canim bir kere gece coraplari ayaklarindan cikiyor diye ayakli alt giydiriyim dedim
sabah baktigimda alti tamamen cikarmislardi bezle duruyorlardi
uyku tulumunda da ya tortop olurlar ya da bir yolunu bulur bir taraflarini acarlar gibi geliyor
kızım laktoz intoleransı çıktı kızlar.kakadan üniv.hast de çıktı.bir tahlil daha yarın çıkacak.araştırıyorum şimdilik.mukuslu kakayı hafife almayın.artık emzirme öncesi damla vereceğim.2 hafta sonra kontrolü var.en azından ne olduğunu öğrendik.tedbir alıcam.kızımın bağırsağı sindiremiyormuş laktozu.allah sağlık versin.
geçmiş olsun benimde akıntım ağrım vardı fitil verdi dün gittim ben sprial takdırdım 15 20 gün nerdeyse 2 günde bir ağrım ve kesi kesik kanmam oldu neyse geçti ben spriali takdırdığım gün 7 gün adet oldum
1 ay sonrada anı gün2 ,5 gün adet oldum
sprial den sonra adet olmamak normalmiş ama önerim prezervatifte kullanın
ben dün doktorda 1 aylık kontrolümü yaptırdım.
biz yaptırdık verem aşısını , bana sağlık ocağıda özel doktorum da ateş düşürücü kullanma öncesinde dedi, zaten aşıdan sonra kullanılıyor , ki bizim çok şükür ateş olmadı , sizzin ebe biraz işin kolayına kaçmış sanki,
anlamadım bende hatta bi gün önce yıka bebeğini dedi gelmedende ateş düşürücü ver dedi ne yapsam ki acaba..
ben taktırdığımda regliydim zaten kırklıyken taktırdım kırkım cıktı regl bitti sprial içinde 1 ay sonra gittim kontrole yerinde duruyor ama ben yinede endişeleniyorum alışamadım hala korucak mı diye düşünmeden edemiyorum:)) ne kadar daha korunacaz acaba ...
sakın güvenmeyin kızlar benim ilk oğlum spiral kazasıben taktırdığımda regliydim zaten kırklıyken taktırdım kırkım cıktı regl bitti sprial içinde 1 ay sonra gittim kontrole yerinde duruyor ama ben yinede endişeleniyorum alışamadım hala korucak mı diye düşünmeden edemiyorum:)) ne kadar daha korunacaz acaba ...
slm kızlar benim 35 günlük bebeğim sütüm bu aralar iyice azaldı sizin sütü arttırmak için yaptığınız bişey varmı veya çayy paylaşırsanız sevinirim kızımn karnı doymuyo ağlayıp duruyo yavrum, mamayada başlamak istemiyorum,bide leblebi gaz yaparmı acaba süt yapıyomuş diye duydumda
bende şok oldum 2 aylık bebek bunu mu yapıyor dyeee
kızım laktoz intoleransı çıktı kızlar.kakadan üniv.hast de çıktı.bir tahlil daha yarın çıkacak.araştırıyorum şimdilik.mukuslu kakayı hafife almayın.artık emzirme öncesi damla vereceğim.2 hafta sonra kontrolü var.en azından ne olduğunu öğrendik.tedbir alıcam.kızımın bağırsağı sindiremiyormuş laktozu.allah sağlık versin.
slm kızlar benim 35 günlük bebeğim sütüm bu aralar iyice azaldı sizin sütü arttırmak için yaptığınız bişey varmı veya çayy paylaşırsanız sevinirim kızımn karnı doymuyo ağlayıp duruyo yavrum, mamayada başlamak istemiyorum,bide leblebi gaz yaparmı acaba süt yapıyomuş diye duydumda
Allah yardımcın olsun canım tek doktora güvenme bu doktorlar naptını bilmiyor :S geçmiş olsun
Canim gecmis olsun sonunda be oldugunu ogrendin ya buyuk oranda rahatlamissindir en azindan tedavi olucak ve duzelicek insallah. Rabbim dermansiz dert vermesin insallah
Geçmiş olsun canım. Ne olduğunu öğrenmîş olman çok iyi olmuş, için rahatlamıştır. İnsanı en çok ne olduğunun belli olmaması tedîrgin ediyor. Kan testinde mi çıktı? Benimki bugün de sarı yaptı. Huzursuzluğu vs. de yok o yüzden beklemedeyim.
bu ölçüyü geçirme cırcır yapıyoslm kızlar benim 35 günlük bebeğim sütüm bu aralar iyice azaldı sizin sütü arttırmak için yaptığınız bişey varmı veya çayy paylaşırsanız sevinirim kızımn karnı doymuyo ağlayıp duruyo yavrum, mamayada başlamak istemiyorum,bide leblebi gaz yaparmı acaba süt yapıyomuş diye duydumda
çok geçmiş olsun canım. bi takip et bakalım faydası olacak mı kakaya. tekrar geçmiş olsun. o damlada ne varmış. laktaz mı?
sakın güvenmeyin kızlar benim ilk oğlum spiral kazasıve en güvenilmezi. hoş ben çözümü sonunda bağlatmakta buldum. ne denediysem olmadı 6 yıllık evliliğimde 5 gebelik yaşadım iki sağ 3 düşük. ama spiraldeki kadar hızlı hiçbirinde hamile kalmadım. taktırdığımın 3. haftası hamileydim.
o yüzden +prezervatif kullanıyorumcanım geçmiş olsun çok kötü birşey ya ceket atsa hamile kalma misali
hiç hissetmedinmi kaydığını :44:
sorma ceket bile değil nefes alsa yetiyoyok canım ne kayması olması gereken yrdeydi çıkarıldığında. zaten bence kadınların acı çekmesinden zevk alan bi herifin icadı o meret takılması sorun çıkarılması dert ayyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?