kızlar bişi sorucam,
Ekim 11 de evlilik yıl dönümümüz hediye olarak oğlum eşim ve 3 müzden oluşan bi yapboz yapırıcam 500 parça nasıl bir hed.ye sizce?
canım kucağa alıştırmışın birde kaç günlük bırak biraz ağlasın 3 dkka sonra gir sonra bi daha 5 dkka ağlasın gir böyle süreleri uzat be emziriyorum atıyorum kendiliğinden agularken uyuyor birazda sabır gerekiyor
Anneler, bebislerinize kac numara bez alıyorsunuz 2 numara küçük gibi geldi 3 numara aldik oda cok buyuk oldu tekrar 2 aldık boy olarak tam ama enine sıkıyor. Bacaklarından iz yapıyor lastik yerleri
sab simplex midir sap mıdır ne karın ağrısıysa işe yaramadı bir de internette sahtelerinin üretildiğini okudum.bıraktım.nurse harveyden memnunnz bitkisel şurup.bir de arada kimyon tohumundan çay yapıp veriyorum günde 1 çay kaşığı.bir de hergün humana 20 cc halinde parçalıyorum en fazla 80 cc oluyor(normalde en fazla 100 ama ben fazla vermek istemiyorum) işe yarıyor.ama sap mıdır nedir gıcık etti beni hiç fayda etmediayhh hemde 500 parça , bu kargaşada kafayı yedirtmeye niyetin var galba :))))) şaka bir yana bak bir önerim var , gazete okuyormusunuz bilmiyorum ama , illa aynı gün olmayabilirde :)) magazin dergisi gibi ir dergi hazırlat , içinde sizin fotolarınız , biraz hikayeniz, bebiş , sonra şaşkınlık anılarınız felen olsun , sonra o dergiyi gizlice gazetenin arasına koy sanki gazetenin pazar eki gibiymiş felen , :))) sonra da aeline geçince şaşırsın , hemde anı olur , ha bu arada bunu yapan bir firma biliyorum ama burdan belki firma adı vermek yasak tır ,o nedenle talep edersen mesaj ile ulaş bana :)
birde hatun milleti genel olarak bir sorum var, bebiş e günde 2 kez sab siplex veriyorum , 8 er damladan , son 3 gündür kimyon içmeye başladım , sanırım kimyon etkisi daha sakin gidiyor hayatımızacaba sab siplex i günde bir emi düşürsem :26: yada daha az damla mı versem , cesaret te edemiyorum :18::18::18:
Anneler, bebislerinize kac numara bez alıyorsunuz 2 numara küçük gibi geldi 3 numara aldik oda cok buyuk oldu tekrar 2 aldık boy olarak tam ama enine sıkıyor. Bacaklarından iz yapıyor lastik yerleri
ay benımkı gıbı uyanır uyanmaz kıyametı kopartan bebek var mı yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bende hafiften sallıyorum baktım mayıştı gözler gidio direk beşiğine alıorm beşiğinde kendi halinde uykuya dalıyor ve geceleri aralıksız 7 saat uyuyor
canım preimum care 2 ama kızarıklık oluyor lastiği sıkıp iz yapıyor.neden anlamadım gittti?bol giysiler de giydiriyorum ama açınca kızarmış izi çıkmış oluyor.hem de 3 saate bir bez değiştiriyorum pişik olmasın diye(kabataslak yani.her yeni uyanmadan sonra altını ıslattıysa) 1 noluda olmuyordu.primaya mail atacam bu ne ya.
sab simplex midir sap mıdır ne karın ağrısıysa işe yaramadı bir de internette sahtelerinin üretildiğini okudum.bıraktım.nurse harveyden memnunnz bitkisel şurup.bir de arada kimyon tohumundan çay yapıp veriyorum günde 1 çay kaşığı.bir de hergün humana 20 cc halinde parçalıyorum en fazla 80 cc oluyor(normalde en fazla 100 ama ben fazla vermek istemiyorum) işe yarıyor.ama sap mıdır nedir gıcık etti beni hiç fayda etmedi
kızlar göğsünüz boşken bir süre sonra cız cız ince ince sızlıyor mu(yeni süt geldiği anlamına mı geliyor?süt artırıcı şeyler-kür-hoşaf-çay vb- içtikten 1-2 saat sonra oluyor.sizde de var mı?
