2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bu arada kızlar benım bebegım çok gazlı sap smpleks içiyodu ama gece yıne çok huzursuzdu .. bebegıme nurse harveys bıtkısel şurup kullanıyırum 2 gundur yaradı sankı çocuk uyumuya başladı :)))

nurse harvey bize de iyi geldi, simpleks den daha ,iyi

kızlar bir de bu rota virüs aşısını biraz araştırdım.çok gerekli değilmiş sanırım.tabi yaptırmanın faydası da vardır.ama bana ne doktorum ne de sağlık ocağından söylediler.herkes yaptırıyor mu bu aşıyı

kullanmıuorum canım içinde durmuyor .kraftın pusetini kullanıyorum.tam yatırma modunda.yumuşacık .mıkırdanınca ileri geri sürüyorum uykusu varsa devam yoksa ıngaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Tüh ne kadar da güzeldi okadar özen keyiflerine baglı olsun hersey sıpaların
Belki sonra ses etmezde takarsın

aynen canım.bantlı fotolarının hepsinde ciyaakklamış.çiçekli kısmı sert biraz onndan sanırım.büyüsün taç alıp ona yapıştırcam çiçekleri
yağ kullanmadan nasıl koycaz fitili .allah kullanmayı nasip etmesin gerek kalmaz işallah.
ben de rota yaptırcam sanırım.damla şeklinde diye biliyorum

kızlar bebişleri sabah odasında mı uyutıyorsunuz?ben sabah pusette salonda benim yanımda oluyor.akşam yatağına koyuyorum.acaba tüm gün yatakta mı uyutsak.düzen ve alışması açısından.bir de sabah kolay uyuyor emerken gidiyor.akşam sallıyorum yastıkta(hiç istememe rağmen mecbur

tatlım dr evde bebek var deyince dayamış adama antibiyotiği zaten o nedenle aslında içim rahat, hatta garip gelebilir ama şuan çok da önemli değil çünkü o bi şekilde atlatır. ama o küçücük dudaklar öksürürken içim parçalanıyor. dur bakalım henüz ateş ve burun sorunumuz yok, sadece uyurken arada ağlıyor ve saatte 1 öksürüyor.

rota 1 var bu ay ve biraz da pahalı diye okumuştum hatta buralarda bile olabilir. özel hastaneye gittiğim için orada vardır diye düşünüyorum almadan gitcem.

canım yenidoğan ishaline karşı yapılıyor Türkiye'de sular malum Allah korusun. Sonra bi doz daha var ileride.

forumda biri şöyle yazmış:

26-09-2009, 19:13 merhem:
Yeğenim 3 yaşında ve zamanında rota aşısı yapılmadığı için çok sık ishal ve kusma problemi yaşıyor hatta bu yüzden hastanede bile yattı. Annesininin demesine göre doktorlar nedeninin rota virüsü olduğunu söylüyormuş. Bence kesinlikle ihmal etme.

benim kızımda da çok fazla hırıltı var bazen uykusundan bile uyandırıyo yavrumu dok.muz bişey yok normal bebeklerde dedi buhar makinesi alın dedi ve burun merhemi verdi o biraz sulandırıyo akıtıyo biraz da aspiratör takviyesiyle temizliyoruz ama çok ağlıyo.. geçmek bilmedi bugün 6.gün acaba tekrar gitsek mi doktora ??

canım dr a götür istersen tekrar.belkide alerjisi de olabilir havayla alakalı da olabilir. ama gerçi dr un demiş normal diye 1-2 gün daha bkle istersen tekrar götürürsn

bu arada kızlar benım bebegım çok gazlı sap smpleks içiyodu ama gece yıne çok huzursuzdu .. bebegıme nurse harveys bıtkısel şurup kullanıyırum 2 gundur yaradı sankı çocuk uyumuya başladı :)))

ben önce nurse harveysle başladım bi yararı olmadı kullanım süresi 4 hafta old.için koca şişeyi atmak zorunda kaldım şimdi sap smplex i kullanıyorum iyi gibi .. her çocuğun bünyesi farklı

