bebeklerınızı kaç gunde bır yıkayosunuz..havalar sogudu korkuyorum..
dun tırmagını kesıyoduk annemle yanlışlıkla etıne geldi..çok uzuldum aklımdan çıkmıyo...
hatunlar bebişlere hangi marka mama veriyorsunuz.ben sma almıştım.dr um şekerli o seni emmez sonra dedi.aptamil 1 veriyorum arada.bu arada dut kaynatın için süt gelmiyor sorununuz olmasın.lıkırtıyı duyacaksınız demedi demeyin.
bir de ben yere vb oturunca hemen ayağa kalkamıyorum.belimden doğrulmam zor oluyor 2 büklü kalkıyorum kocakarılar gibi neden acaba?sizde de var mı?
Bacaklarımda ağrı benim sezeryandan 2hafta sonra başladı basta cok agrıyordu nasıl denk gelirse oyle oturuyorum emzirmek için ondan sandım.Eşim doktora gidelim ameliyatla ilgili olabilir falan deyince aklıma ameliyat geldi arastırdım bacaklarda agrı sezeryandan sonra cok goruluyormuş. Şimdide arada osekilde agrıyor.O kocakari durumu bende de var. Belimden zor dogruluyorum ama beni en cok dizlerim ve ayaklarim zorluyor agridan zor yuruyorum bazen
Bacaklarımda ağrı benim sezeryandan 2hafta sonra başladı basta cok agrıyordu nasıl denk gelirse oyle oturuyorum emzirmek için ondan sandım.Eşim doktora gidelim ameliyatla ilgili olabilir falan deyince aklıma ameliyat geldi arastırdım bacaklarda agrı sezeryandan sonra cok goruluyormuş. Şimdide arada osekilde agrıyor.
Merhaba anneler,
1 haftadır çok yorgunum, hasta değilim ama aklım uykuda. Geceleri de 5-6 saat falan uyuyorum, fena değil yani. Ama yorgunlukdan mıdır nedir, acayip sinirliyim, 8 yaşındaki oğluma, arada da eşime çatıp duruyorum, sizde de var mı bundan? Sağolsunlar gerçi onlar da yardım etmekten ziyade iş çıkarıyolar ama böyle değildim sonradan oldum. Her hareketleri batıyo valla. Tavsiyelerinizi bekliyorum
İki cocugu olanlara Allah yardım etsin zor gercekten, eşime catmayı bende istiyorum ama hayatımda ilk defa halim yok çatmaya
kırk yılda birsey soyluyorum daha o konusmaya baslarken ben sıkılıyorum şok oluyor cevap vermiyorum diye
Nezaman bitcek ameliyattansa..! Ben oturdugun yerden zor kalkiyorum kalkincada ayaklarima zor basiyorum.
ksıaca ben çok kötüyümmmmmm
bebe akşamakadar uyumak bilmiyor günde 5 6 kez anca emiyor
emerken savaş içindeyiz
aşıda olduk tam oldu üstüne
selam taze annişşllleeerrr.
bir kaç gündür okuyup okuyup kaçıyorum. önümüzde ay iş başı yapıcam Allah'ın izniyle bu sebeple plan hazırlamaya çalışıyorum bi yandan. doğumdu, gelen gidendi, mevlüttü derkentaranam kaldıydı onu yapma çabasına girdim bi yandan, boncuklarıma ben işteken bakıcak biri gerekiyodu onun araştırmasıvar bi yandan bu sebeple anca bir iki okuyup çıkıyorum.
bu arada bayada canımı sıktı kendini bilmezler. sizinlede paylaşayım. çocukların başına genç çocuk gelişimi mezunu yada halen okuyan birini raıyorum kızlar ama pek çok kişide aynı tavır aaaa gencecik kız ne anlar bebek bakmaktan. iyide ufaklığın bakımı hazır sütü ısıt ver altını değiştir bitti. asıl büyük için bakıcı istiyorum. tam öğrenme çağında onunla oynasın, diksiyonu düzgün olsun, havaya göre dışarı çıkarıp etrafı tanıtsın, tiyatroya çocuk etkinliklerine gidebilsin. ayrıca zaten annem babamda evde, iki kat altımda dayım oturuyo yengemde sürekli yukarı çıkıyo yani gerektiğinde müdahale edebilecek büyükte var. yaa nolur söyleyin yanlışmıyım kızlar ??? şimdi yaşlı birini alcam, yada orta yaşta tutcak çocuğu güne müne götürmeye kalkçak annemle lafa dalcak belkide doğru düzgün ilgilenmeyecek ikisiylede. yani çocuk bakmak demek ver yemeğini değiştir altını bitti gitti değil ki benim gözümde. hem bir öğrencide sebeplensin istiyorum. nolur cevap verin akla ihtiyacım var.
