bebek takvimi yapan arkadaşlar nasıl yaptınız ben beceremedimde
Teşekkür ederim kızlar. Bu sabah doktora gittik, mikostatin diye bir damla verdi üç günde toparlarmış. Dut şurubunu da sordum. İkisini birlikte kullanma bu işe yaramazsa onu da verebilirsin dedi. İnşallah geçer. Bu arada dut şurubunu aktardan mı alıyoruz yoksa eczaneden mi?
KIZLARRR,benim gibi gebelik şekeri olan bir iki arkadaş daha vardı , naptınızz gebelik sonrası tahlil yaptırdınız mı ? şeker var mı halen die ? ben gittim aile hekimine , mutlaka bakılması gerekli dedi, birde ferrum fort kullanmak istemiyorum artık ama saçlarım çok dökülüyor dedim , nese kan verdim tahliller için bir dolu şeye bakıcaklar , hem de şekere , sonuçları almaya gittiğimde de tokluk şekerine baktıracağım ,doğum sonrası bir bakım olmuş olacak , ihmal etmeyinnn , !!!
bu bebişlerin kıyafetleri malum artık yavaş yavaş küçük geliyorlar , çok kullanılmadan , ne yapmayı düşünüyorsunuz,benim çevremde ihtiyacı olan biri yok ama ziyan olsun da istemiyorum açıkçası , var mı bu konuda fikri bilgisi olan ?
KIZLARRR,benim gibi gebelik şekeri olan bir iki arkadaş daha vardı , naptınızz gebelik sonrası tahlil yaptırdınız mı ? şeker var mı halen die ? ben gittim aile hekimine , mutlaka bakılması gerekli dedi, birde ferrum fort kullanmak istemiyorum artık ama saçlarım çok dökülüyor dedim , nese kan verdim tahliller için bir dolu şeye bakıcaklar , hem de şekere , sonuçları almaya gittiğimde de tokluk şekerine baktıracağım ,doğum sonrası bir bakım olmuş olacak , ihmal etmeyinnn , !!!
bu bebişlerin kıyafetleri malum artık yavaş yavaş küçük geliyorlar , çok kullanılmadan , ne yapmayı düşünüyorsunuz,benim çevremde ihtiyacı olan biri yok ama ziyan olsun da istemiyorum açıkçası , var mı bu konuda fikri bilgisi olan ?
Ben taburcu olmadan eczaneden esim ve kızkardeşim avent manueli 70-75 tl civarı almışlar bebis hastanedeyken sagdim halada arada kullanıyorum ben cok memnun kaldım eczacı bayan tavsiye etmiş kendiside kullanmış ve kardeşine vermiş yani iki kisi kullanmış halada yeni gibi sağıyor demiş...
Sütun icin bitki çayını tavsiye ederim..
Rezene
Kimyon
Anason
Ihlamur
İsirgan
Hepsinden birer cay kasigi 15 dk kadar demle ılık ılık iç kesinlikle etkisini göreceksin...
kızlaar az önce eczaneden humananın kimyonlu rezene çayından aldım bi akşam bi bardak yapıp içicem bi kaç çay kaşığıda oğluma vericem işe yararmı acep??gece uyurken çok ıkıldıyodu onun için denicem.
Buzlukdaki borekler benide bugun kurtardi. Hic hazir kek karisimi almadim. Hangisi guzel keklerin tavsiyen var miPek yaratıcı fikirler veremiyceem ama misafir geleceği zaman kurtarıcım buzluktaki börekler ve dr.otker in kek karışımları oluyor. Her zaman yedekte bulunduruyorum kek karışımını. Makarna salatasıda hazır garnitürle yapılınca hayat kurtarıcı olabiliyor.
