2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sonuç olarak ne karar verdiniz ??? nasıl korunulacak ?? yeniden hamiş olmamak için ???

prezervatif + sprialde karar kıldık

erkeğe güven olmaz asla güvenmemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm güvendim geri çekilmeyle hamile kaldım

prezervatif + sprialde karar kıldık

erkeğe güven olmaz asla güvenmemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm güvendim geri çekilmeyle hamile kaldım

bende aynı şekilde kaldım hala onun peşinde bizimki ama aslaaa deri altı implantlar var ne düşünüyosunuz kızlarr emzirirkende kullanılabiliyomuş yan etkisi fazla yokmuş kola takılıyo bilgisi olan var mı fiyatı nedir acep

hiç uğraşma bacım sprial daha iyi neden takdırmıyorsun 6aydan sonrada hap kullan

hiç uğraşma bacım sprial daha iyi neden takdırmıyorsun 6aydan sonrada hap kullan

tekrar o masaya çıkmak istemiyorum açıkçası bide takıldığında adetli olmak gerekiyomuş ya ben 2 aydır adet olmuyorum nasıl olacak bu iş bide herifimle konuşmam lazım

slm kızlar bizim bugün 1. ay aşımız vardı tartıldık 1 ayda 700 gr almışız yani günde 26gr dr gitsek mama takviyesine başlatırmı acaba az almış bebeğim sanki normalde günde 30-40 gr arası alması gerekiyomuş

tekrar o masaya çıkmak istemiyorum açıkçası bide takıldığında adetli olmak gerekiyomuş ya ben 2 aydır adet olmuyorum nasıl olacak bu iş bide herifimle konuşmam lazım

yeni doğum yaptığın için rahmin zaten aşağıda açık o yüzden hiç gerek yok adete git takıyorlar birde masaya çık gözünü kapat 5 dkka bile sürmüyor

yeni doğum yaptığın için rahmin zaten aşağıda açık o yüzden hiç gerek yok adete git takıyorlar birde masaya çık gözünü kapat 5 dkka bile sürmüyor

mantıklı gelmeye başladı bu fikir çocukları birine satmak lazım hastane için birini anneanneye diğerini babaanneye ikisini aynı yere bırakmıyım benim cadının işi belli olmaz:76:

mantıklı gelmeye başladı bu fikir çocukları birine satmak lazım hastane için birini anneanneye diğerini babaanneye ikisini aynı yere bırakmıyım benim cadının işi belli olmaz:76:

sonundaaa :111: devlette takdır

Gunaydinlar herkese
Yeni kalktik sayilir oglumla gecemez gunduzumuz kayiyor sanirim. Bayaa gec yatmaya basladik. 12 den sonra benim pil bitiyor ve direk huysuza bagliuorum. Bole devam etmez insallah. Yoksa cok zor isimiz. Cunku aksamlari kucakta gezerek uyuyor ve ben artik tasiyamiyirum. ) tam tostos oglum yaa. Anne iri baba iri olunca bebekde gelismis gidiyor bende bel mel kalmiyo tabi. Daha bi tanede boyleysem 1. De nolurum kim bilir.

canım siz hem spiral taktırıp hemde prevezervatifle veya hapla mı korunacaksınız yanı sıra?? zaten spiral çok güvenilir yüzde 98 koruma sağlıyor. bence gerek yok tabii eğer doğru takıldıysa bi kayma yoksa:) hap derseniz o da en güvenilir korunma yöntemi yüzde 99 ne demek, hap kullanırken hamıle kaldım diyenlere pek inanmıyorum böyle bir olasılık hemen hemen yok. o zaman aranızda en iyisi benim çünkü hiç bir korunma yöntemi kullanmama gerek yok. evlendiğimizden beri geri çekilme yöntemiyle korunuyoruz biz eşim son derece başarılı bu konuda:) ama tabi ki bu bi korunma yöntemi değil asla kabul ediyorum ama bizim işimize yarıyor açıkcası. çocuğumzda bi kaza sonucu diil planlı bir şekilde oldu. çevremde senelerce böyle korunan çok insan var. ha diyelimki olmaz ya hadi oldu hamile kaldım bu benim için dünyanın sonu değil zaten ileride ikinciyi istiyorum :))

benden de günaydın herkese... PEPİK benimki de kucakta uyuyor. Bir de kemiklerinin üzerine yığılmasın azıcık rahat etsin bari diye ben arkaya doğru eğiliyorum. ellerimde ve bacaklarımda uyuşmalar başladı. Şikayet ediyor değilim ne yapayım, bizimkilerin de nazı buymuş sağlık olsun diyeceğim. Uyku sorunumuz sadece bununla bitmiyor. Gece uykumuzda da gündüz uykumuzda da saç kurutma makinesi çalışması lazım. çalışırsa 4 saat (gece), çalışmazsa 1 saatte uyanıyor. uyku huysuzluğunda olduğu zaman, açtığım anda düğmesi kapatılmış gibi uyuyor. bir arkadaş youtube a yüklenmiş olan süpürge ve saç kurutma makinası seslerini paylaşmıştı. Eskiden onlar işe yarıyordu, yatağının yanında açıyordum tableti, ama şimdi yemiyor. her yerde makina çalışıyor...Misafirlikte, yatak odasında... Elektromanyetik radyasyondan bahsediliyor bende ne yapacağımı nasıl vazgeçireceğimi bilmiyorum. geçen haftalarda yatağın içinde bırakmışım makineyi, elim yanmıştı sabah, allah korusun bebeğe de çevirebilirdim uyku sersemliğiyle fanın yönünü... Var mı çaresini bulan...???

