canım ankara'da sürekli bi salgından bahsederler bilmez misin? Resmen canımız emanet yaşıyoruz, bi de küçücük bebekle çok zor. Allah kızına acil şifa versin.
kızlar yaa benim oğlum saat 10 gibi bi yatardı sabah 4 e kadar 6-7 saat uyurdu... şimdi son bir haftadır 1 buçukta kalkıyor, 4te kalkıyor, 6 da kalkıyor, 8 de kalkıyor, kafayı yiycem sizde böyle bi sorun var mı( ki lıkır lıkır içiyo karnı da aç değil ( sizlerin bebişlerinin uyku düzenleri nasıl nolur bi akıl verin kafayı yiycem ( gece kesintisiz en uzun uykusu 3buçuk saat ((
günaydın anneler
dün çok şükür kızım kakasını yaptı içinde sarı topcuklarala beraber emme sorunuda yok şimdilik çok şükür iki göğsümüde toplam 20 dkka emiyor
gaz ilacını verince birde burnu tıkalıymış sorunu çözdük. pek ilaç yanlısı değilim gaz ilacınıda vermemeye çalışıyordum her türlü bitki var olsada kimyasal ama verdim rahatladı günde 1 kez de olsa vercem
benim bebişimde 2 aydır akşam 11 12 de yatıyor sabah 6 7 de kalkıyor acıksa ağlar ağzınıda şaplatmıyor
Benim biraz sut problemimde var ama gaz icin artik ilac almayi dusunuyorum. Gaz ilaci ne kullandin?
zinko canım emdikten sonra gazını çıkartmaya özen göster yoksa hiç bir ilaç fayda etmiyor kola fanta içme
kızlar bu ilaçlar bozmasın bizim bebeklerin bağırsaklarını.aklıma geliyor hep.yok kimyon çayı-yok gaz damlası.bağırsağın florasını mahvedebilir bence
zinko canım emdikten sonra gazını çıkartmaya özen göster yoksa hiç bir ilaç fayda etmiyor kola fanta içme
Cok saol canim.gazimizi cikariyoruz da bu karnindaki bitmeyen gaz sanki
kaka iyice yapana kadar devam. ve bu saatler aliyo. biyuk kizima da sub simplex vermistim. simdi de zinco deneyeyim.
kızlar bende aslında ben onemlı degılım ama zavallı yavrum benım ıkı gun ne yedı ne uyudu cıldırdı yavrucak en son ablamı cagırıdm yardım edın kafayı yıcem dıye hemen geldı
bu bebek az gıyınmıs karnından sesler gelıo mıdesını yada bagırsaklarını usutmus dedı gorceksınız bebegım nası ayaklarını karnına cekıo ben gaz sancısı sanıodum megerse bebegımın karnı agrıomus ablam ııce gıydırdı ve ısıttı terlettı hemen degıstık ustunu tekrr ısınıcak kadar gıydırdık tekrr terledı yavrum ııce bı ısındı ondan sonra tekrr degıstık ve bu ıslem tabı aksamı buldu aksama yavrum oyle guzel uyudu kı anlatamm sıze sabah oldu bebegım daha ııdı ve yesılımsı olan kakası o sıvı olan kakası artık duzelmeye basladı. zaten hemen rengı fark ettı sarıya donmeye basladı. ( bebegımın eldıvenlerını ellerı soguyo dıye cıkaramıodum ben megerse bebegım usuyormus ondan ellerı soguyormus sımdı bebegım sıcak eldıvenlerı yok elınde cunku kendı vucudu sıcak ) ınsanın basıretı baglanıo herlde. ben bebegımın neler gıydıgını yazıyım sızlere ve ınanın benım bebegım o kıyfetlerın ıcınde asla terlemıo mısler gıbı sıcacık duruyor
en ıcınde uzun kollu bı zıbın
hastane cıkısı altlı ustlu
uzun kollu penye ve alt kollarında 3 kat var bacaklarında 2 kat var ama 2 de corap var bırı yun patık
kendısını bıraz serın hıssedersemde yelegını gıydırıyorum
ben bebegımı bu sekılde ıstıttıkdan sonra ınanın bana oda bende o kadar huzurlu olduk kı anlatamam sıze
ve arkadaslar ben kakasının renk sorununu bu sekılde cozdum derdım kakasının rengı degıldı bebegımın keyfı yerıne geldı huzurlu ve mutlu sımdı sadece yemek ıcın ve kakasını yaparken aglıo hııııı bırde uyut benı dıye aglıo o kadar duzenlı oldu zaten bır derdı yoksa bebeklerımız sadece yıyıp ıcıp uyucak. ınsallah bırınıze faydam dokunur[/QUOTE kızım doğduğundan beri giyimle ilgili kaynanam dahil herkesle atışıyorum ben de her zaman iki kat giydiriyorum çünkü çok küçükler henüz ve geceleri ısı düşünce biz gibi ısı dengelerini ayarlayamazlar. kaynanam menopozlu olduğu için cok gıydırıyosun dıyıp duruyo:))
