2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

mama doğduğundan beri veriyorum dün zeytin yağı içirdim fayda etmedi bugün aylık kontrolümğz var sorucam doktora

Bebeke kimyon veren arkadaslar coken kısmından mı veriyorsunuz yoksa kimyon taneli olarak mı veriyorsunu? Acaba kimyon taneleri bogazına yapısıp rahatsız eder mi?

arkadaslar üzülmeyim diye g,remiyodum ama bu konuyu size sorayım dedim bnm 40 ım çıktı ama kanamam hala yogun bi şekilde geliyo bi ara baya az geliyodu hatta sadece akıntı geliyodu kontrole gitme zamanımda geldi gerçi ama size sorayım dedim.epey geliyo çünkü sizde nasıl.bu arada dogum sezeryandı

bence bi doktoransormalisin canim,bizim de 43 gundeyiz ama kanamamiz olmadi yani regl olmadim normalde ne zaman regl olunur acaba?

canim benim benim de bir ara kanamam kesildi sonra kirmizi olarak tekrar gelmeye basladi. simdi 2,5 aylik olduk anca kesildi acik kahverengi olarak geliyor ama

kızlaar az önce eczaneden humananın kimyonlu rezene çayından aldım bi akşam bi bardak yapıp içicem bi kaç çay kaşığıda oğluma vericem işe yararmı acep??gece uyurken çok ıkıldıyodu onun için denicem.

bende de aynısı var bugün 45. günümüz ve bende 5-6 gündür yoğun bi kanamam var. ama ben adet kanaması diye düşünüyorm. benm de sezaryan

Ya kizlar her gogsumu sagdigimda moralim bozuluyor. Burda bi arkadas gogsunde baya bi yerden sut geldigini soyledi benim sadece iki yerden sut geliyor. Bebisi emzireli 1 saat olmustu ve dogru duzgun emmedi sagdim iki gogusten 15cc sut cikti sadece. Sutum az biliyorum da bu cok az. Yarim saat ugrastim ayrica. Pompa mi yanlis kullaniyorum acaba

Canim ben söyledim sakın bikma boş boşda olsa sağmaya devam et çünkü bebisin emmesiyle pompa aynı değil 3-4 sağmada süt kanalları uyarılıp açıldı.. Boş sağarken bes dk falan sonra birden sakir sakir süt geldi sakın pes etme devam et sağmaya göğüsler ancak uyarılıyor...

Kızlar bebeğimin dili bembeyaz. Pamukçuk olmuş çok üzülüyorum. 10 gündür karbonatlı su ile temizliyorum başlarda sadece dilinin arka taraflarıydı şimdi her tarafına yayıldı. Başka önerisi olan var mı ne yapabilirim? Bebeğim aç, memeyi büyük bi iştahla alıyor ama iki emmede ağlıyor dilinin acısından.

bu arada pamukçuk diyorsunuz da benim kızımın da dili beyazdı, çok bilmiş eşim pamukçuk olmuş dedi ama doktor normal dedi. arkadaşlar bu bebekler sadece sütle ya da mamaya besleniyor gün boyu (yani beyaz içerik) dillerinin de beyazımsı olması normal değil mi? ben kahve içince dilimin üzeri aynı renk oluyor çünkü kabarcıklar var tat için biliyorsunuz.

topikçe çok pimpirikli olup zartı zurtu uygulamıyor muyuz bebişlere? bazen salmak daha iyi, zaten doktora götürüyoruz hepimiz...

selam kızlar nasılsınız benimde kanamam oluyo arada lekeleniyorum adet olcakmış gibi normal doğum yaptım bugün 51.gün arada karnımda ağrıyo acaba üşütüyomuyum geçmesse dr.a gidicem artık

bu arada oğlumda kakasını zor yapıyo şurup veriyorum sabah akşam kendi yapamıyo kakasını çok zorlandığında yaptırıyorum ama en son cmt.gecesi ishal gibi yaptı rezene çayını bendemi denesem acaba işe yarıyomu

son bişi daha kızlar bebeğimi emziriyorum sık sık bazen çok güzel sütüm oluyo yutkunmasını duyuyorum sürekli emmek istiyo emzirmeyi uzun tutasam çıkarıyo emdiğini fazlasını çıkarıyo diyolar.sizin bebişlerde aynımı gene duruma görede mama verebiliyorum günde 1-2 kez

canım 10 gün önce bebeğimin aylık kontrolü vardı doktor söyledi pamukçuk olduğunu ve o önerdi temizlememi ama işe yaramıyor. Sadece beyazlık olmuyor pamukçukta. Uykusundan kusacak gibi yaparak uyanıyor ve ağlıyor. Daha önce aynı durumu yaşayanlar belki bana yardım edebilir.

tamam canım, eğer dr onay verdiyse tabiiki geçmiş olsun ne gerekirse yapmalısın da, burada herhangi birşeyi okuyup belirti aramayalım bebeklerimizde gerekli gereksiz birşeyler kullanmayalım diyorum. umarım en kısa zamanda geçer de sapur supur emer bebişkon

biz yaşamadık ta geçtiğimşz sayfalarda bir arkadaş dut şurubu önermişti , deneyen arkadaşta çok memnun kaldığını yazmıştı ,geçmiş sayfalara bir göz at istersen yada bir tarat , geçmiş oldsunn

bence bi doktoransormalisin canim,bizim de 43 gundeyiz ama kanamamiz olmadi yani regl olmadim normalde ne zaman regl olunur acaba?
15 gn gecebiliyomuş cnm belkide 6 ay olmazsın oda var
canim benim benim de bir ara kanamam kesildi sonra kirmizi olarak tekrar gelmeye basladi. simdi 2,5 aylik olduk anca kesildi acik kahverengi olarak geliyor ama

bende de aynısı var bugün 45. günümüz ve bende 5-6 gündür yoğun bi kanamam var. ama ben adet kanaması diye düşünüyorm. benm de sezaryan
sağolun cvb lar için arkdslar bncedde adet kanamasıda çok die size soraym dedim

Gecen gun bebek gormeye geldiler kadın bebegi aldı kucagına hemen aaa bunun agzı pamukcuk olmus dedi baktım normalden farklı birsey yoktu beyazlık vardı dediğin gibi süt beyazlıgı oda. Zaten pamukcuk olsa emmesinden ve baska sıkıntılarından belli olur diye takmadım bende. Her gelen bi teşhiste bulunuyor çocugu varsa illa tecrubeli anne rolune giriyorlar. Milletce ne cok seviyormusuz bu konuda akıl vermeyi :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…