Merhaba canim
Arada bebisi ağzıasagi yatırmak ise yarıyor uykudan uyanmıyor hemen hemde karnına baskı olunca rahat ediyor dr.da demişti arada yatir rahatlar diye
O kocakari durumu bende de var. Belimden zor dogruluyorum ama beni en cok dizlerim ve ayaklarim zorluyor agridan zor yuruyorum bazenbenimki de kaynanaaa diye ağlıyoküçük aşkım anne diyor.ben de farkettim.eşime ded,m k, belki de anne kalimesi burdan çıkmıştır ..o da " o zaman ingiliz bebeleri mother diye mi ağlıyo" bebekten sonra iyice şaşkaloz oldum kızlar.
hatunlar bebişlere hangi marka mama veriyorsunuz.ben sma almıştım.dr um şekerli o seni emmez sonra dedi.aptamil 1 veriyorum arada.bu arada dut kaynatın için süt gelmiyor sorununuz olmasın.lıkırtıyı duyacaksınız demedi demeyin.
bir de ben yere vb oturunca hemen ayağa kalkamıyorum.belimden doğrulmam zor oluyor 2 büklü kalkıyorum kocakarılar gibi neden acaba?sizde de var mı?
Bende esime patliyorum bazen ozellikle uykum bolundugunde hele biraz bebeyi pispislada ben uyuyim dedikten sonra benden once uyuduysaMerhaba anneler,
1 haftadır çok yorgunum, hasta değilim ama aklım uykuda. Geceleri de 5-6 saat falan uyuyorum, fena değil yani. Ama yorgunlukdan mıdır nedir, acayip sinirliyim, 8 yaşındaki oğluma, arada da eşime çatıp duruyorum, sizde de var mı bundan? Sağolsunlar gerçi onlar da yardım etmekten ziyade iş çıkarıyolar ama böyle değildim sonradan oldum. Her hareketleri batıyo valla. Tavsiyelerinizi bekliyorum
Canim ben 5 gunlukten beri hic uyandirmiyorum geceleri. Bi ara kayinpederim illa kalk doyur cocugu olmaz ole beslenemez die israr etti die esimin zoruyla kalktim ama cocuk ondan sonra asiri huzursuz oluyor ve uyumuyor. Uyurken agzini acipda emmesi mumkun degil hic yapmadigi sey. Dr da sarilik tehlikesi ortadan kalkti gece uykusuna elleme kesinlikle dediya kızlar bişiy merak ettim bebeklerinizi geceleri iki, üç saatte bir uyandırıp emziriyormusunuz?? ben uzun zamandan beri kızımı geceleri uyandırmıyorumda. maşallah bizimki gece 11 gibi uyuyor sabah saat 5 hatta bazen 6 ya kadarsonra karnı acıktıgı için uyanıyor emzirir emzirmezde yine uyuyor iki, üç saat. bende uykumu çok güzel almış oluyorum sabahları dinç kalkıyorum ama bu kadar uzunda emzzirmeden onu uyutmam doğrumu bilmiyorum:44: gündüzleride tam tersi az uyuyor hatta nerdeyse her saat başı emmek istiyor. bende elimden geldiğince emziriyorum sütümün biraz azaldığını hissettiğim an mesela gece uykuya dalmadan önce rahat uysun karnı tam doysun diye mamada veriyorum az birşey. bi de bizim kız eğer derin uykudaysa hiç bir şekilde uyandıramıyoruz mutlaka uyanıcağı saati kendi belirlicek bunu bildiğim içinde geceleri rahat bırakıyorum ki uyusun. benim de işime geliyor açıkcası
hey naber:))
benim ve çevremdekilern bişey dikkatını çektı ya,bebeğim ağlarken anne dyo sankı:) varmı bole dıkkatını çeken:)?
kimyon tohumunu kullanan arkadaşlar rezeneyle beraber demleyip kendiniz mi içiyosunuz yoksa bebişe mi veriyosunuz bide ölçüleri yazarsanız sevinirim bide kahvaltıdan sonra yutan arkadas vardı ne kadar olduğunu yazarsa sevinirim
ya bana ne doktor ne de eczacı viksi önermedi kaldı ki viks ürünlerinde de sanırım 3 yaş sınırı vardı öyle okumuştum
canım yüzükoyun yatırmak riskli neden dersen sürekli başında bekliycen allah korusun ağzı kapanır diye.geçen öyle yatırdım içeri gidip geldim kafası soldaydı sağa çevirmiş allahtan.çeviremeyebilirdi de.allah korusun.bir de normal yatırıp uyutunca battaniyeyi fazla yukarıda tutmamak gerek.içime doğdu 2 -3 haftalıktı bir gittim battaniye yüzünü kapatmış.eliyle hareket edince ondan sanırım.allahım korudu içime doğdu
benimki de kaynanaaa diye ağlıyoküçük aşkım anne diyor.ben de farkettim.eşime ded,m k, belki de anne kalimesi burdan çıkmıştır ..o da " o zaman ingiliz bebeleri mother diye mi ağlıyo" bebekten sonra iyice şaşkaloz oldum kızlar.
hatunlar bebişlere hangi marka mama veriyorsunuz.ben sma almıştım.dr um şekerli o seni emmez sonra dedi.aptamil 1 veriyorum arada.bu arada dut kaynatın için süt gelmiyor sorununuz olmasın.lıkırtıyı duyacaksınız demedi demeyin.
bir de ben yere vb oturunca hemen ayağa kalkamıyorum.belimden doğrulmam zor oluyor 2 büklü kalkıyorum kocakarılar gibi neden acaba?sizde de var mı?
