Canım benim oglumda cok kusuyor hele bazı gunler dayanılmayack gibi.Dün 4defa kıyafet değiştirdim 2saat içinde ama cokta emiyor.Canı sıkılıyor kendi kendine bakınmıyor emiyor gaz sanısı oluyor emiyor kucagımdan bırakınca kızıyor emiyor sadece oyle susuyor.Seninkide sık mı emiyor?
rezene cayı nasıl hazırlanıyo yaa. yada hazır varmı alsam bizimki ağlıyo gece hemde sut yapıyo diyorlar .
Birde emzik alabilse eminim bizimki azalacak bu hafta fırsat bulursam hastane ve misafirlerden eczaneden avent yada chicco emzik alacagım birde ondan deneycegim. Uykusunda bile agzı kıpır kıpır.Emzik alabilse eminim oyalanır kusmalarıda azalır.Sizin emzik emiyor mu?
kızlarr naber ler :) tüm gün denk düşürüp ütü yapmaya çalıştım , komedi gibi yaa , ütü masası hala ıortada :))bu arada gebelikteki şekerim sonlanmış, kan vs. için ilaç kullanmana gerek yok , depolar bile dolmuş kan bile verebilirsin dedi aile hekimin ,ve diğer leride iyi çıktı , şimdilik böleee ,, bebişte uyuyor uyanıyor , 3 ay dolunca bu gaz sorunu azalıcakmı cidden kimyondan midem bulanıyor artık ta, böööööğğ yani birde saçlarımı boyatsam mı karasızım , yani çok istiyorum da , emziriyoruz , zarar verir die de,:44: bilemedim ben :44:
bebeği kusan arkadaşlar.
humana AR diye kusma önleyici mama var.az önce buldum.bir araştırın isterseniz.
rezene cayı nasıl hazırlanıyo yaa. yada hazır varmı alsam bizimki ağlıyo gece hemde sut yapıyo diyorlar .
canım sana şöyle söyliyim ben kendimde yurt dışında 5 sene çocuk eğitimi ve gelişimini okudum. yaşı genç olan bayan inan bana çocuklarına daha faydalı olur. onlarla daha iyi iletişim kurabilir, daha güzel sosyal aktiviteler yaptırabilir. en önemliside mesleğinden dolayı çocuklarını kendi çocukları gibi sever onlara gayet güzel bakar ve onları korur yani hiç gözün arkada kalmasın derim. ama şunu da söliyim o yaşlı kadın kadarda tecrübe bekleme
Canım benim oglumda cok kusuyor hele bazı gunler dayanılmayack gibi.Dün 4defa kıyafet değiştirdim 2saat içinde ama cokta emiyor.Canı sıkılıyor kendi kendine bakınmıyor emiyor gaz sanısı oluyor emiyor kucagımdan bırakınca kızıyor emiyor sadece oyle susuyor.Seninkide sık mı emiyor? ayy cnm ya arkadaşımın bebegi var hastayım ona bakınırken uyuyor bebek benimde yeni yeni bakınmaya başladı oyun minderine koyuyorum oyuncaklara bir gülücükler bi çıglıklar eller kollar bi hareket deliriyo :))) yoruluyo sanırım uykusu geliyo bi feryat uyutuyorum :))
kızım yine iki gündür memeyi reddediyor emmek istemiyor... neden kaynaklanyor olabilir? ne yapabilirim? çıldırmak üzereyimbana bi fikir verin kızlar
ya kızlar oğlum 2 gün önce 2.ay aşılarını oldu, 2 gün hiçbir sıkıntımız olmadı ama demin bana vucudu çok sıcak geldi ateşine baktım 37.5, çok mu yüksek ? ne yapsam yaaaa , acaba aşıdan olur mu 2 gün sonra
canım 37,5 u geçince yarım fitil atıp getirin demişti sende dr unu ara bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?