2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sık emince sindirilmiş sütle sindirilmemiş süt karışıyomuş oyüzden çok kusuyolarmış benimki de geçen hfta çok kustu hatta bazen fışırır gibi oluyodu. kıyafet yetiştiremedm ama bu hafta emzirmeye biraz dikkat ettim azaldı ...

rezene cayı nasıl hazırlanıyo yaa. yada hazır varmı alsam bizimki ağlıyo gece hemde sut yapıyo diyorlar .

rezene cayı nasıl hazırlanıyo yaa. yada hazır varmı alsam bizimki ağlıyo gece hemde sut yapıyo diyorlar .

ben komşu topic (temmuz anneleri) ten misafir geldim.Canım doğadan 'ın sallama rezene çayı var ondan alabilirsin.Ben milupanın still tea 'sini aldım onu içiyorum ara ara ama ne rezenin ne still tea 'nın sütümü çoğalttı mı bilmiyorum ama arada içiyorum

bende ikisi de var savaş halinde bazen kaptırıyorum ama genelde almıyor.aldığı zamanlarda gerçekten hem midesi rahatlıyor oyalanıyor hem de uykuya geçiyor.avent biraz ağır chicco daha hafif olduğundan ağzında daha rahat tutuyor.

bebeği kusan arkadaşlar.

humana AR diye kusma önleyici mama var.az önce buldum.bir araştırın isterseniz.

canım ben 2 hafta önce boyattım 2 aylık olunca dr uma sormuştum doğum dr ve çocuk dr na boyatabilirsin demişti boyattım

bebeği kusan arkadaşlar.

humana AR diye kusma önleyici mama var.az önce buldum.bir araştırın isterseniz.

canım ben sadece anne sütü veriyorum.ayrıca arkadaşım bebeğine böyle kusma önleyici yoğun mama veriyordu,çocuk kabızlıktan çatladı nerdeyse yastıkları sıkıyordu gaz çıkarıcam diye.

humana nın hazır çayları var, eczanelerde ve bazı bebek marketlerinde satılıyor. rezene çayı -gaz için- ve still tea -süt için-. rezene çayı bebeğe vermek için aslında ama ben de içiyorum. bir de hipp marka var çay, bu emziren anneler için, bunu ılık içmek lazım yalnız, bir de bende humananınki kadar süt yapmadı. iki gecedir uyusun diye bebeğe milupa nın gece çayını veriyorum, dün gece pek anlamadım ama bu gece işe yarıyor gibi, anlarız bakalım yarına.

bende bugün önce kızımı yıkadım bir güzel banyoda ısındı sonra kucağımda bebişi yıkadım çok koktum helede başını yıkarken ama başardım kolayda oldu

Aktardan reZene ve anason aldim nasil demliyim hwm uykusuzluguna hem gza iyi gelsin diye cocugada vericem kac kasik vermeliyim ben ne kadar iciyim

öncelikle herkese teşekkürler fikirlerinden dolayı desteğe gerçekten ihtiyacım vardı.
bu arada sap simplexi önerenden de Allah razı olsun iki haftadır kullanıyorum oh dedim.

canım zaten benim beklentim deneyim değil.yaklaşık on yıllık eğiitimcilik hayatımda hele birde büyük oğlum doğduktan sonra çok iyi öğrendiğim birşey varki tecrübe diye bir şey çocuk bakımında. onunla birlikte öğrenme ve geliştirme var.ve bende bunu istiyorum karşımdakinden. bir şey sorduğunda doğru dürüst cevap verebilsin, aman dökcek deyip elinden kaşık çatal almasın. bilmediğini geçsin pc nin başına hem öğrensin hem öğretsin. ne bilim olmadık birşey sorduğunda ayıp günah gibi tabularla çocuğu yozluğa sürüklemesin ki benim canavarın bu yönleri çok güçlü.doğru düzgün anlayabileceği dilden cevap verebilsin istiyorum.seninde dediğin gibi bende fayda yönündeyim yoksa bir öğün aç kalmış çokta önemli değil.yada küçüğün altı üç saat değişmemiş ( ki mesleğimin rahatlığı sabah çıkıp akşam dönmeyeceğim ben iki saatte bir eve uğrayabilicem o arada en yaparım bunları ) bunlar benim için sorun değil yeterki büyüğüm cevaplar alabileceği eğitici oyunlar oynayabileceği biriyle olsun. küçüğün ağzına aman bu çocuk aç deyip pirinç unu tıkmasın, yada aman kucağımdan insin deyip yürüteç kullanmaya kalkmasın ki ben büyük oğlumda da kullanmadım bunda da kullanmayacağım.
ne bakıcılar duyuyorum. bebekken oturtmaya kalkan. döküp saçmasın diye elinde kase arkasında gezen, aman oraı burayı boyar deyip elinden kalem alan, ateşi düşsün diye sirkeli suları içirmeye kalkan vs. vs.

Son düzenleme:
Arkadaşlar benim bebeğin uyuma düzeni beni biraz endişelendiriyor, beşiği bizim yatak odasında ama gündüzleri orada yatmak istemiyor ben de oyüzden salonda ana kucağında yatırıyorum bazen uyumuyor oyun oynuyoruz falan zaman geçiriyoruz en son bizimle beraber saat 11-12 gibi gece oadamıza alıyoruz ancak o zaman mışıl mışıl sabaha kadar yatıyoruz 2 kere emziriyorum tekrar uyuyor hemen, sormak istediğim gündüzleri sürekli sesli ve ışıklı bir ortamda olması gelişimi açısından sakıncalı mıdır? Alıştırmak isityorum odaya ama olmuyor hemen anında uyanıyor uykusu bölünüyor bu seferde, ne yapmalıyım sizce?

kızım yine iki gündür memeyi reddediyor emmek istemiyor... neden kaynaklanyor olabilir? ne yapabilirim? çıldırmak üzereyim bana bi fikir verin kızlar

Son düzenleyen: Moderatör:
ya kızlar oğlum 2 gün önce 2.ay aşılarını oldu, 2 gün hiçbir sıkıntımız olmadı ama demin bana vucudu çok sıcak geldi ateşine baktım 37.5, çok mu yüksek ? ne yapsam yaaaa , acaba aşıdan olur mu 2 gün sonra

canım 37,5 u geçince yarım fitil atıp getirin demişti sende dr unu ara bence

canım 37,5 u geçince yarım fitil atıp getirin demişti sende dr unu ara bence

üzerindekileri çıkarıp incecik giydirdim, biraz da ıslak bezle eklem yerlerini alnını ensesini falan sildim şimdi 36.9, böyle devam edelim bakalım inşallah yükselmez, sağlık ocağındada ebe 38 olursa paranox fitilin yarısını ver demişti

Son düzenleme:
bende 2.ay aşımı sorunsuz atlattım çok şükür ateşte olmadı umarım olmaz ama bende hep ince giydirdim örtmedim peki kızlar siz yastık kullanıyomusunz ben kullanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…