2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba uykusuz anneler.:) aranizda bebeosler icin Zinco veya Biogaio kullanan varmi? Me
Memnun
Musunuz degilmisiniz,hangini onerirsiniz? paylasirsaniz sevinirim

ben ates dusuruculeri sevmedigim icin vermedim tatlim biraz ugrasinca dustu ates de
ohh masallahh bol boll uyusunn

canim 2 - 4 ya da 3 - 5 yapiliyor ayni hepsi
kızlar bizim dr rota için 3.ayın sonu dedi.kafam karıştı şimdi

41 kere masallah tatlim
benim kara böcüğüm teyzeleri
maşallah deyin

zinco kullaniyorum ama tek basina kullanmadigim icin cok yorum yapamiyorum canim
ustune muskat , rezene cayi falan da kullaniyorum cunku
artik hangisi ise yariyor sasirttim
Merhaba uykusuz anneler.:) aranizda bebeosler icin Zinco veya Biogaio kullanan varmi? Me
Memnun

Hirilti oksuruk sesine uyandin butun gece. Suan da da ayni yavrum. Yarin sabaha randevu aldim dr goturcem hemde kan troid tahlilleri var ustune bide asilari var. Dun 2. Ayimizi doldurduk. Korkuyorum yarin olacaklardan. Boyle tikanikken asilar bide ates yaparsa.... Pofffg

Memnun

Canım Nurse Harveys bizde çok işe yaradı, nazar değmesin ama bugün 41.günümüzdeyiz daha bir gece uzuuun saatlerce beni ayakta tuttuğunu bilmiyorum 3 kere kalkıp emziriyorum 2şer saat arayla ve uykulu oluyor beşiğine girince kaldığı yerden devam ediyor uykuya :) ama sabahları ve akşamladı 6-9 arası uyumuyor mırıl mırıl yarı ağlamaklı gazıyla biraz uğraştırıyor zeytinyağıyla karnına masaj yapıp ayaklarını karnına doğru ittirince pırt pırt çıkarıyor :)

Biz kullanıyoruz salona yanıma alıyorum gündüzleri babamız gece nöbetinden gelince uyumak istiyor bizim ki de mırıl mırıl uyutmuyor :) mecbur ana kucağına koyuyorum orda güzelce uyuyor yalnız bugün çok üzüldüm çünkü kırdım ana kucağını ayakları birbirinden ayrıldı malesef fazla bastırarak sallamışım sanırım, zaten fazla harekatlenmeye başladı oğlum bir gün düşecek diye korkuyordum...

canim asilardan once muayane ediyorlar zaten
bir sıkıntı varsa yapmiyorlar erteliyorlar icin rahat olsun

bizimde 2.ay aşımız cuma günü ..umarım hepimiz sorunsuz atlatırız ..kızlar bebeişlerinzin kontrolü için her ay özel doktora mı gidiyorsunuz sağlık ocağına mı ?

bebeişlerinizin bıngıldakları nasıl ya benimki baya küçük :18: doktor problem olmaz gelişimi gayet iyi dedi ama ne bilim korktum yine

bizimde 2.ay aşımız cuma günü ..umarım hepimiz sorunsuz atlatırız ..kızlar bebeişlerinzin kontrolü için her ay özel doktora mı gidiyorsunuz sağlık ocağına mı ?

bizimde yarınn aşımız.allah kolay geçirsin...hem sağlık ocağına hem özel dr gidiyoruz

Eki Görüntüle 523106 Eki Görüntüle 523105

benim kara böcüğüm teyzeleri
maşallah deyin

maşallah allah sağlık huzur versin bebişe..canım profil resmindeki bebeğe benziyor.bu arada toka mı sağdaki?nasıl taktın canım bebekler sevmez en azından benim cimcimem sevmiyor.

allah kolaylık versin canım tetikte ol bol enerji lazım.elevit iç ben yorgunken alıyorum iyi geliyor.yarın için enerji verici bişeyler ye iç.
Memnun
biogaia kullandım 2 hafta sonra bıraktım.sab simpleksle kullanıyordum gaz için işe yaramadı ikisine de küstüm bıraktım ama biogaia ya tekrar başlıcam.faydalı bakteriler varmış içinde
ben ates dusuruculeri sevmedigim icin vermedim tatlim biraz ugrasinca dustu ates de
ohh masallahh bol boll uyusunn

canım işe yaramadı uyandıktan itibaren zırıl zırıl ağladı.canıma okudu.anason vermiycem bir daha yan etki mi yaptı ne

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…