aa ben de hayatta cengelli igne sokamam korkarim ayol
ama bak dediklerimi yapinca burnu tikanmiyor hic
eli agzina sokma bizde de basladi cekince de asabiyet yapiyor sipalar
anında etki gördüm diyemem ama bizimkinin de aşırı tıkanıklığı yoktu.bi yandan da faydası oldu ki geçirdi burun tıkanıklığını.dr mu tavsiye etti
ben serum fizolojik kullanip pompayla cekip kulak copunu ıslatip temizliyorum hem sabah kaklkinca hem de yatarken
temizlikten sonra da kulak copuyle kantaron yagı suruyorum yumusatiyor
haa bir de ustune viks suruyorumm
tavsiyede ederim canim ise yariyor
bu arada amma kurcaliyormusum bebelerin burnunu
gerçekten baya kurcalıyomuşun.. bizimkimerhemi bile zor sürdürüyo kıymetli burnu. pompa desen burnuna girer girmez çığlığı basıyo zorla yaparsam yapıyom yapamazsam sümüklü böcek gibi dolanıyoz..
aynen yaa elini emmeler falan başladı
emziği veriyortum emziği itip elini emiyoo
merhaba anneler,
benimki de elini şapur şupur emiyor, emzik vermiyorum ben, acaba versem mi diye düşünüyordum. ben dokunmuyorum emsin karışmıyorum ama bu sefer de bırakmaz mı acaba diye düşünüyorum. emzik versem bırakır mı elini?
merhaba anneler,
benimki de elini şapur şupur emiyor, emzik vermiyorum ben, acaba versem mi diye düşünüyordum. ben dokunmuyorum emsin karışmıyorum ama bu sefer de bırakmaz mı acaba diye düşünüyorum. emzik versem bırakır mı elini?
Kesinlikle cok haklısın fikrini değiştirme bence. Özellikle yasca buyuk olursa zaten birsey olunca rahatca uyaramayabilirsin. Ayrıca eski metodlarda ısrarcı olur. Ee ister istemez annenle sohbete girerler oda var Her acıdan genc ve o konuda yeni bilgileri olan birisi daha iyiselam taze annişşllleeerrr.
bir kaç gündür okuyup okuyup kaçıyorum. önümüzde ay iş başı yapıcam Allah'ın izniyle bu sebeple plan hazırlamaya çalışıyorum bi yandan. doğumdu, gelen gidendi, mevlüttü derkentaranam kaldıydı onu yapma çabasına girdim bi yandan, boncuklarıma ben işteken bakıcak biri gerekiyodu onun araştırmasıvar bi yandan bu sebeple anca bir iki okuyup çıkıyorum.
bu arada bayada canımı sıktı kendini bilmezler. sizinlede paylaşayım. çocukların başına genç çocuk gelişimi mezunu yada halen okuyan birini raıyorum kızlar ama pek çok kişide aynı tavır aaaa gencecik kız ne anlar bebek bakmaktan. iyide ufaklığın bakımı hazır sütü ısıt ver altını değiştir bitti. asıl büyük için bakıcı istiyorum. tam öğrenme çağında onunla oynasın, diksiyonu düzgün olsun, havaya göre dışarı çıkarıp etrafı tanıtsın, tiyatroya çocuk etkinliklerine gidebilsin. ayrıca zaten annem babamda evde, iki kat altımda dayım oturuyo yengemde sürekli yukarı çıkıyo yani gerektiğinde müdahale edebilecek büyükte var. yaa nolur söyleyin yanlışmıyım kızlar ??? şimdi yaşlı birini alcam, yada orta yaşta tutcak çocuğu güne müne götürmeye kalkçak annemle lafa dalcak belkide doğru düzgün ilgilenmeyecek ikisiylede. yani çocuk bakmak demek ver yemeğini değiştir altını bitti gitti değil ki benim gözümde. hem bir öğrencide sebeplensin istiyorum. nolur cevap verin akla ihtiyacım var.
Ben biberonu nuk almıstım ama kullanmadım bir iki defa dısında. Ama genelde biberon tavsiyeleri dr.brown ondan cok memnun herkes okudugum kadarı ileya kızlar ben haftaya işe başlıyorum.biberon ile beslenecek artık sıpa mecbur.nuby ve aventte kararsız kaldım eczacı nuby de çok övdü.o da kolik önleyiciymiş. biberon kullananlar bi akıl versin lütfen.bi de bende nuk un emziği var işine gelduiği zaman emiyo sadece.aventi çok kullanan olmuş acaba hakkaten onu alır mı yoksa boşa mı gider bilemedim.
ya kızlar ben haftaya işe başlıyorum.biberon ile beslenecek artık sıpa mecbur.nuby ve aventte kararsız kaldım eczacı nuby de çok övdü.o da kolik önleyiciymiş. biberon kullananlar bi akıl versin lütfen.bi de bende nuk un emziği var işine gelduiği zaman emiyo sadece.aventi çok kullanan olmuş acaba hakkaten onu alır mı yoksa boşa mı gider bilemedim.
ya kızlar ben haftaya işe başlıyorum.biberon ile beslenecek artık sıpa mecbur.nuby ve aventte kararsız kaldım eczacı nuby de çok övdü.o da kolik önleyiciymiş. biberon kullananlar bi akıl versin lütfen.bi de bende nuk un emziği var işine gelduiği zaman emiyo sadece.aventi çok kullanan olmuş acaba hakkaten onu alır mı yoksa boşa mı gider bilemedim.
selam taze annişşllleeerrr.