Patates salatam var yogurtlu salatalik bugun onu yaptim garniturum kalmamis. Burda markete gitmek bi sorun misafirle ayni gun. Simdi bide bebek. O toplari bende yapiyorum cok pratik ve guzel oluyor.makarna salatası-havuçlu top-elmalı top(havuç yada elma rendelenip 1 su bar. şekerle pişir.kırdığın 2-3 paket bisküviye dök.top yap hindistan cevizine batır
Canim sık sık gelen insanlara bende yetisemeyince disardan soyluyorum biseler iyi oluyor. Komsularim ilk defa geldiler ondan biraz onem vermek istedim. 45 dairelik apartmanda 2 senede 3 komsu geldi.Valla ben hep dısardan hazır pasta aldırıyorum çayın yanınaben tuvalete gidemiyorum bebegi kucagımdan bırakıp birde hazırlık yapacam ooo herkes 6ay hiç uyutmadı yok soyle zor cocuktu hikayelerini anlatmaya bayılıyor ee kendileri yasadıysa bir zahmet hak versinler
İkinci bebek ya erkek olursa die bi sure saklicam. Kiyamiyorum simdilik. Cok cabuk buyuyor benim tostos giymedi hic birini dogru duzgunKIZLARRR,benim gibi gebelik şekeri olan bir iki arkadaş daha vardı , naptınızz gebelik sonrası tahlil yaptırdınız mı ? şeker var mı halen die ? ben gittim aile hekimine , mutlaka bakılması gerekli dedi, birde ferrum fort kullanmak istemiyorum artık ama saçlarım çok dökülüyor dedim , nese kan verdim tahliller için bir dolu şeye bakıcaklar , hem de şekere , sonuçları almaya gittiğimde de tokluk şekerine baktıracağım ,doğum sonrası bir bakım olmuş olacak , ihmal etmeyinnn , !!!
tiny love tekmele oyna aldım sıfır hemde.184 e.daha erken ama fıstığı koyunca( keyfi yerindeyken koyuyorum)orda çıngıraklı ördek ve hışırtılı güneş var onlsrls uğraşıyor hafif hafif.ayaklar kıpırdıyor heyecandan.gaza iyi geliyor bence.bacak kol her tarafı oynuyor ama bir süre sonra 10 dk vb sıkılıp ağlıyor.fisher price piyanolu da güzel
slm kızlar,
ben süt sağma pompası almadım....sanki sütümde azmış gibi geliyo zaten....
göğüsümden birinin ucu yara olduğu için 3 gündür elimle sağıyrm tek göğüsümü 3 -4 saatte bi sadece 30ml doluyo...az mı?
bana çok az geliyo,
acaba pompayla sağsam dahamı fazla olur?
Canım elle sağman, makine ile sağman hatta her değişik makine ile sağman hepsi farklı olabilir cunku cekiş gucleri farklı. Yalnız bebek emişi hepsinden guclu oldugundan en iyi makine bile bebeğin emdiği kadar sağamaz.Acaba bebeğin doymuyor ve mama takviyesi mi yapıyosun yoksa senin kendi düşüncen mi az oldugu?
Eğer bebeğin doyuyorsa bence kafana takma bu miktarları.
canım bu benim düşüncem,,,,
yalnız hep memede kalmak istemesi kuşkulandırıyo beni,,
Bende de var ondan bi tane hep memede kalacak uyurken bile agzında olsun istiyor :) Bende acaba sütüm mü az doymuyor mu triplerine girmiştim ama ilk ay kilo alımı normaldi bezleride agır oluyor idrar olarak takibimde. 10 gün kadar once aradaki farkı anladım.Kafayı birseylere taktıktan sonra sutum azaldı birden ozaman anladım farkı memeye gelip susan bebek susmuyordu ucunu sıkıyordum dogru durust süt gelmiyordu bebege vermeden once. Doymadıgında emin ol ağlaması ile anlıyorsun. Bizim ki gibi emme refleksi kuvvetli demek ki. Buradaki arkadasların dediği gibi 2-3 saat mumkun değil durmaz ve memeye gelincede oyle 10-15 dakika emip bırakmaz. Her bebek farklı diyorum artık basta cok arastırıp takmıstım.Takma bence yok dedikce yok oluyor.
Ben de aynı üründen aldım ama senin dediğin gibi 10 dk sonra sıkılıyor ve almak zorunda kalıyorum. İnşallah ilerde sever de oynar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?