Benimki bu sabah altın sarısı ve krem kıvamında yaptı. Bir de dünden beri çok fazla uyuyor. Dün 16:00 da uyudu sonra sadece 3-4 saatte bir uykulu uykulu emip devam etti uykusuna.. Sabah da 7:30 da uyanmıştı 9da tekrar uyudu. Niye böyle oldu anlamadım.. Eşîm de uyuyor diye doktora götürecek halimîz yok ya, bir sorunu olsa uyuyamaz diyor.. Ne yapsam bilemedîm.. Neden bu kadar uyuyor acaba bir fikri olan var mı?
bugün kanlı sümüklü kaka yaptıkaka denmez resmen sümüktü. ama çok azdı kan nokta kadar.lab da kan hücresi var amip yok dendi.neden oluyor acaba?yine allak bullak oldum.
kızlar ankarada çocuk dr u çok iyi olan ve labaratuvarı güvenilir sonuç veren bir hastane ya da benzeri bir yer varmı?özel olursa iyi olur?bebekle sıra beklemek bebeği mahveder.lütfen bildiğiniz yerleri yazın
Bir yesil kakada bizden.
Kac gundur once kati ve yesildevamibda sari kivamli kaka yapiyordu oglum. Bugun yine kati ve yesilin peside yesil gorunce bende sasirdim. İlk bezlerde cok onemsemedim bu kez sasirdim. Usutmekten falan olur mu bu yesil kaka
annem üşütünce de olur diyor, sıcak tutmak lazım, bizimkinin de burnu tıkandı
burun tıkanıklığı için damlalıkla tuzlu su damlatıyorum burnuna, bruna felan almadım, böyle yapan var mı?
günaydınnn...
neeee ? dediğinizi duyar gibiyimvalla sormayın kızlar son bir kaç gündür düzen müzen hak getire oldu. benim minik sıpa geceleri garip seslerle uykuyu haram etti bana. birde üzerine dönenmeye başlamasıyla yatakla beşiğin yanı arasına girmeye başladı ve nefesini kesiyo kendi kendine hadi busefer bütün gece nöbet kalk yat kalk yat yapmaktan geceyi bilmyorum. ama sabaha karşı da oda bayılıyo bende emme dışında uyukluyoruz öğlene kadar büyükte gelip yanıma giriyo ohhh üçümüz misler gibi öğleni yapıyoruz işin kötüsü büyüğün düzeni bozuldu ne öğle yemeği kaldı ne uykusu. Allah'tan akşamları bozulmuyo ve küçüğün sesine kalkmıyo yoksa bide gece uykusuda bozulsa eyvah eyvah.
kizlar kac gundur yokuz nasilsiniz napiyorsunuz ?
Ben veriyorum canım noldu ki ?kızlar bebeğinize monovit veriyor musunuz benim kafam karıştı da :18:
kızlar bebeğinize monovit veriyor musunuz benim kafam karıştı da :18:
ben de veriyorum monoviti noldu ki ?
muffincim ankara da 100. yil hastanesindeki cocuk dr u cok tatli ve iyi tavsiye ederim
aysre canim benimkiler de donmeye basladi bir de arada sirada (nadiren ama olsun) bagirmadan da anlasabiliyoruz artik
bu arada kizlar bizim oglanda da hafif yesil kaka vardi ama sumuksuluk vs vs yoktu. dr a sordum sadece yesilse ya da yesiltraksa hic takma dedi
birde bu arada ankarada salgin varmis avm lerden falan uzak durun sulari iyi kaynatin dedi aklinizda olsun
annem üşütünce de olur diyor, sıcak tutmak lazım, bizimkinin de burnu tıkandı
burun tıkanıklığı için damlalıkla tuzlu su damlatıyorum burnuna, bruna felan almadım, böyle yapan var mı?
Üff renk kavramına bu kadar takacagımız, kaka inceleyecegimiz hangimizin aklına gelirdi. Bebek olan evleri hep agucuk gugucuk bebek sevilen yerler sanırdık halbuki..
Benim gittiğim doktorda kakası sümüksü olabilir yeşil değilse önemli değil dedi.
Dün 2.ay aşıları için saglık ocagına gittik oglumla aynı olanlar 6.5 kilo civarı minik oglum 4.50 kilo etraf moralimi bozmadı değil sütün mü yaramıyor diye. Neyse tekrar kulak tıkayacagım onlara sağlıgının yerinde olması önemlisi. Zayıf dogdugundan 2kilo almasını bekliyor her ay herkes oda 1 kilo civarı alıyor doktor guzel diyor işte.
Aşıda ateş yaptı, hala ateşi var arada 38derece oluyor.Birde heryerden olcum degerleri farklı. Neyse bu konuda da tecrube sahibi olacagız zamanla. Dün akşam üzerinden bu yana sadece zıbın ile duruyor kuzum, zaten mızmızdı iyice mızmızlanıyor. Birde sesinin ne kadar cıktıgnı keşfettikce gereksiz seyler için aglarkende o tonu kullanıyor vıyak vıyak.
Hm birde aşıdan sonra iki hemsire eve gidince yarım fitil verin dedi bana ve oradakilere.Bende ısrarla sordum ateşi cıkmadan mı diye evet dediler. Sonra tam gidecekken doktora yorgunlugumu soyleyim dedim. Elevit kullan dedi. Eve gidince fitil vereyim mi dedim bebeke. Neden ateşi cıkmadan verilir mi? Sen başın agrımadan agrı kesici yutuyormusun dedi? Bende aynı dusuncedeydim zaten vermeden idare etmeye calısıyoruz insallah birkac gune tamamen atlatcaz. Kuzularımız savasıp kazanacak :)
Üff renk kavramına bu kadar takacagımız, kaka inceleyecegimiz hangimizin aklına gelirdi. Bebek olan evleri hep agucuk gugucuk bebek sevilen yerler sanırdık halbuki..
Benim gittiğim doktorda kakası sümüksü olabilir yeşil değilse önemli değil dedi.
Dün 2.ay aşıları için saglık ocagına gittik oglumla aynı olanlar 6.5 kilo civarı minik oglum 4.50 kilo etraf moralimi bozmadı değil sütün mü yaramıyor diye. Neyse tekrar kulak tıkayacagım onlara sağlıgının yerinde olması önemlisi. Zayıf dogdugundan 2kilo almasını bekliyor her ay herkes oda 1 kilo civarı alıyor doktor guzel diyor işte.
Aşıda ateş yaptı, hala ateşi var arada 38derece oluyor.Birde heryerden olcum degerleri farklı. Neyse bu konuda da tecrube sahibi olacagız zamanla. Dün akşam üzerinden bu yana sadece zıbın ile duruyor kuzum, zaten mızmızdı iyice mızmızlanıyor. Birde sesinin ne kadar cıktıgnı keşfettikce gereksiz seyler için aglarkende o tonu kullanıyor vıyak vıyak.
Hm birde aşıdan sonra iki hemsire eve gidince yarım fitil verin dedi bana ve oradakilere.Bende ısrarla sordum ateşi cıkmadan mı diye evet dediler. Sonra tam gidecekken doktora yorgunlugumu soyleyim dedim. Elevit kullan dedi. Eve gidince fitil vereyim mi dedim bebeke. Neden ateşi cıkmadan verilir mi? Sen başın agrımadan agrı kesici yutuyormusun dedi? Bende aynı dusuncedeydim zaten vermeden idare etmeye calısıyoruz insallah birkac gune tamamen atlatcaz. Kuzularımız savasıp kazanacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?