canım bence kurutma makinası kullanma artık, adı üstünde havayı da kurutuyordur o. manyetik alanı ve yanma tehlikesi de dediğin gibi cabası.

dönence işe yarayabilir, artık büyüyorlar müzikli olanlardan tercih edebilirsin.
anakucağında bi süre sallayabilir onun o kıvrımlı ve muhafaza eden yapısından yararlanabilirsin.
ayağında sallayarak ninni söylemek ve o arada emzik vermek de işe yarayabilir.

en azından hem sen rahat edersin hem de olası tehlikelerden uzak olursunuz tatlım

günaydın anneler ve bebişleri,
biz bu sabah 2. ay aşılarımızı olduk, rotayı da yaptırmaya karar verdim araştırmalarım neticesinde, onu da 12. haftayı geçmeden yaptırıcam işallah. tilki uykusunda uyuyor kızım, inşallah ateşlenmez. ama ben pek ümitli diilim, oğlum çok nazlıydı, olabilir denenlerin hepsi çıkardı, bunda da bekliyorum bakalım. bu arada bu gece gündüz meselesini çözmemiz lazım, biz de her gece 2 den önce uyumuyoruz, öğlene doğru kalkınca da kucaktan inmiyoruz. akşam eşim gezdiriyo genelde, benim pilim bitiyor çünkü. kırkımız çıkmadan ne güzel uyuyordu, ben de heveslenmiştim uykucu olacak yaşasın diye, ama o demekki sarılık sersemliğiymiş, şimdi bütün gün ayaktayız, gündüz toplasan 1-1.5 saat uyumuyoruz.

güzelim bence yatağın içine de dışına da bırakma saç kurutma makinesini. onlar öyle sürekli çalışmak için yapılmadıkları için fazla ısınır, ne biliim kısa devre yapar, tutuşturur falan, uykuda da insan anlamaz belki allah korusun.

bir de aklıma gelmişken söyleyeyim, bbu ufa benzeri oda ısıtıcılarını lütfen çocuk yalnız uyurken bırakmayın. geçen sene bir gazetede okumuştum, banyo yaptırıp çocuğu yatırmışlar odaya, üşümesin diye de ısıtıcıyı açmışlar ve kapıyı da kapamışlar. ısıtıcının da kablosu yanmış ve bebeğin yatağına sıçramış, yanmış yavrucak. ailesi gitmiş ama kurtulamamış. tv de de geçen ay bir sürü ısıtıcı güvensiz olduğu için satılması yasaklandı diye izlemistim. eğer odanızı ısıtacaksanız aman ha yağlı radyatörlerden alın, ve güvenilir markaları tercih edin.

valla ben sprial +pre kullanıyorum kayma ihtimaline karşı o yüzden böyle memnunum tek sorun çok kanamam oluyor oda normalmiş sanırsam onun harici sorunum yok :)

günaydınnn bebişin kaç saat uyuyor maaşallah annemd öye diyor şimdikiler 1 de kendini salıyor eskiler 4 5 doğruyordu

benim kızm akşam 12 de uyuyor gündüz 4 5 kere yarım saat 1 saat aralıkarla uyuyor
belim sırtım heryerim ağrıyor iş yapamıyorum

öyle oturup benle konuş ilgilen diyor kahkaha atmayı öğrendi de

Benim de oyle canim uyaniksa konuscan gezdiecen ki baksin ortalikta nevar ne yok. Gece 12 den once zaten yatmazdi simdi 2 ye dogru kaydi

gunaydin sekerler nasilsiniz ?
dun aksam kizcemle kizanim saat aksam 5 ten 7.30 a kadar kesintisiz agladi ve bagirdi
emzik meme biberon fayda etmedi katiliyorlardi resmen kipkirmizi kesildiler
hem cildiriyorsun hem de icin aciyor birsey yapamadigin icin
anlamadim da neden oldugunu
dun aksam bunun ustune anason rezene ve kimyon uclusune basladim bakalim simdilik sakiniz
bu arada babamiz da tam bebeler uyudu isten o zaman geldi balli adam vesselam

benimki uyuduna denk geliyor inanmıyor uyumadına

canım Allah yardımcın oslu n2 ay sonra diş dertleri çıkcak napcan sen 2 siyle :18:

benimkiside geçen öyle bağırmaya başladı bende dolanndım kaldım sonra aklıma geldi , girdim banyoya onunda kovasını doldurdum su ile üzerinden döktüm sonra azcık küvetine su doldurdu babası kafası ve kulaklar yukarıda kalıcak şekilde soktum suya ,sakinleşti biraz , senin ikiz birde iikisi birden nasıl olur bilmiyorum ama Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…