Haklısın canım yarın kalca cıkıklıgı usgsi ve asıları için gitcez ozaman tahlil verelim. Birde idrar tahlili mi versek idrarını yaparken ıkınıyordu bez acınca bazen denk geliyorum acaba idrar yolları enfeksiyonu dedikleri mi erkek bebeklerde sık oluyormus ve sunnetle cozuluyormus bu seferde biri aklıma bunu soktu.
Ikınması sadece çişi için mi yoksa gaz ve kaka için ıkınırken mi çişinide yapıyor cozemedim
Kaka tahlilini nasıl verebildiniz oglum sabah uyanınca aksam uzeri ve uyumadan yapıyor ki onuda zor yapıyor ne yapcaz ki
sağol canım psikolojim bozuldu iyice.kendimden şüpe eder oldum.minicik ve yavrum hastalıkla mücadele ediyor.içim parçalanıyor o acı çekerkengunaydin sekerler
canim lbs diye bir markanin walla tavsiye ederim
bebisler iyi canima okuyorlar teyzesibu hafta 3 aylik kontrolumuz var bakalim
walla canim ben hamileligin ilk 3 ayi ve lohusaliktan hep boyattim cocuk dr da kadin dogumcu da birsey olmaz dedi
ben 1 su bardagina bir cay kasigi rezene koyup 10 dk bekletip suzuyorum
2 - 3 kasik bebike veriyorum gerisini ben iciyorum , sutu arttiriyor
canim sabirla vermeye calis
bazen benimkiler de meme ya da biberonla resmen kavga ediyor ama sabirla iteliyorum sonra normale donuyorlar
olur canim bizim de birkac gun sonra oldu
tatlim cok gecmis olsun prensesin hayirlisiyla bir an once sagligina kavusacak
sen kendine dikkat et canim onun sana simdi daha cok ihtiyaci var
canim cok gecmis olsun bir an once sagligina kavussun insallah
canım ne yalan söyliim geçmiş gün kullandığımız ilaçları hiç hatırlamıyorum. ama bir şişe serum yediydi o zaman ve aynı aylardalardı ya 2 ya 2,5 aylıktı yaşadığımızda bir aya yakın sürdü tedavimiz ve yanlış hatırmıyorsam 4. ayda hiç bir şeyimiz kalmamaıştı. sen içini ferah tut. ayrıca bu kadar fazla temizliğe düşme biraz biyerlerden mikrop alsın çocuk ufak tefek hasta olsun bırak. biliyorum bunu okuyunca deme diyceksin blkde kızıcaksın bana ama emin ol sonra dua ediceksin. ilk oğlumda bende aynıydım senin gibi aman ne dezenfektanlar, gelenlerin yanına çocupu çıkarmadım 2 ay boyunca bir babası bir benden başkası el süremedi. sonuç uğraş dur. sonra bir bıraktım iyikide bırakmışım birde biraz çatlak bir doktora denk geldik adam uçuk bir şeydi ve her ateşte aramayın beni bişey olmaz salın biraz şu çocuğu demişti iyikide demiş Allah razı olsun bak yarın 3 yaşı dolucak boncuğumun daha antibiyotiğin ne olduğunu bilmiyo maşallah.
bu arada kızlar bizde de bir sıkıntı var dün benim işlerim çok iye emzirme dışında pek ilgilenmedim babamız baktı çocuklara ki iyikide o bakmış altını değiştirirken ufaklığın farketmiş bu gün çocuk cerrahiden randevu aldık kontrole götürücez pipisinde tıkanıklık olabilir biran önce kontrolünü hatta gerekiyosa sünnetini yaptıralım dedi. bakalım kısmet tamam zaten erken yaptırıcaktık ama en azından 4-5 aylık olsun diyodum kısmet artık.
