2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

en büyük korkularımdan biri de bu ayki aşılar. niye 4 tane birden koydularsa! bi de rota var bizim ve kalça USGsi. o gün çocuk harap düşecek ona yanıyorum.

canım rota aşısı isteğe göre mi oluyor.bu arada kalça usg si de 1-2 dk lık bişey yani öyle ortalığı ayağa kaldırmamıştı bizimki.

günaydın kızlar, nasılsınız???

yine giremedik kaç gündür, bu arada 2. ay kontrolümüzü olduk, çok şükür herşey yolunda, 6200gr olmuş kuzum boyu 57 cm, 51 doğmuştu sanki az uzamış gibi geldi bana ama dr. u hayır uzun boylu maşallah dedi

yarında aşılarımız var valla şimdiden stres yaptım ateş huysuzluk falan yapacak diye, Allah yardımcımız olsunn

canım dr kontrolüne dr mu çağırıyor yoksa sen mi kontrol amaçlı gidiyorsun.bizim dr umuz 1.ay çağırmıştı.2. ay için bişey demedi.bende dr un yaptığı şeyleri sağlık ocağındaki hemşire de yapıyor diye gitmeyecektim.acaba diyordum hep kafamda

canım bize her gittiğimizde bir sonraki kontrol için gün veriyor dr, ayda bir zaten kntroller, birdaha ay şu gün gelin şunlara bakıcaz ya da şunlar yapılacak falan diyor, şimdi 1 kasımda çağırdı rotavirüs aşısı 1. doz yapılacak dedi, ama diğer aşılarını sağlık ocağında yaptırıyoruz

Son düzenleme:

benım bebegımde dogdugundan berı vardı dr sezeryandan dedi damla verdı ama sankı buyudukce arttı..
sankı genızde balgam bırıkır ya ole oluyodu sıcak tuttum hala tutuyorum yeleksız kaldırmıyorum yataktan bıde eczaden bı merhem aldım çok rahatlattı şimdilik geçti gibi..
eşimde burun aspıretoruyle burnu nu hep çektı...
bıde eger mama falan verıyosan çpk sıcak değik ama ılık olsun ..

bu arada kızlar benım bebegım çok gazlı sap smpleks içiyodu ama gece yıne çok huzursuzdu .. bebegıme nurse harveys bıtkısel şurup kullanıyırum 2 gundur yaradı sankı çocuk uyumuya başladı :)))

yok canım mama vermiyorum ama doktora götürecem bugun bizim hastanedeyken yoktu sonradan basladı ne bileyim inşallah kotu bişey yoktur

canım rota aşısı isteğe göre mi oluyor.bu arada kalça usg si de 1-2 dk lık bişey yani öyle ortalığı ayağa kaldırmamıştı bizimki.

aşı takviminde vardı canım biz ona göre yaptırıyoruz. ek ücret ödeniyor bildiğim kadarıyla ve içilen birşey galiba. sonrasında bi süre emzirmiceksin filan deniyordu bi yerde kusmasın diye.

bu arada kızım öksürüyor benim de bi parçam kopuyor sanki.

kızlar evde anakucağı kullanıyor musunuz?

benim oğlum birkaç gündür sürekli kucakta uyumak istiyor, yatırınca uyanıyor, ben de 2 gündür yatırıyorum anakucağına, 2 sallamamda bayılıp gidiyor, gayet de güzel uyuyor 2-3 saat uyanmadan

canım eşim hasta olduğunda işe yarayan bir tarif var biraz iğrenç ama ateşine üşütmeye birebir.
ıhlamur-kuşburnu-hibisküs-limon kabuğu-elma kabuğu-tarçın-zencefil-bal-karabiber-pekmez bunlardan bitki olanları kaynatıp diğerleriyle karıştırıp limon sıkıp içiriyorum.adam 1-2 güne topluyo kendini.kocakarı ilacı ama olsun.daha doğrusu kış çayı diye aldım karışım halinde bazı bitkiler .bak burdaki çay malzemeleri benimkinin gelişmişi
http://blog.milliyet.com.tr/kis-cayi/Blog/?BlogNo=79426

en büyük korkularımdan biri de bu ayki aşılar. niye 4 tane birden koydularsa! bi de rota var bizim ve kalça USGsi. o gün çocuk harap düşecek ona yanıyorum.

ben de 2. ay aşısından korkuyorum canım benim aşı takviminde rota 3. ay görünüyor.bir de aşıyı eczaneden mi alıp gitceksin.hastanede var mı?özel aşı ya ondan dedim.damla şeklinde diye biliyorum.kalça usg si biizmde var ekim 17 de

canım ateş şurubu aşıların etkisini mi azaltıyor öyle duydum ama.paranoxuu nasıl koyacaksın zeytinyağ vb ile mi direk mi malum cildi ince bir de fitil olunca korkuyor insan

gidince dr a sorcam canım

Son düzenleme:
Akşam uzeri bizde de aynı durum var. Birde kolik değil ama akşam uzeri arsızlıgı tutuyor iyice aklım karısıyordu artık yemiyorum o ayakları Kucakta gezdirip oyalamaya calısıyorum emme araları yakınsa brde emzik vermeye calısıyorum tam alamadı ama elimle tutuyorum. Biraz daha dayan 3aylıktan sonra artık ilgilerini farklı seylere cekebilir oyalalarız yeni yeni etrafı goruyorlar, şimdi oyalayabilecegimiz tek sey emme ve kucak. Bu arada annelerin mamaya baslamadaki en yaygın hatalarından birisi akşam uzeri huysuzluguymuş. Bunun üzerine bizim dusuncelerimiz Sütüm mü bitti, doymadı mı ...
Kucakta uyuyor birakinca uyaniyor hemen. 2 gun v gecedir boyle. naspmak lazim
Dun kac saat gece uykusunu bile kucagımda uyudu. O uyudu ben uyukladım

Doğum günün kutlu olsun ailenle nice mutlu saglıklı yıllara :116:
Kuzunada gecmiş olsun hastaysa
buda benim kuzum
Allahım seni korusun yavrummmm

Eki Görüntüle 522853

Eki Görüntüle 522856

Maşallah pek tatlı
Hırıltı bizdede var 2.haftasında farkettim normalmiş cigerden gelmiyorsa sorun yokmus
5.Gün olan kontrole gittim hastaneye doktordan memnun kalmadım.1aylıkken sadece saglık ocagına gittik.2 aylık oldugunda gidecegiz farklı bir doktora usg için.Bencede gerek yok her ay saglık ocagına gttikten sonra.

canım gündüz genellikle ana kucağına koyuyorum bir de akşam yemeği yiyeceğimiz zaman.ana kucağıyla masanın üstüne koyuyoruz onu babasıyla yemeğimizi yiyoruz emziği attıkça tekrar veriyorum hem gözümüzün önünde olmuş oluyor.gerçi memesi olmadan durmuyo ama onda uyuduğu zamanda almıyorum rahat uyusun diye

canım ben rota aşısı yaptırmadım.diğerleri zaten sağlık ocağı yapıyor.ateş yaparsa calpol vericem 1 çay kaşığı.fitili hemen kullanmıcam ateşi düşmezse ya da çok ateş yaparsa onu kullanıcam.zeytinyağı iyi fikir olabilir.ama inşallah gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…