Kizlar benim oglumda cooookkk gazli bir bebek. Bende bitkisel bir surup kulllaniyordum ewet biraz rahatlatmisti ilk zamanlara gore. Daha dogrusu gazdan ciyak ciyak aglarken ilacla ıkına sıkıla cikartir olmustu gazlarini. Sonra kalp dr gaz ilaclari kalp atisini artirabiliyor dedi ve biraktim gaz ilacini ayni sekilde ikinarak cikariyor bazen bagirarak ama cikariyor. Gaz ilaclari sadece anneyi tatmin ediyor dio bazi drlar bende boyle dusunuyorum artik.halaaaa cok gazli. Suan emziriyorum ve en az 15 kez gaz cikardi.))
Aacbisiii da eklicem. Bence en guzel gaz ilaci emzik.
Bu sabah kardiyolaga gittik yine kalp atislarimiz yuksek yakin takip edice dedi dr muz. 3 hafta sonra tekrar holter takilcak. Dusus olursa yada eko larda kalpde zarar gorulmedigi surece ilac baslamicaz. İnsallah daha da iyi olur oglum. Rabbim tum hastalara hayirli sifa versin insaalh
kızlar bebişlere d vitamini ne kullanıyosunuz sağlık ocağından verilen d vit mi yoksa multitaps mı hangisi daha iyidir bilemedim
canımsın ya.evet olumlu düşünmem lazım ama hamileyken hep pozitiftim bebiş doğdu karamsar oldum hamilelik öncesi halim de hep karamsar ve duygusaldı.güçlü olmak zorundayım bebeğimin bana ihtiyacı var.bunları yazarken bile gözlerim doluyor tutamıyorum.sulugözdüm şimdi herşeyden daha kolay etkilenir oldum.inşallah canım sana bol dua edicem bu yazdıkların için ilk sana haber vercem olumlu sonuçlar alınca.2 gündür ilçemizdeki hastaneye götürüyorum kakayı yok dendi.çocuk dr umun olduğu özel hastane amip kisti dedi.hangisi doğru anlamadım gitti.1-2 yere daha götürcem.teşhiste laboratuvarın doğru sonuc vermesi önemli.ve birbirine karıştırılan bir şeymiş bu amip kisti-lökositle karıştırılabiliyormuş.bebeğimin kakasında yeşil ufak sümüksü parçalar var ve çok acı kötü bir kokusu var.bir de halsiz.dua et canım düzelsin.
kızlar ben bir göğsümü emziriken diğerinden süt geliyor deli gibi bi bakıyorum üstüm sırılsıklam, ama ne alaka ki anlamadım gitti:26::26:
Günaydın güzel anneler ve tatli bebisleri
Ben en sonunda süt sorunumu çözdüm gecen hafta sehir disından kardesim gelmisti onun 3 yasında bir kızı tecrübeli yani bebek konusunda emzirirken baktı abla bu kiz memeyi tutamıyor dedi dikkat ettim gercektende öyleydi biberonu bile kavrayamiyor. Göğsümün ucuda kucuk hepten zorluyor artık dun silikon göğüs ucu aldım aventin ve kizim doya doya emıyor göğüslerim doldu taşıyor zaten sagına süt geliyordu ama emince sagdigimin en az 3 katı süt doldu göğüslerim.simdide uyuyor minnosum. Ve dun aksam üzeri kullanmaya başladım emıyor uyuyor gazını çıkarıyorum beşiğine koyuyorum keyfi cok yerinde maşallah ve saat 5 gibi kakasini kendiligine yaptı hic zorlanmadı :)) bugun benden mutlusu yok Allahım bozmasın
Bizde saglik ocağının verdigi damlayı kullanıyoruz
Ve kakası sarı arada kopuklu yapıyor gazından bazende icinde beyaz minik puturler oluyor sanırım oda beslendiğinin gostergesiymis
canım bu çok doğal bende de oluyor hani büyüklerimiz söyler ya emzirdikce sütün çoğalır diye aynen öyleçünkü bebek emdiği anda süt kanalları tekrar doluyor bu yüzden canım
kızlar bebişlere d vitamini ne kullanıyosunuz sağlık ocağından verilen d vit mi yoksa multitaps mı hangisi daha iyidir bilemedim
Bu sabah kardiyolaga gittik yine kalp atislarimiz yuksek yakin takip edice dedi dr muz. 3 hafta sonra tekrar holter takilcak. Dusus olursa yada eko larda kalpde zarar gorulmedigi surece ilac baslamicaz. İnsallah daha da iyi olur oglum. Rabbim tum hastalara hayirli sifa versin insaalh
Günaydın güzel anneler ve tatli bebisleri
