kızlar yaa benim oğlum saat 10 gibi bi yatardı sabah 4 e kadar 6-7 saat uyurdu... şimdi son bir haftadır 1 buçukta kalkıyor, 4te kalkıyor, 6 da kalkıyor, 8 de kalkıyor, kafayı yiycem sizde böyle bi sorun var mı( ki lıkır lıkır içiyo karnı da aç değil ( sizlerin bebişlerinin uyku düzenleri nasıl nolur bi akıl verin kafayı yiycem ( gece kesintisiz en uzun uykusu 3buçuk saat ((
Gaz sancisindan inliyoru bana acil cozum tabi bide basur problemi basladi olucem
canım dün bir arkadaş eklemişti sağolsun.bizim bebeğin kakası burdaki 10. resim gibiydi resmen içinde hiçbişey yok sadece mukus.dünden beri 2. kakası öyle olan.alerji veya enfeksiyon belirtisi diyor çevirttim
Baby poo: a visual guide
benim bebişim emmez oldu çok az emiyor bir günde 3 4 kere anca ve kilo kaybetti demin emzirirken baktım karnından gurultular geliyorkaç gündür kakada yapmıyor 2 oldu sanırım
canım bende baktım yazmadılar :S bence sen bi doktorunu değiştir. benim bebeğimde kucağıma alınca memeyi görünce ağlamaya başlıyor çıldırıyorum
ben hiç birşeyde içirmedim ben birşey yemiyorum acaba ondanmı
benim kide kilo vermiş gibi pazartesi götürcem
Bebeğim artık gündüzleri en fazla 15-20dk uyuyor resmen hep kuş uykusunda
babasında vr sanırım bende yumurta yedim işte lahmacun yedim cipsi daha önceleride yemiştim olmamıştı bence ondan da olabilir bride enerji çeçeği içiyordum power dan oda olabilir bıraktım
bu emmeme işini yaklaşık 3 aylıkken benim oğlum da yapmıştı. yıkıyordu resmen ortalığı. ama ben baya inat etmiştim, neredeyse zorla verdim memeyi. mama vermek istemiyordum alışmasın diye. 5 gün mü 1 hafta mı ne sürmüştü, ondan sonra normale dönmüştü.
sen neden yemiyorsun bişey, belki ondan hoşuna gitmiyordur tadı.
bende inat ettim artık alıyor.
20 lik dişlerimin ağrısı boğazımı felan sardı 4üde çıkmaya çalışıyor 2 haftadır ölüyorum
bende inat ettim artık alıyor.
20 lik dişlerimin ağrısı boğazımı felan sardı 4üde çıkmaya çalışıyor 2 haftadır ölüyorum
zaten cok kucuk oldukları ıcın cokda hareket etmedıklerı ıcın gıydırmezsek ısınamıyorlar. ben senı canı gonulden tebrık ederım.
hiç öyle uzun uzun uyumadığı için ne desem bilemedim , hatta en uzun uykumuz 3 saat hele gündüz aşı günleri ve bugünkü gibi temiz hava nedeni ile uyuması dışında 2 saati aşan bir uyku görmedim ve bu neden lede sorun varmış gibi gelmiyor bana :26::26:
senmi gaz sancısı yaşıyorsun bebiş mi, birde büyük tuvaletin için ( kullandığın tuvaleti bilemedğim için ) ama eski klasik usul kullan ,cidden daha sağlıklı ve fark ediyor
**** bunların dışında bu bebeklerin sıcaklığı okudukça dert oldu şimdi,
*kız erkek bebiş e göre farkeder diorlar dı da ,şu 2-3 kat giydirilen bebiş erkek mi kız mı ? (arkadaşın adını hatırlıyamadım da, özür dilerim buradan ) yani 3 kat fazla geldi bana , hani belki şehirde farklıdır , hem sıcaklığı ellerden ölçmeyin diyorlar ,sırtından ve göğsünden bakın deniliyor ? ben de eldiven kullanmıyorum , ama elleri soğuk oluyor fakat zaman zamn ellerinide emiyor ,ay kafam karıştı benim :26::26:
*ben bebeğime anne sütü dışında bir sab kullandım onuda bıraktım , ama kendim düzenli kimyon kullanıyorum , peki bu kimyon ve
türevi şeyler bizim bağırsakları tembelleştirmez mi acaba :26:
* aç karnınıza su içmeyin karın ağrısı yapıyor muş ,
,
* ya ben beceremiyorum bebek bezi bağlamayı , 3 numara 4-9 kg olan dan kullanıyorum , ama çoçuk kakasını yapıyor, nasıl bir başarısı ise o kaka beline çıkıyor, hadi bacaklarını oynatıyor desem ,bir kere 2 kere olur , 4-5-kere olmazki ???
