2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

düzene gitmeyi düşünüyordum canım sağol.

Ben de sling aldım. Gittigidiyordan 28 tl burda bir arkadaş link yollamıştı, google da aratınca çıkıyor. Fiyatı diğerlerine göre çok ucuz ona göre de kumaşı kalitesiz ama bence iş görüyor. Zaten çok basit bir sistem aslında evdeki bir çarşafla bîle yapılabilir. Markete gitmek, bahçede yürüyüş yapmak için kullandım, bayağı kullanışlı. Bazen evde de kullanıyorum. Bel desteği olduğu için beli ağrıtmıyor. Tavsiye ederim yani..

düzene gitmeyi düşünüyordum canım sağol.

Senînkînin ishali hala devam ediyor mu?
Benimki bugün iki defa sarı ve krem kıvamında yaptı. Burda ilk süt son sütten bahsetmişti arkadaşlar, bir de süt alerjisinden. Ben de bugün hem emmesine çok dikkat ettim hem de süt ve süt ürünü yemedim. Tesadüf mü oldu bilmiyorum ama kakası düzeldi..

kızlar senaysenin ve dils3 ün yazdıklarını okumadan yazmışım.o halde akrabamın dediği doğru salgın var.ama gizleniyormuş demişti.neden gizliyorlar gizlemeseler de önlem alınsa daha doğru değil mi?biz ank da değiliz ama burda da oluyor.allahım bebeği ank ya hastaneye götürecektik bir de napcam şimdi ya.yağmurdan kaçarken doluya tutulmayalım

off yaa valla rahatladım, demin çık hızlı atıyordu şimdi benimki de uyuyor baya hafif atmaya başladı, zarzor belli oluyor

canım o her bebekte olan bişi diye biliyorum hatta bizimkinin saçlardan görğnmüyodu geçen gün bakıyım dedim saçlarını kaldırdım hafif hafif atıyor o bıngıldak dimi.d vitaminini de o yüzden içiriyoruz kapansın diye yanlış mibiliyorum yoksa

bizimkindede başladı kahkahalar hatta karşısındaki çocuksa baya baya kahkaha atıyor

süt işini bilmiyorum ama hadi inşallah. zaten sütüm damla damla neredeyse... Peki hangisinden kullanıyorsun ve nereden aldın yardımcı olur musun. benimki de kurbağa gibi duruyor. bi ayırıyorum üzerimden yatırmak için tepsi gibi dümdüz olmuş. rahat değildir kemikleri dinlensin diyorum ama yatırınca hemen uyanıyor. bende lycrası ne kadar olmalı wrap sling olacak ama hangi marka olmalı bilemedim.

canım bugün kakası biraz daha iyiydi-koku ve sümüksülük tam geçmedi.ama kendini topladı yavrucak biraz.mama hiç vermedim.süt ürünü içeren bişey yemedim.belirtileri inek sütü alerjisine de benziyor.laktoz intoleransı dedikleri.dr a götürcem çünkü bende de toz ve küf alerjisi var.annem de alerji hastası.bebişte de bu şekilde kendini gösterebilir diye götürcem.hem sümüksü kaka-huysuzluk-uykuya dalmada zorluk-hıçkırık hepsi var belirtilerin sadece kusma yok.götürcem artık bu sümüksü kakanın nedenini öğrencem ama Ankarada da dizanteri salgını varmış allah korusun ya.

sen yine kaka tahlili ver canım bence.her dr bilemeyebilir.sadece kaka numunesi tatlım için rahat eder.

canım alerji gibi bişey var mı sende veya sizin ailede?

canım sümüksü ve kötü kokuluysa(her zamanki gibi değilse kokusu) kaka tahlili vermekte fayda var.evham olacak tabi anneyiz.herşeyde erken teşhis önemli.en azından dikkat ederek davranırız.ben gözümü açtım mesela musluk suyu kullanmıyorum banyoda artık.damacana kullanıyoruz.abartmaya gerek yok diyenler olacaktır ama bizim musluktan gelen suyun kaynağı .oklu dere diye geçiyor halk arasında.ciddiye almamıştım ama son yaşadıklarımdan sonra musluğu sadece elimi yıkamak ve kendi temizliğimiz için kullanıyorum.çay bile yapmıyorum

ya tatlim sutu arttirmak icin su dutlu formulu verir misin bir daha ??

tatlım bu ölçüden fazlasını yapma ishal yaptı bende.
yarım lt içme suyunu kaynat .1 avuç dolusu kurudut at kısık ateşte kapak kapalı 5 dk .zamanı önemliymiş.neden bilmem ama sakın aşma zamanı.ılıyınca iç.günde 2-3 bardak.ben her emzirmeden sonra içtim cırcır yaptı.1 hafta yapılıyor bu sakın haftalarca yapma canım.2 hafta inciri aynı şekilde yapcakmışız.ben 2. haftada kaynamış 1 bardak suya 1 tatlı kaşığı rezene atıp demleyip içiyorum işe yarıyor.ama dut daha bir yarıyor

canım ben zaten 2 göğsü aynı anda vermiyorum.1 i tam bitsin diye.ama süt ürünü ve çikolata yiyince oluyor sanırım.dün peynir bile yemedim biraz düzeldi.kötü koku ve sümüksülük az da olsa var.ailemde alerji var bende de toza karşı.bebişte süt alerjisi olabilir diye götürcem.

