2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım sıcak su tırbasını direkt karnına koyma bağırsağa zararlıymış.düğümlenme yapıyor diye duydum

canım sıcak su tırbasını direkt karnına koyma bağırsağa zararlıymış.düğümlenme yapıyor diye duydum

cnm benim aldığım peluş bir ördeğin içinde direk temas etmio bebege ,:ama düğümlenme yaptığında bilmiodum saol cnm uyardıgın için

benimde kızımın bezinde kırmızı mı desem turuncu mu desem kan vardı olan varmı mufiinnnn soruna cevap buldunmu :44:

Benim oğlum da tam 50.gününde böyle ağlama nöbetine girdi ki çok ağlamayan bir bebektir normalde.ne yaptıysak farketmedi.sanırım gaz problemlerinin en yoğun olduğu zamanlarmış bunlar.
Çikolatadaki kafein bebeğin uyku sorunu yaşamasına ve kusmasına neden olabilyor çok tüketme istersen.

71 günlük benim bebeğimde aglama nöbetleri bitti çok şükür,uyku düzenide normale döndü.az sabret cnm bende çıkolata yiyince bebek huzursuz oluo

Gaz sancısı, kaka ve hıçkırık var. Ama gaz son zamanlarda hareketleri arttıkça azaldı. Hıçkırık da çok sık değil bazen emdikten sonra oluyor. Benim bir arkadaşımın bebeğinde sür alerjisi vardı, bebekte kırmızı döküntüler çıkıyordu süt içeren birşey yediğinde. Biz de döküntü vs. yok.

benimde kızımın bezinde kırmızı mı desem turuncu mu desem kan vardı olan varmı mufiinnnn soruna cevap buldunmu :44:

Kiz cocuklarinda olabilir diye doktorumuz uyarmisti. Ama iki kizimda da olmadi.

Ciltlerde yasanan kabarciklarda atopik ciltten olabilir. Buyuk kizimin atopik. 3.5 yaslarinda azaldi simdi 5 olmak uzere ama hala tam gecmedi. Tum vucuda yayildi bir yasinda.bu arada sebamed ve turevlerinibirakip dermokozmetige gectik.bu da farkettibayaga. en iyi cilt doktorlarina gittik,ilerleyen yaslari bekleyin dendi.Kucugumde ayni olacak gibi. Bioderma gibi sampuanlardan deneme urunu bulup test ederseniz fikriniz olur. Azalma olursa alerjiktir.

Biz cok fazla kusma problemi yasiyoruz. Yattigi yerde kusuyo. Her yerde iz birakiyo resmen. Surekli ust degisiyor. Saatlerce ikiniyo kaka yapmak icin. O sirada da kusuyo tabi. Bagira bagira uyuyo resmen. Icim gidiyo. Bunlari yasayan oldu mu?

Merhaba kızlar
Benim yavrumda 31 Ağustos akşamı aramıza katıldı. 1 kasımda 3 lü aşıyı yaptırmaya giderken rotavürüs aşısıda yaptır demişti doktor ama internetten bu aşı için çok farklı yorumlar okudum. 2 farklı aşı varmış biri iki doz diğeri 3 doz sizler bu aşıyı yaptırdınız mı önerileriniz neler ?

kızlar ılk gunlleerde benımde oglumun bezının ıdrar kısmında pembe lekeler gormusdum bı kac kere hemen doktora gıttık kımı sunnet dedı otekı ıltıhap dedı en son devlet arastırmaya goturdum ıdrar tahlılı yaptı hersey temız ben kan snaarken doktor ozellıkle ne renkdı dıe sordu ve pembe dedım oda proteının krıstallesmesınden oluomus sakın panıkleme hıcbırseyı yok bebegının gcer dedı ve oylede oldu. gecenlerde kahvaltıda yumurta yedım daha sonra oglen yemegınde de yumurta yedım aksama oglumun bezının ıdrar bolumunde yıne pembe leke vardı yanı ben ne zamn fazladan proteın alsam oglumdan cıkıo ben cozumumu buldum sukurler olsun ınsallah sızın bebeklerınızde de baska bısı yoktur asırı proteındendır.