Ben en sonunda süt sorunumu çözdüm gecen hafta sehir disından kardesim gelmisti onun 3 yasında bir kızı tecrübeli yani bebek konusunda emzirirken baktı abla bu kiz memeyi tutamıyor dedi dikkat ettim gercektende öyleydi biberonu bile kavrayamiyor. Göğsümün ucuda kucuk hepten zorluyor artık dun silikon göğüs ucu aldım aventin ve kizim doya doya emıyor göğüslerim doldu taşıyor zaten sagına süt geliyordu ama emince sagdigimin en az 3 katı süt doldu göğüslerim.simdide uyuyor minnosum. Ve dun aksam üzeri kullanmaya başladım emıyor uyuyor gazını çıkarıyorum beşiğine koyuyorum keyfi cok yerinde maşallah ve saat 5 gibi kakasini kendiligine yaptı hic zorlanmadı :)) bugun benden mutlusu yok Allahım bozmasın
Bizde saglik ocağının verdigi damlayı kullanıyoruz
Ve kakası sarı arada kopuklu yapıyor gazından bazende icinde beyaz minik puturler oluyor sanırım oda beslendiğinin gostergesiymis
kızlar dogumdan sonra diz agrısı ceken var mı.netten arastrdım bu konudan muzdarip olan bayagı arkadas varmıs.ben sut urunlernı kesmıstım bebıse gaz yapar dıye sanırım kalsıum eksıklıgınden dıye dusunuodum ama bazı doktrlar dogum sonrası depresyondan olabılır demıs kımısı kılodan demıs bende hepsi var valla
Saglık ocagından once devit3 sonraki gidişimizde de Monovit verdiler aynıymış degerleri ama 3damla dediler bize, 4 yada 5 damla kullananı duydumda 9 damlayı ilk defa duydum.Aynı ilaclar için bile farklı seyler diyorlar anlamıyorum bu saglık sektorunu. Tek dogru olan bir dal sanırdım meger sanat gibi yoruma açıkmışmonovit d3 oğlusumm kullanıo gunde 3 damla bıngıldagın kapanması ııcınmıs.anne sutunde d vıtamını yokmus cunku:44::44:
bende gunde 9damla devıt d3 kullanıorum saglıkocagı ucretsz verıyor
kızlar dogumdan sonra diz agrısı ceken var mı.netten arastrdım bu konudan muzdarip olan bayagı arkadas varmıs.ben sut urunlernı kesmıstım bebıse gaz yapar dıye sanırım kalsıum eksıklıgınden dıye dusunuodum ama bazı doktrlar dogum sonrası depresyondan olabılır demıs kımısı kılodan demıs bende hepsi var valla
canım benımde cuma gunu dogumıznı bıtıyo rapor alcam 20 gun 20gun ayrı ayrı sonra ucretsız ızın alcam.o sırada tahklıl ıstıycem doktrdan magnezyum potasyum kalsıyum degerleırıne baktrcam ondanda olabılıomus bısey cıkmazssa lohusalık psıkolojısıdır dıyorlargülsün arkadaşım bende de var. dizlerim çok ağrıyor. kızımı yıkadıktan sonra yerden bir yere tutunarak kalkıyorum. egzersiz yapmaya başladım. ama dizlerimde bir ağrı var beni çook zorluyor.
bu arada kızlar bel korsesi aldım 3 numara. şimdilik pek sıkmıyor. külotlu olmadığı için sezaryen yerimde bitiyo. böyle kullanan vardı? termal şort alan var mı çünkü benim kalçalar karın almış başını gitmiş.azcık toparlanması lazım. işe dönüş yakındır. gerçi ücretsiz izin kullanmayı düşünüyorum 2 ay:26::26::26::26:
canımbebıs 3damla monovıt ıcıyo ben kendım devıt 3ten 9damla ıcıyorum yanlıs anlasıldı sanırım.dız agrısı kılodan degıl bence de olsa hamıslıkte de olurd u benceSaglık ocagından once devit3 sonraki gidişimizde de Monovit verdiler aynıymış degerleri ama 3damla dediler bize, 4 yada 5 damla kullananı duydumda 9 damlayı ilk defa duydum.Aynı ilaclar için bile farklı seyler diyorlar anlamıyorum bu saglık sektorunu. Tek dogru olan bir dal sanırdım meger sanat gibi yoruma açıkmış
Bende de var bazen feci oluyor bacaklarım. Sezeryandan sonrada cok yazan olmus bu sikayeti.Kilodan diyenler var ama benim pek kilom kalmadı 5kilom falan var ama bu kiloda oldugumda oluyordu normalde de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?