dün dr kontrolündeydim ben de ..kızım 4600 çıktı boy 57 cm dr boy çok iyi dedi ben de zayıf olduğunu söyledim..sen de zayıfsın ondan dedi normal yediğinin 5 kat fazlasını yemelisin dedi :))nasıl olacaksa o da..kalça usgsine bakıldı önceki ayda işitme testi yapıldı..bunda farklı ölçümler yapılıyo sizin drlar neye bakıyo kontrolerde..rütim kulak göz kalp vs hariç..diğer bi sorunda yarın 2.ay aşısını yaptıracağız sağlık ocağındaki ebe gelmeden önce ağrı kesici ateş düşürücü ver dedi dğn druma sordum kesinlikler verme dedi aşının etkisini azaltıyormuş.2.ay aşısı yaptıranlar siz ne yaptınız veya dr ne dedi bu konuda..son bi soru da :)))rota aşısı yaptırmamı söyledi drum 2.ay aşılarıyla aynı zanda yapalım dedi ama çocuk drumuzun olduğu hastane uzak olduğu için sağlık ocağına yaptırmak istiyorum aşıyı...eczanelerde bulabilir miyiz bu aşıyı özel olarak mı getirtiliyo..rota aşısı karma aşının arkasından hemen mi yapılıyo ara veriyolar mı bikaç saat??
Hamilelikte bizi maymuna cevirdikleri için hala guvenemiyorum doktorlara.Aynı gun 2uzman 1prof. doktr baska sey dedi 4.doktora bunları soylediğimde 5.doktora gtsen oda farklı brsey der bu konu yoruma acık dedi :)canım benımde cuma gunu dogumıznı bıtıyo rapor alcam 20 gun 20gun ayrı ayrı sonra ucretsız ızın alcam.o sırada tahklıl ıstıycem doktrdan magnezyum potasyum kalsıyum degerleırıne baktrcam ondanda olabılıomus bısey cıkmazssa lohusalık psıkolojısıdır dıyorlar
canımbebıs 3damla monovıt ıcıyo ben kendım devıt 3ten 9damla ıcıyorum yanlıs anlasıldı sanırım.dız agrısı kılodan degıl bence de olsa hamıslıkte de olurd u bence
Milliyet - 'Uyku eğitimi'nin zararları
Ne kadar çok doğru var değil mi?En iyisi kendi doğrularımızı yaratmak sanırım.
kızlar evde anakucağı kullanıyor musunuz?
benim oğlum birkaç gündür sürekli kucakta uyumak istiyor, yatırınca uyanıyor, ben de 2 gündür yatırıyorum anakucağına, 2 sallamamda bayılıp gidiyor, gayet de güzel uyuyor 2-3 saat uyanmadan
kızlar dogumdan sonra diz agrısı ceken var mı.netten arastrdım bu konudan muzdarip olan bayagı arkadas varmıs.ben sut urunlernı kesmıstım bebıse gaz yapar dıye sanırım kalsıum eksıklıgınden dıye dusunuodum ama bazı doktrlar dogum sonrası depresyondan olabılır demıs kımısı kılodan demıs bende hepsi var valla
dün dr kontrolündeydim ben de ..kızım 4600 çıktı boy 57 cm dr boy çok iyi dedi ben de zayıf olduğunu söyledim..sen de zayıfsın ondan dedi normal yediğinin 5 kat fazlasını yemelisin dedi :))nasıl olacaksa o da..kalça usgsine bakıldı önceki ayda işitme testi yapıldı..bunda farklı ölçümler yapılıyo sizin drlar neye bakıyo kontrolerde..rütim kulak göz kalp vs hariç..diğer bi sorunda yarın 2.ay aşısını yaptıracağız sağlık ocağındaki ebe gelmeden önce ağrı kesici ateş düşürücü ver dedi dğn druma sordum kesinlikler verme dedi aşının etkisini azaltıyormuş.2.ay aşısı yaptıranlar siz ne yaptınız veya dr ne dedi bu konuda..son bi soru da :)))rota aşısı yaptırmamı söyledi drum 2.ay aşılarıyla aynı zanda yapalım dedi ama çocuk drumuzun olduğu hastane uzak olduğu için sağlık ocağına yaptırmak istiyorum aşıyı...eczanelerde bulabilir miyiz bu aşıyı özel olarak mı getirtiliyo..rota aşısı karma aşının arkasından hemen mi yapılıyo ara veriyolar mı bikaç saat??
