tahliller için düzen e gidin, ama doktor tavsiye edemeyeceğim, birinde biliyor birinde bilemiyorlar. ama mesa iyidir. acillerinde de her zaman çocuk doktoru olur. aklınızda bulunsun. ama fiyatı yüksektir, 150 olmuştur sgk lılar için heralde
Sling ben kullanıyorum. Sağolsun figarofigaro arkadasımız kullanıp memnun oldugunu yazdı bende pahalı olmadıgı için denemeye deger dedim aldım. Mesaj yazmayı hep unutuyorum denk gelirde okursa teşekkürler ona
Paticim aynı şeyden hoşlanıyor oglum oyle yapışıp kalacak hep :) Kafasını tutabildigi zamanlar daha rahat kullanırım diye dusunuyorum. Şuanda kafasınıda desteklemek gerekiyor. Kurbaga gibi yapışıyor seviyor oglumda
Kısa mesafe markete gitmeye falan iyi oluyor. Birde evde kısa sure kullanıyorum. Bir defa emzirdim ve dısarı cıktık 1saatten biraz fazla eve geldik goguslerim nasıl acıyordu. Galiba sıkı yaptıkta acıdı dedim baktım sıkı falan değil. Ne bicim süt dolmus ve sertleşmiş ki normalde oyle olmazdı hiç bana. Cok onceden sling kullanımının sut uretimine faydalı olduguna dair bir yazı gormustum ama detaylarını okumamıstım o geldi aklıma. Dısarı cıkıp hava almak mı iyi geldi yoksa sling mi bilemiyorum. Tekrar dısarda o surede kullanmaya fırsatım olmadı olursa takip edeceim.:44:
düzene gitmeyi düşünüyordum canım sağol.
off yaa valla rahatladım, demin çık hızlı atıyordu şimdi benimki de uyuyor baya hafif atmaya başladı, zarzor belli oluyor
seelam kızlar ne zamandır gidip gidip geliyorum bi yazamadım.çarşamba günü işe başladım artıkın.bi hengame bakalım ne olcak.gerçi benim sıpalar sanırım gittiğimi anlamayacaklar bile çünkü günde maksimum 3 saat okulda olucam.bakıcımız bu hafta başladı işe maşallah kadın çok sakin ve becerikli.çok da sevgiyle bakıyor.zaten bizim büyük sıpa da daha 20 aylık olduğu için annem de evde olacak ona bakmaya.ben de öğlene kadar 2 saat hariç hep evde olucam 1 öğün sağsam yetecek sanırım.
bizim sıpa bu arada resmen kahkaha atıyor ya sizinkiler de başladı mı?? dün annem sesine geldi mutfaktan resmen kikirdiyo resmen iki laf atınca sıpa:))
Sling ben kullanıyorum. Sağolsun figarofigaro arkadasımız kullanıp memnun oldugunu yazdı bende pahalı olmadıgı için denemeye deger dedim aldım. Mesaj yazmayı hep unutuyorum denk gelirde okursa teşekkürler ona
Paticim aynı şeyden hoşlanıyor oglum oyle yapışıp kalacak hep :) Kafasını tutabildigi zamanlar daha rahat kullanırım diye dusunuyorum. Şuanda kafasınıda desteklemek gerekiyor. Kurbaga gibi yapışıyor seviyor oglumda
Kısa mesafe markete gitmeye falan iyi oluyor. Birde evde kısa sure kullanıyorum. Bir defa emzirdim ve dısarı cıktık 1saatten biraz fazla eve geldik goguslerim nasıl acıyordu. Galiba sıkı yaptıkta acıdı dedim baktım sıkı falan değil. Ne bicim süt dolmus ve sertleşmiş ki normalde oyle olmazdı hiç bana. Cok onceden sling kullanımının sut uretimine faydalı olduguna dair bir yazı gormustum ama detaylarını okumamıstım o geldi aklıma. Dısarı cıkıp hava almak mı iyi geldi yoksa sling mi bilemiyorum. Tekrar dısarda o surede kullanmaya fırsatım olmadı olursa takip edeceim.:44:
canım bugün kakası biraz daha iyiydi-koku ve sümüksülük tam geçmedi.ama kendini topladı yavrucak biraz.mama hiç vermedim.süt ürünü içeren bişey yemedim.belirtileri inek sütü alerjisine de benziyor.laktoz intoleransı dedikleri.dr a götürcem çünkü bende de toz ve küf alerjisi var.annem de alerji hastası.bebişte de bu şekilde kendini gösterebilir diye götürcem.hem sümüksü kaka-huysuzluk-uykuya dalmada zorluk-hıçkırık hepsi var belirtilerin sadece kusma yok.götürcem artık bu sümüksü kakanın nedenini öğrencem ama Ankarada da dizanteri salgını varmış allah korusun ya.aaaaa senin kisi dönmeye mi başladı ???? kaç günlük ???? ee ne zaman dönücekler bunlarr ,
valla ben ara ara uğrayıp okuyorum , bir yeşil kaka salgını var sanırım , dilerim yoktur da herkes evham yapmış olur diye dua ediyorum.
