2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bebeğimin bıngıldağı sürekli atıyor, durmadan şişip iniyor yaaa bu neyin nesidir fikriniz var mı, ya da aynı şeyi yaşayan ????

kızlar bebeğimin bıngıldağı sürekli atıyor, durmadan şişip iniyor yaaa bu neyin nesidir fikriniz var mı, ya da aynı şeyi yaşayan ????

Canim inanirmisin bugun ilk defa gordum ve korkunccc bu nee nie bole oldum sonra baktim oglumun keyfi yerinde dogal bisii heralde dedim gectim. ) bayaaa atiyor ama

Gerçekten mi ya? kahvaltıda özellikle bol bol yiyordum çocuğumun neden kıvrandığı çıktı ortaya 2 gün önce nutellayı önüme alıp kaşık kaşık yedim desem inanın dün gecede kök söktürdü oğlan bize hiç böyle olmazdı sanırım ondan çok etkilendi yavrum, tamamdır artık son sabırla bekleyeceğiz, bilgi için çok teşekkür ederim canım...

Kilo konusunda gercekten takıntılı değilim hamileligim sırasında da hep onemli olan organ gelişimi dedim içtende herkese de etrafın yok sutun yaramıyor mu sozleri yada zayıf cocugu olanların benim sutum cok yarıyordu hemen toparlandı ayda 2kilo alıyordu yorumları üzüyor beni sadece bunu bi yarış olarak görüyorlar sanki... Yoksa oglum 2kilo dogdu ama benim arkamdan odaya gelmesi dünyalara bedeldi benim için kilosu umrumda olmadı biran bile. Ne olursa olsun diyecek birsey buluyorlar nasılsa en iyisi eskisi gibi kulaklarımı tıkayıp dinlememek :)

Canim inanirmisin bugun ilk defa gordum ve korkunccc bu nee nie bole oldum sonra baktim oglumun keyfi yerinde dogal bisii heralde dedim gectim. ) bayaaa atiyor ama

evet ya ben de yeni gördüm, nette bakındım kimi çok normal demiş, bazı yerlerde de menenjitin en önemli belirtisi diyor, dr. u aradım ama ulaşamadım asistanı müsait olunca arıyacak beni bakalım.. zaten çok fena üşütmüş de offffffff

Bazen dediğin gibi surekli atıyor bazen atmıyor normal birsey. Sanki banyodan sonra daha cok atıyor benim oglumun yada ben dikkat ediyorum ozaman

Bazen dediğin gibi surekli atıyor bazen atmıyor normal birsey. Sanki banyodan sonra daha cok atıyor benim oglumun yada ben dikkat ediyorum ozaman

ya baktım da bunu yaşayanların sayısı oldukça fazlai normal bir durum sanırım ama yinede dr.dan duymam lazım

birde bebişleri dönmeye başlayanlar !!!! ortalama ne zaman dönmeye başladırlar ?

Bizimkisi bedeniyle tamamen dönemiyor ama 2 gündür her beşiğine gittiğimde kafasının yastıktan düştüğünü görüyorum, çokta yüksek bir yastık değil ama gerilirken falan kayıp düşüyor yada dönmeye mi çalışıyor anlayamadım.(Bu arada kusma problemimiz olduğu için doktor yastıkta yatırmamı önerdi geri kaçmasın diye)

Oğlum şuan uyuyor ama ben de gidip baktım meraktan meğer bizimki de atıyormuş damar seğirmesi gibi şişlik yok ama pıt pıt atıyor :)

off yaa valla rahatladım, demin çık hızlı atıyordu şimdi benimki de uyuyor baya hafif atmaya başladı, zarzor belli oluyor

Benim ona da acil ihtiyacım var galiba, çünki koala gibi üzerimde gün boyu... Ve zaten ağlak bir bebeğim var, ama göğsüme yapışık saatlerce durabiliyor ve o şekilde evi gezersek ağlamıyor.

