2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayyyy kızlar içim şişti sprialde korur diye gittim o acıya dayandım taktırdım ne yapcaz şimdi anlamadım en iyisi hap galiba öffffff kadın olmak zor işşş çevremde çok kullanan var ve memnun diye bende taktırdım napıcazzz

2. ay asıları yan etkılerı neler oluyor bayanlarrr

bende bugün yaptırdım 2.ay aşısını bakalım gitmeden ağrı kesici şurup verdim çok ağladı yavrum içim koptu resmen şimdi uyuyor...3 gün yıkama koluna dokunma dediler yıkarken kolunu lifleme dediler...3 gün takip etcem doktorda yinede şurup verirsin dedi.morarsa da,kabuk bağlasada kesinlikle koluna dokunmucakmışız geçmesi 2-6 ay buluyormuş..bacaklardaki için bişi demediler...

Merhaba anneler, bende kızımı 6 Ağustos da dünya ya getirdim :) evime de 3 gün önce geldim:) doğumumu ablamın yanında yaptım.eşimin görevi dolayısı ile g.doğuda yaşıyoruz ve hastaneler güvenilir değil.(hijyen) .bebeğimle doğudundan beri 4500km yol yapan bir anne olarak, araç pusetine ince minder koymanızı tavsiye ediyorum, kızım 1 aylıkken yolculuk yapmaya başladık.ilk seyahati 1400km idi 2 günde bitirdik...araç puseti çok rahat oluyor, benim ki yurt dışında alındı,ince minderi var, yoksa çok derin oluyor.o yüzden minder mutlaka koyun...bu arada beni aranıza alırsanız çok sevinirim...listeye de eklenmek istiyorum

e minik bebekler için olan bir yastık yokmu içinde, böyle adaptör gibi? koltuğu tam yatar pozisyona getirip o adaptör yastığı da koyunca hiç de çukur olmuyo ki.

acıya dayandım derken ben takdırırken tatı bile yedim çok abartmayın ya ince ısırık gibi acısı oda çok normal

Allah bebeği olmayan, hasretini çeken, isteyen herkese evlat nasip etsin. Kimseyi bu duygudan mahrum koymasın inşallah.

Yavrum karşımda uyuyor, bin şükür kızlar.

ayy nasıl olacak korunma işi allah korusun isteyenlere versin insallah 3 çocuk aman allahım düşünemiyorum kendimide evide toparlanamıyorum zaten

doğuma giderken yazmıştım burda

bacımmmmmm Allah korusun inan hepinizi sevdiğimden söylüyorum geçimde zor çocuk bakmakda o yüzden bilgilendireyim dedim

bir sorunuz olursa cevaplarım ben prez. + sprial kullanıyorum

bu arada sen neyle korunuyorsun

slm cicişler ben dogum yapalı tam 2ay oldu su son 3-4 gundur sık sık kalp carpıntısı yasıyorum.daha once kalbımle tansıyonumla ılgılı hıc bır sıkıntım olmamıstı dogumla alakalımı dıye dusundum aranızda yasayan oldumu.dogumdan sonra kansızlıktan stresten olurmus ama bılemedım yarın doktora gıtmeyı dusunuyorum bıde sızlere sorayım dedım

canım bende de bu hafta batma şeklinde oluyor bıçak saplanmış gşibi

acıya dayandım derken ben takdırırken tatı bile yedim çok abartmayın ya ince ısırık gibi acısı oda çok normal

valla çok iyiymiş durumun maaşallah dilini ısır. ben ağladım bile takılırken doğumda psikolojim bozuldu normal beklerken sezeryan oldum iltihap olmuş vs. bunlardan sebep olsa gerek o masaya çıkmak bile benim için çok fena bişey artık...

aynı şey banada oldu hatta bacaktan kalbime çıkıyodu vitaminsiz kalmışım kan ilacı kullanıyorum zaten + iğnede verdi bol su iç dedi..

Arkdaşlar hamilelikte şekeri çıkanlar vardı forumda sanırım. Doğum sonrası şeker yükleme testi yaptırdınız mı? Sonuçlarınız nasıl? Hala dikkat ediyor musunuz yediklerinize?

bnde masaya çıkmkjdan utnyorum normal doğum yptım . geçmiş olsun canım :26:

canım bende de bu hafta batma şeklinde oluyor bıçak saplanmış gşibi
evet canım aynen oyle oluyo umarım onemlı bısey degıldır
aynı şey banada oldu hatta bacaktan kalbime çıkıyodu vitaminsiz kalmışım kan ilacı kullanıyorum zaten + iğnede verdi bol su iç dedi..
bacaktan derken canım nasıl bıseydı cunku benımde dız agrılarım vardı öncesınde.ne ignesı verdı canım.bende kan ve elevıtten sıkılmıstım korkudan yıne basladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…