2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bebek takvimi yapan arkadaşlar nasıl yaptınız ben beceremedimde

Lilypie - Pregnancy ticker scene selection (Lilypie - Pregnancy ticker scene selection)
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümünde 'What type of ticker to create? ' yazan yerde select'e basın
5-çıkan bölüme bebeğinizin doğum tarihini gün-ay olarak yazın
6-yine altındaki Optional settings bölümünde, text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png gibi bir link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..
İnşallah işine yarar anlatım

Ben almadım ama Pepik eczanede satılıyor demişti.

ben bebişin kıyafetlerini saklamayı düşünüyorum.küçük gelenleri yıkayıp ütüleyip kaldırıcam.belki ilerde gene lazım olur yada ihtiyacı olan birine veririm

slm herkese bebişler sizler iyisinizdir umarım biz 2 gün iyi 2 gün feryat figan gidiyoruz bebişim aglıyor hoşçakalın :))

hamilelikte bebeğinde böbrek genişlemsi olanlar vardı duurmunuz nedir,bizdede var dı 3. ayda tekrar ultrasyona giriccez inş geçer en kısa sürede.

canim saclarimiz ondan dokulmuyormus
ostrojen seviyemiz birden bire dusunce saclar salak oluyormus
gebelikte dokulmeyenler de toplanip gebelik sonrasi dokulmeye basliyormus

bebislerin ufalan kiyafetlerini bizim yanimizda calisan bir hamile yakini var ona veriyorum hep bir ise yarasin en azindan

Kırkımız çıktı çok şükür üzerimden büyük bir yük kalkmış gibi hissediyorum :) bebisim uyuyor, benimki de su sıralar bir adet edindi dil çıkarıyor :) bir de gun icinde 1 kez kaka yapmaya başladı o da ne kaka valla bezimiz 3 numara ama nerdeyse taşiracak sipa bir anda ishal gibi yapıyor sürekli olmadıgı icin icim rahat Gazi çıksın diye karniyla ayaklarıyla çok oynuyoruz belki o rahatlıkla oyle yapiyordur kakasini. Bizimde kıyafetlerimiz kaldı hep hurca koyup kaldıracağım bende insallah

Son düzenleme:

ben oğlumun kıyafetlerini saklamıştım 2.bebeğe giydiririm diye öylede oldu biraz erken oldu ama
2.bebek düşünüyorsanız bence saklayın işe yarıyor.ben kızıma sadece dışarı çıkarken giyebileceği şeyler aldım.evde he abiinin kalanları giyiyor.

tarif için çok teşekkür ederim, bunu da deneyeyim, ben şimdilik humananın süt çayını içiyorum, 1-2 fincan, ona rağmen öle bol değil malesef. oğlumda sürekli sağardım o acı verici şeyle, buzluk sütle dolmuştu.

süper işe yarıyor o çay, karnı ağrıyınca ben 5-6 çay kaşığı veriyorum, sıcak havlu koyuyorum ayaklarına da, yarım saate rahatlıyor. sanırım o çay bebekler için zaten, üzerinde biberon resmi var ve 1. haftadan itibaren diyor. bende içiyorum bebeğe faydası olsun diye

Buzlukdaki borekler benide bugun kurtardi. Hic hazir kek karisimi almadim. Hangisi guzel keklerin tavsiyen var mi
makarna salatası-havuçlu top-elmalı top(havuç yada elma rendelenip 1 su bar. şekerle pişir.kırdığın 2-3 paket bisküviye dök.top yap hindistan cevizine batır
Patates salatam var yogurtlu salatalik bugun onu yaptim garniturum kalmamis. Burda markete gitmek bi sorun misafirle ayni gun. Simdi bide bebek. O toplari bende yapiyorum cok pratik ve guzel oluyor.
Canim sık sık gelen insanlara bende yetisemeyince disardan soyluyorum biseler iyi oluyor. Komsularim ilk defa geldiler ondan biraz onem vermek istedim. 45 dairelik apartmanda 2 senede 3 komsu geldi.)

