Eki Görüntüle 519748
merhaba Nil Masal'ın Ağustos teyzeleri ve küçük kuzuları;
uzuuuun zaman sonra ilk defa yazıyorum, yalnız olduğumuz için bir türlü fırsat olmadı. ara ara girip okudum ama yazmak bugüne kısmet oldu.
bugün 45 günlük olduk, çok şükür her şey yolunda, gaz sancılarımız dışında bir sorun yok, sağlıklı olsunlar da tek derdimiz bu olsun.
sütüm çok fazla olmadığı için bazen mama veriyorum, sizlere çok özeniyorum süt arttırıcı şunu yedim bunu yedim dediğinizde, çünkü ben kahvaltı bile yapamıyorum, bir iki lokma ne bulursam onu atıyorum ağzıma, düzenli beslenemediğim için de sütüm doyuracak kadar olmuyor...
açlık, uykusuzluk, yorgunluk derken anne oldum galiba
çok yoruluyorum ama küçük kurabiyem gözlerimin içine baktığı anda hepsi bitiyor.
Annelik çok güzelmiş gerçekten, Allah isteyen herkese nasip etsin, bizlere de güzel günlerini göstersin yavrularımızın
bir tane de fotoğraf paylaşalım da teyzelerimiz görsün
Çok güzel fikir iyi aklına gelmiş. Fiyakalı bi foto secersin onu yaptıktan sonrada cercevelettirir duvara asarsın parcaları kaybolmaz :)
Nerde yaptıracaksın bir yer buldun mu yoksa fikir mi daha?
araştırıyorum şuanda anca yetşşir,çerceveli olanda var yapışkanıda hedıye.. hediyedenizi var orası hoşuma gitti sanki 500 parça 56 tl gayet hoş duruyo
Uygunmus gercekten hemde cok anlamlı ve kalıcı :13:
Özel gunlerde hediye işini sevmem normalde ama özel brgun beklemedne bizde yaptırabiliriz nede olsa bebiklerin dogması ile gunlerimiz artık hep özel :)
ay valla alacağımızı aldık bu zamana kadaar alacak şey bulamıyorum hep aynı,aklıma geldı bu. fotoğrafçılarda yapıo aslında ama 500 parça kadar buyuk yapmıyor. yapılmışkan buyuk bışey olsun.
Hep teknolojik urun alınıyor artık ve oda kalıcı olmuyor, hem bozuluyor hem surekli yenisi cıkıyor o model eskiyor
kızlar bişi sorucam,
Ekim 11 de evlilik yıl dönümümüz hediye olarak oğlum eşim ve 3 müzden oluşan bi yapboz yapırıcam 500 parça nasıl bir hed.ye sizce?
Bizimde evlilik yıldönümümüz aynı
11/10/09 :))
bi tane fotoğrafçı aradım şimdi 100 parça en çok parçası 20*30 cm oyut 20 tl dıo.
benım istediğim 500 parça 34*48 cm
500 parça çok mu olur? boyutları bı gorsem nasıl durdugunu.
benim bebiş uyudu.ve o uyuduğu süre içinde ne yapsam diye düşünüyorum.yemek mi yapsam ev işimi yapsam nete mi girsem uzansam mı.önceden sıkılırdım ne yapsam diye şimdi bunları yapmak için çok az zamanım var seçim yapmak zor
olsun ama bebişlere değer
benim bebiş uyudu.ve o uyuduğu süre içinde ne yapsam diye düşünüyorum.yemek mi yapsam ev işimi yapsam nete mi girsem uzansam mı.önceden sıkılırdım ne yapsam diye şimdi bunları yapmak için çok az zamanım var seçim yapmak zor
olsun ama bebişlere değer
Kendisi cıkıyor canım, rahatsız oluyorsa kırpıyorsa ben gozkapagının uzerinden bir iki defa ovuyorum yana gidiyor oradan da kendi cıkar zaten fazla ellememek gerek
Üst trafında bıngıldak var ama genel olarak kafasının bazı yerlerinde yumusaklık vardı bıngıldak gbi cok yumusak değil tabi onlar sertleşti.Oda normal dogumda bebegin kafasının cıkısının kolay olması takılmaması içinmiş.
kızlar bişi sorucam,
Ekim 11 de evlilik yıl dönümümüz hediye olarak oğlum eşim ve 3 müzden oluşan bi yapboz yapırıcam 500 parça nasıl bir hed.ye sizce?
KiZlar selamm bebegin gaz sorunu icin zinco damla kullansn varmi? MemnunmusunuZ ve nasil kullaniyorsunuz kasiklami? Lutfn yardimci olun sevgiler
KiZlar selamm bebegin gaz sorunu icin zinco damla kullansn varmi? MemnunmusunuZ ve nasil kullaniyorsunuz kasiklami? Lutfn yardimci olun sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?