bizde de var o izden , zaten bebek bezlerinin modellerini anlamak için 2 saat duruyorum nerdeyse markette rafların başında:)) 2 adet 2 numara var en son anladığım kadarı ile midi ve mini , birde kilo farkları var benim şu an kullandığım 4-6 kg. diğer 2 numara 5-9 kg.idi yanlış hatırlamıyorsam sanırım bu özelliklerin bir farklılığı vardır :26:
ben humanalardan hiç almadım daha kimyon u felende kendim içiyorum bebeğe bir şey vermeye cesaret edemedim :44:
o sızı için süt inmesi diyorlar sanırım ve herkeste oluyordur, hatta dikkat et bebiş in uyanmadan 5-10 dakika önce de olur
bebeğinin 2. ay aşısını yaptıran var mı?yaptırdıysanız ateş yaptı mı yan etkileri ne oldu.bizimde çarş günü aşımız ilki sorunsuzdu,ikincisi ateş yapar diye duydum ama sizlerde durum nasıldı
Biz yaptırdık ateş olmadı fakat iki gun agri kesici verdim bir çay kasigi yoksa uyumuyordu agri yaptı yani şurubu icinde yarım saat icinde uyuyordu ama hazırlıklı ol ağlama krizi yasayacak bebisin çünkü bir koldan iki bacaktan ard arda ası olacak ben zor dayandımda babası hemşirenin koluna yapışacaktı az kaldı..
Bu arada kızlar benim sutum yine azaldı gündüzü geçtim iki gecedir tas gibi olurdu oda olmuyor napacami şaşırdım(
Dün maltana ve dut kaynattim onu ictim zaten bitki çayına devam bir tek o süt yapmıştı ama hiçbiri ise yaramadı(
Kizim hastanede yatarken 3 saate bir sağıyordum tek göğüsten 100 ccye yakın çıkıyordu ne zaman emzirmeye başladım süt azaldı
Acaba bir kac gun sağsam tekrar cogalirmi yada her emzirmenin arkasına sağsammi???
Bana akıl verin nolur çıldırmak uzereyim..
ben mycey marka kundak aldım.sallarken çok güzel oluyor itiraz edemiyor.cırtlı ve sıkmıyor tavsşye ederim.kendini güvende hissediyor ve ikiye bir ağlamıyor uykudaBu konuyla ilgili birkac sey okumustum, gazdan uyanmasını anlıyoruz zaten hepimiz; ıkınıyor, sıkılıyor, kızarıyor.Onun dısında ugrasıp uyutuyoruz (ateş,nefes alımını zorlastıracak şekilde burun tıkanıklıgı,diş çıkarma gibi konular dısında)
gözunu acmadan aglayarak uyanıyor. Altı temiz, karnı tok 1saat uğraştım 5dakikada uyandı diyoruz kendimizce tabi. Bu şekilde uyanmasının sebebi uykuya geçiş şeklinin bozulmasıymış.
1-Emzirerek uyutuyoruz uyku geciş evreleri arasında bir bakıyor ki agzında meme yok :101:
2-Sallayarak uyutuyoruz bi kendine geliyorki sabit duruyor
3-Başka bir yerde uyutuyoruz sonra beşiğine alıyoruz.Uyanıyor bakıyor ki başka bir yerde. Biz bile allak bullak oluruz bebeklerde haklı
4-Emzik agzında uyuyor sonra alıyoruz yada düşüyor yoklugunu hissedince gozunu acmadan ağlıyor.:120:
Yani uykuya ne şekilde daldı ise uyandıgında o ortamı bulamayınca ilk tepkisi ağlamak oluyor.Kendini güvende hissetmiyor. Bunuda genelde gözünü açmadan anlıyor. Gündüz oğlumu emzirerek uyutuyorum tamam 15 dakika oldu artık daldı diyorum.1-2 dakika sonra agzını kıpırdattıgında meme olmadıgını anlıyor ve gozunu acmadan aglıyor.Anında memeyi agzına verirsem gozunu bile acmıyor geri uyuyor. Gecede acıkmamıs olsa dahi memeye gelip emmesi gerek tekrar uyuması için.Sallanarak uyutulan bebek salllanır, emzik agzında uyuyan bebek agzına emzik verilince hemen uykuya devam eder.
Bunun için kitaplarda hep özellikle gece uykusuna beşiğinde kendi kendine gecsin deniliyor. O şekilde uyuyan bebekler gece uyku evreleri arasında geçişte gozunu acsada buyuk olasııkla kendi kendine tekrar dalabiliyormuş.Biz mudahale ile uyuttugumuz için o mudahaleyi tekrar etmek zorunda kalıyoruz.:111:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?