selam kızlar nasılsınız benimde kanamam oluyo arada lekeleniyorum adet olcakmış gibi normal doğum yaptım bugün 51.gün arada karnımda ağrıyo acaba üşütüyomuyum geçmesse dr.a gidicem artık
bu arada oğlumda kakasını zor yapıyo şurup veriyorum sabah akşam kendi yapamıyo kakasını çok zorlandığında yaptırıyorum ama en son cmt.gecesi ishal gibi yaptı rezene çayını bendemi denesem acaba işe yarıyomu
Kızlar bebeğimin dili bembeyaz. Pamukçuk olmuş çok üzülüyorum. 10 gündür karbonatlı su ile temizliyorum başlarda sadece dilinin arka taraflarıydı şimdi her tarafına yayıldı. Başka önerisi olan var mı ne yapabilirim? Bebeğim aç, memeyi büyük bi iştahla alıyor ama iki emmede ağlıyor dilinin acısından.
bu arada pamukçuk diyorsunuz da benim kızımın da dili beyazdı, çok bilmiş eşim pamukçuk olmuş dedi ama doktor normal dedi. arkadaşlar bu bebekler sadece sütle ya da mamaya besleniyor gün boyu (yani beyaz içerik) dillerinin de beyazımsı olması normal değil mi? ben kahve içince dilimin üzeri aynı renk oluyor çünkü kabarcıklar var tat için biliyorsunuz.
topikçe çok pimpirikli olup zartı zurtu uygulamıyor muyuz bebişlere? bazen salmak daha iyi, zaten doktora götürüyoruz hepimiz...
rezene çayı bizde cok işe yarıyo hem süt yapıyo hemde oğlumu sakinleştiriyo tek geçerim yani birazda tadı güzel olsa içerken 3 yasındaki kızım geldi bende bende içicem dedi verdim ve cadıdan gelen cevap ayyyyy çok çok iyyenç dedi ve gitti
yavrum bnm.... öp bnm için
eczaneden milupa rezene çayı aldık acaba versem mi şurupda verdim kafam karıştı bide nekadar vermeliyim
bir bardak kaynar suyla bir cay kasigi rezeneyi 10 dk demliyorum
günde iki defa ve her defasinda 2 - 3 kasik veriyorum tatlim
anason konusunda icin rahat olsun zinconun icinde falan da var
kimyon toz kimyon mu tane mi tatlim ? bir de ne kadar koyucam kimyonu ?
memede cok daldiysa cikarmiyorum tatlim ama biberonla verdiysem kesin cikarttiyorum ama bazen cok uykulu olunca cikartmiyorlar mecburen yataga koyuyorum
rezeneden sonra gece ikildamalari da bayaa azaldi
ayhh sorma ya , bizimkiler bebiş olduktan sonra bir değişik oldular , Allam , tek oğulun ilk torunu , evler yakın , hergün akşamüzeri bizdeler torun sevdasına, günde 2 -3 kez telefonla konuşmak ayrı , eve geldiklerinde evin (zati topu topu amerikan mutfak lı 2 odası olan bir ev ) her tarafında rahatça turlayıp , ne yemek yapmışsın deyip tencereye bakmak ayrı, saçma sapan emzirme konuları ayrı , ne oldu bunlara böyle bilemiyorum ,kadın zaten emzirmiyor olsam herhalde alıp bebiş i gidecek , dün 2 yaşına kadar emizyorlar muhabbeti geçiyor, hani 6.aydan sora sağarız a getiryor lafı , ona sordum sanki nasıl yapıcağımı , ay nese deşmeyin hiç sinir ediyom kendi kendimi , hiç zamanıda değil sinirlenmenin
Bebeke kimyon veren arkadaslar coken kısmından mı veriyorsunuz yoksa kimyon taneli olarak mı veriyorsunu? Acaba kimyon taneleri bogazına yapısıp rahatsız eder mi?
kızlaar az önce eczaneden humananın kimyonlu rezene çayından aldım bi akşam bi bardak yapıp içicem bi kaç çay kaşığıda oğluma vericem işe yararmı acep??gece uyurken çok ıkıldıyodu onun için denicem.
Canim lekeler yavaş yavaş günler icinde çıktıysa normal fakat aniden çıktıysa yani bir kac saat icinde noktalar çoğaldıysa telaş yapmadan bir Dr götürün derim bir sağlıkçı olarakkızlar yardım edin 40 günlük bebeğimin yüzünde kırmızı lekeler çıktı nokta noktaydı durdukça artıyo ateşini ölçtüm 37.9 ne olabilir doktora gitsek mi telaşlandım napayım
günaydın kızlarr
humana dan fayda gören var mı dün aldırdım eşime günde 3-4 sefer için yazıyo işe yarayacak mı baKALIM
Gunaydin anneler.)
Misafirim gelicek bugun bebek gormeye. Aksam haber verdiler elektrik kesildi o geldi oglus hiysuzlandi baba da hasta ona da birakamadim. Bu sabah erken kalkim ewi topla supur hazirlik yap cok isim var dedim oglus benden once kalkti. Sanirim artik eskisi gibi misafir agirliyanicam. Bi tek borek var dolapta allahtan oda var yoksa kuru caya talim sanirim. Cok pratik bisiler onerirseniz cok mutlu olurum
demir hapını ve eleviti kullanmalı mıyım?
süt problemim yok çok güzel yetiyo şükür. yediklerime de dikkat ediyorum. 46 günlük oluyoruz bugün. ilk bebeğim daha. siteye de yeni kaydoldum. çalışıyodum bu sene bebeğim için ara verdim evde olunca bebek uyurken açıyorum çok faydalanıyorum. yardımcı olursanız sevinirim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?