canım nasıl bir korse aldın.
4 gnde 3 günde bir yıkıyoruz yoksa hasta olur yavrucaklar zaten banyosu geldiğinde kendi huzursuzlanıyor o ayarlıyor .
canım biz her gün yıkıyoruz yani bizde her gün yıkanır bebek. her yıkandığında da bir arpa boyu büyür derlerniye hasta olmasından korkuyorsunki dur bakalım daha kış gelmediki havalar gayet güzel. kış gelince de haftada bir mi yıkıycan? hem bebekler rahatlıyor tatlım gerçekten. biz hep akşamları yıkıyoruz sonra da uykusu geliyor karnını doyuruorum bütün gece mışıl mışıl uyuyor. tabi eşim evde olmasa bende iki günde bir yıkarım cesaret edemiyorum henüz yalnız yıkamaya tırsıyorum :18:
canım bende hergün yıkıyodum üşüttük sanırım kusuyo şimdi bir gün arayla yıkıyorum artık sıcak su torbası koydum 1 gün kesildi kusması ama yıkayınca rahatlıyor pamuk gibi uyuyor ohh miss :))
PARANOX S Fitil önerdi aile hekimi ondan aldık ama henuz aşıya gitmedik. Cevremdeki herkeste onu önermişti zaten.Yazdırmana bile gerek yok 3-4 liraSlm herkese kızlar bişey sorucam 2. ay aşımız olucak bebeklerinize hangi ateş düşürücü ilaç kullandınız bende onu vereyim 3 doktora gittik iyi doktor bulamadım daha birde rota aşısını sordum biri evt digeri hayır diyor digeri siz bilirsiniz diyor şaşkınım ama yaptırıcam
bebişleri kendi yıkayan anneler küvette mi yıkıyosunuz yoksa kucağınızda mı annem gelirdi ama artık ben yıkamak istiyorum kucakta yıkamayı düsünüyorum kafasını nasıl yıkıyosunuz eşim geldiğinde uyumus oluyo tek basıma yıkamak zorundayım
bebişleri kendi yıkayan anneler küvette mi yıkıyosunuz yoksa kucağınızda mı annem gelirdi ama artık ben yıkamak istiyorum kucakta yıkamayı düsünüyorum kafasını nasıl yıkıyosunuz eşim geldiğinde uyumus oluyo tek basıma yıkamak zorundayım
Merhaba anneler,ben de ağustos annesiyim forumu uzun zamandır takip ediyorum ancak şimdi yazmak kısmet oldu.Benim bebeğim doğduğu ilk günden beri sürekli kusuyor.Denemediğim şey kalmadı,reflü yastığı vs.Doktora her sorduğumda kilo alımı çok güzel,böyle devam ettiği sürece sorun yok dedi.Ama kusmalar giderek oğlumu daha rahatsız etmeye ve çoğalmaya başlayınca bu sefer tahliller yapıldı(idrar,kan,usg),hepsi temiz,dr MOTİLİUM şurup verdi.yan etkileri seyrek de olsa çok korkutucu.Tabi 1buçuk aylık bebeğe ilaç vermeyi de içim el vermiyor.Böyle sorunu olan arkadaşlar var mı,yardımcı olursanız sevinirim.
Slm herkese kızlar bişey sorucam 2. ay aşımız olucak bebeklerinize hangi ateş düşürücü ilaç kullandınız bende onu vereyim 3 doktora gittik iyi doktor bulamadım daha birde rota aşısını sordum biri evt digeri hayır diyor digeri siz bilirsiniz diyor şaşkınım ama yaptırıcam
PARANOX S Fitil önerdi aile hekimi ondan aldık ama henuz aşıya gitmedik. Cevremdeki herkeste onu önermişti zaten.Yazdırmana bile gerek yok 3-4 lira
bende aldım PARANOX ama eczacı yarısını verin demiş aile hekimi bişey söyledi mi
ben kendi küvetinde elimde tutarak yıkıyorum ilk zamanlar zor oluyo ama insan sonra kendi kendine nasıl yıkayacağını öğeniyor
bu arada kafasını onceden asagı tutup iki elimle kulaklarını tıkayarak yıkıyrdm ki yalnız cok zor oluyor .En son yuzu bana bakar sekilde az az yavas yavas su dokerek yıkadım.Kulaklarını tıkamadım dikkatli doktum suyu
bende aldım PARANOX ama eczacı yarısını verin demiş aile hekimi bişey söyledi mi
Evet canım 3te birini yada yarısını kullan dedi
Canım benim oglumda cok kusuyor hele bazı gunler dayanılmayack gibi.Dün 4defa kıyafet değiştirdim 2saat içinde ama cokta emiyor.Canı sıkılıyor kendi kendine bakınmıyor emiyor gaz sanısı oluyor emiyor kucagımdan bırakınca kızıyor emiyor sadece oyle susuyor.Seninkide sık mı emiyor?