muffin topic ten okudum yazını,mesaj kutumuda boşalttım , oysa o kadar da yoktu ki mesajımneyse sanırım gittikçe daha iyi oluyorsunuz, ve daha güçlü , çok sevindim..
ve bizden haberler 2.ay nedeni ile aşıları olduk bugün , epey ağladı ama ağlamasının asıl nedeni o arada karnının cıkmış olması ve annesinin onu beslememesi birde yatırıp kilosuna felen bakmaya çalışması idi , sonra zaten aşıyı vurunca daha da ağladı , neyseki küçükler küsmesini bilmiyorlar, birde durumu anlayıp küsmeye başladıklarında daha acıklı bir hal alıcak aşılar , eve gelince şurubunu verdim , yavrum nerdeyse bütün gün uyudu,hatta çoçuk elinde imkan olsa benim kucağımdan inmeyecek de cadı annesi onu uyuyunca yatağına yatırıyor napsın işte , (ama kucağımda iki büklüm oluyor sanki bir süre sonra ) onun dışında bebeklik hallerimiz devam ediyor, iletişim şeklimiz ağlamak :) birde bizimki cok ciddi yav, pek güldüğü yok çoçuğun ,bende uyukluyorum şu saatte size bakıp öyle yatayım dedim ,
ha birde bir arkadaşın bebiş 7 kg.çıkmışmaşllah yaaav
ben de veriyorum monoviti noldu ki ?
muffincim ankara da 100. yil hastanesindeki cocuk dr u cok tatli ve iyi tavsiye ederim
aysre canim benimkiler de donmeye basladi bir de arada sirada (nadiren ama olsun) bagirmadan da anlasabiliyoruz artik
bu arada kizlar bizim oglanda da hafif yesil kaka vardi ama sumuksuluk vs vs yoktu. dr a sordum sadece yesilse ya da yesiltraksa hic takma dedi
birde bu arada ankarada salgin varmis avm lerden falan uzak durun sulari iyi kaynatin dedi aklinizda olsun
Merhabalar herkese; dün akşam tam bir kabus gibiydi ilk defa oğlum kendini yırtarcasına ağladı, gaz sancısından eli ayağı kaskatı kesildi yavrumun masaj yapmamıza bile izin vermiyordu, herşeyi yaptım saatlerce uğraştık en son gece 1 gibi emerken uyuya kaldı sabah 5 bucukta uyandı nasıl yorulmuşsa artık, şu 3 ayı bi tamamlasak geçer diyorlar o zamana kadar inşallah öyle olur bugün tam 50 günlüğüz boyunu ve kilosunu çok merak ediyorum bakalım bizimki kaç çıkacak?
Bu arada arkadaşlar çikolatanın bir zararı var mı? Ben çok seviyorum ve yiyorum da çocuk açısından olumsuz bir durum teşkil eder mi?
Üff renk kavramına bu kadar takacagımız, kaka inceleyecegimiz hangimizin aklına gelirdi. Bebek olan evleri hep agucuk gugucuk bebek sevilen yerler sanırdık halbuki..
Benim gittiğim doktorda kakası sümüksü olabilir yeşil değilse önemli değil dedi.
Dün 2.ay aşıları için saglık ocagına gittik oglumla aynı olanlar 6.5 kilo civarı minik oglum 4.50 kilo etraf moralimi bozmadı değil sütün mü yaramıyor diye. Neyse tekrar kulak tıkayacagım onlara sağlıgının yerinde olması önemlisi. Zayıf dogdugundan 2kilo almasını bekliyor her ay herkes oda 1 kilo civarı alıyor doktor guzel diyor işte.
Aşıda ateş yaptı, hala ateşi var arada 38derece oluyor.Birde heryerden olcum degerleri farklı. Neyse bu konuda da tecrube sahibi olacagız zamanla. Dün akşam üzerinden bu yana sadece zıbın ile duruyor kuzum, zaten mızmızdı iyice mızmızlanıyor. Birde sesinin ne kadar cıktıgnı keşfettikce gereksiz seyler için aglarkende o tonu kullanıyor vıyak vıyak.
Hm birde aşıdan sonra iki hemsire eve gidince yarım fitil verin dedi bana ve oradakilere.Bende ısrarla sordum ateşi cıkmadan mı diye evet dediler. Sonra tam gidecekken doktora yorgunlugumu soyleyim dedim. Elevit kullan dedi. Eve gidince fitil vereyim mi dedim bebeke. Neden ateşi cıkmadan verilir mi? Sen başın agrımadan agrı kesici yutuyormusun dedi? Bende aynı dusuncedeydim zaten vermeden idare etmeye calısıyoruz insallah birkac gune tamamen atlatcaz. Kuzularımız savasıp kazanacak :)
ya tatlim sutu arttirmak icin su dutlu formulu verir misin bir daha ??
