2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya tatlim ek korunduktan sonra mesela spiral ve prezervatif beraber korunuyorsan tam eziyet degil mi yahu
bari sadece prezervatifle korun :44:
çıkartılması dert derken bende 3 ay sora çıkarttırcam benim yengem 22 yıldır onla korunyor 1 kere bile kaza olmadı

sanırım oda benim gibi ek korunuyor

e şimd isenin kaç bebişin var :44:

ya tatlim ek korunduktan sonra mesela spiral ve prezervatif beraber korunuyorsan tam eziyet degil mi yahu
bari sadece prezervatifle korun :44:

amn canımmmmmm. neden eziyetki prezervatifle tanıdğım iki kiş hamile kaldı sprial lede kalan var ondan tam teşekküllü üstünede hapmı içsem

ben hep hapla korundum simdiye kadar kaza falan yasamadik cok sukr
bu ara ben garantili korunuyorum tatlim ne zaman birsey olucak olsa bebeler bir bagiriyor korunma basliyor
amn canımmmmmm. neden eziyetki prezervatifle tanıdğım iki kiş hamile kaldı sprial lede kalan var ondan tam teşekküllü üstünede hapmı içsem

ben hep hapla korundum simdiye kadar kaza falan yasamadik cok sukr
bu ara ben garantili korunuyorum tatlim ne zaman birsey olucak olsa bebeler bir bagiriyor korunma basliyor

cidden adam ne zaman yanıma yaklaşsa çocuk miyaklamaya başşlıyr :26: benimde işime geliyor

sen şimdi ne kullanıyrosun hap emzirrken zararlı

bu arada benim bebeğim hiç ağlamıyor şimdiye kadar hiç ağlatmadım acaba ondanmı bebe nası lağlıyor diye şuan aklımdan geçiriyorum yo :26:

walla kokuyu aliyorlar diye dusunuyorum ben de simdi birsey kullanmiyorum canim Allaha emanet bende pko falan da vardi denk gelmez sut korur falan filan diye kendimi avutuyorum

bu arda bebis hic aglamiyor derkenn ? ne guzel iste

Son düzenleme:
walla kokuyu aliyorlar diye dusunuyorum ben de simdi birsey kullanmiyorum canim Allaha emanet bende pko falan da vardi denk gelmez sut korur falan filan diye kendimi avutuyorum

bu arda bebis hic aglamiyor derkenn ? ne guzel iste

ağlamıyor resmen çocuk :2:

pko ne onda bende olmak istiyorum istmiydi

yok canım korumuyor Allah korusun bid seninkiler ikiz

arkadaşlar size danışmak istediğim bir konu var.bayram tatilinde uzun yola çıkıcaz.bebeğim 2 aylık yolculklarda araba koltuğu kullanıyoruz.chicco nun ve çok çukur olduğu için içine yastık koyuyoruz oturur pozisyonda olmaması için fakat o da rahat değil gibi pek vehafif kayıyor oglum.siz de yastık koyuyormusunuz araba koltuklarının içine onu merak ettim.

walla kizlar bir de hamile kalirmisim ikizin ustune beni deli hastanesine yatirirsiniz artikk

ay süt korur deme bence:))

yok yavrum yok aman diim
ay hamile olanınız yok dimi) tam okumadım geri dönmeye üşeniom:)

canim aglayan cocuk istiyorsan ben benimkileri gonderiyim sana 1 saat icinde vazgecersin
pko , polikistik over yumurtalar kendi kafalarina gore olusuyorlar . pko larin hamile kalmalari da biraz zor oluyor ama kalinca da cogul olma olasiligi daha fazlaa

ağlamıyor resmen çocuk :2:

pko ne onda bende olmak istiyorum istmiydi

yok canım korumuyor Allah korusun bid seninkiler ikiz

bizimki de chicco ama 0-18 kg için olanı. ve bebeği tam yatar konumda tutuyor, hiç kayma olmuyor. uzun yol ya, yastık tam tutar mı bebişi?

ya hep ya hiç

temmuz annelernde var pkolu doğum yapan tek onun ki

oğlum emerken ve prezervatif kullanırken kızıma hamile kaldım.oğlum daha 6 aylıktı.
şimdi spiral taktırdım en güvenilir o diye beni korkuttunuz şimdi.
ne yapcaz yahuuuuu:44:

bizimki de chicco ama 0-18 kg için olanı. ve bebeği tam yatar konumda tutuyor, hiç kayma olmuyor. uzun yol ya, yastık tam tutar mı bebişi?

teşekkür ederim mesajın için,bizimkide 0-18 kg ama içi çukur oldugu için oturur gibi oluyo diye endişeleniyorum.oyüzden direk koymadım hiç hep yastık koydum içine.uzun yolda direkt içine koysam bişey olmaz değilmi??

Benim Puset te cok cukurdu puset ici minderler var ben ondan aldim
Simdi cok rahat ediyorum.yastik da cok sis oluyo ama bu minderler cok pratik ve kullanisli ben ebebekten aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…