benimkininde ilk ay kilo alımı iyi canım,demekki besliyo diye düşünüyrm bazen..bezlerinide kontrol ediyrm ama takılıyrm işte bazen yetmiyrmu acaba die...
hep memede kaldığı için akşamları süt kalmıyo memelerimde bu sefer annemde başlıyo yemiyosun nasıl olsun sütün falan die,eeeeee normal tabiki olmaz süt müt koca gün bu....bende acaba gerçektwn mi yok die düşünmeye başladım....
evet haklısın asllında takmamak lazım...
Lilypie - Pregnancy ticker scene selection (Lilypie - Pregnancy ticker scene selection)
1-siteye giriş yapın..
2-karşınıza çıkan sayfada, sol taraftan bir arka plan beğenin,sağ taraftaki şemaya next deyin..
3-yine sol taraftan bir resim seçin ve next leyin..
4-sol tarafta bulunan Event date bölümünde 'What type of ticker to create? ' yazan yerde select'e basın
5-çıkan bölüme bebeğinizin doğum tarihini gün-ay olarak yazın
6-yine altındaki Optional settings bölümünde, text to display above the ticker: bölümüne eklemek istediğiniz yazıyı türkçe karakter kullanmadan yazın.. next leyin
7-çıkan sayfada hazır olan resmin altında yazan For Websites:in karşısındaki Image URL ye basın.
8-alt tarafta Code snippet: Image URL bölümünde bunun gibi; http://lbdf.lilypie.com/sWrIp2.png gibi bir link çıkıyor kopyalayın
9-kendi profilinize gelip-hakkımda bölümüne girin.. çizelge satırındaki kaleme basarak kopyaladığınız linki yapıştırın..
İnşallah işine yarar anlatım
günaydın kızlar,
bugün benim doğum günüm ama biraz buruk uyandım. eşim 2 gündür nezleydi galiba kızıma da geçti. gerçi hala çok emin olamıyorum çünkü sabah bezini alırken 2 kere hapşurdu 2 kere de kesik kesik öksürdü. hapşurması hadi normal diyelim çok olmadıkça refleks diyorlar ama öksürük korkuttu.
YEŞİLİMSİ ve ALSEN. hatırladığım kadarıyla bebekleriniz nezle olmuştu ve dr a götürmüştünüz. hangi belirtiler ve ne sıklıklaydı? doktor ne diyor ve ne veriyor? bizde burun akıntısı tıkanıklığı yok şimdilik sadece dediğim gibi 2 kere öksürdü ve hapşurdu 10dk içinde. malum bir de evde virüs var :44:
çoğumuz yaşayacağız kaçış yok ama çok üzülüyo insan. bir de bana geçerse bak artık. tam şu profilo reklamındaki gibi anne mahsur, çocuğa baba bakıyo. Allah korusun
günaydın kızlar,
bugün benim doğum günüm ama biraz buruk uyandım. eşim 2 gündür nezleydi galiba kızıma da geçti. gerçi hala çok emin olamıyorum çünkü sabah bezini alırken 2 kere hapşurdu 2 kere de kesik kesik öksürdü. hapşurması hadi normal diyelim çok olmadıkça refleks diyorlar ama öksürük korkuttu.
YEŞİLİMSİ ve ALSEN. hatırladığım kadarıyla bebekleriniz nezle olmuştu ve dr a götürmüştünüz. hangi belirtiler ve ne sıklıklaydı? doktor ne diyor ve ne veriyor? bizde burun akıntısı tıkanıklığı yok şimdilik sadece dediğim gibi 2 kere öksürdü ve hapşurdu 10dk içinde. malum bir de evde virüs var :44:
çoğumuz yaşayacağız kaçış yok ama çok üzülüyo insan. bir de bana geçerse bak artık. tam şu profilo reklamındaki gibi anne mahsur, çocuğa baba bakıyo. Allah korusun
Kucakta uyuyor birakinca uyaniyor hemen.2 gun v gecedir boyle. naspmak lazim
merhaba kızlar
kızım 1.5 aylık oldu ve uzanır pozisyonundayken nefes alış verişi zorlanıyor gibi ve kıhhh diye ses çıkarıyor korkuyorum boyle olan vrmı ne olabilir
canım benimki de nezleydi.benimki gece öksürükle farkettim ,hapşırma vardı aynı zamanda hırıltısı vardı burun tıkanıklığı ve akıyordu.dr antibiyotiğe gerek duymadı öksürük şurubu ve burun damlası verdi bide ateşi çıkarsa diye önlem olsun diye fitil verdi.37.5 u geçerse yarım atın hast.getirin dedi.bebişine de geçmiş olsun cnm umarım çabbucak atlatırsınız
bu arada doğum gnn kutlu olsun canım nice seneleree
canım benimki de nezleydi.benimki gece öksürükle farkettim ,hapşırma vardı aynı zamanda hırıltısı vardı burun tıkanıklığı ve akıyordu.dr antibiyotiğe gerek duymadı öksürük şurubu ve burun damlası verdi bide ateşi çıkarsa diye önlem olsun diye fitil verdi.37.5 u geçerse yarım atın hast.getirin dedi.bebişine de geçmiş olsun cnm umarım çabbucak atlatırsınız
günaydın kızlar,
günaydın canım maske kullanın bence.kaçış yok havalar soğudu.allah hepsine sağlık versin.nice mutlu yıllara ailenle ve bizlerle
canım genizden geliyor gibiyse biz varız.burnu tıkalı değil ama sabaha doğru ev soğuk oluyor.03.00 ten sonra.uyurken tıkalı gibi hıkır hıkır ses geliyor ama tıkalı olsa emziği atar.atmadığına göre burnu tıkalı değil.başka biryer ama neresi
hırıltımız ve burun sorunumuz yok şükür ki canım (şimdilik tabi, inşallah olmaz) dediğin gibi ateşi kontrol edeyim gün içinde. henüz doktoru aramadım. kaç günde geçti canım ilaçla?
çok teşekkür ederim bu arada
canım fitilin adı ne?verdiniz mi?
paranox verdi canım fitil olarak ama kullanmadım çok şükür ateş yapmadı.
biraz önce de 2. ay aşımızı olduk geldik çok ağladı yavrum 2 tane bacak 1 tane omuzdan oldu.
umarım ateş yapmaz onun içinde calpol aldım nolur nolmaz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?