İkinci bebek ya erkek olursa die bi sure saklicam. Kiyamiyorum simdilik. Cok cabuk buyuyor benim tostos giymedi hic birini dogru duzgun

slm kızlar,
ben süt sağma pompası almadım....sanki sütümde azmış gibi geliyo zaten....
göğüsümden birinin ucu yara olduğu için 3 gündür elimle sağıyrm tek göğüsümü 3 -4 saatte bi sadece 30ml doluyo...az mı?
bana çok az geliyo,
acaba pompayla sağsam dahamı fazla olur?

Ben de aynı üründen aldım ama senin dediğin gibi 10 dk sonra sıkılıyor ve almak zorunda kalıyorum. İnşallah ilerde sever de oynar.

Canım elle sağman, makine ile sağman hatta her değişik makine ile sağman hepsi farklı olabilir cunku cekiş gucleri farklı. Yalnız bebek emişi hepsinden guclu oldugundan en iyi makine bile bebeğin emdiği kadar sağamaz.Acaba bebeğin doymuyor ve mama takviyesi mi yapıyosun yoksa senin kendi düşüncen mi az oldugu?
Eğer bebeğin doyuyorsa bence kafana takma bu miktarları.

canım bu benim düşüncem,,,,
yalnız hep memede kalmak istemesi kuşkulandırıyo beni,,

canım bu benim düşüncem,,,,
yalnız hep memede kalmak istemesi kuşkulandırıyo beni,,

Bende de var ondan bi tane hep memede kalacak uyurken bile agzında olsun istiyor :) Bende acaba sütüm mü az doymuyor mu triplerine girmiştim ama ilk ay kilo alımı normaldi bezleride agır oluyor idrar olarak takibimde. 10 gün kadar once aradaki farkı anladım.Kafayı birseylere taktıktan sonra sutum azaldı birden ozaman anladım farkı memeye gelip susan bebek susmuyordu ucunu sıkıyordum dogru durust süt gelmiyordu bebege vermeden once. Doymadıgında emin ol ağlaması ile anlıyorsun. Bizim ki gibi emme refleksi kuvvetli demek ki. Buradaki arkadasların dediği gibi 2-3 saat mumkun değil durmaz ve memeye gelincede oyle 10-15 dakika emip bırakmaz. Her bebek farklı diyorum artık basta cok arastırıp takmıstım.Takma bence yok dedikce yok oluyor.

benimkininde ilk ay kilo alımı iyi canım,demekki besliyo diye düşünüyrm bazen..bezlerinide kontrol ediyrm ama takılıyrm işte bazen yetmiyrmu acaba die...
hep memede kaldığı için akşamları süt kalmıyo memelerimde bu sefer annemde başlıyo yemiyosun nasıl olsun sütün falan die,eeeeee normal tabiki olmaz süt müt koca gün bu....bende acaba gerçektwn mi yok die düşünmeye başladım....
evet haklısın asllında takmamak lazım...

Kızlar ilişkide canı acıyan varmı.Geçen hafta deniyelim dedik ama aşırı kuruluk yüzünden birtürlü olmadı canım çok acıdı.İlk doğumumda böyle bişey olmamıştı.Acaba iltihapmı oldu yoksa normalmi.Akıntımda hiç yok gibi.Doktora gitsemmi bilemiyorum.Böyle bi durum yaşayan varmı..

aynen canım hemen küçüldü.tulumlar dar geliyor.en çok işimi tulum görüyor pratik valla.çıtçıtlılar tabi.disneyden 3-6 ay tulum aldım 2 tane.ikisi de dar geliyor.kalıbı mı dar acaba.o kadar para verip aldığım papilio kids organik badiler hiç olmuyor.1 kez bile giymedi

Ben de aynı üründen aldım ama senin dediğin gibi 10 dk sonra sıkılıyor ve almak zorunda kalıyorum. İnşallah ilerde sever de oynar.

ağlayınca alıyorum halıdan.korkarsa bırakır ilerde oynamaz.canım bir de oyuncakların hepsini takmıyorum kalabalık oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…