canım dutu nasıl kaynattın ve ne kadar?bende işe yaradı bir yaz belki bir yerde eksiklik vardır moralini bozma aynı durumdayız.emdikçe artıyor ben 1 gün boyunca soldakini verdim ertesi gün sol dolu sağ boştu
sureklı aglıyor ve emmek ıstıyo bu ne yaaaa
Canim 500 ml suyu tencereye koydum kaynattim kaynayan suya bir avuc kuru dut ekledim en kısık ateşte ağzı kapalı tam bes dk kaynatip süzdüm ve hemen ictim sıcak sıcak
Bide ben dun markette maltana buldum her çeşidinden aldım denemek icin ve iki gündür iciyorum sanırım ters etki yaptı bende hiçbir ise yaramadığını gibi sütümde azaldı iyice(
Biz yaptırdık ateş olmadı fakat iki gun agri kesici verdim bir çay kasigi yoksa uyumuyordu agri yaptı yani şurubu icinde yarım saat icinde uyuyordu ama hazırlıklı ol ağlama krizi yasayacak bebisin çünkü bir koldan iki bacaktan ard arda ası olacak ben zor dayandımda babası hemşirenin koluna yapışacaktı az kaldı..
Bu arada kızlar benim sutum yine azaldı gündüzü geçtim iki gecedir tas gibi olurdu oda olmuyor napacami şaşırdım(
Dün maltana ve dut kaynattim onu ictim zaten bitki çayına devam bir tek o süt yapmıştı ama hiçbiri ise yaramadı(
Kizim hastanede yatarken 3 saate bir sağıyordum tek göğüsten 100 ccye yakın çıkıyordu ne zaman emzirmeye başladım süt azaldı
Acaba bir kac gun sağsam tekrar cogalirmi yada her emzirmenin arkasına sağsammi???
Bana akıl verin nolur çıldırmak uzereyim..
canım taş gibi olmaması süt yok anlamına gelmiyor.benim çok nadir taş gibi olur.bebeğin doyuyorsa emzirmeye devam.moralinide sakın bozma.
sevgili kader arkadaşlarım;
bugün bizim kız tam anlamıyla kurdeşen döktürdü bize.uyku problemi,emerken ağlaması,kucakta ağlaması kısaca memnuniyetsizdi.babasıyla telef olduk resmen dün geceden beri.sütüm aşırı fazla olmadığı için mecbur günde 30 veya 60 cc aptamil veriyordum 1-2 kez.dün ilk kez evdeki SMA dan da verdim akşam.sabaha karşı 5 te çıldırdı.karnını çekmeler ağlamalar.uyutuyoruz koyuyoruz hemen uyanıp ağlamalar...mahvolduk.şimdi 2 sorum olacak
1-nedeni ne olabilir?
2-sütünüz benim gibi normalse(ne az ne fazla) mama veriyor musunuz ve günde kaç cc?hergün veriyor musunuz?
3-Aptamil gazlı bebekler için olan Conformil 1 kullanan var mı memnun musunuz?
cevaplarınızı bekliyorum şekerler.
bugün bizim kız tam anlamıyla kurdeşen döktürdü bize.uyku problemi,emerken ağlaması,kucakta ağlaması kısaca memnuniyetsizdi.babasıyla telef olduk resmen dün geceden beri.sütüm aşırı fazla olmadığı için mecbur günde 30 veya 60 cc aptamil veriyordum 1-2 kez.dün ilk kez evdeki SMA dan da verdim akşam.sabaha karşı 5 te çıldırdı.karnını çekmeler ağlamalar.uyutuyoruz koyuyoruz hemen uyanıp ağlamalar...mahvolduk.şimdi 2 sorum olacak
1-nedeni ne olabilir?
2-sütünüz benim gibi normalse(ne az ne fazla) mama veriyor musunuz ve günde kaç cc?hergün veriyor musunuz?
1-nedeni ne olabilir?
kızlar oğlumun dilinin üzerinde pamukcuk olmus ağzını tam acmıyorki sileyim karbonatlı suyla emmeyi istemiyo ağlama nöbetlerine girdi aç aglıyo yavrum emziğini karbonatlı suya batırsam versem faydası olur mu sizce dert bitmiyo ki kızım desen grip ooooffff bunada şükür
1-nedeni ne olabilir?
Eki Görüntüle 521015
kızlar bu pompadan kullanan var mı yada pahalı olmayan bş pompa önerisi olan ?
muffin cim ya, bende sizi okurken sütünüzün az olduğunu nasıl anlıyorsunuz diye sorucaktım :26: benim de öleeeee çok sütüm yok sanırım ama ben mama vermiyorum , yani hele gündüz saat başı emiyor desem yeridir ,
neden demişsin ağlamaları aklıma büyüme atağı geldi, hatta başka bir arkadaşa da yazmıştım , ki sen biliyorsun bunları :44: dikkatini dağıtın , banyo yaptırın , benimki ışıklara çok takılıyor ışıkları aç kapat , ha akıl vermek kolay biliyorumhepimize birileri kendince akıl veriyor ama benimki akıl vermek değil aklıma gelenler , mesela bırak koynunda uyusun , (sen uyuma ama ) ,Allah hepimizin yardımcısı olsun , bunlar geçicek unutma ve en önemlisi ciddiyim bak , senin gerginliğin , sinirin , üzüntün , huzurun hepsi sütünden bebiş e de geçiyor , o nedenle önce sen sakin ol, ıhlamur felen iç, bahçeniz varsa yada balkon çık bir hava al , hatta beraber çıkın , müzik dinleyin, ha doktor ağlamaları aşırı artarsa saç kurutma makinesi deneyin demişti, (kolik olma ihtimaline karşılık sanırım , ) kimyon iç, bize iyi geldi galiba, artık öyle çok şey kullanıyoruz ki, hangisi işe yaradı onu da anlayana kadar ,
canım aklıma gelen her şeyi yazıyorum , çünkü bizi bizden başkası anlamaz şimdi
Canım benim sütüm var ama akşam yatmadan önce 30 cc mama veriyorum ayrıca 5 6 çay kaşığı rezene veriyorum rahat uyuyo.Ben hero baby kullanıyorum.İlk oğlumada ondan vermiştim.Gazı olduğu zaman karnına saat yönünde masaj yapıyorum.Bazen yarım saat boyunca ovaladığım oluyo kolumu hissetmiyorum resmen ama uyuyo ve bir süre sonra gazını çıkarıyo.Birde ya emicek ya uyuycak hiç bişeyle oyalanmıyo ilk oğlum böyle değildi.Bugün çıngırak aldım onu bayağı takip ediyo çırpınıyo bakalım onunla oyalanır inşallah...
canım ben sütümün az olduğunu anladığım zaman veriyorum aptamil, 100 cc hazırlıyorum ne kadar içebilirse genellikle yarısını içebiliyor.
benim bebeğiminde seninki gibi kriz anları oluyor.ama genellikle ben kendimi üşüttüğüm zaman.hatta o gün üşüttüğümü anlıyorum ve direkt bebeğe geçiyor.sende üşütmemeye dikkat et özelliklede ayaklarını bebeğe gaz olarak geçiş yapıyormuş.Allah bizlere kolaylık versin.bende bebeğim nezle old için üşütmesin diye bir süre yıkamamıştım.suyu unutmuş galiba 2 gündür yıkamaya çalışıyoruz yıkanırken ağlamayan bebek çıldırdı.ben onu öyle ağlarken daha görmedim gırtlağı yırtılıcaktı sanki.Allah bizlere kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?