Arkadaşlar acil bişey sormalıyım süt sağıp dolaba koymuştum 3 gün kaldı dolapta (dondurucuda değildi) şimdi baktım kesik kesik olmuş dibine çökmüş en fazla kaç gün kalabiliyor süt dolapta, ben onu içirmeyi düşünmüyorum..
kızlar merhabalar,benim bebeğim 46günlük ve gitgide daha az emmeye başladı önceden 15 20 dk rahat emiyoredu şimdi 10 dk emerse şanslıyım.. bilginiz varmı dr kontroluna daha 1 hafta var size sormak istedim.. daha az emiyor ama acaba bi problemmi var.. ağzında pamukcuk yok,burnu tıkanıksa açıyorum(temizliyorum),gaz sancısı varmı kontrol ediyorum.. ateşi de normal çok şükür ama az ermmesi endişelendiriyor beniyardımcı olursanız cook sevinirim şmdiden teşekkürler
4 gnde 3 günde bir yıkıyoruz yoksa hasta olur yavrucaklar zaten banyosu geldiğinde kendi huzursuzlanıyor o ayarlıyor .
canım biz her gün yıkıyoruz yani bizde her gün yıkanır bebek. her yıkandığında da bir arpa boyu büyür derlerniye hasta olmasından korkuyorsunki dur bakalım daha kış gelmediki havalar gayet güzel. kış gelince de haftada bir mi yıkıycan? hem bebekler rahatlıyor tatlım gerçekten. biz hep akşamları yıkıyoruz sonra da uykusu geliyor karnını doyuruorum bütün gece mışıl mışıl uyuyor. tabi eşim evde olmasa bende iki günde bir yıkarım cesaret edemiyorum henüz yalnız yıkamaya tırsıyorum :18:
500 ml içme suyunu kaynat içine 1 avuç dolusu kuru dut at.5 dk (tam tamına ne az ne fazla) kısık ateşte ağzı kapalı kaynat.5 dk sonra kapat ılıyınca süz. her emzirmeden sonra 1 bardak içiyorum tek seferde.bir de ben 2 kat yapıyorum ölçüleri gün boyu her emmeden sonra içiyorum .düzenli beslenemiyorum ama işime yaradı.
kızlar merhabalar,benim bebeğim 46günlük ve gitgide daha az emmeye başladı önceden 15 20 dk rahat emiyoredu şimdi 10 dk emerse şanslıyım.. bilginiz varmı dr kontroluna daha 1 hafta var size sormak istedim.. daha az emiyor ama acaba bi problemmi var.. ağzında pamukcuk yok,burnu tıkanıksa açıyorum(temizliyorum),gaz sancısı varmı kontrol ediyorum.. ateşi de normal çok şükür ama az ermmesi endişelendiriyor beniyardımcı olursanız cook sevinirim şmdiden teşekkürler
büyüdükçe daha hızlı emip daha çabuk doyarlarmış ondan olabilir ağlamıyosa uyuyosa sorun yoktur..
endişelenme canım süt belki çok gelip doyuyordur
sezeryan olan anneler doğumdan sonra dr muayenesine gitttiniz mi?neler yapıldı tahlil vb?ben gitmedim.bebek 7 günlükken gidince uğradık karından ultrasonla baktı normal dedi.
kızlar bişey sorucam.. geçen bı arkadaşımla konuştum bebegın uyku duzenı nasıl dedim.. gece uyuyo mışıl mışıl dedi ama gunduz uyutmuyoruz dedi..
ben anlamadım bebegım uyuyo ben naparsam yapıyım.. nasıl uyutmamaya çalışıcam anlamadım..
kizlar korse almistim giymeye basladim gobegi bayaa toparladi walla
ayy canim Allah kolaylik versin sipaya da boool uyku versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?