Sling ben kullanıyorum. Sağolsun figarofigaro arkadasımız kullanıp memnun oldugunu yazdı bende pahalı olmadıgı için denemeye deger dedim aldım. Mesaj yazmayı hep unutuyorum denk gelirde okursa teşekkürler ona
Paticim aynı şeyden hoşlanıyor oglum oyle yapışıp kalacak hep :) Kafasını tutabildigi zamanlar daha rahat kullanırım diye dusunuyorum. Şuanda kafasınıda desteklemek gerekiyor. Kurbaga gibi yapışıyor seviyor oglumda
Kısa mesafe markete gitmeye falan iyi oluyor. Birde evde kısa sure kullanıyorum. Bir defa emzirdim ve dısarı cıktık 1saatten biraz fazla eve geldik goguslerim nasıl acıyordu. Galiba sıkı yaptıkta acıdı dedim baktım sıkı falan değil. Ne bicim süt dolmus ve sertleşmiş ki normalde oyle olmazdı hiç bana. Cok onceden sling kullanımının sut uretimine faydalı olduguna dair bir yazı gormustum ama detaylarını okumamıstım o geldi aklıma. Dısarı cıkıp hava almak mı iyi geldi yoksa sling mi bilemiyorum. Tekrar dısarda o surede kullanmaya fırsatım olmadı olursa takip edeceim.:44:

seelam kızlar ne zamandır gidip gidip geliyorum bi yazamadım.çarşamba günü işe başladım artıkın.bi hengame bakalım ne olcak.gerçi benim sıpalar sanırım gittiğimi anlamayacaklar bile çünkü günde maksimum 3 saat okulda olucam.bakıcımız bu hafta başladı işe maşallah kadın çok sakin ve becerikli.çok da sevgiyle bakıyor.zaten bizim büyük sıpa da daha 20 aylık olduğu için annem de evde olacak ona bakmaya.ben de öğlene kadar 2 saat hariç hep evde olucam 1 öğün sağsam yetecek sanırım.
bizim sıpa bu arada resmen kahkaha atıyor ya sizinkiler de başladı mı?? dün annem sesine geldi mutfaktan resmen kikirdiyo resmen iki laf atınca sıpa:))

Cnm gecmis olsun. Benimkide usuttu biraz sanirim. Ama menenjit gibi bisi olcagini sanmiyorum. Farkettigimde arabada dr a giduyorduk sonra sormak aklima bile gelmedi

Merhaba kizlaar,bisey sorucam SLİNG kullanAnlar memnun mu ve hangi marka kullaniyorsunuz?? Bilgilendirir misiniz rica etsem? Sevgilerr

Arkadaşlar Bahçelîevler, Yenibosna ve civarında çocuk doktoru arıyorum. Tavsiye edeceğiniz doktor ve hastane var mı?

jfk da bi dr vardı 5 sene önce ya adı özgurdu ya soyadıd özgur vardı. ben cok memnun kalmıştım. yarım saat bıkmadan anlatırdı cok cok tavsiye ederim.

özgur karlıklı baktım şimdi

Çok teşekkürler:) jfk aile hastanesi oldu şimdi, acıbadem aldı. Ben de orda doğum yaptım. Doğumdan sonrakî ilk muayenelerî de özgür bey yaptı. Ben de çok memnun kalmıştım aslında ama hem fiyatlar orda artık biraz tuzlu hem de evime biraz uzak o yüzden ecomar ataköye götürmüştüm murat beye ama sağolsun 2 aylık bebeğime anında antibîyoği dayadı. Artık oraya götürmeyeceğim, ben de tekrar özgür beye götürmeyi düşünüyordum zaten sen de memnun kaldığına göre 3. Ayda oraya gidelim bakalım nasıl olacak.

kızlar bir akrabam ank.da 2 arkadaşı(30-40 arası yaşlarda) şiddetli ishalden dizanteri teşhisi ile hast.de yatmış.annemde de var.bir de bizim ağustos annelerinden bir arkadaşla yazışmıştık onda da benzeri bişey varmıi(hangi ildeydi hatırlamıyorum) dr u " senden önce 4 bebek daha aynı şikayetten geldi demiş" salgın mı var allah korusun.bilgisi olan var mı?olmayacak bişey değil heryer kirli malesef.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…