2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yine burnumuz tam tikali acilmiyor ve yavrum nefes almakta cok zorlaniyor. Yesil kaka da devam ediyor. Cok geziyoruz hergun bi yerdeyiz yavrum ondanmi hasta oluyo die dusunuyorum.

geçmiş olsun benimde akıntım ağrım vardı fitil verdi dün gittim ben sprial takdırdım 15 20 gün nerdeyse 2 günde bir ağrım ve kesi kesik kanmam oldu neyse geçti ben spriali takdırdığım gün 7 gün adet oldum
1 ay sonrada anı gün2 ,5 gün adet oldum
sprial den sonra adet olmamak normalmiş ama önerim prezervatifte kullanın
ben dün doktorda 1 aylık kontrolümü yaptırdım.

Yine burnumuz tam tikali acilmiyor ve yavrum nefes almakta cok zorlaniyor. Yesil kaka da devam ediyor. Cok geziyoruz hergun bi yerdeyiz yavrum ondanmi hasta oluyo die dusunuyorum.

bebegın buyuk ıhtımslle soguk alıo ellerı ayakları yanakları sıcak olsun bırde resımdekı aparatı alabılırsın ben cok rahat etmıstım once fızyolojık serum dokuyordum yumusuyordu sonrada aspire edıyordum canım oglum cok rahatlıyordu

canım doktorun ne dedı bana mutlaa yaz olur mu ben cocuk doktoruna goturdum olmazssa kulakburunboğaza goturaym.ana kucagına fazla alıstrmayayım gercı cok alıstı kendını anne karnındaymıs gıbı hıssedermıs huzur bulurmus bıde besıkte cok sıcrıyor uyanıyor ana kucagında sıcrayacak yer yok oyuzden uyanmıyor sıksık.
bızımde burun tıkanıklıgı uzun zamandr var.tonımer kullndım aspıratorle temızledım ama tıkanıklık derınlerde oyle gecmıyor.temızlerkende kıyametı koparıyo.coldmix dıye bır yag varmıs okalıptus yagıymıs.gece bebısın pıjamasına yada nevresımıne damlatıyomussun acıyomus burnunu bıde onu denıycem
tamam canım sagol hemen alıyorum bebişi ordan
ewet ya bende unutamıyorum sanıye sanıye dogum yolculugunu yazıyordun.sahurdu sanırım.hastaneden bıle yazıyordunne gunlerdı herkesın bır hıkayesı var işte allah herkesin bebişine saglıklı hayrlı uzun omurler versın ailesine bagslasın

biz yaptırdık verem aşısını , bana sağlık ocağıda özel doktorum da ateş düşürücü kullanma öncesinde dedi, zaten aşıdan sonra kullanılıyor , ki bizim çok şükür ateş olmadı , sizzin ebe biraz işin kolayına kaçmış sanki,

gezme kızım o kadar şaka bir yana bebişlerin henüz aşılarının bile olmadığını , havaların tam hastalık havası olduğunu düşünürsek biraz daha özenli davranmak gerekir sanırım , birde ben istanbuldayım ,hani nefes alsın diye çıktığımda bile egzos vs.ama pazar günü ağaçlık yere gittik , çoçuk tüm öğleden sonra huzursuzluk yapmadan uyudu garibim , ben henüz toplu taşıma aracına binmedim bile bu arada 2 aylığız , sen hangi şehirdesin pepik

kizlar buyume atagi geciriyoruz galiba bebeler sebepsiz aglama krizlerine giriyor aniden
sonra da aniden susup gulmeye basliyorlar ama aglama krizleri kabus gibi
ne meme aliyorlar ne biberon ne de emzikk
bu arada ben de krize girmezsem iyidir

bir de sutum azalmaya basladi
3. ayda olabilirmis inatla emzirmeye ve sagmaya devam etmek gerekirmis
devam edilirse artarmismis
yoksa kesilirmiss

yani bizde durumlar pek parlak degil sekerler

deçmiş olsun canım benimde sağ göğsümde azaldı emzirmeye çalışıyorum sürekli

benimkide krize girme aşamasında çok feci uyurken ememk istiyor iki çekiyor uyuyor bi ağlayışı çıktı aboooooooo biri üstüne bastı sanarsın

cumlemize gecmis olsun tatlim ya da bebeler cumlemize gecirecekler
aha benimkiler de oyle guzelim
ustune basmisim yok efendim etinden et koparmissin gibi katiliyor bebeler
bir de yatay pozisyonda daha beter bagiriyor (daha beteri de var yani ) dikeltince susuyor pilli bebek gibi

Son düzenleme:
Selam
Kizlar sling kullananlar memnunmisunuz hangi marka
Kullaniyorsunuz? Bilgilendirirseniz sevinirim simdiden tesekkurler;€

aynen yaaaaa bizimki 3günsürüyor sizinkiler kaç sürüyor canım

Selam
Kizlar sling kullananlar memnunmisunuz hangi marka
Kullaniyorsunuz? Bilgilendirirseniz sevinirim simdiden tesekkurler;€

babasling aldim. Kullanamadim ben. Icinde ikibuklum oyle bi bakti ki kiyamadim. Biraz daha buyuyunce belki kullanabilirim. tekrar deniycem. Bel ve sirt agrim cok artti. Rahat edemedim. Kullandigim mesafe de cok kisaydi ustelik.
Youtubeda baktim da genelde hep daha buyuk bebeklerle gosterilmis. Markayi yazarsan detayli videolar var. oncesinde mutlaka izle derim.

annelik zor evet ama benim oğlan anne demeye başladı o duyguyu anlatamam.bide yatağından kalıp yanıma gelip boynuma sarılarak uyuması yokmu herşeye değer.

benim 2. bebek olduğu için pek zor gelmiyor alıştım sanıım.allahım yavrularımıza sağlık versin de büyüyorlar ve büyüdüklerinde daha çok yoruyorlar

bende şok oldum 2 aylık bebek bunu mu yapıyor dyeee

kızım laktoz intoleransı çıktı kızlar.kakadan üniv.hast de çıktı.bir tahlil daha yarın çıkacak.araştırıyorum şimdilik.mukuslu kakayı hafife almayın.artık emzirme öncesi damla vereceğim.2 hafta sonra kontrolü var.en azından ne olduğunu öğrendik.tedbir alıcam.kızımın bağırsağı sindiremiyormuş laktozu.allah sağlık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…