde yasiyormusunuz aynı sorunu
oğlumla markete gittik geldik:))) baktım ağlıo taktım kanguruyu içine koyar kpymaz sustu dıaşrı çıktıkk uyudu hemen:))
günaydın kızlar.sabah kahvaltısı yyapıyor musunuz?neler yiyorsunuz besleyici ve faydalı?ben dut kaynattım içicem.depo boşalmış bebiş doymadı mama verdim malesef.dut kaynatıp için lıkır lıkır içiyor bebiş.500 ml içme suyuna 1 avuç dolusu.kısık ateşte 5 dk kaynatın ağzı kapalı sonra için.5 dk yı geçirmeyin.farkı göreceksiniz.hiç değilse tadı güzel
Kendisi cıkıyor canım, rahatsız oluyorsa kırpıyorsa ben gozkapagının uzerinden bir iki defa ovuyorum yana gidiyor oradan da kendi cıkar zaten fazla ellememek gerekbenimki de bugün yaptı.ne zaman ay bu kız düzeldi sakin bebek olcak desem nazar mı değdiriyorum ne tam tersini yapıyor.bugün meme verdim alt değiştirdim kucakta gezdirdim ciyak ciyak.gözüne kirpik kaçmış ondan mı acaba? nasıl çıkcak o kirpik?
nöbetçi anneler varmı kim bişi sorcam bebeğimin kafasında hafif boşluk hissettim elimi koyunca acaba bıngıldağımı kapanıyodur ilk defa farkettim
Eki Görüntüle 519748
merhaba Nil Masal'ın Ağustos teyzeleri ve küçük kuzuları;
bir tane de fotoğraf paylaşalım da teyzelerimiz görsün
kızlar bişi sorucam,
Ekim 11 de evlilik yıl dönümümüz hediye olarak oğlum eşim ve 3 müzden oluşan bi yapboz yapırıcam 500 parça nasıl bir hed.ye sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?