2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bebeklerınızı kaç gunde bır yıkayosunuz..havalar sogudu korkuyorum..
dun tırmagını kesıyoduk annemle yanlışlıkla etıne geldi..çok uzuldum aklımdan çıkmıyo...

Gun asiri yikiyorum cnm ama bazen 3 gun yikayamadigim oluyor. Bana kalsa hergun yikicam ama aksamlari esimin ewe gelme saatleri tutmuyor yada bebe uyuyo yemek yemis oluyor yikiyamiyorum. Cok gec saatte yikamiyorum cunku benim bebe suyu cok seviyor ve sonrasinda uyumuyor.

O kocakari durumu bende de var. Belimden zor dogruluyorum ama beni en cok dizlerim ve ayaklarim zorluyor agridan zor yuruyorum bazen
Bacaklarımda ağrı benim sezeryandan 2hafta sonra başladı basta cok agrıyordu nasıl denk gelirse oyle oturuyorum emzirmek için ondan sandım.Eşim doktora gidelim ameliyatla ilgili olabilir falan deyince aklıma ameliyat geldi arastırdım bacaklarda agrı sezeryandan sonra cok goruluyormuş. Şimdide arada osekilde agrıyor.

Nezaman bitcek ameliyattansa..! Ben oturdugun yerden zor kalkiyorum kalkincada ayaklarima zor basiyorum.

İki cocugu olanlara Allah yardım etsin zor gercekten, eşime catmayı bende istiyorum ama hayatımda ilk defa halim yok çatmaya
kırk yılda birsey soyluyorum daha o konusmaya baslarken ben sıkılıyorum şok oluyor cevap vermiyorum diye

aynen yaa benim normalde sesim çok çıkar : ) ama ben bilee cevap vermiyorum halim olmuyoo:))

Nezaman bitcek ameliyattansa..! Ben oturdugun yerden zor kalkiyorum kalkincada ayaklarima zor basiyorum.

Valla canım okuduklarımın yalancısıyım 1.5 yıl oldu bacaklarım agrıyor diye yazanlar olmus. Bazıları kiloya yoruyor olayı ama hamileliktede vardı o kilolar bana mantıklı gelmedi cunku 5 kilo falan fazlam varki normalde de bu kiloda oldgum oluyordu.
Gecenlerde bir tanıdıgım ile de dikiş agrısını konusmustum tuvalete cıkamayınca falan dikişlerim agrıyor hala benim, 1.5 yıl oldu nezamn usutsem adet olsam agrıyor dedi oda . Birkac kişide dogruladı etrafımda.Bende bunları kabullendim doktora gitmedim :)

kizlar korse almistim giymeye basladim gobegi bayaa toparladi walla

ayy canim Allah kolaylik versin sipaya da boool uyku versin
ksıaca ben çok kötüyümmmmmm

bebe akşamakadar uyumak bilmiyor günde 5 6 kez anca emiyor
emerken savaş içindeyiz
aşıda olduk tam oldu üstüne

canım sana şöyle söyliyim ben kendimde yurt dışında 5 sene çocuk eğitimi ve gelişimini okudum. yaşı genç olan bayan inan bana çocuklarına daha faydalı olur. onlarla daha iyi iletişim kurabilir, daha güzel sosyal aktiviteler yaptırabilir. en önemliside mesleğinden dolayı çocuklarını kendi çocukları gibi sever onlara gayet güzel bakar ve onları korur yani hiç gözün arkada kalmasın derim. ama şunu da söliyim o yaşlı kadın kadarda tecrübe bekleme

en fazla 3 gün kalabiliyor canım dolapta ama senin iiçine sinmiyorsa verme bebişine..ben içime sinmezse vermiyorum

kızlar merhabalar,benim bebeğim 46günlük ve gitgide daha az emmeye başladı önceden 15 20 dk rahat emiyoredu şimdi 10 dk emerse şanslıyım.. bilginiz varmı dr kontroluna daha 1 hafta var size sormak istedim.. daha az emiyor ama acaba bi problemmi var.. ağzında pamukcuk yok,burnu tıkanıksa açıyorum(temizliyorum),gaz sancısı varmı kontrol ediyorum.. ateşi de normal çok şükür ama az ermmesi endişelendiriyor beni yardımcı olursanız cook sevinirim şmdiden teşekkürler

büyüdükçe daha hızlı emip daha çabuk doyarlarmış ondan olabilir ağlamıyosa uyuyosa sorun yoktur..

supersin cook tesekkurler

merak etmeyin, büyüdüğü için hemen bitiriyor sütü, karnı da doyuyor çabucak. daha büyüyünce 5 dakkada emer :)

endişelenme canım süt belki çok gelip doyuyordur

sezeryan olan anneler doğumdan sonra dr muayenesine gitttiniz mi?neler yapıldı tahlil vb?ben gitmedim.bebek 7 günlükken gidince uğradık karından ultrasonla baktı normal dedi.

ben 40 gün sonra gittim kontrole.kan değerine bakıyor.alttan usg ile bakıyor.bide nasıl korunacagımı soruyor.ben gittiimde spireal taktırdım.

benim bildiğim bebeklerin gece uykusu kadar gündüz uykusunada ihtiyacı var gece kadar olmasada kızımı 3 yasına kadar öğlen mutlaka 1-2 saat uyutmusumdur bebiklerin uyuyacağı varsa uyuyor zaten onlara kural işlemiyo en azından benimki öyle uykusu geldimi uyur uyandığında alır sazını eline uyutmaz uyutmaz uykuya hasretim

Slm herkese kızlar bişey sorucam 2. ay aşımız olucak bebeklerinize hangi ateş düşürücü ilaç kullandınız bende onu vereyim 3 doktora gittik iyi doktor bulamadım daha birde rota aşısını sordum biri evt digeri hayır diyor digeri siz bilirsiniz diyor şaşkınım ama yaptırıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…