Canım aynı renk yapıyo benikiside.Doktor her ihtimale karşı rota virüsünede bakalım yatırmak zorunda kalabiliriz dedi.Çok korktum Allahtan negatif çıktı.Bu gün kontrole gittik acilde bize bakan doktor yoktu aynı renk yapıyo dedim kusması ve kan olursa tehlikeli dedi.ilaçları kes ben sana damla yazıcam günde 1 kere 5 damla vericeksin iyi gelicek dedi(biogaia) rengide senin sütünden yediklerinden olabilir dedi. anlamadım bu işten bişey hangi doktora inanıyım ben şimdi.Aşıları var perşembe günü yaptırayımmı dedim ateşi olmayınca aşı zararlı olmaz yaptır dedi.Bakalım damla iyi gelecekmi. :44:
merhaba güzel anneler ve tatlı bebişleri benim 31 temmuz günü bir kız bebeğim dünya ya geldi 13 günlükken kap üfürmesi sebebi ile doktor bizi kardiyoloji doktoruna yönlendirdi ve kızıma PDA tehşisi kondu kalp damarlarından biri açık kalmış bebeğinde bu hastalık olan var mı aranızda
dün çok sevdigim saydıgım yengem ziyeretimize geldi bende oglumun gazını çıkarmak için ugraşıyorum ne haldeydim bilmiyorum artık :)) dedigi şuydu annelik zor anneler neden yaşlanıp erken göcüyor kazmayla küreklemi işte böyle yemedi yedirmeye çalış bir lokma fazla yesin ateşlendi başını bekle sabaha kadar uyumadı hasta oldu bakamadımmı acaba falan filan çok dogru dedim ANNELİK ZOR ZANANATMIŞ KIZLAR YAA yavrularımıza saglık versin rabbim insanın aklını başından alıyolar ne anne ne baba ne kardeş ne eş evlat bambaşka can onlar cann
canım dolma yapmıyor henüz ama normalden çok uzun.neyse dün gittik kontrolümüz yapıldı. doktorda aynı görüşteydi. ancak madem bir iki ay sonraya düşünüyorsunuz idare edebilir dedi.ama yaşını falan bekletmeyin ve takip edin seninde dediğin gibi şişme morarma gözlerseniz hemen getirin dedi.çünkü bu derinin uzun olması gerektiği gibi temizliğinin yapılamayıp içeride çişte bulunan yağın birikmesine ve idrarın dışarı atılamamasına hatta iltihaplanmalara sebep olabiliyormuş.Canım ben çocuk cerrahisine gittim yumurtalğında su fıtığı var.Pipisinide gösterdim hiç geri gitmiyo ve kapalı ucu .Çişini yapıyosa sorun yok bezinden anlaşılır dedi.zamanla açılır dedi.Bende sünnet düşünmüştüm sonra vazgeçtim.Ama çişini yaparken derisi şişip doluyosa ozaman sünnet gerekebilir.
canım bu illet geçip tekrar geliyormuş ve çok tehlikeliymiş.allahım çok korkuyorum.ishal de bebekte ölümcül olabiliyormuş.psikolojim altüst
kızlar kızım nezle oldu sesi çatallı çatallı çıkıyor burnu tıkalı ve çok halsiz dün doktora götürdük tüm tahlilleri yapıldı burnu için fizyolojik damla kulannın bol bol emzirin su kaybı yok dedi ama çok üzülüyorum bebeğimin gözünü açacak hali yok bebeğinde nezle soğuk algınlğı geçiren oldumu neler yaptınız atlatmak için kızlar?[/QUOTE
Oncelikle gecmis olsun canim. Benim bebegimde nezle yarin 1 hafta olucak hala gecmedi. Oksuruk azaldi. Gecicek derken ben nezle oldum. Burnunu temiz tutmaya calismaktan baska bisi yapmadim yapamadim. Emzirmek lazim bolbol ama burnu tikali olunca ememiyor yorulyp uyuyor
ya kizlar multivitamin ve demir ilaclarim gecen hafta bitmisti bende bir daha almak istemedim
ama su birkac gundur parmagimi kipirdatacak halim kalmadi acaba ilaclari kestigim icin mi ?
sizler devam ediyor musunuz hala ?
ya kizlar multivitamin ve demir ilaclarim gecen hafta bitmisti bende bir daha almak istemedim
ama su birkac gundur parmagimi kipirdatacak halim kalmadi acaba ilaclari kestigim icin mi ?
kızlar kızım nezle oldu sesi çatallı çatallı çıkıyor burnu tıkalı ve çok halsiz dün doktora götürdük tüm tahlilleri yapıldı burnu için fizyolojik damla kulannın bol bol emzirin su kaybı yok dedi ama çok üzülüyorum bebeğimin gözünü açacak hali yok bebeğinde nezle soğuk algınlğı geçiren oldumu neler yaptınız atlatmak için kızlar?[/QUOTE
Oncelikle gecmis olsun canim. Benim bebegimde nezle yarin 1 hafta olucak hala gecmedi. Oksuruk azaldi. Gecicek derken ben nezle oldum. Burnunu temiz tutmaya calismaktan baska bisi yapmadim yapamadim. Emzirmek lazim bolbol ama burnu tikali olunca ememiyor yorulyp uyuyor
aynencanım sanki bütün kemiklerim ağrıyor benimde bugün emerken uyuyup kalıyor sonra boğazı acıyor sanıımağlıyamıyoda inleyip duruyorum içim parçalandı valla 2 gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?