* sling denen şeygeçende arkadaşlar yardımcı oldular sağolsunlar ,almaya karar verdim fakat bu sefer vdeoları izlerken farkettim ki benim ufaklık öle yatmayı sevmiyor genelde dikili bir şekilde omuzda yada göğiste olmayı seviyor ,ee şimdi ben 2 aylık çoçuğu oturma pozisyonunada sokamıyacağıma göre acaba o yatar şekildeki pozisyonda durur mu diye düşünüp karar alamamaktayım
* otubüs ile şehirlerarası yolculuk eden varmı? malum bayram memlekete gideceğiz 2 saatlik mesafe ama pusetini alsak mı karar veremedim,çünkü zaten arabasını alacağız , ee eşyalar vs.sırf otobüste kullanmak için puset i almasak mı ????
ay ben de seviyorum giydirmeyi, üşüyo elleri buz kesiyo.
kayınvalidem de diyo çok giydirme diye ama napıyım ben bile üşüyorum, kaloriferler de yanmıyo napıyım. herkes bayılıyo akıl vermeye valla. bi arkadaşım var, o da sürekli karışıyo işime. Ben de dayanamayıp diycem bigün " kızın hala konuşmuyo güzelim ilgilensene biraz" diye. Ama kıyamıyorum, çocuk bu, hepsinin gelişimi, ihtiyacı farklı. Allah Allah ya ondan öğrenecem sanki çocuk bakmayı.
canım o linkte ayrıca fazla salyası varsa o da yapar diye yazıyor, benimkinin salyası sürekli var, onu yutuyordur tabi.
kızlar bebeğimin bıngıldağı sürekli atıyor, durmadan şişip iniyor yaaa bu neyin nesidir fikriniz var mı, ya da aynı şeyi yaşayan ????
ne zor bir cumartesi...
sanırım regl oluyorum (topiğin ilk regli benden mi geldi?) 8 ağustosta doğum yapmıştım, 40 gün kesik kesik kanamam sürmüştü. Şimdi hafif başlıyor galiba, ince sızısından da belli...
bir de bugün 20liğimi çektirdim, tabiri caizse kan kusuyorum.
ankarada hava buz gibi bizim site hala kalorifere geçemedi, kızım üşütücek ona yanıyorum.
arkadşalar merhba muffinle aynı sorunları yaşıyoruz kanlı ishal 1 hafta şimdi hala çok yeşil kakası ve sümüksü yapıda gastroentorolojiye yönlendirildik bilgilerinizi paylaşın bide birşey daha soracağım görümcem 20 haftalık hamile bebek aşağıda demiş doktor kesinlikle iş yapma yat dinlen demiş bizim aramızda böyle sorun yaşayan oldumu yada bilgisi olan varmı yzarsanız sevinirim ..iyi geceler..
selam güzel annecikler
dün bebeğimin mevlidini yaptık Allah a şükürler olsun çok güzel geçti minik kuzu hep uyudu akşama kadar sdc 1 kez emmek için uyandı
küçük kuzumun resmi teyzeleri
maşallaah diyelim
benim çıkmıştı ama çürümüştü, haftasonu çektirdim çok rahat. bence bi diş hekimine git fırsatın olursa. geçmiş olsun, çok kötü bi acı çeken bilir
çok geçmiş olsun canım, işallah yakında geçer. çorba falan iç bari, yemek yiyemesen de, yoksa halsiz kalırsın
oyy geçmiş olsun canım off boğazım hastalıkdanmı yoksa dişdenmi bilemedim bi ara gidicem emziriyoruz diye ilaçda vermiyrlar
çok teşekkür ederim canım ama inan yutkunamıyorum bile sadece ayran içiyorum
selam güzel annecikler
dün bebeğimin mevlidini yaptık Allah a şükürler olsun çok güzel geçti minik kuzu hep uyudu akşama kadar sdc 1 kez emmek için uyandı
küçük kuzumun resmi teyzeleri
maşallaah diyelim
canım nasıl oldu bebğin.bizimkinin mukusu dün azaldı.önceki gün 7 kez kaka yaptı ve hepsi mukus ağırlıklı.allahım yardım etsin.yarın gastroya götürcem kızımı.salyası akıyor mu bebğinin?
kızlar 2 ay aşısını en fazla kaç gün erteleyebiliriz.şehir dışına çıkcaz.orda yaparlar mı?gerçi hastanede koşturcaz 2 gün farklı hast.de.aşı yaptıramayız geri döneceğiz çünkü.aşısı çarşambaydı.yolda ateşlense yandım demektir.ne önerirsiniz?bilgiisi olan?
canım amip de salya yapar mı?resmen diş çıkaracak gibi salyası
canım nasıl oldu bebğin.bizimkinin mukusu dün azaldı.önceki gün 7 kez kaka yaptı ve hepsi mukus ağırlıklı.allahım yardım etsin.yarın gastroya götürcem kızımı.salyası akıyor mu bebğinin?
kızlar 2 ay aşısını en fazla kaç gün erteleyebiliriz.şehir dışına çıkcaz.orda yaparlar mı?gerçi hastanede koşturcaz 2 gün farklı hast.de.aşı yaptıramayız geri döneceğiz çünkü.aşısı çarşambaydı.yolda ateşlense yandım demektir.ne önerirsiniz?bilgiisi olan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?