en büyük korkularımdan biri de bu ayki aşılar. niye 4 tane birden koydularsa! bi de rota var bizim ve kalça USGsi. o gün çocuk harap düşecek ona yanıyorum.
günaydın kızlar, nasılsınız???
yine giremedik kaç gündür, bu arada 2. ay kontrolümüzü olduk, çok şükür herşey yolunda, 6200gr olmuş kuzumboyu 57 cm, 51 doğmuştu sanki az uzamış gibi geldi bana ama dr. u hayır uzun boylu maşallah dedi
yarında aşılarımız var valla şimdiden stres yaptım ateş huysuzluk falan yapacak diye, Allah yardımcımız olsunn
canım dr kontrolüne dr mu çağırıyor yoksa sen mi kontrol amaçlı gidiyorsun.bizim dr umuz 1.ay çağırmıştı.2. ay için bişey demedi.bende dr un yaptığı şeyleri sağlık ocağındaki hemşire de yapıyor diye gitmeyecektim.acaba diyordum hep kafamda
muffincim genizden gliyor gibi ama emin olamıyorım benim kız emzikte almıyor ama meme emerken bir sorun yok ve sut fazla gelip boğazına kaçtığında hemen toparlıyor eşim ve ailesinde astım var korkum ondan inşallah değildir
benım bebegımde dogdugundan berı vardı dr sezeryandan dedi damla verdı ama sankı buyudukce arttı..
sankı genızde balgam bırıkır ya ole oluyodu sıcak tuttum hala tutuyorum yeleksız kaldırmıyorum yataktan bıde eczaden bı merhem aldım çok rahatlattı şimdilik geçti gibi..
eşimde burun aspıretoruyle burnu nu hep çektı...
bıde eger mama falan verıyosan çpk sıcak değik ama ılık olsun ..
yok canım mama vermiyorum ama doktora götürecem bugun bizim hastanedeyken yoktu sonradan basladı ne bileyim inşallah kotu bişey yoktur
canım rota aşısı isteğe göre mi oluyor.bu arada kalça usg si de 1-2 dk lık bişey yani öyle ortalığı ayağa kaldırmamıştı bizimki.
içini rahat tut yoktur..
ben bı arkadaşıma solemiştim oda şole demişti tukuruk bırıkıyodur .. belkı ole bişeydır...
Muffincim sağolEşime maske al dedim zaten ağzımdan aldın valla. Biz hasta olursak napcaz? İlaç kullanmamız gerekirse sütümüz nolur? Artı çocuk sürekli kucağımda yanımda bütün gün, evde benden başka da kimse yok. Önce kendimizi daha çok korumamız lazım galiba uçak mantığı...
en büyük korkularımdan biri de bu ayki aşılar. niye 4 tane birden koydularsa! bi de rota var bizim ve kalça USGsi. o gün çocuk harap düşecek ona yanıyorum.
paranox verdi canım fitil olarak ama kullanmadım çok şükür ateş yapmadı.
biraz önce de 2. ay aşımızı olduk geldik çok ağladı yavrum 2 tane bacak 1 tane omuzdan oldu.
umarım ateş yapmaz onun içinde calpol aldım nolur nolmaz diye
muffincim genizden gliyor gibi ama emin olamıyorım benim kız emzikte almıyor ama meme emerken bir sorun yok ve sut fazla gelip boğazına kaçtığında hemen toparlıyor eşim ve ailesinde astım var korkum ondan inşallah değildir
Akşam uzeri bizde de aynı durum var. Birde kolik değil ama akşam uzeri arsızlıgı tutuyor iyice aklım karısıyordu artık yemiyorum o ayaklarıbenimkininde ilk ay kilo alımı iyi canım,demekki besliyo diye düşünüyrm bazen..bezlerinide kontrol ediyrm ama takılıyrm işte bazen yetmiyrmu acaba die...
hep memede kaldığı için akşamları süt kalmıyo memelerimde bu sefer annemde başlıyo yemiyosun nasıl olsun sütün falan die,eeeeee normal tabiki olmaz süt müt koca gün bu....bende acaba gerçektwn mi yok die düşünmeye başladım....
evet haklısın asllında takmamak lazım...
Dun kac saat gece uykusunu bile kucagımda uyudu. O uyudu ben uyukladımKucakta uyuyor birakinca uyaniyor hemen.2 gun v gecedir boyle. naspmak lazim
Doğum günün kutlu olsun ailenle nice mutlu saglıklı yıllara :116:günaydın kızlar,
bugün benim doğum günüm ama biraz buruk uyandım. eşim 2 gündür nezleydi galiba kızıma da geçti. gerçi hala çok emin olamıyorum çünkü sabah bezini alırken 2 kere hapşurdu 2 kere de kesik kesik öksürdü. hapşurması hadi normal diyelim çok olmadıkça refleks diyorlar ama öksürük korkuttu.
5.Gün olan kontrole gittim hastaneye doktordan memnun kalmadım.1aylıkken sadece saglık ocagına gittik.2 aylık oldugunda gidecegiz farklı bir doktora usg için.Bencede gerek yok her ay saglık ocagına gttikten sonra.canım dr kontrolüne dr mu çağırıyor yoksa sen mi kontrol amaçlı gidiyorsun.bizim dr umuz 1.ay çağırmıştı.2. ay için bişey demedi.bende dr un yaptığı şeyleri sağlık ocağındaki hemşire de yapıyor diye gitmeyecektim.acaba diyordum hep kafamda
maşallah canım ya.bu arada benimkine aldığım bantlar hak getire.nefret ediyor basıyor çığlığı.
kızlar evde anakucağı kullanıyor musunuz?
benim oğlum birkaç gündür sürekli kucakta uyumak istiyor, yatırınca uyanıyor, ben de 2 gündür yatırıyorum anakucağına, 2 sallamamda bayılıp gidiyor, gayet de güzel uyuyor 2-3 saat uyanmadan
canım eşim hasta olduğunda işe yarayan bir tarif var biraz iğrenç ama ateşine üşütmeye birebir.
ıhlamur-kuşburnu-hibisküs-limon kabuğu-elma kabuğu-tarçın-zencefil-bal-karabiber-pekmez bunlardan bitki olanları kaynatıp diğerleriyle karıştırıp limon sıkıp içiriyorum.adam 1-2 güne topluyo kendini.kocakarı ilacı ama olsun.daha doğrusu kış çayı diye aldım karışım halinde bazı bitkiler .bak burdaki çay malzemeleri benimkinin gelişmişi
Kış çayı / Doğal Tedaviler / Milliyet Blog
ben de 2. ay aşısından korkuyorum canım benim aşı takviminde rota 3. ay görünüyor.bir de aşıyı eczaneden mi alıp gitceksin.hastanede var mı?özel aşı ya ondan dedim.damla şeklinde diye biliyorum.kalça usg si biizmde var ekim 17 de
canım ateş şurubu aşıların etkisini mi azaltıyor öyle duydum ama.paranoxuu nasıl koyacaksın zeytinyağ vb ile mi direk mi malum cildi ince bir de fitil olunca korkuyor insan
gidince dr a sorcam canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?