bir kaç gündür okuyup okuyup kaçıyorum. önümüzde ay iş başı yapıcam Allah'ın izniyle bu sebeple plan hazırlamaya çalışıyorum bi yandan. doğumdu, gelen gidendi, mevlüttü derkentaranam kaldıydı onu yapma çabasına girdim bi yandan, boncuklarıma ben işteken bakıcak biri gerekiyodu onun araştırmasıvar bi yandan bu sebeple anca bir iki okuyup çıkıyorum.
bu arada bayada canımı sıktı kendini bilmezler. sizinlede paylaşayım. çocukların başına genç çocuk gelişimi mezunu yada halen okuyan birini raıyorum kızlar ama pek çok kişide aynı tavır aaaa gencecik kız ne anlar bebek bakmaktan. iyide ufaklığın bakımı hazır sütü ısıt ver altını değiştir bitti. asıl büyük için bakıcı istiyorum. tam öğrenme çağında onunla oynasın, diksiyonu düzgün olsun, havaya göre dışarı çıkarıp etrafı tanıtsın, tiyatroya çocuk etkinliklerine gidebilsin. ayrıca zaten annem babamda evde, iki kat altımda dayım oturuyo yengemde sürekli yukarı çıkıyo yani gerektiğinde müdahale edebilecek büyükte var. yaa nolur söyleyin yanlışmıyım kızlar ??? şimdi yaşlı birini alcam, yada orta yaşta tutcak çocuğu güne müne götürmeye kalkçak annemle lafa dalcak belkide doğru düzgün ilgilenmeyecek ikisiylede. yani çocuk bakmak demek ver yemeğini değiştir altını bitti gitti değil ki benim gözümde. hem bir öğrencide sebeplensin istiyorum. nolur cevap verin akla ihtiyacım var.
günaydınn, gerçi endişeli bir günn bugün ama( ben yeni anne olarak savaş istemiyorum , hayır yaaaaaaaa anne olmasamda istemiyorum ama şimdi daha çok korkuyorum , valla ben gelecekten çok endişeliyim , anlatamıyorum kendimi
İki hafta önce benim kızımda böyleydi
Üstüne bide karma ası oldu ağlama krizi ve uykusuzluk tavan yapınca Dr götürdüm biogaia verdi ve cok ise yaradı gaz sancıları bitti huzura kavuştuk bide aventin ortodontik emziğini aldım huzurlandiginda bilki uykusu var uyumayı beceremiyor o durumda emziği ağzına veriyorum beşiğinde sagına doğru yan yatırıp arkasını destekliyorum kendini kucakta hissediyor Tlfdan fön sesini açıp yatağında biraz uzağına koyuyorum ve usul usul salliyorum bazen kucakta emzikle salliyorum biraz dalacagi zaman bırakıyorum kendiligine uyuyor bir bes dk sonra tlf alıyorum yanından ve bu sekilde bir iki saat acikana kadar uyuyor
Aciktiginda ise fazla ayikmadan emziriyorum geri uyuyor memede gazını çıkarıp bırakıyorum yatağına
Bu sekilde sabah 6-8 arası öğlende 13-15 arası uyanık kalıyor gunün diger saatlerinde uyuyor
Ben kimyon Anason rezene cayindanda veriyorum oda sakinlestiriyor
Bazen iki uç günde bir kaka yapmakta zorlanıyor onada pamuklu su ile yardım ediyorum ondan keyiflisi olmuyor
Bide bebisin buyurken böyle bir dönemden geçmesi lazım sanırım biz 12 sinde 3 aylık olacağız büyük sıkıntılar gecti cok şükür darısı sizlere olsun inşallah
Selam canıım,ben de biogaia aldım ama henüz bi faydasını göremedim,bugün 3. günüm.Hangi saatte vermek en doğrusu acaba,ben akşam uzun uykusundan önce veriyorum,ama sabaha karşı ıhhlamalarımız hiç bitmiyor(
Selam canıım,ben de biogaia aldım ama henüz bi faydasını göremedim,bugün 3. günüm.Hangi saatte vermek en doğrusu acaba,ben akşam uzun uykusundan önce veriyorum,ama sabaha karşı ıhhlamalarımız hiç bitmiyor(
kalabalıklar gelenler 7 büyük ve 5 çocuk.napıcam bilmiyorum.bukadar kalabalık gelinmezki yahu...artık yarından başlıcam ön hazırlıklara..
sende tepsi böreği yap bide hazır tatlı al yeter.bir kişiymiş zaten
Merhaba canim
Bende aksam uykusundan önce 5 damla veriyorum bide rezene kimyon anason cayindan veriyorum gece uyumadan önce bolca kaka yapıyor rahatça uyuyor ilaç hemen etki ediyor fakat benim kiz bir hafta sonra 3 aylık olacak sanırım düzenede girmeye başlıyor çünkü sabah bizimkide saat altıya doğru ikinmaya başlıyor bende 5 te emzirdikten sonra ağzıasagi uyutuyorum bu sayede kakasini gazini kendisi çıkarıyor uykudanda uyanmıyor saat 7 doğru kalkıyor altını değişiyorum 1-2 saat uyanık kalıyor sonra geri uyuyor açılmadılar kalkmıyor
Tabi bir gunu digerini tutmuyor dun gun boyu uyanık kaldı hava cok sıcak ve nemliydi malum Mersin sıcağı ama bügünde 1 saat uyanık kaldı sabah halada uyuyor açıkinca uyanıyor emıyor geri uyuyor
Arada bebisi ağzıasagi yatırmak ise yarıyor uykudan uyanmıyor hemen hemde karnına baskı olunca rahat ediyor dr.da demişti arada yatir rahatlar diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?