2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bebişleri kendi yıkayan anneler küvette mi yıkıyosunuz yoksa kucağınızda mı annem gelirdi ama artık ben yıkamak istiyorum kucakta yıkamayı düsünüyorum kafasını nasıl yıkıyosunuz eşim geldiğinde uyumus oluyo tek basıma yıkamak zorundayım

PARANOX S Fitil önerdi aile hekimi ondan aldık ama henuz aşıya gitmedik. Cevremdeki herkeste onu önermişti zaten.Yazdırmana bile gerek yok 3-4 lira

Ben bayagı cozdum olayı yıkayabiliyorum tek. Dusakabinin içine yerleştiriyorum kuvetini belli bi sıcaklıga ayarlıyorum.Yüzdüryorum kuvetinde biraz, bası ile fazla oynamıyorum hem kulagından korkuyorum su kacarsa diye hemde iyi duralayamam da konak olur diye bir defa sampuanlayıp yıkıyorum hemen. Birkac defa yıkayınca insan bebegin huyunuda ogreniyor ne sekilde daha kolay tutacagınıda.Annen varken tek yıkamaya calış olmazsa once.

Son düzenleme:
Merhaba anneler,ben de ağustos annesiyim forumu uzun zamandır takip ediyorum ancak şimdi yazmak kısmet oldu.Benim bebeğim doğduğu ilk günden beri sürekli kusuyor.Denemediğim şey kalmadı,reflü yastığı vs.Doktora her sorduğumda kilo alımı çok güzel,böyle devam ettiği sürece sorun yok dedi.Ama kusmalar giderek oğlumu daha rahatsız etmeye ve çoğalmaya başlayınca bu sefer tahliller yapıldı(idrar,kan,usg),hepsi temiz,dr MOTİLİUM şurup verdi.yan etkileri seyrek de olsa çok korkutucu.Tabi 1buçuk aylık bebeğe ilaç vermeyi de içim el vermiyor.Böyle sorunu olan arkadaşlar var mı,yardımcı olursanız sevinirim.

bu arada kafasını onceden asagı tutup iki elimle kulaklarını tıkayarak yıkıyrdm ki yalnız cok zor oluyor .En son yuzu bana bakar sekilde az az yavas yavas su dokerek yıkadım.Kulaklarını tıkamadım dikkatli doktum suyu

Canım benim oglumda cok kusuyor hele bazı gunler dayanılmayack gibi.Dün 4defa kıyafet değiştirdim 2saat içinde ama cokta emiyor.Canı sıkılıyor kendi kendine bakınmıyor emiyor gaz sanısı oluyor emiyor kucagımdan bırakınca kızıyor emiyor sadece oyle susuyor.Seninkide sık mı emiyor?

canım bize calpol önerdiler aldık bulunsun diye ama çok şükür ateş yapmadı kullanmadık.

ben kendi küvetinde elimde tutarak yıkıyorum ilk zamanlar zor oluyo ama insan sonra kendi kendine nasıl yıkayacağını öğeniyor

ben kendi küvetinde elimde tutarak yıkıyorum ilk zamanlar zor oluyo ama insan sonra kendi kendine nasıl yıkayacağını öğeniyor

Ben bayagı cozdum olayı yıkayabiliyorum tek. Dusakabinin içine yerleştiriyorum kuvetini belli bi sıcaklıga ayarlıyorum.Yüzdüryorum kuvetinde biraz, bası ile fazla oynamıyorum hem kulagından korkuyorum su kacarsa diye hemde iyi duralayamam da konak olur diye bir defa sampuanlayıp yıkıyorum hemen. Birkac defa yıkayınca insan bebegin huyunuda ogreniyor ne sekilde daha kolay tutacagınıda.Annen varken tek yıkamaya calış olmazsa once.[/QUOTE]

teşekkür ederim hepinize bugün yıkamayı düsünüyorum kazasız belasız insallah

Evet çok emiyor,sürekli versem alır hiç reddetmez.Bakıyorum öyle 3 saatte bir filan vermek yok diğerleri gibi en fazla 2 saat ara verebiliyorum o da uyursa.Fazlasını kusuyor sanırım ama helak oluyoruz ikimiz de gün boyu

kizlar korse almistim giymeye basladim gobegi bayaa toparladi walla

ayy canim Allah kolaylik versin sipaya da boool uyku versin

aamin canım markası neyn asıl bişey bende kullanaym
senin bebişler nasıll

bizim babamız iki günde bir yok evimizde güneş almmıyor 3 günde bir yıkıyorum canım

