oğlumun boyunu dr. kontrolünde hemşire 57 cm ölçtü, 2 gün sonra sağlık ocağında ebe 60 cm dedi, 2 günde 3 cm uzayamayacağına göre hangisine inanacağım şimdi ben:44::44::44:
ya kizlar multivitamin ve demir ilaclarim gecen hafta bitmisti bende bir daha almak istemedim
ama su birkac gundur parmagimi kipirdatacak halim kalmadi acaba ilaclari kestigim icin mi ?
sizler devam ediyor musunuz hala ?
Gaz icin zinco kullaniyorum,zarari varmi kuzlar dr kullan dedi ama yinede size sormak istedim.yan etkisi varmi kizlar?
canım bebişin ateşlenmişti nasıl oldu
kızlar ben bir göğsümü emziriken diğerinden süt geliyor deli gibi bi bakıyorum üstüm sırılsıklam, ama ne alaka ki anlamadım gitti:26::26:
canım genellikle bende de oluyor göğüs pedleri kurtarıyor öyle durumlarda.
valla çok garip ikisi koordineli çalışıyor sankiben ozaman emzirdiğimi bırakıp akanı veriyorum, ama ozaman da üstüste ilk sütü emmiş oluyor :44: en iyisi ben de ped koyayım
göğüs pedleri hem daha hijyenik oluyor hemde uyurken bile süt akıyorsa üstün ıslanmıyor.tabi arada değiştirmek de lazım.ben doğumdan sonra sütüm geldiğinden beridir kullanıyorum
kızlar ben bir göğsümü emziriken diğerinden süt geliyor deli gibi bi bakıyorum üstüm sırılsıklam, ama ne alaka ki anlamadım gitti:26::26:
kızlar gaz için kimyon kaynatıp içirdim bebegime uyku yaptı sizin bebişlerde yaptımı uyku
ben de aldım ama daha 1 kere kullandım, o da süt geldiği için değil, emzirdiğimden beri göğüs uçlarım çok belirginleşti çamaşırı bile değişiyoronun için kullanmıştım dışarda ama artık böyle bir durum da başladığı için devamlı kullanmam iyi olacak
Canim normal benimde oyle birini verdigimde öbüründe akiyo hastenedeyken bizim minak Tutmadı memeyi ve göğsüm tas gibi oldu kolum boynum hertarafim ağırdı neyse sicak suda sağdım göğsümün birini ama diyeri banamisin demedi hiç süt gelmedi annemi aradım oda bir göğsünü zorlada olsa ver bak almayan göğüs nasil akiyo neyse iki ebeyle zor tutturduk memeyi hanfendiye inanirmisin öbürü Şakir Şakir aktı yoksa kesin sakat olurdum cok agri vardi birini emince öbürü kayniyomus oyuzden canim
Bu sabah kardiyolaga gittik yine kalp atislarimiz yuksek yakin takip edice dedi dr muz. 3 hafta sonra tekrar holter takilcak. Dusus olursa yada eko larda kalpde zarar gorulmedigi surece ilac baslamicaz. İnsallah daha da iyi olur oglum. Rabbim tum hastalara hayirli sifa versin insaalh
aynı durum bendede var ama ben herhalde 5 kutu göğüs pedi bitirerek rekor kurdumbir gunde doluyor. mecburen yenisini takıyorum.
canım dolma yapmıyor henüz ama normalden çok uzun.neyse dün gittik kontrolümüz yapıldı. doktorda aynı görüşteydi. ancak madem bir iki ay sonraya düşünüyorsunuz idare edebilir dedi.ama yaşını falan bekletmeyin ve takip edin seninde dediğin gibi şişme morarma gözlerseniz hemen getirin dedi.çünkü bu derinin uzun olması gerektiği gibi temizliğinin yapılamayıp içeride çişte bulunan yağın birikmesine ve idrarın dışarı atılamamasına hatta iltihaplanmalara sebep olabiliyormuş.
ah canım zor işin valla. ama unutma sen annesin kontrolü elden bırakma, kendini salma lüksüne sahip değilsin. bunun içinde birz katı biraz bana neci olmak zorundasın. bak böyle durumlarda benim hep kendime telkin ettiğim bir şey vardır. " ben güçlü bir kadınım karşımda hiç bir engel olamaz, onlarda benim çocuklarım herşeyin üstesinden gelebilirler "hem unutmaki kötü düşünce felaketi çağırır. sen iyi düşün iyiye odaklan ki mucizeler ve güzellikler ayağına gelsin. Allah büyük bak görüceksin çok kısa zamanda birşeyciği kalmayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?