2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Annenin sütü yeterli değilse ne yapılabilir? - UZMANTV izle canım senin sorunun cevabı

çok teşekkür ederim canım sonunda yaptım yani

atopik dermatit li bebeği olanınız var mı aranızda? benimkinin kulaklarında var, kortizonlu krem verdi doktor, bende pek kullanmak istemiyorum. 2 hafta önce kullandım, geçti, 5 gün önce tekrarladı. hep mi kullanıcam ben bu ilacı, baya moralim bozuldu

merhaba kızlar
kızım 1.5 aylık oldu ve uzanır pozisyonundayken nefes alış verişi zorlanıyor gibi ve kıhhh diye ses çıkarıyor korkuyorum boyle olan vrmı ne olabilir

günaydın kızlar,

bugün benim doğum günüm ama biraz buruk uyandım. eşim 2 gündür nezleydi galiba kızıma da geçti. gerçi hala çok emin olamıyorum çünkü sabah bezini alırken 2 kere hapşurdu 2 kere de kesik kesik öksürdü. hapşurması hadi normal diyelim çok olmadıkça refleks diyorlar ama öksürük korkuttu.

YEŞİLİMSİ ve ALSEN. hatırladığım kadarıyla bebekleriniz nezle olmuştu ve dr a götürmüştünüz. hangi belirtiler ve ne sıklıklaydı? doktor ne diyor ve ne veriyor? bizde burun akıntısı tıkanıklığı yok şimdilik sadece dediğim gibi 2 kere öksürdü ve hapşurdu 10dk içinde. malum bir de evde virüs var :44:

çoğumuz yaşayacağız kaçış yok ama çok üzülüyo insan. bir de bana geçerse bak artık. tam şu profilo reklamındaki gibi anne mahsur, çocuğa baba bakıyo. Allah korusun

canım benimki de nezleydi.benimki gece öksürükle farkettim ,hapşırma vardı aynı zamanda hırıltısı vardı burun tıkanıklığı ve akıyordu.dr antibiyotiğe gerek duymadı öksürük şurubu ve burun damlası verdi bide ateşi çıkarsa diye önlem olsun diye fitil verdi.37.5 u geçerse yarım atın hast.getirin dedi.bebişine de geçmiş olsun cnm umarım çabbucak atlatırsınız

bu arada doğum gnn kutlu olsun canım nice seneleree

Kucakta uyuyor birakinca uyaniyor hemen. 2 gun v gecedir boyle. naspmak lazim

İki hafta önce benim kızımda böyleydi
Üstüne bide karma ası oldu ağlama krizi ve uykusuzluk tavan yapınca Dr götürdüm biogaia verdi ve cok ise yaradı gaz sancıları bitti huzura kavuştuk bide aventin ortodontik emziğini aldım huzurlandiginda bilki uykusu var uyumayı beceremiyor o durumda emziği ağzına veriyorum beşiğinde sagına doğru yan yatırıp arkasını destekliyorum kendini kucakta hissediyor Tlfdan fön sesini açıp yatağında biraz uzağına koyuyorum ve usul usul salliyorum bazen kucakta emzikle salliyorum biraz dalacagi zaman bırakıyorum kendiligine uyuyor bir bes dk sonra tlf alıyorum yanından ve bu sekilde bir iki saat acikana kadar uyuyor
Aciktiginda ise fazla ayikmadan emziriyorum geri uyuyor memede gazını çıkarıp bırakıyorum yatağına
Bu sekilde sabah 6-8 arası öğlende 13-15 arası uyanık kalıyor gunün diger saatlerinde uyuyor
Ben kimyon Anason rezene cayindanda veriyorum oda sakinlestiriyor
Bazen iki uç günde bir kaka yapmakta zorlanıyor onada pamuklu su ile yardım ediyorum ondan keyiflisi olmuyor

Bide bebisin buyurken böyle bir dönemden geçmesi lazım sanırım biz 12 sinde 3 aylık olacağız büyük sıkıntılar gecti cok şükür darısı sizlere olsun inşallah

merhaba kızlar
kızım 1.5 aylık oldu ve uzanır pozisyonundayken nefes alış verişi zorlanıyor gibi ve kıhhh diye ses çıkarıyor korkuyorum boyle olan vrmı ne olabilir

canım genizden geliyor gibiyse biz varız.burnu tıkalı değil ama sabaha doğru ev soğuk oluyor.03.00 ten sonra.uyurken tıkalı gibi hıkır hıkır ses geliyor ama tıkalı olsa emziği atar.atmadığına göre burnu tıkalı değil.başka biryer ama neresi

bu arada doğum gnn kutlu olsun canım nice seneleree

hırıltımız ve burun sorunumuz yok şükür ki canım (şimdilik tabi, inşallah olmaz) dediğin gibi ateşi kontrol edeyim gün içinde. henüz doktoru aramadım. kaç günde geçti canım ilaçla?

çok teşekkür ederim bu arada

canım fitilin adı ne?verdiniz mi?

günaydın canım maske kullanın bence.kaçış yok havalar soğudu.allah hepsine sağlık versin.nice mutlu yıllara ailenle ve bizlerle

günaydın canım maske kullanın bence.kaçış yok havalar soğudu.allah hepsine sağlık versin.nice mutlu yıllara ailenle ve bizlerle

Muffincim sağol Eşime maske al dedim zaten ağzımdan aldın valla. Biz hasta olursak napcaz? İlaç kullanmamız gerekirse sütümüz nolur? Artı çocuk sürekli kucağımda yanımda bütün gün, evde benden başka da kimse yok. Önce kendimizi daha çok korumamız lazım galiba uçak mantığı...

muffincim genizden gliyor gibi ama emin olamıyorım benim kız emzikte almıyor ama meme emerken bir sorun yok ve sut fazla gelip boğazına kaçtığında hemen toparlıyor eşim ve ailesinde astım var korkum ondan inşallah değildir

ben ilacı kullanmaya başladım 3-4 günde geçti gibiama ben 1 hafta kadar kullandım. ama gün içinde öksürük olmuyodu ama burun tıkanıklığı ağlarken falan belli oluyodu.akıyodu.bende burun aspiratörü aldım hamileyken işe yaramaz kullanamam deyip almadığım şey meğersem ne kadar işe yarıyormuş.öksürüğü kesildiğini anladığım zaman daha fazla vermedm şurubu ama burun damlasını kullandım

canım fitilin adı ne?verdiniz mi?

paranox verdi canım fitil olarak ama kullanmadım çok şükür ateş yapmadı.

biraz önce de 2. ay aşımızı olduk geldik çok ağladı yavrum 2 tane bacak 1 tane omuzdan oldu.
umarım ateş yapmaz onun içinde calpol aldım nolur nolmaz diye

en büyük korkularımdan biri de bu ayki aşılar. niye 4 tane birden koydularsa! bi de rota var bizim ve kalça USGsi. o gün çocuk harap düşecek ona yanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…