bende gaz sorunu yok çok şükür pıtır pıtır çıkarıouyku düzeni oturdu hep gülücükler saçıo prensesimm ben sıcak su torbası aldım hani peluş oyuncakların içinde oluo çocuklara özel,o çok iyi oluo ara sıra karnına koy cnm çok rahatlatıo kışın battaniyesinin içine koy iyi oluo ama çok alıştırmamak gerek
canım sıcak su tırbasını direkt karnına koyma bağırsağa zararlıymış.düğümlenme yapıyor diye duydum
BU haftasonu alacaktım fırsat bulamadım canım bende almayı dusnuyorum ben alana kadar gaz sorunu bitecek bu gidişle :) ama kıs için kullanırım diye dusundum
Merhabalar herkese; dün akşam tam bir kabus gibiydi ilk defa oğlum kendini yırtarcasına ağladı, gaz sancısından eli ayağı kaskatı kesildi yavrumun masaj yapmamıza bile izin vermiyordu, herşeyi yaptım saatlerce uğraştık en son gece 1 gibi emerken uyuya kaldı sabah 5 bucukta uyandı nasıl yorulmuşsa artık, şu 3 ayı bi tamamlasak geçer diyorlar o zamana kadar inşallah öyle olur bugün tam 50 günlüğüz boyunu ve kilosunu çok merak ediyorum bakalım bizimki kaç çıkacak?
Bu arada arkadaşlar çikolatanın bir zararı var mı? Ben çok seviyorum ve yiyorum da çocuk açısından olumsuz bir durum teşkil eder mi?
Benim oğlum da tam 50.gününde böyle ağlama nöbetine girdi ki çok ağlamayan bir bebektir normalde.ne yaptıysak farketmedi.sanırım gaz problemlerinin en yoğun olduğu zamanlarmış bunlar.
Çikolatadaki kafein bebeğin uyku sorunu yaşamasına ve kusmasına neden olabilyor çok tüketme istersen.
canım alerji hikayesi olan ailelerin bebişlerinde oluyormuş.bir süre peynir dahi süt ürünü yeme.hatta sütlü bisküit kek vb dene bakalım ben denedim bugün toparladı kaka.özelden de olsa geliişmeleri an be an msj at canım bakalım ne diyecek dr lar.ben bayram haftası şu ankaradaki dizanteri salgını geçerse orda çocuk hast.ne götürcem.laktoz intoleransı testi bu süt alerjisi testinin adı.annenin yediği süt ürünlerindeki laktaz mıdır nedir bebiş onu sindiremiyormuş ondan oluyormuş.diyetle 2-3 yaşa kadar geçiyormuş.seninkindeki belirtiler neler bendekiler şunlar
1-huysuzluk
2-uykuya dalmada sorun ,sık uyanma
3-mukusumsu yeşile çalan kaka(tam yeşil değil sarıya çalan yeşil bişey)
4-sık hıçkırık
5-gaz sancıları(şiddetli)
bunların çoğu süt alerjisinde olan belirtiler sendekiler neler
benimde kızımın bezinde kırmızı mı desem turuncu mu desem kan vardı olan varmı mufiinnnn soruna cevap buldunmu :44:
Merhaba kızlar
Benim yavrumda 31 Ağustos akşamı aramıza katıldı. 1 kasımda 3 lü aşıyı yaptırmaya giderken rotavürüs aşısıda yaptır demişti doktor ama internetten bu aşı için çok farklı yorumlar okudum. 2 farklı aşı varmış biri iki doz diğeri 3 doz sizler bu aşıyı yaptırdınız mı önerileriniz neler ?
benimde kızımın bezinde kırmızı mı desem turuncu mu desem kan vardı olan varmı mufiinnnn soruna cevap buldunmu :44:
canım temuz annesiyle görüştürür müsün beni msj yazdım ama bulamadım o arkadaşı.canım 5. tahlili verdik parazit yok dendi.büyük ihtimalle ya laktoz intoleransı ya da bağaırsak florasını bozdu bu kimyon çayı nurse harvey filan.amip değilse ne.dün gece ve bu sabah(dr un yanında) resmen sümük yaptı kaka denemez.tesadüf dr daydık.dr kaka görüntüsü bozuk diye tam gaita tahlili istedi.3-4 lökosit çıktı ama parazit yok.neden böyle anlamadım.artık kakada o yaradığının belirtisi beyaz pütürler de yok sadece yeşil-sarı arası şeffaf mukus.doğduğundan beri 1 kg almış kızım sadece.az değil mi?sendeki belirtiler neler?kusma ateş vb var mı?bizde yok.ama emerken 5. dk da bağırıyor karnına süt gidince çırpınıyor.çözemedim şu işi.gastroya götürcem
Gaz sancısı, kaka ve hıçkırık var. Ama gaz son zamanlarda hareketleri arttıkça azaldı. Hıçkırık da çok sık değil bazen emdikten sonra oluyor. Benim bir arkadaşımın bebeğinde sür alerjisi vardı, bebekte kırmızı döküntüler çıkıyordu süt içeren birşey yediğinde. Biz de döküntü vs. yok.
Biz cok fazla kusma problemi yasiyoruz. Yattigi yerde kusuyo. Her yerde iz birakiyo resmen. Surekli ust degisiyor. Saatlerce ikiniyo kaka yapmak icin. O sirada da kusuyo tabi. Bagira bagira uyuyo resmen. Icim gidiyo. Bunlari yasayan oldu mu?
canım temuz annesiyle görüştürür müsün beni msj yazdım ama bulamadım o arkadaşı.canım 5. tahlili verdik parazit yok dendi.büyük ihtimalle ya laktoz intoleransı ya da bağaırsak florasını bozdu bu kimyon çayı nurse harvey filan.amip değilse ne.dün gece ve bu sabah(dr un yanında) resmen sümük yaptı kaka denemez.tesadüf dr daydık.dr kaka görüntüsü bozuk diye tam gaita tahlili istedi.3-4 lökosit çıktı ama parazit yok.neden böyle anlamadım.artık kakada o yaradığının belirtisi beyaz pütürler de yok sadece yeşil-sarı arası şeffaf mukus.doğduğundan beri 1 kg almış kızım sadece.az değil mi?sendeki belirtiler neler?kusma ateş vb var mı?bizde yok.ama emerken 5. dk da bağırıyor karnına süt gidince çırpınıyor.çözemedim şu işi.gastroya götürcem
benim bebişim emmez oldu çok az emiyor bir günde 3 4 kere anca ve kilo kaybetti demin emzirirken baktım karnından gurultular geliyorkaç gündür kakada yapmıyor 2 oldu sanırım
canım bende baktım yazmadılar :S bence sen bi doktorunu değiştir. benim bebeğimde kucağıma alınca memeyi görünce ağlamaya başlıyor çıldırıyorum
ben hiç birşeyde içirmedim ben birşey yemiyorum acaba ondanmı
benim kide kilo vermiş gibi pazartesi götürcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?