ben kullanıyorum bazen sallamadan yatırdığım yerde uyuyor beşiğine yatırınca aynı rahatı bulamıyor
kızlar ben hala regl de olmadım
Ben de olmadım.Ne zaman olmamız gerekiyor ? Korkuyorum valla 1 - 2 kere korunmasız ilişki yaşadık ödüm kopuyor bişey olacak diye
Etrafımdaki herkes kucaktan inmemesi ve yanımızda yatmasına feci takmıs durumda zaten :) Kucagına alma her agladıgında aglaya aglaya alışır onerilerinden bıktım :)[/Q
Tek bildiğim bebeği ağlatmanın yanlış olduğu,çok zalimce bence.bebek ağlayarak bizimle iletişime geçmeye çalışıyor onu yanıtsız bırakmak bize olan güvenini ve sevgisini sarsar.Kucak ve yanında yatırma meselesine gelince ben liseye giden koca kızken bile zaman zaman korkup gece annemin yanına giderdim valla,oğlum da bana çekmişse geri göndermem:)
Ben dogumdan sonra dizlerimden cok cekmeye basladim oyleki oturdugum yerden kalkmak istemiyorum.2 ayi gectik hala ayni agri var. Bazen bagira bagira kalkiyorum. Bikac kiside de bende de var diyince artik dogumdan olabilir die dusunuyorum. Dr gitmeyi cok dusundum ama kendime ayiracak vaktim olmadigindan vaz gectim. Bayramdan sonra memlekete gidicem dayim ortopedi dr u ona gosterim diyorum. Gecmiyor cunku ustune bide bel agrisi eklenince tam super oluyor.
benim de birkaç gündür karnımın içi ağrıyor yaa, göbek deliğimin hizası ve biraz aşağısı içten acıyor resmen, gece kalkarken falan baya zorluyor beni, neyin nesi anlamadım gitti
Benim kızım da sadece anne sütü ile besleniyor, 3300 gr doğdu 2. ay bitiş kontrolünde kontrolümüzde 6500gr dı ve sadece anne sütü ile besleniyor bu ayın 16sında 3. ayımız bitecek valla 6-9 aylık kıyafetleri giydiriyorum ben, artık 4 nolu beze geçtik canım :112:kızlar bende bişiy sorucam bugun tam 2 ay bitti. benim bebeğim 3-6 aylık kıyafetleri bile küçültmek üzere. 3 numara bez kuçuk gelmeye başladı. 3100 gram çıktık hastaneden şuan 6,5 kilo oldu. sadece anne sutuyle besleniyor. sizde durumlar nasıl. kıyafet yetiştiremiyorum :S
Canım bir arkadasımda aynısını diyordu hep dogum yaptıktan sonra en son genel cerrahi bolumune gitti ve gobek fıtıgı teşhisi koyulmuş.Bence bi git sende devam ederse. Aynı yeri tarif ediyordu oda
yapma yaaaa oooffffff offffff
Onun birde dogumdan sonra gobek deliği inmemişti fıtıkla ilgili bir durum mu bilmiyorum onun sıpaları ve benim sıpa bi rahat konusturmadı.Tam senin tarif ettigin gibi anlatıyrdu
canım ben de şimdi biraz bakındım fıtıkta dediğin gibi göbek bölgesinde bir şişlik olurmuş bende ne içte ne dıştan belli olan öyle bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?