2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

oyun halısı alan lar tavsiyelerinizi bekliorummmmmmmm

tiny love tekmele oyna aldım sıfır hemde.184 e.daha erken ama fıstığı koyunca( keyfi yerindeyken koyuyorum)orda çıngıraklı ördek ve hışırtılı güneş var onlsrls uğraşıyor hafif hafif.ayaklar kıpırdıyor heyecandan.gaza iyi geliyor bence.bacak kol her tarafı oynuyor ama bir süre sonra 10 dk vb sıkılıp ağlıyor.fisher price piyanolu da güzel

günaydın kızlarr

humana dan fayda gören var mı dün aldırdım eşime günde 3-4 sefer için yazıyo işe yarayacak mı baKALIM

canım 1 avuç dolusu kuru dutu al 500 ml kaynayan içme suyuna at.kısık aateşte ve kapak kapalı sadece 5 dk pişir.fazla değil eksik de değil.bitince kapat.hemen süz ılıyınca iç .düzenli kullan 1 hafta süt gelmezse ben de istifa edecem kk dan

doktorum bana da doğumdan sonra demir hapı yazmıştı sadece. Kontrolde kullanmaya devam edeyim mi diye sorduğumda daha fazla kullanmana gerek yok dedi. Vitamini kullandırmadığı için bişii diyemeyeceğim.

teşekkür ederim doktorumdan o kadar soğudum ki onun dediği hiç bişeyi yapmak istemiyorum. sezaryanla doğum oldu. antibiyotik vermedi bana bide pansuman yapmana gerek yok 2 gün sonra banyo da yapabilirsin dedi. ben de dediklerini yaptım salak gibi. 2.haftada dikişlerim kaşıntılı sarı sulu akıntı yapmaya başladı aradık doktoru antibiyotik krem verdi. daha da sulandırdı. ertesi gün hemen başka bi doktora gittik. (kendi doktorumun olduğu yerden taşınmıştık hamileyken ama doğuma yine ona gitmiştik 2 saat uzaklıkta) iltihap yapmış dedi bu krem bi işe yaramaz dedi. yatırdı beni dikişlerin tam orta yerinden biraz açıklık oluşturdu jiletle bi güzel sıktı iltihabı akıttı.yeniden ameliyat olmuş gibi oldum çok fena acıdı günlerce ağladım. banyo yapamadım zamanında antibiyotik içseydim belki böle olmucaktı.. şimdi halime şükrediyorum...

makarna salatası-havuçlu top-elmalı top(havuç yada elma rendelenip 1 su bar. şekerle pişir.kırdığın 2-3 paket bisküviye dök.top yap hindistan cevizine batır

evet kızlar gün içinde sağdığımız sütleri şişede birleştirmek sakıncalı mı.bilen cevap versin lütfen.benim bildiğim tek şey sütü verdiysen şişede kalanını dolaba koymayacağımız.içilmiş sütte bakteri ürüyormuş.

Büyük geçmiş olsun. Kolay değil yaa 2. kez doğuma girmiş kadar olmuşsundur.
Ben normal doğum yaptım, dikişler çoktu. Dediğin gibi antibiyotik verdi. Ve baticonla sürekli pansuman dedi. Ödüm koptu 2 hafta boyunca iltihap kapacak diye. Neyse kötü kısımları atlattık sen de bende. Şimdi karşımdaki meleğe bakıp çok şükür sağ sağlim sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi 2 aylık oldu bile diyorum.
İnşallah en kısa zamanda içine sinen bir doktor bulursun. Doktora güvenmek çok önemli cidden.

kızlar bebişlerinizi gece de 3 saate bir besliyor musunuz?bizim çocuk dr umuz 3 aya kadar devam dedi.
[/B]

yoo bizimki daha 3 haftalıkken artık kendi uyanmasını bekleyin uyandırmayın dedi. 3-4 saatten fazla uyumuyo ki zaten. belki kilo alımı yavaştır. kaç günlüksünüz ne kadar aldı?[/QUOTE]

canım yaşıtlarıyla aynı seviyede kilosu dedi dr.normal standarttaymış.47 günlüğüz canım

su bardagi canim
canım tane kimyon.toz benim boğazıma yapışıyor bebeğe ne yapar kimbilir.tülbennten süzmeme rağmen.bu arada rezene için bardak su bar. mı çay bar. mı

biz 2,5 aylik olduk bugune kadar demir ilacini ve multivitamini kullandim yeni bitti

kizlar ben soyle yapiyorum
mesela aksam 9 dan sabah 9 a kadar sagdigim tum sutleri biriktiriyorum
sagar sagmaz dolapta duran digerinin ustune dokuyorum
sonra veriyorum bebiklere
bazen hepsini birden bitiremiyorlar ama 2 - 3 saat icinde bitirince de hic sorun olmuyor

