2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Burun tikanikligi yuzunden dr gittik. Oksuruk sadece burnu acmak icinmis sukur simdilik baska bi durum yok.
Buruno aldik dr donusu ama kullanmadik
Yarinki asi oncesi fitil kullan dedi aslinda cogunlukla ates yapmaz dedi. Ama bizim kalbimiz hizli attigindan atesimiz yukselmezse cok iyi olurmus.
Yarin once kan aldirmaya gidicez. Yani ben ve bebem. Hem kan hem asilar napicam bakalim

1. Çocuğunuz Ateşliyken,titrese,morarsa bile Asla ve asla üzerini örtmeyin.(Çocuğun üzerini örtmekle yangına odun atmak arasında bir fark yoktur)

2.Ateş düşürmek İçİn asla kolonya, alkol, sirke, buz ve soğuk su kullanmayın. bunlar damarları ani olarak büzer ateş düşer gibi olur. sonrasında ise damarlar genişler ve ateş daha fazla yükselir. . özellikle küçük bebeklerde havale riskini arttırır.

3.-İk üç tane tane havluyu veya temiz bezi soğuk olmayan yaklaşık 35-36 derece sıcaklıkta su dolu bir leğene koyun. ondan sonra bir havluyu hastanın alnına yerleştirin, diğer havlular ile bilek içlerini, koltukaltlarını, karın ve kasık bölgelerini silin. bezleri en fazla 3 dakika da bir suya sokun. bir havluyu ıslatıp alna koymanın ateş düşürmeye bir yararı olmayacaktır. 20-30 dakika boyunca havluları sık sık ıslatarak sürekli değiştirmeniz lazım. bu arada bol bol su içirin. eğer bu yeterli gelmezse hastayı 35-36 derece sıcaklıkta su dolu küvete sokun ve en az yirmi dakika bekleyin. soğuk su ile 1-2 dakika duş yapmanın yararı yoktur, tam tersine zararı vardır.su sıcaktan soğuğa dek kademeli olarak soğutulabilir ama ani soğutmayınız.

Son düzenleme:
nasıl faydası oldu mu?? gece burun yüzünden kaç defa uyandık sersem gibiyim. babasını uğurladı uyudu ben de uyucam şimdi

anında etki gördüm diyemem ama bizimkinin de aşırı tıkanıklığı yoktu.bi yandan da faydası oldu ki geçirdi burun tıkanıklığını.dr mu tavsiye etti

ben serum fizolojik kullanip pompayla cekip kulak copunu ıslatip temizliyorum hem sabah kaklkinca hem de yatarken
temizlikten sonra da kulak copuyle kantaron yagı suruyorum yumusatiyor
haa bir de ustune viks suruyorumm
tavsiyede ederim canim ise yariyor
bu arada amma kurcaliyormusum bebelerin burnunu
buruno kullanan varmıı yaa

ahh kiyamam canim aslinda zinconun icinde falan da anason var bisi yapmamasi lazim :44:
canım işe yaramadı uyandıktan itibaren zırıl zırıl ağladı.canıma okudu.anason vermiycem bir daha yan etki mi yaptı ne

Son düzenleme:
günaydınn, gerçi endişeli bir günn bugün ama ( ben yeni anne olarak savaş istemiyorum , hayır yaaaaaaaa anne olmasamda istemiyorum ama şimdi daha çok korkuyorum , valla ben gelecekten çok endişeliyim , anlatamıyorum kendimi

ben okadar kurcalayamam zaten küçücük murnumuz varrrrrrrr
ya el parmaklarını boğazına kadar ağzına sokuyor offfffffffffff
ben çengel iğnenin arkasıyla temizliyorum

selam kızlar yarın misafirim gelicek..

pratik ve lezzetli tariflere ihtiyacım var.

bebek var malum fazla çeşit yapamam.kendi tariflerimden sıkıldım değişik bişeyler var mı sizlerde?

selam kızlar yarın misafirim gelicek..

pratik ve lezzetli tariflere ihtiyacım var.

bebek var malum fazla çeşit yapamam.kendi tariflerimden sıkıldım değişik bişeyler var mı sizlerde?

benimde cumartesi misafirim var ve biraz kalabalıklar.
kısır
peynirli tepsi böreği
tramisu
hazır baklava
yoğrtlu patlıcan salatası yapıcam inşallah

benimde cumartesi misafirim var ve biraz kalabalıklar.
kısır
peynirli tepsi böreği
tramisu
hazır baklava
yoğrtlu patlıcan salatası yapıcam inşallah

senin menü baya dolgunmuş.ama bana tek kişi gelicek.bende kuskus salatası düşünmüştüm yanına da 2 çeşit daha düşünüyorum börek ve tatlı gibi

senin menü baya dolgunmuş.ama bana tek kişi gelicek.bende kuskus salatası düşünmüştüm yanına da 2 çeşit daha düşünüyorum börek ve tatlı gibi

kalabalıklar gelenler 7 büyük ve 5 çocuk.napıcam bilmiyorum.bukadar kalabalık gelinmezki yahu...artık yarından başlıcam ön hazırlıklara..
sende tepsi böreği yap bide hazır tatlı al yeter.bir kişiymiş zaten

sigara böreği kısır yada patates salatası yanına makarna salatasıda olabilir
sigara böreği gizi içine garnitür le de yapabilirsin yapbişiler işte yanınada hazır kek karışımları var tatlı karışımları al yap :)

teşekkürler kızlar.iyi fikirler bakalım değerlendirmeye alıcam

aa ben de hayatta cengelli igne sokamam korkarim ayol
ama bak dediklerimi yapinca burnu tikanmiyor hic
eli agzina sokma bizde de basladi cekince de asabiyet yapiyor sipalar
ben okadar kurcalayamam zaten küçücük murnumuz varrrrrrrr
ya el parmaklarını boğazına kadar ağzına sokuyor offfffffffffff
ben çengel iğnenin arkasıyla temizliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…