Annenin sütü yeterli değilse ne yapılabilir? - UZMANTV izle canım senin sorunun cevabı
hoşgeldin canım.ay allah sabır versin .canım neden ateşlenince calpol vermedin?aşının etkisi geçer diye duydum doğru mu?
bu arada kızlar yaptığım çay işe yaradı mı ne mıkırdanmadan uyuyor ve uzun bir pırttt yaptı.oh be her pırt benim için değerli
kızlar bizim dr rota için 3.ayın sonu dedi.kafam karıştı şimdi
benim kara böcüğüm teyzeleri
maşallah deyin
Merhaba uykusuz anneler.:) aranizda bebeosler icin Zinco veya Biogaio kullanan varmi? Me
Memnun
Musunuz degilmisiniz,hangini onerirsiniz? paylasirsaniz sevinirim
Merhaba uykusuz anneler.:) aranizda bebeosler icin Zinco veya Biogaio kullanan varmi? Me
Memnun
kızlar evde anakucağı kullanıyor musunuz?
benim oğlum birkaç gündür sürekli kucakta uyumak istiyor, yatırınca uyanıyor, ben de 2 gündür yatırıyorum anakucağına, 2 sallamamda bayılıp gidiyor, gayet de güzel uyuyor 2-3 saat uyanmadan
Hirilti oksuruk sesine uyandin butun gece. Suan da da ayni yavrum. Yarin sabaha randevu aldim dr goturcem hemde kan troid tahlilleri var ustune bide asilari var. Dun 2. Ayimizi doldurduk. Korkuyorum yarin olacaklardan. Boyle tikanikken asilar bide ates yaparsa.... Pofffg
canim asilardan once muayane ediyorlar zaten
bir sıkıntı varsa yapmiyorlar erteliyorlar icin rahat olsun
bizimde 2.ay aşımız cuma günü ..umarım hepimiz sorunsuz atlatırız ..kızlar bebeişlerinzin kontrolü için her ay özel doktora mı gidiyorsunuz sağlık ocağına mı ?
bizimde 2.ay aşımız cuma günü ..umarım hepimiz sorunsuz atlatırız ..kızlar bebeişlerinzin kontrolü için her ay özel doktora mı gidiyorsunuz sağlık ocağına mı ?
şu mama ve meme düzenimiz oturmadı bi türlü kafayı yicem valla ya
Hirilti oksuruk sesine uyandin butun gece. Suan da da ayni yavrum. Yarin sabaha randevu aldim dr goturcem hemde kan troid tahlilleri var ustune bide asilari var. Dun 2. Ayimizi doldurduk. Korkuyorum yarin olacaklardan. Boyle tikanikken asilar bide ates yaparsa.... Pofffg
biogaia kullandım 2 hafta sonra bıraktım.sab simpleksle kullanıyordum gaz için işe yaramadı ikisine de küstüm bıraktım ama biogaia ya tekrar başlıcam.faydalı bakteriler varmış içindeMerhaba uykusuz anneler.:) aranizda bebeosler icin Zinco veya Biogaio kullanan varmi? Me
Memnun
ben ates dusuruculeri sevmedigim icin vermedim tatlim biraz ugrasinca dustu ates de
ohh masallahh bol boll uyusunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?