2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

rezene çayı bizde cok işe yarıyo hem süt yapıyo hemde oğlumu sakinleştiriyo tek geçerim yani birazda tadı güzel olsa içerken 3 yasındaki kızım geldi bende bende içicem dedi verdim ve cadıdan gelen cevap ayyyyy çok çok iyyenç dedi ve gitti

pamukçuksa eğer ememiyo ve ağlama krizlerine giriyo bi arkadas ismini hatırlayamadım dut şurubunu önerdi sağolsun işe yaradı bi dene istersen

canım pamukçuk zaten ole dil beyezlaması gibi olmuyor öbek öbek oluyor ve bebeğin midesi bulanıyo dilini sürekli dışarı çıkarıyor ve emerken ağlıyor yani dili beyazlamakla çok alakası olmuyor pamukçuktan müzdarip olan arkadaşada burdan pepik arkadaşımız bana dut şurubunuönerdi bende 1 hafta boyunca karbonat ve mikostatin diye bir ilaçla temizledim ve hiç bir işe yaramadı dutşurubunu 2 gün ağzının içine sürdüm kızım hem tadını sevdi hemde 2 günde geçti hem tamamen bitkisel tavsiye ederim.

yavrum bnm.... öp bnm için

eczaneden milupa rezene çayı aldık acaba versem mi şurupda verdim kafam karıştı bide nekadar vermeliyim

yavrum bnm.... öp bnm için

eczaneden milupa rezene çayı aldık acaba versem mi şurupda verdim kafam karıştı bide nekadar vermeliyim

bende milupann rezenesini kullanıyorum bebeğimde 10 ml içiriyorum canımçok rahatlıyo çok sancısı oldugunda 20 ml içiriyorum mışıl mışıl uyuyor birde bizim doktorumuz rezene ile papatya çayını karıştırıp içirirsen hem bağırsaklarına iyi gelir hemde huzulu uyumasını sağlar dedi ben bazen ikisini karıştırarakta veriyorum

canım tane kimyon.toz benim boğazıma yapışıyor bebeğe ne yapar kimbilir.tülbennten süzmeme rağmen.bu arada rezene için bardak su bar. mı çay bar. mı

yok artık ne yemek yaptın ne demek ayıp bebekli kadına bu denmezz.

Bebeke kimyon veren arkadaslar coken kısmından mı veriyorsunuz yoksa kimyon taneli olarak mı veriyorsunu? Acaba kimyon taneleri bogazına yapısıp rahatsız eder mi?

tane kimyon aldım canım 1 kahve fincanı içme suyunu kaynatıp içine 1 çay kaşığı kimyon silme olsun.2 dk kısık ateşte kaynat kapat.

arkasında yazıyor canım günde 100 ml ama ben 10-20 cc ler halinde en fazla 60-80 cc verğyorum toplamda

kızlar yardım edin 40 günlük bebeğimin yüzünde kırmızı lekeler çıktı nokta noktaydı durdukça artıyo ateşini ölçtüm 37.9 ne olabilir doktora gitsek mi telaşlandım napayım

kızlar yardım edin 40 günlük bebeğimin yüzünde kırmızı lekeler çıktı nokta noktaydı durdukça artıyo ateşini ölçtüm 37.9 ne olabilir doktora gitsek mi telaşlandım napayım
Canim lekeler yavaş yavaş günler icinde çıktıysa normal fakat aniden çıktıysa yani bir kac saat icinde noktalar çoğaldıysa telaş yapmadan bir Dr götürün derim bir sağlıkçı olarak
Çünkü ateşide 37 yi gecmis ates hastalık belirtisi olabilir bu aralar nezle grip salgını var hava bile virüs dolu dediğim gibi aniden kizariklik çıktıysa götürün yok oyle degilse bebisi ılık bir duş aldırın tabi bebisi usuymeden ates takibi yapın 37 yi düşmezse Dr gösterin derim hemde icinizinde rahat eder

günaydın kızlarr

humana dan fayda gören var mı dün aldırdım eşime günde 3-4 sefer için yazıyo işe yarayacak mı baKALIM

günaydın kızlarr

humana dan fayda gören var mı dün aldırdım eşime günde 3-4 sefer için yazıyo işe yarayacak mı baKALIM

valla ben içiyorum da süt olduğu için faydası olup olmadığını anlamadım pek:) tadı guzel içiorum

Gunaydin anneler.)
Misafirim gelicek bugun bebek gormeye. Aksam haber verdiler elektrik kesildi o geldi oglus hiysuzlandi baba da hasta ona da birakamadim. Bu sabah erken kalkim ewi topla supur hazirlik yap cok isim var dedim oglus benden once kalkti. Sanirim artik eskisi gibi misafir agirliyanicam. Bi tek borek var dolapta allahtan oda var yoksa kuru caya talim sanirim. Cok pratik bisiler onerirseniz cok mutlu olurum

demir hapını ve eleviti kullanmalı mıyım?
süt problemim yok çok güzel yetiyo şükür. yediklerime de dikkat ediyorum. 46 günlük oluyoruz bugün. ilk bebeğim daha. siteye de yeni kaydoldum. çalışıyodum bu sene bebeğim için ara verdim evde olunca bebek uyurken açıyorum çok faydalanıyorum. yardımcı olursanız sevinirim ..

Pek yaratıcı fikirler veremiyceem ama misafir geleceği zaman kurtarıcım buzluktaki börekler ve dr.otker in kek karışımları oluyor. Her zaman yedekte bulunduruyorum kek karışımını. Makarna salatasıda hazır garnitürle yapılınca hayat kurtarıcı olabiliyor.

doktorum bana da doğumdan sonra demir hapı yazmıştı sadece. Kontrolde kullanmaya devam edeyim mi diye sorduğumda daha fazla kullanmana gerek yok dedi. Vitamini kullandırmadığı için bişii diyemeyeceğim.

Bu arada süt sağma konusunda tecrübeli arkadaşlara benimde bir sorum olacak. Benim de öyle şakır şakır sütüm yok. Ama gelecek ay çalışmaya başlayacağım için saklamaya başlamam gerekiyor. Kızım emdikten sonra sağdığımda taş çatlasa 30 cc filan çıkıyor. Gün boyu her emzirmeden sonra eski sütün üstüne sağsam 4 sağmada 100 cc filan elde edeerim sanırım. Sütlerin karışması sakıncalı mıdır fikri olan varmı?

kızlar bebişlerinizi gece de 3 saate bir besliyor musunuz?bizim çocuk dr umuz 3 aya kadar devam dedi.
[/B][/QUOTE]

yoo bizimki daha 3 haftalıkken artık kendi uyanmasını bekleyin uyandırmayın dedi. 3-4 saatten fazla uyumuyo ki zaten. belki kilo alımı yavaştır. kaç günlüksünüz ne kadar aldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…