çok teşekkür ederim şimdi 46. günümüz bizim bi gülüşü bile insana çektiği acıları unutturuyo ama gerçekten doktor seçimi çok önemli son ana kadar herşey güzeldi ama işte... bi daha hamile kalmayı aklından geçiremiycek insan o kadar korktum ,soğudum

listeye eklenmek için ne yapmalıyım. doğum tarihimiz 17 ağustos mesaj atma hakkım yokmuş

pamukçuksa eğer ememiyo ve ağlama krizlerine giriyo bi arkadas ismini hatırlayamadım dut şurubunu önerdi sağolsun işe yaradı bi dene istersen

Teşekkür ederim kızlar. Bu sabah doktora gittik, mikostatin diye bir damla verdi üç günde toparlarmış. Dut şurubunu da sordum. İkisini birlikte kullanma bu işe yaramazsa onu da verebilirsin dedi. İnşallah geçer. Bu arada dut şurubunu aktardan mı alıyoruz yoksa eczaneden mi?

Valla ben hep dısardan hazır pasta aldırıyorum çayın yanına ben tuvalete gidemiyorum bebegi kucagımdan bırakıp birde hazırlık yapacam ooo herkes 6ay hiç uyutmadı yok soyle zor cocuktu hikayelerini anlatmaya bayılıyor ee kendileri yasadıysa bir zahmet hak versinler

Anne sütü nerede saklanmalı? - UZMANTV
Aynı gün sağılan sütler aynı ısıda muhafaza edilirse aynı kaba konulup saklanabilirmiş.

yavrum bnm.... öp bnm için

eczaneden milupa rezene çayı aldık acaba versem mi şurupda verdim kafam karıştı bide nekadar vermeliyim

canım ben aktardan almıstım rezeneyi günde 2-3 fincan içiyorum benden geçiyo onada bebişe bazen veriyorum 1 yada2 çay kaşığı

günaydın kızlarr

humana dan fayda gören var mı dün aldırdım eşime günde 3-4 sefer için yazıyo işe yarayacak mı baKALIM

bende cok yaramıştı işe umarım sanada yarar bol bol sütler olsun hepimizde lıkır lıkır içsin kuzularımız nasiplerini çok versin rabbim

ben hala eleviti içiyorum.yediklerime de dikkat ediyorum ama kendimi dirençli hissetmek için aynı zamanda bebeğe de faydalı olur diye içiyorujm

Elevite devam edin diyor bazı doktorlar sütün kalitesini arttırıyormus ama bende sindirim sorunu yaptıgı için sezeryandan sonra birde onu kullanmaya cesaret edemedim.Demir hapınıda kansızlık sorunun var ise devam et dedi hemsire yuzun sapsarı dedi.Ama unutuyorum hep kullanmıyorum. Hamile iken kullandıgın demir hapını emzirriken kullanabiliyorsun.
listeye eklenmek için ne yapmalıyım. doğum tarihimiz 17 ağustos mesaj atma hakkım yokmuş
O mesaj sahibi arkadas yok canım ondan editleme yapılmaz.
http://www.kadinlarkulubu.com/agust...i-dogum-sekli-bebek-kg-boy-tarih-listesi.html Buraya eklet istersen
Dogum hikayenide dogum kısmında paylaşırsan okuruz

KIZLARRR,benim gibi gebelik şekeri olan bir iki arkadaş daha vardı , naptınızz gebelik sonrası tahlil yaptırdınız mı ? şeker var mı halen die ? ben gittim aile hekimine , mutlaka bakılması gerekli dedi, birde ferrum fort kullanmak istemiyorum artık ama saçlarım çok dökülüyor dedim , nese kan verdim tahliller için bir dolu şeye bakıcaklar , hem de şekere , sonuçları almaya gittiğimde de tokluk şekerine baktıracağım ,doğum sonrası bir bakım olmuş olacak , ihmal etmeyinnn , !!!

bu bebişlerin kıyafetleri malum artık yavaş yavaş küçük geliyorlar , çok kullanılmadan , ne yapmayı düşünüyorsunuz,benim çevremde ihtiyacı olan biri yok ama ziyan olsun da istemiyorum açıkçası , var mı bu konuda fikri bilgisi olan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…