ben kızım doğduğundan beri hep tarıf ettığın gıbı gıydırıyorum kaynanam menopozlu olduğu ıcın cok dıyo ama olsun cok kucukler daha ısıtamazlar kendılerınıkızlar bende aslında ben onemlı degılım ama zavallı yavrum benım ıkı gun ne yedı ne uyudu cıldırdı yavrucak en son ablamı cagırıdm yardım edın kafayı yıcem dıye hemen geldı
bu bebek az gıyınmıs karnından sesler gelıo mıdesını yada bagırsaklarını usutmus dedı gorceksınız bebegım nası ayaklarını karnına cekıo ben gaz sancısı sanıodum megerse bebegımın karnı agrıomus ablam ııce gıydırdı ve ısıttı terlettı hemen degıstık ustunu tekrr ısınıcak kadar gıydırdık tekrr terledı yavrum ııce bı ısındı ondan sonra tekrr degıstık ve bu ıslem tabı aksamı buldu aksama yavrum oyle guzel uyudu kı anlatamm sıze sabah oldu bebegım daha ııdı ve yesılımsı olan kakası o sıvı olan kakası artık duzelmeye basladı. zaten hemen rengı fark ettı sarıya donmeye basladı. ( bebegımın eldıvenlerını ellerı soguyo dıye cıkaramıodum ben megerse bebegım usuyormus ondan ellerı soguyormus sımdı bebegım sıcak eldıvenlerı yok elınde cunku kendı vucudu sıcak ) ınsanın basıretı baglanıo herlde. ben bebegımın neler gıydıgını yazıyım sızlere ve ınanın benım bebegım o kıyfetlerın ıcınde asla terlemıo mısler gıbı sıcacık duruyor
uzun kollu penye ve alt kollarında 3 kat var bacaklarında 2 kat var ama 2 de corap var bırı yun patık
ben bebegımı bu sekılde ıstıttıkdan sonra ınanın bana oda bende o kadar huzurlu olduk kı anlatamam sıze
ve arkadaslar ben kakasının renk sorununu bu sekılde cozdum derdım kakasının rengı degıldı bebegımın keyfı yerıne geldı huzurlu ve mutlu sımdı sadece yemek ıcın ve kakasını yaparken aglıo hııııı bırde uyut benı dıye aglıo o kadar duzenlı oldu zaten bır derdı yoksa bebeklerımız sadece yıyıp ıcıp uyucak. ınsallah bırınıze faydam dokunur
ben kızım doğduğundan beri hep tarıf ettığın gıbı gıydırıyorum kaynanam menopozlu olduğu ıcın cok dıyo ama olsun cok kucukler daha ısıtamazlar kendılerını
kızım 10 günde hiç kilo almamış en son 5*10*2012 de 6200 dü şimdi 6 600 elbiseleri felan çıkarırsak 6400 anca hastalığından dolayımı durdu acaba sütümmü azaldı çok üzülüyorum bende hastayım uyuyor diye acıkmıyor sanırıyorum emzirmiyorum uyandırıp emzirsem mi
Benimkide giydirince sicakliyo. En basta uyandiramiyorduk,uzeri kalinmis siziyomus. Incelttik uyanmaya basladi. Simdi biraz giyindireyim uyuyamiyo. Ama benim buyuk de sicagi sevmez. Bir kere kazak giyinmedi. Kisinda penyeyle gezer. Kucugumde boyle olacak sanirsam. Karni agriyo diye giyindirmistim. Gazmis. En azindan gazi cikinca uyuyo artik.kızlar bende aslında ben onemlı degılım ama zavallı yavrum benım ıkı gun ne yedı ne uyudu cıldırdı yavrucak en son ablamı cagırıdm yardım edın kafayı yıcem dıye hemen geldı
ve arkadaslar ben kakasının renk sorununu bu sekılde cozdum derdım kakasının rengı degıldı bebegımın keyfı yerıne geldı huzurlu ve mutlu sımdı sadece yemek ıcın ve kakasını yaparken aglıo hııııı bırde uyut benı dıye aglıo o kadar duzenlı oldu zaten bır derdı yoksa bebeklerımız sadece yıyıp ıcıp uyucak. ınsallah bırınıze faydam dokunur[/QUOTE kızım doğduğundan beri giyimle ilgili kaynanam dahil herkesle atışıyorum ben de her zaman iki kat giydiriyorum çünkü çok küçükler henüz ve geceleri ısı düşünce biz gibi ısı dengelerini ayarlayamazlar. kaynanam menopozlu olduğu için cok gıydırıyosun dıyıp duruyo:))
Benimkide giydirince sicakliyo. En basta uyandiramiyorduk,uzeri kalinmis siziyomus. Incelttik uyanmaya basladi. Simdi biraz giyindireyim uyuyamiyo. Ama benim buyuk de sicagi sevmez. Bir kere kazak giyinmedi. Kisinda penyeyle gezer. Kucugumde boyle olacak sanirsam. Karni agriyo diye giyindirmistim. Gazmis. En azindan gazi cikinca uyuyo artik.
elı ayagı yanakları soguk degılse gıydırdıklerın ona yetıyor demek kı. bn bır katını gıydırmessem hemen fark edıo benım bebegımde sıcagı sevıo cok sukur gazınıda bu yuzden cok rahat cıkarıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?