canım yeterli sayıda kakasını yapıyorsa ve bezini ağırsa kesinlikle sütün yetiyordur mama verme.
benim kızında öyle ağlaması oluyordu ben ayaklarına sıcak su torbası koyuyordum çok işe yaradı.
ben gaz için kızıma bişey vermiyorum.kendim yemeklerime kimyon katıyorum.humana kimyon rezene çayı içiyorum ve kendimi sıcak tutuyorum.
oğlum herşeye rağmen uyumazdı.onuda battaniyesine koyup babasıyla sallardık uyurdu
oğlumda çok kuralcı davranıyordum kızlar yanımda yatırmadım hep kendi odasında uyuttum zorla.şimdi 17 aylık ve kesinlikle odasında uyumuyor hep yanımda.o yüzden bırakın nasıl uyutabiliyorsanız uyutun.ben şimdi kızımda hiç kasmıyorum kendimi.çokta rahat uyuyor
haklısın canım benimki sıkıldıüımı sabrımın taştığını hemen anlıyor huysuzluğu artıyor.sma yı doğduğunda alıp açmıştık.şimdi 45 günlüğüz.kutunun üzerinde açtıktan sonra 4 hafta içinde tüketin diyor.o mu bozdu mideyi acaba.3 kez de doyurduktan sonra değişik zamanlarda kustu.
kızlar hep dikkat ederdim bu kez bakmadım kullanım önerilerine.bayatlamış olabilir mi?haklısın canım bizi en iyi biz anlarız her yöntemi deniycez mecbur
rezeneyi sen mi demliyorsun canım yoksa granül halindekilerden mi?masaja da izin vermiyor cadı.I love you masajı yapıyorum.Ayşe öner metodu hem de yok ağlıyor karnını kasıyor taş gibi olunca yapamıyorum.Kırmızı-sarı ve siyah renkler çok ilgisini çekiyor.bu arada oyun halısı aldım orda vurunca çıngırdayan bir ördek var ona vuruyor sevdi gibi.sesli şeyler ve parlak renklilere bayılıyorlar.
canım anne sütü aldığında hergün 3-4 kez kaka yapan kızım aptamil alınca 2 güne bir yapıor.aptamilin pre si ve confırmili var ikisinin de 1 nosu var deniycem.kalın çorap giyiyorum canım bu arada bizimki de banyoda ciyakk ciyak.nasıl sevcekler banyoyu ne yapcaz sevdirmek için:26:
canım düzenli kullandın mı?bende etkili oldu.humanadan da iyi.bir de şunu dene
1 yemek k. kuru ısırgan yaprağı
1 y.k rezene
1 yk ıhlamur
yarım yk kimyon tohumu
yarım yk anason bunları demliğe koy kaynar su ekle.15 dk demlensin .süz ve iç.doktorum prog da vermişler bu tarifi.bir de olumlu düşün.bende akşama doğru azalıyor.kuru kuru emiyor gibi geliyor ama az da olsa var.bunları yapınca 2-3 saate süt oluşuyor
kızlar bebişlerinizi gece de 3 saate bir besliyor musunuz?bizim çocuk dr umuz 3 aya kadar devam dedi.
yeni icadım
kızlar dün gece 4 ten beri babası ve ben uyutmaya çalışıyorum uyuyor hemen uyanıyor gaz sancısı da had safhadaydı.dün akşam bolca yoğurt yedim ondan sanırım süt ürünleri gaz yapıyor.ee ne yicez herşey gaz yapıyor.bugün sabah 12 ye kadar mıkırdandı ciyakladı canımıza okudu.babasının sabrını zorladı baya.ben uyudum uyku deppoladım bedenim iflas edecekti yoksa.öğlen 2-3 gibi arabada uyutalım diye indik aşağı 1 saat araba turu.uyudu eve gelince tekrar uyandu vb vb.neyse öğlen kimyon tanesiyle çay yaptım içine rezzene tanesi de attım güzel uyuyor ikindiden beri.3 saat arayla besledim gazını alınca koydum uykuya devam.deneyen var mı doğal kimyonlu rezeneyi?önceden sadece kimyon yapıyordum şimdi rezene de atıyorum çay kaşığının ucuyla.zararı olur mu tatlışlar?
Eki Görüntüle 521015
kızlar bu pompadan kullanan var mı yada pahalı olmayan bş pompa önerisi olan ?
Merhaba,
Umarım doğru yazıyorumdur, bu benim ilk paylaşımım :) Maxitoys mağazasında Avent in manuel sağma makinesi vardı 1 ay önce, %50 indirimle 70 tl civarıydı. Ben elektriklisini aldım -230 tl civarıydı- çok memnunum, oğlumda başka bir markaydı berbattı, canımı yakıyordu resmen, ama bu çok güzel ve yumuşacık, canımı hiç acıtmıyor. Manuel olanını da alsam olurmuş, gerçi, bebişe ancak yetiyor sütüm zaten, sağacak kadar kalmıyor malesef.