Arkadaşlar acil bişey sormalıyım süt sağıp dolaba koymuştum 3 gün kaldı dolapta (dondurucuda değildi) şimdi baktım kesik kesik olmuş dibine çökmüş en fazla kaç gün kalabiliyor süt dolapta, ben onu içirmeyi düşünmüyorum..
terslikler üst üste gelirmiş derler.. önce eşim hastaydı hafiften kızıma bulaştı şimdi de bi haftadır dişim tuttu.
20lik apse mi yaptı ne afedersiniz ağzımda bi iltihap tadı var, bi de önündeki dolgu kırıldı. başkentte tüm özel hastaneler de dahil hiççç yer yok. fellik fellik muayenehane arıyoruz güvenemiyoruz, ne yapıcam bilmiyorum.
süte çok zararı olur mu kızlar bekledikçe? bildiğiniz böyle örnek var mı?
ahhh ahh hamilelikti doğumdu derken kendimi çok ihmal ettim çoook..
ya kızlar bişiy merak ettim bebeklerinizi geceleri iki, üç saatte bir uyandırıp emziriyormusunuz?? ben uzun zamandan beri kızımı geceleri uyandırmıyorumda. maşallah bizimki gece 11 gibi uyuyor sabah saat 5 hatta bazen 6 ya kadarsonra karnı acıktıgı için uyanıyor emzirir emzirmezde yine uyuyor iki, üç saat. bende uykumu çok güzel almış oluyorum sabahları dinç kalkıyorum ama bu kadar uzunda emzzirmeden onu uyutmam doğrumu bilmiyorum:44: gündüzleride tam tersi az uyuyor hatta nerdeyse her saat başı emmek istiyor. bende elimden geldiğince emziriyorum sütümün biraz azaldığını hissettiğim an mesela gece uykuya dalmadan önce rahat uysun karnı tam doysun diye mamada veriyorum az birşey. bi de bizim kız eğer derin uykudaysa hiç bir şekilde uyandıramıyoruz mutlaka uyanıcağı saati kendi belirlicek bunu bildiğim içinde geceleri rahat bırakıyorum ki uyusun. benim de işime geliyor açıkcası
Canim kuru dur mu? Nasil dut? Bide nasil kaynatiyorsun suzuyomysun detayli bi tArif verir misin
Arkadaşlar acil bişey sormalıyım süt sağıp dolaba koymuştum 3 gün kaldı dolapta (dondurucuda değildi) şimdi baktım kesik kesik olmuş dibine çökmüş en fazla kaç gün kalabiliyor süt dolapta, ben onu içirmeyi düşünmüyorum..
benimki de kaynanaaa diye ağlıyoküçük aşkım anne diyor.ben de farkettim.eşime ded,m k, belki de anne kalimesi burdan çıkmıştır ..o da " o zaman ingiliz bebeleri mother diye mi ağlıyo" bebekten sonra iyice şaşkaloz oldum kızlar.
ya kızlar bişiy merak ettim bebeklerinizi geceleri iki, üç saatte bir uyandırıp emziriyormusunuz?? ben uzun zamandan beri kızımı geceleri uyandırmıyorumda. maşallah bizimki gece 11 gibi uyuyor sabah saat 5 hatta bazen 6 ya kadarsonra karnı acıktıgı için uyanıyor emzirir emzirmezde yine uyuyor iki, üç saat. bende uykumu çok güzel almış oluyorum sabahları dinç kalkıyorum ama bu kadar uzunda emzzirmeden onu uyutmam doğrumu bilmiyorum:44: gündüzleride tam tersi az uyuyor hatta nerdeyse her saat başı emmek istiyor. bende elimden geldiğince emziriyorum sütümün biraz azaldığını hissettiğim an mesela gece uykuya dalmadan önce rahat uysun karnı tam doysun diye mamada veriyorum az birşey. bi de bizim kız eğer derin uykudaysa hiç bir şekilde uyandıramıyoruz mutlaka uyanıcağı saati kendi belirlicek bunu bildiğim içinde geceleri rahat bırakıyorum ki uyusun. benim de işime geliyor açıkcası
72 saate kadar yani 3gün buzdolabında saklama süresi
Birde buzdolabında saklayan arkadaşlar Sütü buzdolabının kapagına koymamak gerekmiş aklınızda olsun.
Anne sütü ne kadar süre saklanabilir? - UZMANTV
Burada 3-5 gun diyor ama genel olaraak 3gun bilgisi var heryerde
72 saate kadar yani 3gün buzdolabında saklama süresi
Birde buzdolabında saklayan arkadaşlar Sütü buzdolabının kapagına koymamak gerekmiş aklınızda olsun.
Anne sütü ne kadar süre saklanabilir? - UZMANTV
Burada 3-5 gun diyor ama genel olaraak 3gun bilgisi var heryerde
4 gnde 3 günde bir yıkıyoruz yoksa hasta olur yavrucaklar zaten banyosu geldiğinde kendi huzursuzlanıyor o ayarlıyor .bebeklerınızı kaç gunde bır yıkayosunuz..havalar sogudu korkuyorum..
dun tırmagını kesıyoduk annemle yanlışlıkla etıne geldi..çok uzuldum aklımdan çıkmıyo...
kızlar bişey sorucam.. geçen bı arkadaşımla konuştum bebegın uyku duzenı nasıl dedim.. gece uyuyo mışıl mışıl dedi ama gunduz uyutmuyoruz dedi..
ben anlamadım bebegım uyuyo ben naparsam yapıyım.. nasıl uyutmamaya çalışıcam anlamadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?