ben önce nurse harveysle başladım bi yararı olmadı kullanım süresi 4 hafta old.için koca şişeyi atmak zorunda kaldım şimdi sap smplex i kullanıyorum iyi gibi .. her çocuğun bünyesi farklı

evet canımm..eczacı dedi zaten her çocugun bunyesı farklı sende işe yarayan belki başka bebdekde başka bi ilaç yarar

kızlar bebişleri sabah odasında mı uyutıyorsunuz?ben sabah pusette salonda benim yanımda oluyor.akşam yatağına koyuyorum.acaba tüm gün yatakta mı uyutsak.düzen ve alışması açısından.bir de sabah kolay uyuyor emerken gidiyor.akşam sallıyorum yastıkta(hiç istememe rağmen mecbur[/QUOTE]

ben de oturma odasında uyutuyorum hatta yüzüstü yatırıyorum yanımda olsun istiyorum. arada ıkınarak uyanır gibi oluyo kafasını kaldırıyo bırtlayıp geri uyuyo :) seviniyorum bende gitti gazlar akşama sancısı olmasa bari diye :))
gece ve gündüzü ayırt etmeye başlamaları için farklı yerde yatırın diye okumuştum biyerde ne kadar doğru bilmiyorum. ama gündüz yatağına yatırınca hemen uyanıveriyo..

bende gunduz salonda yanımda olsun ıstıyorum ..beşik vermişti arkadaşım salona koydum..
akşam odasına alıyorum uyuduktan sonra..

merhaba teyzoslar biz geldikk
normalde geceleri iki defa termofor koyuyorum sipalara
dun gece uyuyakalmisim 9 da koyacagima 12 de koydum simdi cok gazlilar :2: napiyim yaa uyuyakalmisim icime dert olduu

kizlar korkutmus gibi olmayayim ama ikinci ay asilari evlere senlik. biz rotayi da yaptirmistik iki gun canima okudularr ates oluyor ama calpolsuz islak bezle kompresle atlattik
en büyük korkularımdan biri de bu ayki aşılar. niye 4 tane birden koydularsa! bi de rota var bizim ve kalça USGsi. o gün çocuk harap düşecek ona yanıyorum.

masallah tatlim cok tatli
buda benim kuzum
Allahım seni korusun yavrummmm

rotayi agizdan veriyorlar tanesi 150 tl
emzirmeme falan yok normal hayatina devam ediyorsun canim

evettt rahat oluyor wallahi

ben yaptirdim canim

Son düzenleme:
geçmişi okodum rezene çayını nasıl verıyosun.. bende almayı duşunuyorum..

canım ben internette esra erol kimyon çayı diye aratıp buldum.
YARIM ÇAY KAŞIGI KİMYON VE KÜP ŞEKERİN DÖRTTE BİRİNİ CEZVEDE KAYNATIN..SÜZGEÇLE SÜZDÜKTEN SONRA ILITIP 2 ÇAY KAŞIGI VEREBİLİRİNİZ. VE AKABİNDE EMZİRİN.. SONRADA BANA DUA EDİN :)) diye yazoyor internette.ben şeker koymuyorum.bir de öğütülmemiş tane kimyon kullanıyorum.umarım bebişlere bir zararı olmaz.bugün şöyle bişey denedim
125 ml kaynamış suya yarım çay k. kimyon,yarım ç.k rezene.1/4 çay k anason atıp 2 dk kısık ateşte kaynattım.demlenince 1 tatlı kaşığından az verdim.bakalım işe yarayacak mı?12 de emmişti mıkırdanıyordu bugün şimdi uyuyor yanımda.umarım zararı olmaz.sen yine araştır canım

hoşgeldin canım.ay allah sabır versin .canım neden ateşlenince calpol vermedin?aşının etkisi geçer diye duydum doğru mu?

bu arada kızlar yaptığım çay işe yaradı mı ne mıkırdanmadan uyuyor ve uzun bir pırttt yaptı.oh be her pırt benim için değerli

benımde ayın 13 de 2 ay aşılarımız var.. ozel hastaneye sordum ucretsız yapıyolar rota ucretlı ama 140 tl miş..
canım yaa 4 aşıyı yıyınce napıcak acaba ..:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…