çıkartılması dert derkenbende 3 ay sora çıkarttırcam benim yengem 22 yıldır onla korunyor 1 kere bile kaza olmadı
sanırım oda benim gibi ek korunuyor
e şimd isenin kaç bebişin var :44:
ya tatlim ek korunduktan sonra mesela spiral ve prezervatif beraber korunuyorsan tam eziyet degil mi yahu
bari sadece prezervatifle korun :44:
amn canımmmmmm. neden eziyetki prezervatifle tanıdğım iki kiş hamile kaldı sprial lede kalan var ondan tam teşekküllü üstünede hapmı içsem
ben hep hapla korundum simdiye kadar kaza falan yasamadik cok sukr
bu ara ben garantili korunuyorum tatlim ne zaman birsey olucak olsa bebeler bir bagiriyor korunma basliyor
cidden adam ne zaman yanıma yaklaşsa çocuk miyaklamaya başşlıyr :26:benimde işime geliyor
sen şimdi ne kullanıyrosun hap emzirrken zararlı
bu arada benim bebeğim hiç ağlamıyor şimdiye kadar hiç ağlatmadım acaba ondanmı bebe nası lağlıyor diye şuan aklımdan geçiriyorum yo :26:
walla kokuyu aliyorlar diye dusunuyorum ben desimdi birsey kullanmiyorum canim Allaha emanet bende pko falan da vardi denk gelmez sut korur falan filan diye kendimi avutuyorum
ay hamile olanınız yok dimi) tam okumadım geri dönmeye üşeniom:)
walla kokuyu aliyorlar diye dusunuyorum ben desimdi birsey kullanmiyorum canim Allaha emanet bende pko falan da vardi denk gelmez sut korur falan filan diye kendimi avutuyorum
bu arda bebis hic aglamiyor derkenn ? ne guzel iste
sen değilsin demi kız biz değiliz
ay aklımı kaçırmadım allah korusun:)))) şimdilik 1 tanesi bana yetti:))))))) Allah olmayanlara versin
ay süt korur deme bence:))
ay hamile olanınız yok dimi) tam okumadım geri dönmeye üşeniom:)
ağlamıyor resmen çocuk :2:
pko ne onda bende olmak istiyorumistmiydi
yok canım korumuyor Allah korusun bid seninkiler ikiz
ya tatlim ek korunduktan sonra mesela spiral ve prezervatif beraber korunuyorsan tam eziyet degil mi yahu
bari sadece prezervatifle korun :44:
arkadaşlar size danışmak istediğim bir konu var.bayram tatilinde uzun yola çıkıcaz.bebeğim 2 aylık yolculklarda araba koltuğu kullanıyoruz.chicco nun ve çok çukur olduğu için içine yastık koyuyoruz oturur pozisyonda olmaması için fakat o da rahat değil gibi pek vehafif kayıyor oglum.siz de yastık koyuyormusunuz araba koltuklarının içine onu merak ettim.
canim aglayan cocuk istiyorsan ben benimkileri gonderiyim sana 1 saat icinde vazgecersin
pko , polikistik over yumurtalar kendi kafalarina gore olusuyorlar . pko larin hamile kalmalari da biraz zor oluyor ama kalinca da cogul olma olasiligi daha fazlaa
bizimki de chicco ama 0-18 kg için olanı. ve bebeği tam yatar konumda tutuyor, hiç kayma olmuyor. uzun yol ya, yastık tam tutar mı bebişi?
teşekkür ederim mesajın için,bizimkide 0-18 kg ama içi çukur oldugu için oturur gibi oluyo diye endişeleniyorum.oyüzden direk koymadım hiç hep yastık koydum içine.uzun yolda direkt içine koysam bişey olmaz değilmi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?