2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Dün gece bebeğiim bir ilki gerçekleştirdi, akşam saat 10 da uyudu 12 de kalkması gerekiyordu ki emzireyim genelde o uyarır beni 2 saat arayla acıkır çünkü, 12 de kalkacağını düşünerekten ben de yattım beni uyandırdığında saat sabaha karşı 4 buçuktu, inanasım gelmedi, anlam veremedim bu kadar uyumasına doğduğundan beri ilk defa bu kadar uzun uyudu, ihtiyacı vardı ki sorun etmedim ben de :)

ya kizlar multivitamin ve demir ilaclarim gecen hafta bitmisti bende bir daha almak istemedim
ama su birkac gundur parmagimi kipirdatacak halim kalmadi acaba ilaclari kestigim icin mi ?
sizler devam ediyor musunuz hala ?

ben hiç birini kullanmıyorum. dr doğumdan sonra 3 ay demir e devam et dedi ama 1 ay falan çtim,yeter :)

kızlar ben bir göğsümü emziriken diğerinden süt geliyor deli gibi bi bakıyorum üstüm sırılsıklam, ama ne alaka ki anlamadım gitti:26::26:

bebegınde kulak akıntısı olan doktora goturen var mı kızlarrr???
bıde bız doktora azemıyor 2 emıyo 2 aglıyo neden dıye sorduk dişlerden olabılır dedi ama bız daha cok kucuk degıl mıyız:44::44:

canım genellikle bende de oluyor göğüs pedleri kurtarıyor öyle durumlarda.

valla çok garip ikisi koordineli çalışıyor sanki ben ozaman emzirdiğimi bırakıp akanı veriyorum, ama ozaman da üstüste ilk sütü emmiş oluyor :44: en iyisi ben de ped koyayım

valla çok garip ikisi koordineli çalışıyor sanki ben ozaman emzirdiğimi bırakıp akanı veriyorum, ama ozaman da üstüste ilk sütü emmiş oluyor :44: en iyisi ben de ped koyayım

göğüs pedleri hem daha hijyenik oluyor hemde uyurken bile süt akıyorsa üstün ıslanmıyor.tabi arada değiştirmek de lazım.ben doğumdan sonra sütüm geldiğinden beridir kullanıyorum

göğüs pedleri hem daha hijyenik oluyor hemde uyurken bile süt akıyorsa üstün ıslanmıyor.tabi arada değiştirmek de lazım.ben doğumdan sonra sütüm geldiğinden beridir kullanıyorum

ben de aldım ama daha 1 kere kullandım, o da süt geldiği için değil, emzirdiğimden beri göğüs uçlarım çok belirginleşti çamaşırı bile değişiyor onun için kullanmıştım dışarda ama artık böyle bir durum da başladığı için devamlı kullanmam iyi olacak

kızlar ben bir göğsümü emziriken diğerinden süt geliyor deli gibi bi bakıyorum üstüm sırılsıklam, ama ne alaka ki anlamadım gitti:26::26:

Canim normal benimde oyle birini verdigimde öbüründe akiyo hastenedeyken bizim minak Tutmadı memeyi ve göğsüm tas gibi oldu kolum boynum hertarafim ağırdı neyse sicak suda sağdım göğsümün birini ama diyeri banamisin demedi hiç süt gelmedi annemi aradım oda bir göğsünü zorlada olsa ver bak almayan göğüs nasil akiyo neyse iki ebeyle zor tutturduk memeyi hanfendiye inanirmisin öbürü Şakir Şakir aktı yoksa kesin sakat olurdum cok agri vardi birini emince öbürü kayniyomus oyuzden canim

kızlar gaz için kimyon kaynatıp içirdim bebegime uyku yaptı sizin bebişlerde yaptımı uyku

eğer gaz sancısı vardıysa kimyon iyi gelmiş olabilir rahatladı demekki uyudu kimyonun gaza iyi geldiğini duymuştum bende gaz için eczacı tavsiyesiyle colica diye bi şurup kullanıyorum kullanan varmı

Bu sabah kardiyolaga gittik yine kalp atislarimiz yuksek yakin takip edice dedi dr muz. 3 hafta sonra tekrar holter takilcak. Dusus olursa yada eko larda kalpde zarar gorulmedigi surece ilac baslamicaz. İnsallah daha da iyi olur oglum. Rabbim tum hastalara hayirli sifa versin insaalh

aynı durum bendede var ama ben herhalde 5 kutu göğüs pedi bitirerek rekor kurdum bir gunde doluyor. mecburen yenisini takıyorum.