Bende de toz alejisi var. Belki ikimizinki de amip değil süt alerjisidir. Bu arada ben de süt için bu duttan yaptıktan sonra cırcur oldum ve kızımın kakasının yeşilliği de ondan sonra iyice arttı.. Bizim yeşil kakanın sorumlusu dut olmasın??? Artık iyice kafayı bozdum yeşil kakanın nedeniyle:))

ben monovit vermiyorum yaa ...bebeğimin bıngıldağı kücük d vitamini çok almış erken kapanmamı için monovit vermiyorum..çok korkuyorum kızlar dua edin lütfen erken kapanmasın...

Merhaba kizlaar,bisey sorucam SLİNG kullanAnlar memnun mu ve hangi marka kullaniyorsunuz?? Bilgilendirir misiniz rica etsem? Sevgilerr

Ben paylaşmıştım canım o linki figarofigaro da ben aldım kullanışlı diye yazınca bende aldım. Bencede evde bile yapılabilir ama acılır baglaması falan saglam olmaz pahalı değil diye denemedim oşekilde.

Gittigidiyordan aldım dediğin turleri cok arastırdım hem pahalı hemde cok fazla cesit olunca kafam karıstı benim ki vazgectim bile birde durmazsa diye. Sonra bu ucuzu aldım bakalım tepkisi ne olacak dururda urun kalitesiz olursa onlardan alırım dedim. BUnda duruyor benimde işimi goruyor şimdilik.
Bizimde kurbaga gibi yapısıyor buzusuyor rahat etmese oyle durmaz diyorum. Sabahlarıda 5te uyanında karnımda gogsumde nerede durursa oyle uyutuyorum zorla :)

BABY SLING BEBEK TAŞIMA KANGURU-KARGO BEDAVA! GittiGidiyor'da 65378101

ben monovit vermiyorum yaa ...bebeğimin bıngıldağı kücük d vitamini çok almış erken kapanmamı için monovit vermiyorum..çok korkuyorum kızlar dua edin lütfen erken kapanmasın...

Canım bıngıldagın erken kapanması genetikte olabiliyormus yani senin yada babasınında erken kapanmıs olabilir. Bende o damlayı vermek konusunda kararsız oldugumdan bayagı arastırmıstım. Bıngıldak erken kapansada kafa gelişimi normal degerlerde gidiyorsa sorun yokmus ki cokca goruluyormus buda. Şimdi veriyorum ama gunes cıkınca dogal olarak D vitamini vermeye calısrız insallah :)

doktorda öyle dedi cnm yaz bebeği olduğu için güneş ışığını çok almış kalsiyum falan kemşikleri hemen gelişmiş dedi ama genetşkte olabilir onu da söledi doktor.kafa ölçümü gayet iyi dedi doktor bi problem yok ama insan yinede korkuyor

canım alerji hikayesi olan ailelerin bebişlerinde oluyormuş.bir süre peynir dahi süt ürünü yeme.hatta sütlü bisküit kek vb dene bakalım ben denedim bugün toparladı kaka.özelden de olsa geliişmeleri an be an msj at canım bakalım ne diyecek dr lar.ben bayram haftası şu ankaradaki dizanteri salgını geçerse orda çocuk hast.ne götürcem.laktoz intoleransı testi bu süt alerjisi testinin adı.annenin yediği süt ürünlerindeki laktaz mıdır nedir bebiş onu sindiremiyormuş ondan oluyormuş.diyetle 2-3 yaşa kadar geçiyormuş.seninkindeki belirtiler neler bendekiler şunlar

1-huysuzluk
2-uykuya dalmada sorun ,sık uyanma
3-mukusumsu yeşile çalan kaka(tam yeşil değil sarıya çalan yeşil bişey)
4-sık hıçkırık
5-gaz sancıları(şiddetli)

bunların çoğu süt alerjisinde olan belirtiler sendekiler neler

Son düzenleme:

Evet yaz bebeklerinde o ve erken diş cıkarmaya baslama sık gorulurmus bende insallah erken diş cıkarmaya baslamazda birazda olsa gaz sorunu bitince nefes alırız diyorum :)

Evet yaz bebeklerinde o ve erken diş cıkarmaya baslama sık gorulurmus bende insallah erken diş cıkarmaya baslamazda birazda olsa gaz sorunu bitince nefes alırız diyorum :)

bende gaz sorunu yok çok şükür pıtır pıtır çıkarıo uyku düzeni oturdu hep gülücükler saçıo prensesimm ben sıcak su torbası aldım hani peluş oyuncakların içinde oluo çocuklara özel,o çok iyi oluo ara sıra karnına koy cnm çok rahatlatıo kışın battaniyesinin içine koy iyi oluo ama çok alıştırmamak gerek

kızlar en son geçen sene 0cak 2011 de bir salgın olmuş ankarada.ekmeklere ellenmesinden bile oluyormuş.google da aratınca çıktı.umarım bu seneki ciddi değildir hemen geçer.ishalseniz hemen dr a gidin.

BU haftasonu alacaktım fırsat bulamadım canım bende almayı dusnuyorum ben alana kadar gaz sorunu bitecek bu gidişle :) ama kıs için kullanırım diye dusundum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…