2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım ankara'da sürekli bi salgından bahsederler bilmez misin? Resmen canımız emanet yaşıyoruz, bi de küçücük bebekle çok zor. Allah kızına acil şifa versin.

sağol canım ağustos anneleri olarak hep zorluklarla mücadele ediyoruz bugünler de geçecek inşallah.seneye 1 yaşlarında burda buluşunca biz neler başarmışız diyeceğiz.bebeklerimiz sağlıklı olsun da

günaydın anneler

dün çok şükür kızım kakasını yaptı içinde sarı topcuklarala beraber emme sorunuda yok şimdilik çok şükür iki göğsümüde toplam 20 dkka emiyor
gaz ilacını verince birde burnu tıkalıymış sorunu çözdük. pek ilaç yanlısı değilim gaz ilacınıda vermemeye çalışıyordum her türlü bitki var olsada kimyasal ama verdim rahatladı günde 1 kez de olsa vercem

benim bebişimde 2 aydır akşam 11 12 de yatıyor sabah 6 7 de kalkıyor acıksa ağlar ağzınıda şaplatmıyor

inan benimkide aynıydı 10 da yatar 4-5 gibi kalkardı şimdi nerdeyse 1-2 saat anca uyur hemde feryat ederek uyanıyo karnı acıkıyo diye düşünüyorum büyüyo eskiden doyduğu sütle doymuyo demekki çünkü bizimki biberonunu mamayı reddediyo illede beni emecek

Benim biraz sut problemimde var ama gaz icin artik ilac almayi dusunuyorum. Gaz ilaci ne kullandin?

zinko canım emdikten sonra gazını çıkartmaya özen göster yoksa hiç bir ilaç fayda etmiyor kola fanta içme

kızlar bu ilaçlar bozmasın bizim bebeklerin bağırsaklarını.aklıma geliyor hep.yok kimyon çayı-yok gaz damlası.bağırsağın florasını mahvedebilir bence

kızlar bu ilaçlar bozmasın bizim bebeklerin bağırsaklarını.aklıma geliyor hep.yok kimyon çayı-yok gaz damlası.bağırsağın florasını mahvedebilir bence

senn karışımı okudum kız naptın öyle

bence süttün oldu ben nesquik yemiştimm o aklıma geldi normalde hiç süt içmem

zinko canım emdikten sonra gazını çıkartmaya özen göster yoksa hiç bir ilaç fayda etmiyor kola fanta içme

Cok saol canim.gazimizi cikariyoruz da bu karnindaki bitmeyen gaz sanki
kaka iyice yapana kadar devam. ve bu saatler aliyo. biyuk kizima da sub simplex vermistim. simdi de zinco deneyeyim.

Cok saol canim.gazimizi cikariyoruz da bu karnindaki bitmeyen gaz sanki
kaka iyice yapana kadar devam. ve bu saatler aliyo. biyuk kizima da sub simplex vermistim. simdi de zinco deneyeyim.

zinco düzenli kullanırsan gerçekten çok güzel canım geçmiş olsun

selam güzel annecikler
dün bebeğimin mevlidini yaptık Allah a şükürler olsun çok güzel geçti minik kuzu hep uyudu akşama kadar sdc 1 kez emmek için uyandı
küçük kuzumun resmi teyzeleri
maşallaah diyelim

Eklentiler

• $Fotoðraf0609.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 31
kızlar bende aslında ben onemlı degılım ama zavallı yavrum benım ıkı gun ne yedı ne uyudu cıldırdı yavrucak en son ablamı cagırıdm yardım edın kafayı yıcem dıye hemen geldı

bu bebek az gıyınmıs karnından sesler gelıo mıdesını yada bagırsaklarını usutmus dedı gorceksınız bebegım nası ayaklarını karnına cekıo ben gaz sancısı sanıodum megerse bebegımın karnı agrıomus ablam ııce gıydırdı ve ısıttı terlettı hemen degıstık ustunu tekrr ısınıcak kadar gıydırdık tekrr terledı yavrum ııce bı ısındı ondan sonra tekrr degıstık ve bu ıslem tabı aksamı buldu aksama yavrum oyle guzel uyudu kı anlatamm sıze sabah oldu bebegım daha ııdı ve yesılımsı olan kakası o sıvı olan kakası artık duzelmeye basladı. zaten hemen rengı fark ettı sarıya donmeye basladı. ( bebegımın eldıvenlerını ellerı soguyo dıye cıkaramıodum ben megerse bebegım usuyormus ondan ellerı soguyormus sımdı bebegım sıcak eldıvenlerı yok elınde cunku kendı vucudu sıcak ) ınsanın basıretı baglanıo herlde. ben bebegımın neler gıydıgını yazıyım sızlere ve ınanın benım bebegım o kıyfetlerın ıcınde asla terlemıo mısler gıbı sıcacık duruyor
en ıcınde uzun kollu bı zıbın
hastane cıkısı altlı ustlu
uzun kollu penye ve alt kollarında 3 kat var bacaklarında 2 kat var ama 2 de corap var bırı yun patık
kendısını bıraz serın hıssedersemde yelegını gıydırıyorum
ben bebegımı bu sekılde ıstıttıkdan sonra ınanın bana oda bende o kadar huzurlu olduk kı anlatamam sıze

ve arkadaslar ben kakasının renk sorununu bu sekılde cozdum derdım kakasının rengı degıldı bebegımın keyfı yerıne geldı huzurlu ve mutlu sımdı sadece yemek ıcın ve kakasını yaparken aglıo hııııı bırde uyut benı dıye aglıo o kadar duzenlı oldu zaten bır derdı yoksa bebeklerımız sadece yıyıp ıcıp uyucak. ınsallah bırınıze faydam dokunur

ben kızım doğduğundan beri hep tarıf ettığın gıbı gıydırıyorum kaynanam menopozlu olduğu ıcın cok dıyo ama olsun cok kucukler daha ısıtamazlar kendılerını

kızım 10 günde hiç kilo almamış en son 5*10*2012 de 6200 dü şimdi 6 600 elbiseleri felan çıkarırsak 6400 anca hastalığından dolayımı durdu acaba sütümmü azaldı çok üzülüyorum bende hastayım uyuyor diye acıkmıyor sanırıyorum emzirmiyorum uyandırıp emzirsem mi

ben kızım doğduğundan beri hep tarıf ettığın gıbı gıydırıyorum kaynanam menopozlu olduğu ıcın cok dıyo ama olsun cok kucukler daha ısıtamazlar kendılerını

zaten cok kucuk oldukları ıcın cokda hareket etmedıklerı ıcın gıydırmezsek ısınamıyorlar. ben senı canı gonulden tebrık ederım.

10 gunde 200 gr eder bence sınırın altında degılsın zaten bence panık yapma ve 6 saat bır gogsunu dıger 6 saatte dıger gogsunu ver cunku ılk cıkan sut bebegın susuzlugunu gıderır gerıden gelen sut yaglı kısımdır yaglı kısıma ulasmadan dıger gogsune gecme. bırde boyle dene. bebegın ac olsa ınan bana oyle sakın sakın uyumaz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…