kızım laktoz intoleransı çıktı kızlar.kakadan üniv.hast de çıktı.bir tahlil daha yarın çıkacak.araştırıyorum şimdilik.mukuslu kakayı hafife almayın.artık emzirme öncesi damla vereceğim.2 hafta sonra kontrolü var.en azından ne olduğunu öğrendik.tedbir alıcam.kızımın bağırsağı sindiremiyormuş laktozu.allah sağlık versin.
Soguk aliyo die dusundum bende ama ole havalar soguk degil cok incede giydirmiyorum.bebegın buyuk ıhtımslle soguk alıo ellerı ayakları yanakları sıcak olsun bırde resımdekı aparatı alabılırsın ben cok rahat etmıstım once fızyolojık serum dokuyordum yumusuyordu sonrada aspire edıyordum canım oglum cok rahatlıyordu
canım doktorun ne dedı bana mutlaa yaz olur mu ben cocuk doktoruna goturdum olmazssa kulakburunboğaza goturaym.ana kucagına fazla alıstrmayayım gercı cok alıstı kendını anne karnındaymıs gıbı hıssedermıs huzur bulurmus bıde besıkte cok sıcrıyor uyanıyor ana kucagında sıcrayacak yer yok oyuzden uyanmıyor sıksık.
bızımde burun tıkanıklıgı uzun zamandr var.tonımer kullndım aspıratorle temızledım ama tıkanıklık derınlerde oyle gecmıyor.temızlerkende kıyametı koparıyo.coldmix dıye bır yag varmıs okalıptus yagıymıs.gece bebısın pıjamasına yada nevresımıne damlatıyomussun acıyomus burnunu bıde onu denıycem
tamam canım sagol hemen alıyorum bebişi ordan:3
ewet ya bende unutamıyorum sanıye sanıye dogum yolculugunu yazıyordun.sahurdu sanırım.hastaneden bıle yazıyordunne gunlerdı herkesın bır hıkayesı var işte allah herkesin bebişine saglıklı hayrlı uzun omurler versın ailesine bagslasın
Eki Görüntüle 534083 burun aspiretörü
biz yaptırdık verem aşısını , bana sağlık ocağıda özel doktorum da ateş düşürücü kullanma öncesinde dedi, zaten aşıdan sonra kullanılıyor , ki bizim çok şükür ateş olmadı , sizzin ebe biraz işin kolayına kaçmış sanki,
gezme kızım o kadarşaka bir yana bebişlerin henüz aşılarının bile olmadığını , havaların tam hastalık havası olduğunu düşünürsek biraz daha özenli davranmak gerekir sanırım , birde ben istanbuldayım ,hani nefes alsın diye çıktığımda bile egzos vs.ama pazar günü ağaçlık yere gittik , çoçuk tüm öğleden sonra huzursuzluk yapmadan uyudu garibim , ben henüz toplu taşıma aracına binmedim bile bu arada 2 aylığız , sen hangi şehirdesin pepik
Soguk aliyo die dusundum bende ama ole havalar soguk degil cok incede giydirmiyorum.
Bizimde burun tikanikligi uzun zamandir var ve derinde oldugu icin acilmiyor. Dun biraz daga artti tikaniklik gunduzde var. Dune kadar geceleri oluyodu sadece.
Bende resimdekini kullaniyorum ama acmiyor. Ondeki burun pisligini temuzliyor sadece.
Canim bende istanbuldayim bu guzel havalarda cikmazsak disari kisin napicaz. Butun kisi ewde geciririz sonra. Ewde uyumayan oglum disari ciktikca uyuyor bende bunun rahatligi ile cikiyorum. Ole sokaklarda cok gezemiyoruz bizim buralar cok ruzgarli. Ew gezmeleri daha cok yapiyoruz. Ewden cikmaya alismali bence bebeler.
Sanirim geceleri usutuyor bebem ne ortucegimi bilmiyorum ustune
Bizimde burun tikanikligi uzun zamandir var ve derinde oldugu icin acilmiyor. Dun biraz daga artti tikaniklik gunduzde var. Dune kadar geceleri oluyodu sadece.
Bende resimdekini kullaniyorum ama acmiyor. Ondeki burun pisligini temuzliyor sadece.
Canim bende istanbuldayim bu guzel havalarda cikmazsak disari kisin napicaz. Butun kisi ewde geciririz sonra. Ewde uyumayan oglum disari ciktikca uyuyor bende bunun rahatligi ile cikiyorum. Ole sokaklarda cok gezemiyoruz bizim buralar cok ruzgarli. Ew gezmeleri daha cok yapiyoruz. Ewden cikmaya alismali bence bebeler.
