bu arada kızlar benım bebegım çok gazlı sap smpleks içiyodu ama gece yıne çok huzursuzdu .. bebegıme nurse harveys bıtkısel şurup kullanıyırum 2 gundur yaradı sankı çocuk uyumuya başladı :)))
kızlar evde anakucağı kullanıyor musunuz?
benim oğlum birkaç gündür sürekli kucakta uyumak istiyor, yatırınca uyanıyor, ben de 2 gündür yatırıyorum anakucağına, 2 sallamamda bayılıp gidiyor, gayet de güzel uyuyor 2-3 saat uyanmadan
Tüh ne kadar da güzeldi okadar özen keyiflerine baglı olsun hersey sıpaların
Belki sonra ses etmezde takarsın
yağ kullanmadan nasıl koycaz fitili .allah kullanmayı nasip etmesin gerek kalmaz işallah.canım ben rota aşısı yaptırmadım.diğerleri zaten sağlık ocağı yapıyor.ateş yaparsa calpol vericem 1 çay kaşığı.fitili hemen kullanmıcam ateşi düşmezse ya da çok ateş yaparsa onu kullanıcam.zeytinyağı iyi fikir olabilir.ama inşallah gerek kalmaz
canım eşim hasta olduğunda işe yarayan bir tarif var biraz iğrenç ama ateşine üşütmeye birebir.
ıhlamur-kuşburnu-hibisküs-limon kabuğu-elma kabuğu-tarçın-zencefil-bal-karabiber-pekmez bunlardan bitki olanları kaynatıp diğerleriyle karıştırıp limon sıkıp içiriyorum.adam 1-2 güne topluyo kendini.kocakarı ilacı ama olsun.daha doğrusu kış çayı diye aldım karışım halinde bazı bitkiler .bak burdaki çay malzemeleri benimkinin gelişmişi
Kış çayı / Doğal Tedaviler / Milliyet Blog
ben de 2. ay aşısından korkuyorum canım benim aşı takviminde rota 3. ay görünüyor.bir de aşıyı eczaneden mi alıp gitceksin.hastanede var mı?özel aşı ya ondan dedim.damla şeklinde diye biliyorum.kalça usg si biizmde var ekim 17 de
kızlar bir de bu rota virüs aşısını biraz araştırdım.çok gerekli değilmiş sanırım.tabi yaptırmanın faydası da vardır.ama bana ne doktorum ne de sağlık ocağından söylediler.herkes yaptırıyor mu bu aşıyı
Doğum günün kutlu olsun ailenle nice mutlu saglıklı yıllara :116:
Kuzunada gecmiş olsun hastaysa
ben ilacı kullanmaya başladım 3-4 günde geçti gibiama ben 1 hafta kadar kullandım. ama gün içinde öksürük olmuyodu ama burun tıkanıklığı ağlarken falan belli oluyodu.akıyodu.bende burun aspiratörü aldım hamileyken işe yaramaz kullanamam deyip almadığım şey meğersem ne kadar işe yarıyormuş.öksürüğü kesildiğini anladığım zaman daha fazla vermedm şurubu ama burun damlasını kullandım
benim kızımda da çok fazla hırıltı var bazen uykusundan bile uyandırıyo yavrumudok.muz bişey yok normal bebeklerde dedi buhar makinesi alın dedi ve burun merhemi verdi o biraz sulandırıyo akıtıyo biraz da aspiratör takviyesiyle temizliyoruz ama çok ağlıyo.. geçmek bilmedi bugün 6.gün acaba tekrar gitsek mi doktora ??
bu arada kızlar benım bebegım çok gazlı sap smpleks içiyodu ama gece yıne çok huzursuzdu .. bebegıme nurse harveys bıtkısel şurup kullanıyırum 2 gundur yaradı sankı çocuk uyumuya başladı :)))
ben önce nurse harveysle başladım bi yararı olmadı kullanım süresi 4 hafta old.için koca şişeyi atmak zorunda kaldımşimdi sap smplex i kullanıyorum iyi gibi .. her çocuğun bünyesi farklı
aynen canım.bantlı fotolarının hepsinde ciyaakklamış.çiçekli kısmı sert biraz onndan sanırım.büyüsün taç alıp ona yapıştırcam çiçekleri
yağ kullanmadan nasıl koycaz fitili .allah kullanmayı nasip etmesin gerek kalmaz işallah.
ben de rota yaptırcam sanırım.damla şeklinde diye biliyorum
kızlar bebişleri sabah odasında mı uyutıyorsunuz?ben sabah pusette salonda benim yanımda oluyor.akşam yatağına koyuyorum.acaba tüm gün yatakta mı uyutsak.düzen ve alışması açısından.bir de sabah kolay uyuyor emerken gidiyor.akşam sallıyorum yastıkta(hiç istememe rağmen mecbur
en büyük korkularımdan biri de bu ayki aşılar. niye 4 tane birden koydularsa! bi de rota var bizim ve kalça USGsi. o gün çocuk harap düşecek ona yanıyorum.
paranox verdi canım fitil olarak ama kullanmadım çok şükür ateş yapmadı.
biraz önce de 2. ay aşımızı olduk geldik çok ağladı yavrum 2 tane bacak 1 tane omuzdan oldu.
umarım ateş yapmaz onun içinde calpol aldım nolur nolmaz diye
buda benim kuzum
Allahım seni korusun yavrummmm
aşı takviminde vardı canım biz ona göre yaptırıyoruz. ek ücret ödeniyor bildiğim kadarıyla ve içilen birşey galiba. sonrasında bi süre emzirmiceksin filan deniyordu bi yerde kusmasın diye.
bu arada kızım öksürüyor benim de bi parçam kopuyor sanki.
kızlar evde anakucağı kullanıyor musunuz?
benim oğlum birkaç gündür sürekli kucakta uyumak istiyor, yatırınca uyanıyor, ben de 2 gündür yatırıyorum anakucağına, 2 sallamamda bayılıp gidiyor, gayet de güzel uyuyor 2-3 saat uyanmadan
kızlar bir de bu rota virüs aşısını biraz araştırdım.çok gerekli değilmiş sanırım.tabi yaptırmanın faydası da vardır.ama bana ne doktorum ne de sağlık ocağından söylediler.herkes yaptırıyor mu bu aşıyı
geçmişi okodum rezene çayını nasıl verıyosun.. bende almayı duşunuyorum..
hoşgeldin canım.ay allah sabır versin .canım neden ateşlenince calpol vermedin?aşının etkisi geçer diye duydum doğru mu?merhaba teyzoslar biz geldikk
normalde geceleri iki defa termofor koyuyorum sipalara
dun gece uyuyakalmisim 9 da koyacagima 12 de koydum simdi cok gazlilar :2: napiyim yaa uyuyakalmisim icime dert olduu
kizlar korkutmus gibi olmayayim ama ikinci ay asilari evlere senlik. biz rotayi da yaptirmistik iki canima okudularrates oluyor ama calpolsuz islak bezle kompresle atlattik
masallah tatlim cok tatli
rotayi agizdan veriyorlar tanesi 150 tl
emzirmeme falan yok normal hayatina devam ediyorsun canim
evettt rahat oluyor wallahi
ben yaptirdim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?