Kizlar benim oglumda cooookkk gazli bir bebek. Bende bitkisel bir surup kulllaniyordum ewet biraz rahatlatmisti ilk zamanlara gore. Daha dogrusu gazdan ciyak ciyak aglarken ilacla ıkına sıkıla cikartir olmustu gazlarini. Sonra kalp dr gaz ilaclari kalp atisini artirabiliyor dedi ve biraktim gaz ilacini ayni sekilde ikinarak cikariyor bazen bagirarak ama cikariyor. Gaz ilaclari sadece anneyi tatmin ediyor dio bazi drlar bende boyle dusunuyorum artik.halaaaa cok gazli. Suan emziriyorum ve en az 15 kez gaz cikardi. ))
Aacbisiii da eklicem. Bence en guzel gaz ilaci emzik.

Son düzenleme:

aman aman maşallah diyelim canım, bol sütün olsun bebişin de güzel güzel emsin yeterki, varsın göğüslerden taşsın

canım Allah yardımcınız olsun, ama sakın karamsar olma, tüm kalbimle inanıyorum ki zamanla düzelecek herşey

aynı durum bendede var ama ben herhalde 5 kutu göğüs pedi bitirerek rekor kurdum bir gunde doluyor. mecburen yenisini takıyorum.

uvv maşallah yaa benim ki de bişeymiymiş dedim şimdi

canımsın ya.evet olumlu düşünmem lazım ama hamileyken hep pozitiftim bebiş doğdu karamsar oldum hamilelik öncesi halim de hep karamsar ve duygusaldı.güçlü olmak zorundayım bebeğimin bana ihtiyacı var.bunları yazarken bile gözlerim doluyor tutamıyorum.sulugözdüm şimdi herşeyden daha kolay etkilenir oldum.inşallah canım sana bol dua edicem bu yazdıkların için ilk sana haber vercem olumlu sonuçlar alınca.2 gündür ilçemizdeki hastaneye götürüyorum kakayı yok dendi.çocuk dr umun olduğu özel hastane amip kisti dedi.hangisi doğru anlamadım gitti.1-2 yere daha götürcem.teşhiste laboratuvarın doğru sonuc vermesi önemli.ve birbirine karıştırılan bir şeymiş bu amip kisti-lökositle karıştırılabiliyormuş.bebeğimin kakasında yeşil ufak sümüksü parçalar var ve çok acı kötü bir kokusu var.bir de halsiz.dua et canım düzelsin.

Arkadaşlar bazı sorularım olacak,
1-bebek yastığı kullanıyor musunuz.dr lar önermiyor biliyorum ama benim bebeğim çok kustuğundan içim daha rahat oluyor yastıkla.yatağına eğim verdim hiç yatamadı o şekilde.
2-kusmaya zencefil çayının iyi geldiğini duymuştum ama 2 yaşından küçük bebeklere ve hamilelere önermiyorlar.ben günde 2 kez anason kimyon ve zencefili karıştırarak çay yapıp içiyorum.bi zararı olur mu ki bebeğe?
3-bebeğim kolay kolay ağlamayan bir bebekti.ama motilium ilaç vermiştim 1 gün,ogün baya kaka yaptı ishal oldu sanırım.sonraki gün ilacı vermekten vazgeçtim ama 2gün doğru düzgün kaka yapmadı ve inanılmaz bir ağlama nöbetine girdi zaptedemedim.ilaçtan mı diye sordum dr a hayır dedi,gaz sancısı mıdır bukadar ağlamasına sebep.denk mi geldi ki.50 günlüğüz şimdiye kadar hiç böyle ağlamamıştı.şimdi 1haftadır sabah 5-10 arası akşam 6-0 arası ağlama nöbetine giriyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…