Sanirim geceleri usutuyor bebem ne ortucegimi bilmiyorum ustune
kızım laktoz intoleransı çıktı kızlar.kakadan üniv.hast de çıktı.bir tahlil daha yarın çıkacak.araştırıyorum şimdilik.mukuslu kakayı hafife almayın.artık emzirme öncesi damla vereceğim.2 hafta sonra kontrolü var.en azından ne olduğunu öğrendik.tedbir alıcam.kızımın bağırsağı sindiremiyormuş laktozu.allah sağlık versin.
canim dogru diyorsun geceleri usuyorlar ben cozumu kaz tuyu yorgan , termofor ve bebelerin odasina elektrikli radyator ile buldum
bende ya hemen dışarı çıksa burnu tıkanıyor napcam bilmiyorum benimki evden dışarıda çıkmıyor
uyku tulumu al canım
Bende yorganla yatiricam artik sanirim. Gece emzirmeye kaldirinca napiyosun? Usumuyo gibi geliyor bana cunku ben hamilelikten beri terlememi durduramadim. Anlamiyirum usuyomu die buyuzden
geceleri kalkarken kesin yelek giydiriyorum canim ve yattiklari odadan cikartmiyorum (radyator oldugu icin odanin sicakligi 25 - 26 derece oluyor)
walla bilmiyorum canim cok zormusstam duzene oturduk diyordum gordum duzeni
senin ufaklik nasil ?
Bizim oda 23 24 derece oluyor. Tesekkur ederim canim gecelere daha cok dikkat edicem artik. Gece serin oluyor bayaa
iyi çok şükür, az önce uyudu da azıcık rahatladım. bunlar büyüyünce nasıl başedicez bakalım. sıkı kondisyon lazım :)
tadini cikar canim benim yerime de
bizde biri uyuyor biri uyaniyor sonra uyanan uyuyani uyandiriyor ben de hababam bebe uyutmaya calisiyorumbuyuyunce kismini henuz hayal bile edemiyorum ben bacak kadar bebelerle basedemiyorum
ya zaten sana saygım sonsuz, hakkaten biz 1 taneyle kafayı yiyoruz bazen sana hak vermemek elden bile değil. yalnız şükret annen (bilmiyorum kayınvaliden de mi ama) yanında -ben koca Ankarada tamamen yalnızım hiç kimsem yok, hatta 1-2 saatliğine güvenip bırakabileceğim de kimse yok. bazen kafayı yicek gibi oluyorum, ki ben evde oturabilen de bi tipim öyle sabah akşam gezeyim eğleneyim istemem ama sürekli otur otur köle Isaura modu da delirtiyo adamı. geçenlerde eşim bi saatliğine baktı da gittim kaş aldırdım geldim yoksaaaa kahtalı mıçıya döndüm ama çaktırmıyordum
kayinvalidem de ankarada ama onu etkisiz eleman sayabiliriz bebe bakmaya arada sirada gelir onda da hizmet bekler
ama annemin hakkini odeyemem walla gecen ben de kahtali moduna girmistim zorla beni kuafore gonderdi de hatuna benzedimm
canim sen de ankaradasin gel beraber bakalim bebelere bir gun birimiz bakar diger gun birimiz bana bir eksik bir fazla farketmez (gaza geldim kim tutar beni)
kızlar bu arada bebeklerinize yorgan yastık vs kullanmayın.
hatta bence kesinlikle kullanmayın. şimdiye kadar ben de penye battaniyeyle idare ediyordum hafif kalınca olanlardan, ama kenarlardan sıkıştırıp kundak gibi kullanıyordum yani boğulması nefesi kesilmesi olasılığını kendimce minimuma indiriyordum.
artık bi haftadır uyku tulumuna geçtim, gece de rahat oluyor emzirirken üşüyecek mi derdi de yok.
ya canim benimkiler uyku tulumunda durmaz ki keske dursa
neden ki canım? normal kolları geçen bişey, bakma sen alt tarafının geniş olduğuna. kaymıyor yani. sadece kollar açıkta kalıyor ona da ben arada eldiven giydiriyorum.
Bana buyuklerin hep nasil alustirirsan ole gider diyor. Ve bende ewde devamli bunaliyorum o yuzden her firsatta cikariyorum. Tamamen ewe alisir bebek butun kus cikaramazsak. Cok korumaci olmamaya calisiyorum ama yinede insan ustune titriyor offff cocuk iste hasta olmadan olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?