2. ay asıları yan etkılerı neler oluyor bayanlarrr
teşekkür ederim mesajın için,bizimkide 0-18 kg ama içi çukur oldugu için oturur gibi oluyo diye endişeleniyorum.oyüzden direk koymadım hiç hep yastık koydum içine.uzun yolda direkt içine koysam bişey olmaz değilmi??
ayyyy kızlar içim şişti sprialde korur diye gittim o acıya dayandım taktırdım ne yapcaz şimdi anlamadım en iyisi hap galiba öffffff kadın olmak zor işşş çevremde çok kullanan var ve memnun diye bende taktırdım napıcazzz
ayy nasıl olacak korunma işi allah korusun isteyenlere versin insallah 3 çocukaman allahım düşünemiyorum kendimide evide toparlanamıyorum zaten
nasıl korunuyorsun
Karakız seni topiğin koruma müdürü seçiyorum :) Hepimizi bi derde soktun ki sorma durduk yere :)
Kız sen doğuma giderken de böyle alevlendirdiydin ortalığı :)
İşin şakası hakkaten dikkat etmek lazım yoksa hepimiz kafayı yeriz hem hamile hem taze anne
Karakız seni topiğin koruma müdürü seçiyorum :) Hepimizi bi derde soktun ki sorma durduk yere :)
Kız sen doğuma giderken de böyle alevlendirdiydin ortalığı :)
İşin şakası hakkaten dikkat etmek lazım yoksa hepimiz kafayı yeriz hem hamile hem taze anne
slm cicişler ben dogum yapalı tam 2ay oldu su son 3-4 gundur sık sık kalp carpıntısı yasıyorum.daha once kalbımle tansıyonumla ılgılı hıc bır sıkıntım olmamıstı dogumla alakalımı dıye dusundum aranızda yasayan oldumu.dogumdan sonra kansızlıktan stresten olurmus ama bılemedım yarın doktora gıtmeyı dusunuyorum bıde sızlere sorayım dedım
acıya dayandım derken ben takdırırken tatı bile yedimçok abartmayın ya ince ısırık gibi acısı oda çok normal
slm cicişler ben dogum yapalı tam 2ay oldu su son 3-4 gundur sık sık kalp carpıntısı yasıyorum.daha once kalbımle tansıyonumla ılgılı hıc bır sıkıntım olmamıstı dogumla alakalımı dıye dusundum aranızda yasayan oldumu.dogumdan sonra kansızlıktan stresten olurmus ama bılemedım yarın doktora gıtmeyı dusunuyorum bıde sızlere sorayım dedım
valla çok iyiymiş durumun maaşallah dilini ısır. ben ağladım bile takılırken doğumda psikolojim bozuldu normal beklerken sezeryan oldum iltihap olmuş vs. bunlardan sebep olsa gerek o masaya çıkmak bile benim için çok fena bişey artık...
evet canım aynen oyle oluyo umarım onemlı bısey degıldırcanım bende de bu hafta batma şeklinde oluyor bıçak saplanmış gşibi
bacaktan derken canım nasıl bıseydı cunku benımde dız agrılarım vardı öncesınde.ne ignesı verdı canım.bende kan ve elevıtten sıkılmıstım korkudan yıne basladımaynı şey banada oldu hatta bacaktan kalbime çıkıyodu vitaminsiz kalmışım kan ilacı kullanıyorum zaten + iğnede verdi bol su iç dedi..
nasıl korunuyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?