kizlar korse almistim giymeye basladim gobegi bayaa toparladi walla
ayy canim Allah kolaylik versin sipaya da boool uyku versin
canım biz her gün yıkıyoruz yani bizde her gün yıkanır bebek. her yıkandığında da bir arpa boyu büyür derlerniye hasta olmasından korkuyorsunki dur bakalım daha kış gelmediki havalar gayet güzel. kış gelince de haftada bir mi yıkıycan? hem bebekler rahatlıyor tatlım gerçekten. biz hep akşamları yıkıyoruz sonra da uykusu geliyor karnını doyuruorum bütün gece mışıl mışıl uyuyor. tabi eşim evde olmasa bende iki günde bir yıkarım cesaret edemiyorum henüz yalnız yıkamaya tırsıyorum :18:
Evet çok emiyor,sürekli versem alır hiç reddetmez.Bakıyorum öyle 3 saatte bir filan vermek yok diğerleri gibi en fazla 2 saat ara verebiliyorum o da uyursa.Fazlasını kusuyor sanırım ama helak oluyoruz ikimiz de gün boyu
Ben cok emmesinden kaynaklı diye test falan yaptırmadım acıkcası. Etrafımda kac tane bebek var 2-3 saatte emiyorlar gercekten. Gece hiç kalkmayanlar var.Bizim mumkun değil.İlla uyandıgı aralarda emecekte uyuyacak. Kusmasının en buyk sebebi uykuya memede dalması bırakınca uyanması tekrar sadece emerek uyuması. Birkac defa tekrarlanınca bu daha sinirlnip tok oldugu halde daha cok emiyor. Kucaga okadar alıstıki bırakmak zor oluyor. Bir ara sinirlerim cok bozulmustu bu kusma olayına şimdi biraz daha alıstım. Onunda benimde kac defa kıyafetimiz değişiyor, heryer kusmuk, insan bi cok emdi normal diyr sonrasında cok kustu hasta mı diyor. Eşim ben baska odadayken hemen silip yok etmeye calısıyor kusmadı diyor ben odaya girince hemen benim soracagımı biliyor :)
Evet çok emiyor,sürekli versem alır hiç reddetmez.Bakıyorum öyle 3 saatte bir filan vermek yok diğerleri gibi en fazla 2 saat ara verebiliyorum o da uyursa.Fazlasını kusuyor sanırım ama helak oluyoruz ikimiz de gün boyu
Benim korkum çok kusmaktan yemek borusunun tahriş olması.reflülü bebekler bi süre sonra beslenmek de istemiyormuş tahrişten dolayı.biz çok kurcaladık galiba bu durumu dr da bişeyler yapmış olmak için yazdı ilacı die düşünüyorum.prosp.de emziren annelerde kullanımı önerilmez diyor şimdi ben bunu tutup bebeğe nasıl vericem.Haklısın aslında takmamak lazım biçok arkadaşım 1 yaşına varmadan geçti diyor,sabredicez artık.
Ben bayagı cozdum olayı yıkayabiliyorum tek. Dusakabinin içine yerleştiriyorum kuvetini belli bi sıcaklıga ayarlıyorum.Yüzdüryorum kuvetinde biraz, bası ile fazla oynamıyorum hem kulagından korkuyorum su kacarsa diye hemde iyi duralayamam da konak olur diye bir defa sampuanlayıp yıkıyorum hemen. Birkac defa yıkayınca insan bebegin huyunuda ogreniyor ne sekilde daha kolay tutacagınıda.Annen varken tek yıkamaya calış olmazsa once.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?