Ben 3 farklı çocuk doktoruna sordum üçü de önerdi. Genelde iki doz olanı yapıyor hastaneler, dîğeri bîraz daha pahalı sanırım. İki doz olan 300 tl civarı. Aile hekimimiz de bir çok rota virüsü var bu hepsine karşı korumuyor ama bazı tehlikeli olanlara karşı koruyor maddi imkanınız varsa yaptırın, yoksa yaptırılmasa da olur dedi. Biz üçüncü ayda yaptıracağız. 2-5 ya da 3-6 da yapılıyor. 2. ay zaten 3 aşı oldu rota 3. aya kalsın dedik.

canım temuz annesiyle görüştürür müsün beni msj yazdım ama bulamadım o arkadaşı.canım 5. tahlili verdik parazit yok dendi.büyük ihtimalle ya laktoz intoleransı ya da bağaırsak florasını bozdu bu kimyon çayı nurse harvey filan.amip değilse ne.dün gece ve bu sabah(dr un yanında) resmen sümük yaptı kaka denemez.tesadüf dr daydık.dr kaka görüntüsü bozuk diye tam gaita tahlili istedi.3-4 lökosit çıktı ama parazit yok.neden böyle anlamadım.artık kakada o yaradığının belirtisi beyaz pütürler de yok sadece yeşil-sarı arası şeffaf mukus.doğduğundan beri 1 kg almış kızım sadece.az değil mi?sendeki belirtiler neler?kusma ateş vb var mı?bizde yok.ama emerken 5. dk da bağırıyor karnına süt gidince çırpınıyor.çözemedim şu işi.gastroya götürcem

geçmiş olsun canım,canını sıkmak gibi olmasın da 1 kilo az almış 2 aya yakın oldu dımı ?

kaka resmini çekip ekleyelim bir dahaya çekcem.en azından birbirimizden fikir alırız.ne dersin canım?

canım dün bir arkadaş eklemişti sağolsun.bizim bebeğin kakası burdaki 10. resim gibiydi resmen içinde hiçbişey yok sadece mukus.dünden beri 2. kakası öyle olan.alerji veya enfeksiyon belirtisi diyor çevirttim
Baby poo: a visual guide

Biz cok fazla kusma problemi yasiyoruz. Yattigi yerde kusuyo. Her yerde iz birakiyo resmen. Surekli ust degisiyor. Saatlerce ikiniyo kaka yapmak icin. O sirada da kusuyo tabi. Bagira bagira uyuyo resmen. Icim gidiyo. Bunlari yasayan oldu mu?

benim bebişim emmez oldu çok az emiyor bir günde 3 4 kere anca ve kilo kaybetti demin emzirirken baktım karnından gurultular geliyor kaç gündür kakada yapmıyor 2 oldu sanırım

canım bende baktım yazmadılar :S bence sen bi doktorunu değiştir. benim bebeğimde kucağıma alınca memeyi görünce ağlamaya başlıyor çıldırıyorum
ben hiç birşeyde içirmedim ben birşey yemiyorum acaba ondanmı

benim kide kilo vermiş gibi pazartesi götürcem

canım az önce iştahla emmek istedi 1 dk emdi başladı ağlamaya.sütüm de geliyor.ama ağlıyor bir yeri ağrıyor eminim bu kakadan sonra.2 ayda 1 kg almış doğumdan beri.aynı gurultular benimkinde de var.bu işte mukuslu gaita resmi.özür dileyerek paylaşıyorum.aynı durumda olan var mı?içinde beyaz pütürler yok sadece bu renk ve komple mukus.çok üzülüyorum.bu böyle 3. kaka dünden beri hep aynı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…