ne zor bir cumartesi...
sanırım regl oluyorum (topiğin ilk regli benden mi geldi?) 8 ağustosta doğum yapmıştım, 40 gün kesik kesik kanamam sürmüştü. Şimdi hafif başlıyor galiba, ince sızısından da belli...
bir de bugün 20liğimi çektirdim, tabiri caizse kan kusuyorum.
ankarada hava buz gibi bizim site hala kalorifere geçemedi, kızım üşütücek ona yanıyorum.
Benimki bundan biraz daha kıvamlı ve yeşil yapıyordu ama iki gündür normal sarı ve krem kıvamında yapıyor. 4 gündür rezene çayı içmiyorum iki gündür de süt, süt ürünü ve yumurta yemiyorum. Onların etkisi mi bilmiyorum ama normale döndü. Yemeği bıraktıkkarımı tek tek yiyerek onlardan kaynaklanıp kaynaklanmadığını anlamaya çalışacağım. Yîne yeşil sümüksü yaparsa fotosunu eklerim mutlaka.canım az önce iştahla emmek istedi 1 dk emdi başladı ağlamaya.sütüm de geliyor.ama ağlıyor bir yeri ağrıyor eminim bu kakadan sonra.2 ayda 1 kg almış doğumdan beri.aynı gurultular benimkinde de var.bu işte mukuslu gaita resmi.özür dileyerek paylaşıyorum.aynı durumda olan var mı?içinde beyaz pütürler yok sadece bu renk ve komple mukus.çok üzülüyorum.bu böyle 3. kaka dünden beri hep aynı.
Eki Görüntüle 532317
en kısa zamanda ne olduğunu bulur inşallah dr lar bu günlerde geçicek inşallah rabbim rahatlığını şifasını versin yavrunun aklıma geldikçe dua ediyorum meleğine uyku düzeni nasıl huzursuz mu prenses
Benimki bundan biraz daha kıvamlı ve yeşil yapıyordu ama iki gündür normal sarı ve krem kıvamında yapıyor. 4 gündür rezene çayı içmiyorum iki gündür de süt, süt ürünü ve yumurta yemiyorum. Onların etkisi mi bilmiyorum ama normale döndü. Yemeği bıraktıkkarımı tek tek yiyerek onlardan kaynaklanıp kaynaklanmadığını anlamaya çalışacağım. Yîne yeşil sümüksü yaparsa fotosunu eklerim mutlaka.
mufinn araştırdım canım enfeksiyondan öyle oluyormuş birde senin yediğin şeylerden çocuk alerji oluyormuş
ben lahmacun yedim cipsi yedim snaırım ondan oldu :S:S kaç gündür susuz yemek yedim ondanda olabilir
bu aralar hiç iştahım yok hiç bişey yemiyorum of
canım bizim ailede alerji var.annemde bende de toz ve küf mantarına karşı.ailede alerji varsa bebekte de görülebilirmiş.sen de var mı ya da babasında?ben de dün baharatlı tarhana çorbası-badem-ffındık ve bugün yumurta ve fındık ezmesi yedim.şüphelendiklerim bunlar
ne zor bir cumartesi...
sanırım regl oluyorum (topiğin ilk regli benden mi geldi?) 8 ağustosta doğum yapmıştım, 40 gün kesik kesik kanamam sürmüştü. Şimdi hafif başlıyor galiba, ince sızısından da belli...
bir de bugün 20liğimi çektirdim, tabiri caizse kan kusuyorum.
ankarada hava buz gibi bizim site hala kalorifere geçemedi, kızım üşütücek ona yanıyorum.
arkadşalar merhba muffinle aynı sorunları yaşıyoruz kanlı ishal 1 hafta şimdi hala çok yeşil kakası ve sümüksü yapıda gastroentorolojiye yönlendirildik bilgilerinizi paylaşın bide birşey daha soracağım görümcem 20 haftalık hamile bebek aşağıda demiş doktor kesinlikle iş yapma yat dinlen demiş bizim aramızda böyle sorun yaşayan oldumu yada bilgisi olan varmı yzarsanız sevinirim ..iyi geceler..
canım alerji gibi bişey var mı sende veya sizin ailede?
arkadşalar merhba muffinle aynı sorunları yaşıyoruz kanlı ishal 1 hafta şimdi hala çok yeşil kakası ve sümüksü yapıda gastroentorolojiye yönlendirildik bilgilerinizi paylaşın bide birşey daha soracağım görümcem 20 haftalık hamile bebek aşağıda demiş doktor kesinlikle iş yapma yat dinlen demiş bizim aramızda böyle sorun yaşayan oldumu yada bilgisi olan varmı yzarsanız sevinirim ..iyi geceler..
canım ankaradaki dizanteri salgınından haber var mı
Gecmis olsun. ben de antibiyotige basladim.carsamba cekilecek 20 lik. cok mu zor oluyo. resmen tirstim simdi.
yok canım bildiğim kadarıyla kimsede rastlamadım, bu gaz olayı çok ilginç ya gündüzleri sıkıntımız yok akşam hep aynı saatte 9-10 gibi başlıyor, memeyle kavga ediyor resmen bir çektirmesi var dişi olsa koparacak yani, inşallah geçer şu günler...
kızlar yaa benim oğlum saat 10 gibi bi yatardı sabah 4 e kadar 6-7 saat uyurdu... şimdi son bir haftadır 1 buçukta kalkıyor, 4te kalkıyor, 6 da kalkıyor, 8 de kalkıyor, kafayı yiycem sizde böyle bi sorun var mı( ki lıkır lıkır içiyo karnı da aç değil ( sizlerin bebişlerinin uyku düzenleri nasıl nolur bi akıl verin kafayı yiycem ( gece kesintisiz en uzun uykusu 3buçuk saat ((
ohhhh ne guzel bebek bakmıssın sen oyle gecede 6 ssat uyanmadan uyuyo şaka bi yana normali 3 saatte bir uyanması bizim kız saat gibi üç bucuk ssati gecirmez gecede en az 3 ya da 4 kalkıyoruz doktorda öyle demişti.kan şekeri düşer demiştikızlar yaa benim oğlum saat 10 gibi bi yatardı sabah 4 e kadar 6-7 saat uyurdu... şimdi son bir haftadır 1 buçukta kalkıyor, 4te kalkıyor, 6 da kalkıyor, 8 de kalkıyor, kafayı yiycem sizde böyle bi sorun var mı( ki lıkır lıkır içiyo karnı da aç değil ( sizlerin bebişlerinin uyku düzenleri nasıl nolur bi akıl verin kafayı yiycem ( gece kesintisiz en uzun uykusu 3buçuk saat ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?