canim rezeneyi tek veriyorum
cay kasigiyla 2 - 3 kasik yalniz tadini sevmiyorlar yutmalari ici burunlarini kapatmam gerekiyor
ya benimki hep boyleydi hatta dugunden once kapismisligim da vardir bebek dogana kadar uzak tutuyordum rahattim simdi torunlarini ozluyormus !
haftasonu mevlut yapti (ki o da ayri konu!!) cantalari esim getirecek ben annemlerle gittim
eve gidince bebeler acikti biberon diger cantada
kaynanam da bizden sonra esimi oturtmus yemek yediriyor ben evde biberon bekliyorum
bebeler bas bas bagiriyor bir yandan
haa sonrasinda bir sekilde beni suclu cikartti bir de
toz kimyonu ben kahvaltidan sonra 1 tatli kasigi yutuyorum
canim rezene falan duzenler
mama aliyorsa ondandir
bir cay kasigi zeytinyagi yuttur
Ben bir aydır iciyorum hicbisey olmadı bizde hemde 10 gündür isirganla ıhlamuru eklemeden önce bes dk demleyip kızıma bir bazen iki cay kasigi iciyorum Dr tavsiyesi ile..
Ben hepsinden cay kasigi dolusu koyuyorum demlige üzerine 3 su bardağı kadar kaynar su ekliyorum bes dk sonra kizim icin biraz alıp üstüne isirganla ıhlamuru ekleyip bir on dkda onu demliyorum sıcakken bir bardak iciyorum bide soguyunca iciyorum böyle bazen bir defa bazende iki defa demliyorum kendime
Bende bitki cayı hic sevmem ve icmem ama bu ağır gelmedi bana rahatlıkla iciyorum
arkadaslar üzülmeyim diye g,remiyodum ama bu konuyu size sorayım dedim bnm 40 ım çıktı ama kanamam hala yogun bi şekilde geliyo bi ara baya az geliyodu hatta sadece akıntı geliyodu kontrole gitme zamanımda geldi gerçi ama size sorayım dedim.epey geliyo çünkü sizde nasıl.bu arada dogum sezeryandı
arkadaslar üzülmeyim diye g,remiyodum ama bu konuyu size sorayım dedim bnm 40 ım çıktı ama kanamam hala yogun bi şekilde geliyo bi ara baya az geliyodu hatta sadece akıntı geliyodu kontrole gitme zamanımda geldi gerçi ama size sorayım dedim.epey geliyo çünkü sizde nasıl.bu arada dogum sezeryandı
Eczaneden aldım balık yemi gibi bişey.Yarım çaybardağına yarım çay kaşığı atıyorum çok işe yarıyo tavsiye ederim.Bizimde biriki gündür burnumuz tıkalı.emerken ter içinde kalıyo.Serum fizyolojikler vardı ilk oğluma kullanıyodum.Yine onlardan alıcam.İnşallah işe yarar.
Ya kizlar her gogsumu sagdigimda moralim bozuluyor. Burda bi arkadas gogsunde baya bi yerden sut geldigini soyledi benim sadece iki yerden sut geliyor. Bebisi emzireli 1 saat olmustu ve dogru duzgun emmedi sagdim iki gogusten 15cc sut cikti sadece. Sutum az biliyorum da bu cok az. Yarim saat ugrastim ayrica. Pompa mi yanlis kullaniyorum acaba
Kızlar bebeğimin dili bembeyaz. Pamukçuk olmuş çok üzülüyorum. 10 gündür karbonatlı su ile temizliyorum başlarda sadece dilinin arka taraflarıydı şimdi her tarafına yayıldı. Başka önerisi olan var mı ne yapabilirim? Bebeğim aç, memeyi büyük bi iştahla alıyor ama iki emmede ağlıyor dilinin acısından.
bu arada pamukçuk diyorsunuz da benim kızımın da dili beyazdı, çok bilmiş eşim pamukçuk olmuş dedi ama doktor normal dedi. arkadaşlar bu bebekler sadece sütle ya da mamaya besleniyor gün boyu (yani beyaz içerik) dillerinin de beyazımsı olması normal değil mi? ben kahve içince dilimin üzeri aynı renk oluyor çünkü kabarcıklar var tat için biliyorsunuz.
topikçe çok pimpirikli olup zartı zurtu uygulamıyor muyuz bebişlere? bazen salmak daha iyi, zaten doktora götürüyoruz hepimiz...
canım 10 gün önce bebeğimin aylık kontrolü vardı doktor söyledi pamukçuk olduğunu ve o önerdi temizlememi ama işe yaramıyor. Sadece beyazlık olmuyor pamukçukta. Uykusundan kusacak gibi yaparak uyanıyor ve ağlıyor. Daha önce aynı durumu yaşayanlar belki bana yardım edebilir.
canım 10 gün önce bebeğimin aylık kontrolü vardı doktor söyledi pamukçuk olduğunu ve o önerdi temizlememi ama işe yaramıyor. Sadece beyazlık olmuyor pamukçukta. Uykusundan kusacak gibi yaparak uyanıyor ve ağlıyor. Daha önce aynı durumu yaşayanlar belki bana yardım edebilir.
15 gn gecebiliyomuş cnm belkide 6 ay olmazsın oda varbence bi doktoransormalisin canim,bizim de 43 gundeyiz ama kanamamiz olmadi yani regl olmadim normalde ne zaman regl olunur acaba?
canim benim benim de bir ara kanamam kesildi sonra kirmizi olarak tekrar gelmeye basladi. simdi 2,5 aylik olduk anca kesildi acik kahverengi olarak geliyor ama
sağolun cvb lar için arkdslar bncedde adet kanamasıda çok die size soraym dedimbende de aynısı var bugün 45. günümüz ve bende 5-6 gündür yoğun bi kanamam var. ama ben adet kanaması diye düşünüyorm. benm de sezaryan
bu arada pamukçuk diyorsunuz da benim kızımın da dili beyazdı, çok bilmiş eşim pamukçuk olmuş dedi ama doktor normal dedi. arkadaşlar bu bebekler sadece sütle ya da mamaya besleniyor gün boyu (yani beyaz içerik) dillerinin de beyazımsı olması normal değil mi? ben kahve içince dilimin üzeri aynı renk oluyor çünkü kabarcıklar var tat için biliyorsunuz.
topikçe çok pimpirikli olup zartı zurtu uygulamıyor muyuz bebişlere? bazen salmak daha iyi, zaten doktora götürüyoruz hepimiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?