Senînkînin ishali hala devam ediyor mu?
Benimki bugün iki defa sarı ve krem kıvamında yaptı. Burda ilk süt son sütten bahsetmişti arkadaşlar, bir de süt alerjisinden. Ben de bugün hem emmesine çok dikkat ettim hem de süt ve süt ürünü yemedim. Tesadüf mü oldu bilmiyorum ama kakası düzeldi..
Bende de toz alejisi var. Belki ikimizinki de amip değil süt alerjisidir. Bu arada ben de süt için bu duttan yaptıktan sonra cırcur oldum ve kızımın kakasının yeşilliği de ondan sonra iyice arttı.. Bizim yeşil kakanın sorumlusu dut olmasın??? Artık iyice kafayı bozdum yeşil kakanın nedeniyle:))canım ben zaten 2 göğsü aynı anda vermiyorum.1 i tam bitsin diye.ama süt ürünü ve çikolata yiyince oluyor sanırım.dün peynir bile yemedim biraz düzeldi.kötü koku ve sümüksülük az da olsa var.ailemde alerji var bende de toza karşı.bebişte süt alerjisi olabilir diye götürcem.
Merhaba kizlaar,bisey sorucam SLİNG kullanAnlar memnun mu ve hangi marka kullaniyorsunuz?? Bilgilendirir misiniz rica etsem? Sevgilerr
Ben de sling aldım. Gittigidiyordan 28 tl burda bir arkadaş link yollamıştı, google da aratınca çıkıyor. Fiyatı diğerlerine göre çok ucuz ona göre de kumaşı kalitesiz ama bence iş görüyor. Zaten çok basit bir sistem aslında evdeki bir çarşafla bîle yapılabilir. Markete gitmek, bahçede yürüyüş yapmak için kullandım, bayağı kullanışlı. Bazen evde de kullanıyorum. Bel desteği olduğu için beli ağrıtmıyor. Tavsiye ederim yani..
Gittigidiyordan aldım dediğin turleri cok arastırdım hem pahalı hemde cok fazla cesit olunca kafam karıstı benim ki vazgectim bile birde durmazsa diye. Sonra bu ucuzu aldım bakalım tepkisi ne olacak dururda urun kalitesiz olursa onlardan alırım dedim. BUnda duruyor benimde işimi goruyor şimdilik.süt işini bilmiyorum ama hadi inşallah. zaten sütüm damla damla neredeyse...Peki hangisinden kullanıyorsun ve nereden aldın yardımcı olur musun. benimki de kurbağa gibi duruyor. bi ayırıyorum üzerimden yatırmak için tepsi gibi dümdüz olmuş. rahat değildir kemikleri dinlensin diyorum ama yatırınca hemen uyanıyor. bende lycrası ne kadar olmalı wrap sling olacak ama hangi marka olmalı bilemedim.
ben monovit vermiyorum yaa ...bebeğimin bıngıldağı kücük d vitamini çok almış erken kapanmamı için monovit vermiyorum..çok korkuyorum kızlar dua edin lütfen erken kapanmasın...
Canım bıngıldagın erken kapanması genetikte olabiliyormus yani senin yada babasınında erken kapanmıs olabilir. Bende o damlayı vermek konusunda kararsız oldugumdan bayagı arastırmıstım. Bıngıldak erken kapansada kafa gelişimi normal degerlerde gidiyorsa sorun yokmus ki cokca goruluyormus buda. Şimdi veriyorum ama gunes cıkınca dogal olarak D vitamini vermeye calısrız insallah :)
Bende de toz alejisi var. Belki ikimizinki de amip değil süt alerjisidir. Bu arada ben de süt için bu duttan yaptıktan sonra cırcur oldum ve kızımın kakasının yeşilliği de ondan sonra iyice arttı.. Bizim yeşil kakanın sorumlusu dut olmasın??? Artık iyice kafayı bozdum yeşil kakanın nedeniyle:))
doktorda öyle dedi cnm yaz bebeği olduğu için güneş ışığını çok almış kalsiyum falan kemşikleri hemen gelişmiş dedi ama genetşkte olabilir onu da söledi doktor.kafa ölçümü gayet iyi dedi doktor bi problem yok ama insan yinede korkuyor
Evet yaz bebeklerinde o ve erken diş cıkarmaya baslama sık gorulurmus bende insallah erken diş cıkarmaya baslamazda birazda olsa gaz sorunu bitince nefes alırız diyorum :)
bende gaz sorunu yok çok şükür pıtır pıtır çıkarıouyku düzeni oturdu hep gülücükler saçıo prensesimm ben sıcak su torbası aldım hani peluş oyuncakların içinde oluo çocuklara özel,o çok iyi oluo ara sıra karnına koy cnm çok rahatlatıo kışın battaniyesinin içine koy iyi oluo ama çok alıştırmamak gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?