2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yuhhhhhh diyorum başka bişey diyemiyorum,kilitlendim !!! O kadar kişi normal eve misafir gidilmez ayol,bi de bebekli eve !!! Niye hizmet edicem diye kendinizi yoruyosunuz anlamıyorum,gelirken eliboş mu geliyolar?

valla buzamana kadar bebek görmeye gelenlerin hepsi eli boş geldiler...nerde insanlarda o anlayışşş

Kızlar şu hırıltıya birtürlü çare bulamadım.Burnu zannettim ama değilmiş genizden geliyo.gece çok oluyo gündüz pek bişey yok ama gece emerken sıkıntıdan terliyo yavrum.Herşeyi denedim işe yaramadı.Acaba geniz etimi var yoksa tükrüğünü biriktirip yutmuyoda ondanmı öyle bi ses çıkıyo anlıyamadım.Ciğerlerindede bişey yok canım çok sıkıldı bu işe.. :44:

Hırıltısı uyurken mi oluyo?Benimki de uyurken sabaha karşı sadece , 5-6 gibi hırlayıp duruyor.

AYnı duzen bizde de var ama babası bi zahmet kalkıp gezdirmez sadece 5te ben ne olur biraz uyu diye yalvarırken oglum anneni uzme bak bizi bırakıp kacacak sonra aç kalacaz diyor tabi kucukbey takmıyor :2: Gunduz kucakta emzirirken kucagımda uyuyor ama yatıp 15 dakika uyumuyor. Su içmek tuvalete gitmek lüks oldu

valla buzamana kadar bebek görmeye gelenlerin hepsi eli boş geldiler...nerde insanlarda o anlayışşş

Bir yuhhh daha diyorum.Kabul etmeseniz misafirleri,yani ne biliyim erteleseniz,müsait değilim falan deyip.Ben ilk 15 gün kimseyi kabul etmedim,çok da kimse gelelim demedi zaten.Bizde adettir,40 çıkana kadar kimse gelmez,abimler dahil kimse gelmedi...

bizdede kırk çıkana kadar kimse gelmez kırkımdan sonra başladı zaten.geçen hafta erteledim bu hafta yine gelmek istiyorlar.yapıcak bişey yok artık

Bi tek benimki değil yani kesintisiz 12 saat uyumayan ( Sizin baba sadece kağıt üzerinde heralde Benimki sağolsun valla,gaz çıkarma,gezinme işleri onda.Yoksa sabah 5'te başlarsam mümkün değil günü bitiremem,hiç enerjim kalmıyo gün sonuna,gün geçtikçe de ağırlaşıyo sıpalar...

merhaba kızlar bende 1 paket hazır kakaolu keki rondodan cekiyorum sonra bir paket bisküviyi de cekiyorum rondodan içine damla cikolata yada fındık ceviz ne varsa bir paket vanilya sonrada biraz süt katıyorum sütü yavas yavas katıyorum ama sekil verip pasta süsüne yada hindistan cevizine buluyorum bide kek yapıp kare kare kesip çikolata sosa 4 kenarınıda bulayıp sonrada hindistan cevizine buluyorum

hey naber:))

benim ve çevremdekilern bişey dikkatını çektı ya,bebeğim ağlarken anne dyo sankı:) varmı bole dıkkatını çeken:)?

kimyon tohumunu kullanan arkadaşlar rezeneyle beraber demleyip kendiniz mi içiyosunuz yoksa bebişe mi veriyosunuz bide ölçüleri yazarsanız sevinirim bide kahvaltıdan sonra yutan arkadas vardı ne kadar olduğunu yazarsa sevinirim

ya bana ne doktor ne de eczacı viksi önermedi kaldı ki viks ürünlerinde de sanırım 3 yaş sınırı vardı öyle okumuştum

canım yüzükoyun yatırmak riskli neden dersen sürekli başında bekliycen allah korusun ağzı kapanır diye.geçen öyle yatırdım içeri gidip geldim kafası soldaydı sağa çevirmiş allahtan.çeviremeyebilirdi de.allah korusun.bir de normal yatırıp uyutunca battaniyeyi fazla yukarıda tutmamak gerek.içime doğdu 2 -3 haftalıktı bir gittim battaniye yüzünü kapatmış.eliyle hareket edince ondan sanırım.allahım korudu içime doğdu

Hırıltısı uyurken mi oluyo?Benimki de uyurken sabaha karşı sadece , 5-6 gibi hırlayıp duruyor.

aynen kızlar. hıkırtı gibi o ses bizden de geliyo sabah karşı.ama emzik ağzında burunu tıkalı değil.sabaha karşı oluyo .ben de sabah souktan oluyor sanıyordum dr a sorcam

avent ve dr brown aldım çok memnunum.

hey naber:))

benim ve çevremdekilern bişey dikkatını çektı ya,bebeğim ağlarken anne dyo sankı:) varmı bole dıkkatını çeken:)?

benimki de kaynanaaa diye ağlıyo küçük aşkım anne diyor.ben de farkettim.eşime ded,m k, belki de anne kalimesi burdan çıkmıştır ..o da " o zaman ingiliz bebeleri mother diye mi ağlıyo" bebekten sonra iyice şaşkaloz oldum kızlar.

hatunlar bebişlere hangi marka mama veriyorsunuz.ben sma almıştım.dr um şekerli o seni emmez sonra dedi.aptamil 1 veriyorum arada.bu arada dut kaynatın için süt gelmiyor sorununuz olmasın.lıkırtıyı duyacaksınız demedi demeyin.
bir de ben yere vb oturunca hemen ayağa kalkamıyorum.belimden doğrulmam zor oluyor 2 büklü kalkıyorum kocakarılar gibi neden acaba?sizde de var mı?

Canim kuru dur mu? Nasil dut? Bide nasil kaynatiyorsun suzuyomysun detayli bi tArif verir misin

Bugune kadar rekoru uyanmadan 2bucuk saat uyumak onuda uyku sersemi saate yanlış bakmadıysam öyle En iyi ihtimalle 2 saat uyur gece kesintisiz-gozunu acmasada mızıklar ama bu surelerde- uyanınca 10dakikada da uyudugu olur 1saatte de 5ten sonrada kendi uyusada bizi uyutmaz inilti ve ıkınmalarla gun baslar ve oyle devam eder. Bende 3ay olunca bitsin diye dua ediyorum o umutla sabrediyorum.
Hafta içi öyle malesef sabahları babası Çok yogun ve hesap kitap işleri ile dolu bi işi var ondan uyumadan gidince haftası mahvoluyor tabi seslere uyanıyor kıpkırmızı gozlerle gidiyor :) Haftasonu yardım ediyor ozamanda ben dinlenemiyorum temizlik yapıyorum, yardım etselerde dinlenme şansımız yok artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…