Canim benim bebis kuvozdeyken sütümün gelmeme ihtimaline karsı mama aldırmıştı yogunbakim Dru humana pre diye benimde süt geldi gerek kalmadı ama hemşirenin biri sutu bulamayıp bir kere mama vermiş yani kutu açılmıştı açıldıktan sonra bir ayda tüketmek lazım dedi Dr bende almadım kalanını ordaki süt alamayan bebislere kullanın dedim
Ben kendime süt artıran bitki cayı yapıyorum önce rezene kimyon Anasondan koyuyorum bes dk demlenince çay bardağına biraz alıp devamında ihlamurla ısırgani ekliyorum. Ayırdığım caydan bir çay kasigi veriyorum kızıma öğleden önce veriyorum bütün gun rahat ve huzurlu uyku çekiyor.. Bize Dr söyledi hem bebise ver hem kendin tuket diye ben içiyordum zaten bebis icinde korkmadan verebilirsin dedi... Su anda ona zarar verebilecek en son şeydir dedi..
Benim bildigim mamalar bebisleri kabiz ediyor ve kakalarin 3-4 günde bir yapan bile oluyor..,
canim ben 1 haftadir gunde iki kere 3 er kasik anam babam rezeneyi demleyip veriyorum gerisi de ben iciyorum
bebeler biraz sakinlesti benim de sutum artti
hicbir yan etkisini de gormedim
canım bebeğe günde kaçdefa ve kaç kaşık veriyorsun ?bir de kimyon da koy bence o da güzel gaz çıkarıyor
kızlar bebişlerin uyku konusunda memede uyutuyoruz falan gibi bişeyler okudum memede uyuduktan sonra yataga yatırıyoruz demişsiniz peki emdikten sonra gazını cıkarmıyomusunuz??
bide gece uyurkenki ıkıldamalar geçtimi bebişlerde??
memede cok daldiysa cikarmiyorum tatlim ama biberonla verdiysem kesin cikarttiyorum ama bazen cok uykulu olunca cikartmiyorlar mecburen yataga koyuyorum
rezeneden sonra gece ikildamalari da bayaa azaldi
gunaydin kizlar
guzel haftasonumu kaynanam mahvetti sayesinde esimle kavga ettim hala konusmuyoruz
wallahi yatacak yeri yok bu kadinin
boyle erkek anasi olursam biri kafama patlatsin bir tane
Eki Görüntüle 521015
kızlar bu pompadan kullanan var mı yada pahalı olmayan bş pompa önerisi olan ?
kızlar bebişlerin uyku konusunda memede uyutuyoruz falan gibi bişeyler okudum memede uyuduktan sonra yataga yatırıyoruz demişsiniz peki emdikten sonra gazını cıkarmıyomusunuz??
bide gece uyurkenki ıkıldamalar geçtimi bebişlerde??[/QUOTE
canım dediğin şey az önc oldu.benim bebiş memede uyudu.memede uyuduğu zaman genellikle gazını çıkartmıyo derin uyursa.bende zorlamıyorum fakat bir süre dik tutuyorum gazını çıkartıcakmış gibi.uzman tv den duymuştum bunu emzirdikten sonra dik tutun hemen yatırmayın diye.ondan sonra yatırıyorum
rezeneyi tek mi veriyosun içine baska bişeyde koyuyomusun canım?nasıl veriyosun bebişlere?
ayhh sorma ya , bizimkiler bebiş olduktan sonra bir değişik oldular , Allam , tek oğulun ilk torunu , evler yakın , hergün akşamüzeri bizdeler torun sevdasına, günde 2 -3 kez telefonla konuşmak ayrı , eve geldiklerinde evin (zati topu topu amerikan mutfak lı 2 odası olan bir ev ) her tarafında rahatça turlayıp , ne yemek yapmışsın deyip tencereye bakmak ayrı, saçma sapan emzirme konuları ayrı , ne oldu bunlara böyle bilemiyorum ,kadın zaten emzirmiyor olsam herhalde alıp bebiş i gidecek , dün 2 yaşına kadar emizyorlar muhabbeti geçiyor, hani 6.aydan sora sağarız a getiryor lafı , ona sordum sanki nasıl yapıcağımı , ay nese deşmeyin hiç sinir ediyom kendi kendimi , hiç zamanıda değil sinirlenmenin
ay esas sorucağımı unuttum konu kayınvalidelere gelinceyahu bu kimyano ben içiyorum da günde 2 kez, kaç kez içebiliyoruz acaba , hem aç tok felen farkeder mi bilen deneyen varmı aranızda ???? rezenenin tadı nasıl ? onuda karıştırayım diyorumda normalde bitki çayları ile aram hiç iyi değildir, ot felen de pek yiyemem , geçen gün dereotu yiyeyim dedim aç karına ekmek arasında , oda yalan oldu kustum , bir daha da dereotu görmek koklamak istemiyorum
oğlum 3 gündür kakasını yapamıyor öncesindede rengi yeşile dönük gibiydi.yaklaşık bir haftadır rezene ısırgan anason çayı içiyodum süt için.acaba o dokunmuş olabilirmi...bu çayı kullanan anneler sizde durumlar nasıl
oğlum 3 gündür kakasını yapamıyor öncesindede rengi yeşile dönük gibiydi.yaklaşık bir haftadır rezene ısırgan anason çayı içiyodum süt için.acaba o dokunmuş olabilirmi...bu çayı kullanan anneler sizde durumlar nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?