kızlar verem aşımız var yarın yaptıranlar ne önerir hemşire ateş düşürücü şurup içirip gel demişti sizede sorayım dedim şurup verincede aşının etkisini azaltıyor diye duydum..bi de bende sprial taktırdım 40 gün kesik kesik regl oldum bugün 61 günlüğüz regl olamadım ne zaman olunur bilgisi olan varmı geç olunur diye duymuştum regl olan varmı?.....geçenlerde karnıma şiddetli bir ağrı girip çıkıyordu resmen ağlıyordum acıdan doktora gittik idrar testi vs iltihap çıktı çok şükür ilaçla şimdi atlatmaya çalışıyorum bi de sezeryanla olduk (iltihapı da 2 kez ayrı hastaneye gittik 2.hastane buldu o da ayrı bir skandal neyse)...benim sütüm iyice azaldı humana süt arttırıcı çayını içiyorum banamısın demiyor bi ara fazla emziremedim ondanmı acaba mama vermek zorunda kalıyorum aç kalıyor bebeğim yoksa pratik önerisi olan varmı süt için...çok vaktim olmuyor o sebepten pratik...
Yine burnumuz tam tikali acilmiyor ve yavrum nefes almakta cok zorlaniyor. Yesil kaka da devam ediyor. Cok geziyoruz hergun bi yerdeyiz yavrum ondanmi hasta oluyo die dusunuyorum.
canım doktorun ne dedı bana mutlaa yaz olur mu ben cocuk doktoruna goturdum olmazssa kulakburunboğaza goturaym.ana kucagına fazla alıstrmayayım gercı cok alıstı kendını anne karnındaymıs gıbı hıssedermıs huzur bulurmus bıde besıkte cok sıcrıyor uyanıyor ana kucagında sıcrayacak yer yok oyuzden uyanmıyor sıksık.Benim oğlumun da kulağı akıyor . Ayın 24 de kontrolde bende soracağım doktora. Ona göre yazarım sana.
Anakucaginda bizimki uyumuyor ama arabada bile kullanırken ben cok uzun süre icinde bırakmıyorum . Dediğin gibi banada iki buklum gibi geliyor icim rahat etmiyor
bızımde burun tıkanıklıgı uzun zamandr var.tonımer kullndım aspıratorle temızledım ama tıkanıklık derınlerde oyle gecmıyor.temızlerkende kıyametı koparıyo.coldmix dıye bır yag varmıs okalıptus yagıymıs.gece bebısın pıjamasına yada nevresımıne damlatıyomussun acıyomus burnunu bıde onu denıycemYine burnumuz tam tikali acilmiyor ve yavrum nefes almakta cok zorlaniyor. Yesil kaka da devam ediyor. Cok geziyoruz hergun bi yerdeyiz yavrum ondanmi hasta oluyo die dusunuyorum.
tamam canım sagol hemen alıyorum bebişi ordanDoktorumuz bize anakucağında taşımanın bile aslında iyi olmadığını, o pozisyonun ana karnındakine yakın olduğunu oysa dünyada bebeğin bu şekilde durmasının kemiklerine zarar vereceğini, bu nedenle ana kucağını ilk aylarda mümkün olduğunca az kullanmamızı, kullanırken de altına yastık koyarak sırtını düz konuma getirmemizi söylemişti. Bu nedenle ben sadece arabayla bir yerlere giderken ve bebeği taşımak için kullanıyorum evde hiç kullanmıyorum.
ewet ya bende unutamıyorum sanıye sanıye dogum yolculugunu yazıyordun.sahurdu sanırım.hastaneden bıle yazıyordunEvet ya ne gunlerdidoguma giderken arabada buraya yazıyordum . Esim bana kızmıştı . Yaz yaz geri kalma demişti cocuklar az toparlansinda bir gün buluşuruz insaallah.
Bizim gaz sıkıntımız ne yazikki devam ediyor . 82 günlük olduk ama hala aynı . Şafak sayıyorum resmen. Gerçi Allah başka dert vermesin.
kızlar verem aşımız var yarın yaptıranlar ne önerir hemşire ateş düşürücü şurup içirip gel demişti sizede sorayım dedim şurup verincede aşının etkisini azaltıyor diye duydum..bi de bende sprial taktırdım 40 gün kesik kesik regl oldum bugün 61 günlüğüz regl olamadım ne zaman olunur bilgisi olan varmı geç olunur diye duymuştum regl olan varmı?.....geçenlerde karnıma şiddetli bir ağrı girip çıkıyordu resmen ağlıyordum acıdan doktora gittik idrar testi vs iltihap çıktı çok şükür ilaçla şimdi atlatmaya çalışıyorum bi de sezeryanla olduk (iltihapı da 2 kez ayrı hastaneye gittik 2.hastane buldu o da ayrı bir skandal neyse)...benim sütüm iyice azaldı humana süt arttırıcı çayını içiyorum banamısın demiyor bi ara fazla emziremedim ondanmı acaba mama vermek zorunda kalıyorum aç kalıyor bebeğim yoksa pratik önerisi olan varmı süt için...çok vaktim olmuyor o sebepten pratik...
Yine burnumuz tam tikali acilmiyor ve yavrum nefes almakta cok zorlaniyor. Yesil kaka da devam ediyor. Cok geziyoruz hergun bi yerdeyiz yavrum ondanmi hasta oluyo die dusunuyorum.
kizlar buyume atagi geciriyoruz galiba bebeler sebepsiz aglama krizlerine giriyor aniden
sonra da aniden susup gulmeye basliyorlar ama aglama krizleri kabus gibi
ne meme aliyorlar ne biberon ne de emzikk
bu arada ben de krize girmezsem iyidir
bir de sutum azalmaya basladi
3. ayda olabilirmis inatla emzirmeye ve sagmaya devam etmek gerekirmis
devam edilirse artarmismis
yoksa kesilirmiss
yani bizde durumlar pek parlak degil sekerler
deçmiş olsun canım benimde sağ göğsümde azaldı emzirmeye çalışıyorum sürekli
benimkide krize girme aşamasında çok feci uyurken ememk istiyor iki çekiyor uyuyor bi ağlayışı çıktı aboooooooo biri üstüne bastı sanarsın
cumlemize gecmis olsun tatlim ya da bebeler cumlemize gecirecekler
aha benimkiler de oyle guzelim
ustune basmisim yok efendim etinden et koparmissin gibi katiliyor bebeler
bir de yatay pozisyonda daha beter bagiriyor (daha beteri de var yani) dikeltince susuyor pilli bebek gibi
Selam
Kizlar sling kullananlar memnunmisunuz hangi marka
Kullaniyorsunuz? Bilgilendirirseniz sevinirim simdiden tesekkurler;
aynen yaaaaabizimki 3günsürüyor sizinkiler kaç sürüyor canım
pazar aksami basladik canim hala suruyor yani o zaman bizim de bugun yarin bitmesi lazim di mi tatlim
noolurr biticek deee
senaysencim biz böyle her ay büyüme atakları mı çekicez yahu :) ayyyyyyyy ne zormuş annelik
pazar aksami basladik canim hala suruyor yani o zaman bizim de bugun yarin bitmesi lazim di mi tatlim
noolurr biticek deee
annelik zor evet ama benim oğlan anne demeye başladı o duyguyu anlatamam.bide yatağından kalıp yanıma gelip boynuma sarılarak uyuması yokmu herşeye değer.
benim 2. bebek olduğu için pek zor gelmiyor alıştım sanıım.allahım yavrularımıza sağlık versin de büyüyorlar ve büyüdüklerinde daha çok yoruyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?