Ben cok emmesinden kaynaklı diye test falan yaptırmadım acıkcası. Etrafımda kac tane bebek var 2-3 saatte emiyorlar gercekten. Gece hiç kalkmayanlar var.Bizim mumkun değil.İlla uyandıgı aralarda emecekte uyuyacak. Kusmasının en buyk sebebi uykuya memede dalması bırakınca uyanması tekrar sadece emerek uyuması. Birkac defa tekrarlanınca bu daha sinirlnip tok oldugu halde daha cok emiyor. Kucaga okadar alıstıki bırakmak zor oluyor. Bir ara sinirlerim cok bozulmustu bu kusma olayına şimdi biraz daha alıstım. Onunda benimde kac defa kıyafetimiz değişiyor, heryer kusmuk, insan bi cok emdi normal diyr sonrasında cok kustu hasta mı diyor. Eşim ben baska odadayken hemen silip yok etmeye calısıyor kusmadı diyor ben odaya girince hemen benim soracagımı biliyor :)

Benim korkum çok kusmaktan yemek borusunun tahriş olması.reflülü bebekler bi süre sonra beslenmek de istemiyormuş tahrişten dolayı.biz çok kurcaladık galiba bu durumu dr da bişeyler yapmış olmak için yazdı ilacı die düşünüyorum.prosp.de emziren annelerde kullanımı önerilmez diyor şimdi ben bunu tutup bebeğe nasıl vericem.Haklısın aslında takmamak lazım biçok arkadaşım 1 yaşına varmadan geçti diyor,sabredicez artık.

Birde emzik alabilse eminim bizimki azalacak bu hafta fırsat bulursam hastane ve misafirlerden eczaneden avent yada chicco emzik alacagım birde ondan deneycegim. Uykusunda bile agzı kıpır kıpır.Emzik alabilse eminim oyalanır kusmalarıda azalır.Sizin emzik emiyor mu?

kızlarr naber ler :) tüm gün denk düşürüp ütü yapmaya çalıştım , komedi gibi yaa , ütü masası hala ıortada :)) bu arada gebelikteki şekerim sonlanmış, kan vs. için ilaç kullanmana gerek yok , depolar bile dolmuş kan bile verebilirsin dedi aile hekimin ,ve diğer leride iyi çıktı , şimdilik böleee ,, bebişte uyuyor uyanıyor , 3 ay dolunca bu gaz sorunu azalıcakmı cidden kimyondan midem bulanıyor artık ta, böööööğğ yani birde saçlarımı boyatsam mı karasızım , yani çok istiyorum da , emziriyoruz , zarar verir die de,:44: bilemedim ben :44:

Benim karsı komsumun kızı 8aylık olana kadar kusmuş bu ne ki diyor bizimkinin kusmasına artık onu dusunemiyorum.Doktor 1yasına kadar devam edebilir kapakcık olusana kadar demiş. Birsey yapmadn beklemişler birden kesilmiş.

teşekkür ederim hepinize bugün yıkamayı düsünüyorum kazasız belasız insallah[/QUOTE]

ben her şeyi oturma odasına getirdim küvetini sıcak suyunu filan. oturma odam öğleden sonra çok güzel güneş alıyo. havlusunu serdim yere. küvet süngeri almıştım onu ıslatıp üzerine başının altından tutarak yatırdım bigüvel yıkadım duruladım. havlunun üstüne yatırdım. benim de ilkti şimdi mışıl mışıl uyuyo. onu yıkarken acayip terlemişim şimdi farkettim. yazarken kolay amma demekki zorlanmışım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…