Yuhhhhhh diyorum başka bişey diyemiyorum,kilitlendim !!! O kadar kişi normal eve misafir gidilmez ayol,bi de bebekli eve !!! Niye hizmet edicem diye kendinizi yoruyosunuz anlamıyorum,gelirken eliboş mu geliyolar?
Kızlar şu hırıltıya birtürlü çare bulamadım.Burnu zannettim ama değilmiş genizden geliyo.gece çok oluyo gündüz pek bişey yok ama gece emerken sıkıntıdan terliyo yavrum.Herşeyi denedim işe yaramadı.Acaba geniz etimi var yoksa tükrüğünü biriktirip yutmuyoda ondanmı öyle bi ses çıkıyo anlıyamadım.Ciğerlerindede bişey yok canım çok sıkıldı bu işe.. :44:
Benim de 19'unda 3 aylık olucak,düzenli bir şekilde ıhhlıyoruz :)))Aynen 5-6 gibi ıkınmaya başlıyor,hem boğazından inilti geliyor hem de kakasını yapamadığı için ıkınıyor.Tam uyanmadan babası alıyor omzuna,koridorda 10 dak. turlama,sonra 15 dak. sonra tekrar inlemeler.Böylelikle 7'ye kadar geçiyor sonra emziriyorum zaten,gün başlıyor ve akşam 7-8'e kadar 1 dak. olsun uyumuyor.Yüzüstü,sırtüstü,sağ yan ,sol yan...Mümkün değil uyumuyor,memede uyuyor,yatağına koyuyorum anında uyanıyor.Su bile içemiyorum bazen bırakıp...
valla buzamana kadar bebek görmeye gelenlerin hepsi eli boş geldiler...nerde insanlarda o anlayışşş
Bir yuhhh daha diyorum.Kabul etmeseniz misafirleri,yani ne biliyim erteleseniz,müsait değilim falan deyip.Ben ilk 15 gün kimseyi kabul etmedim,çok da kimse gelelim demedi zaten.Bizde adettir,40 çıkana kadar kimse gelmez,abimler dahil kimse gelmedi...
AYnı duzen bizde de var ama babası bi zahmet kalkıp gezdirmez sadece 5te ben ne olur biraz uyu diye yalvarırken oglum anneni uzme bak bizi bırakıp kacacak sonra aç kalacaz diyor tabi kucukbey takmıyor :2: Gunduz kucakta emzirirken kucagımda uyuyor ama yatıp 15 dakika uyumuyor. Su içmek tuvalete gitmek lüks oldu
hey naber:))
benim ve çevremdekilern bişey dikkatını çektı ya,bebeğim ağlarken anne dyo sankı:) varmı bole dıkkatını çeken:)?
benim ki de aynı öyle diyo
ben serum fizolojik kullanip pompayla cekip kulak copunu ıslatip temizliyorum hem sabah kaklkinca hem de yatarken
temizlikten sonra da kulak copuyle kantaron yagı suruyorum yumusatiyor
haa bir de ustune viks suruyorumm
tavsiyede ederim canim ise yariyor
bu arada amma kurcaliyormusum bebelerin burnunu
ahh kiyamam canim aslinda zinconun icinde falan da anason var bisi yapmamasi lazim :44:
Merhaba canim
Bende aksam uykusundan önce 5 damla veriyorum bide rezene kimyon anason cayindan veriyorum gece uyumadan önce bolca kaka yapıyor rahatça uyuyor ilaç hemen etki ediyor fakat benim kiz bir hafta sonra 3 aylık olacak sanırım düzenede girmeye başlıyor çünkü sabah bizimkide saat altıya doğru ikinmaya başlıyor bende 5 te emzirdikten sonra ağzıasagi uyutuyorum bu sayede kakasini gazini kendisi çıkarıyor uykudanda uyanmıyor saat 7 doğru kalkıyor altını değişiyorum 1-2 saat uyanık kalıyor sonra geri uyuyor açılmadılar kalkmıyor
Tabi bir gunu digerini tutmuyor dun gun boyu uyanık kaldı hava cok sıcak ve nemliydi malum Mersin sıcağı ama bügünde 1 saat uyanık kaldı sabah halada uyuyor açıkinca uyanıyor emıyor geri uyuyor
Arada bebisi ağzıasagi yatırmak ise yarıyor uykudan uyanmıyor hemen hemde karnına baskı olunca rahat ediyor dr.da demişti arada yatir rahatlar diye
Kızlar şu hırıltıya birtürlü çare bulamadım.Burnu zannettim ama değilmiş genizden geliyo.gece çok oluyo gündüz pek bişey yok ama gece emerken sıkıntıdan terliyo yavrum.Herşeyi denedim işe yaramadı.Acaba geniz etimi var yoksa tükrüğünü biriktirip yutmuyoda ondanmı öyle bi ses çıkıyo anlıyamadım.Ciğerlerindede bişey yok canım çok sıkıldı bu işe.. :44:
Hırıltısı uyurken mi oluyo?Benimki de uyurken sabaha karşı sadece , 5-6 gibi hırlayıp duruyor.
ya kızlar ben haftaya işe başlıyorum.biberon ile beslenecek artık sıpa mecbur.nuby ve aventte kararsız kaldım eczacı nuby de çok övdü.o da kolik önleyiciymiş. biberon kullananlar bi akıl versin lütfen.bi de bende nuk un emziği var işine gelduiği zaman emiyo sadece.aventi çok kullanan olmuş acaba hakkaten onu alır mı yoksa boşa mı gider bilemedim.
hey naber:))
benim ve çevremdekilern bişey dikkatını çektı ya,bebeğim ağlarken anne dyo sankı:) varmı bole dıkkatını çeken:)?
benimki de kaynanaaa diye ağlıyoküçük aşkım anne diyor.ben de farkettim.eşime ded,m k, belki de anne kalimesi burdan çıkmıştır ..o da " o zaman ingiliz bebeleri mother diye mi ağlıyo" bebekten sonra iyice şaşkaloz oldum kızlar.
hatunlar bebişlere hangi marka mama veriyorsunuz.ben sma almıştım.dr um şekerli o seni emmez sonra dedi.aptamil 1 veriyorum arada.bu arada dut kaynatın için süt gelmiyor sorununuz olmasın.lıkırtıyı duyacaksınız demedi demeyin.
bir de ben yere vb oturunca hemen ayağa kalkamıyorum.belimden doğrulmam zor oluyor 2 büklü kalkıyorum kocakarılar gibi neden acaba?sizde de var mı?
Bi tek benimki değil yani kesintisiz 12 saat uyumayan( Sizin baba sadece kağıt üzerinde heralde Benimki sağolsun valla,gaz çıkarma,gezinme işleri onda.Yoksa sabah 5'te başlarsam mümkün değil günü bitiremem,hiç enerjim kalmıyo gün sonuna,gün geçtikçe de ağırlaşıyo sıpalar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?